|
|
#331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVI
Ja ostatnio nałogowo pijam kawę inkę z kardamonem albo cynamonem. Uwielbiam!
Na razie niczym nie pachnę, bo czekam na listonosza. Mam nadzieję, że zjawi się dzisiaj z ważną paczką. A w ramach antydepresantów na taką pogodę oglądam ''Allo allo" i popijam herbatę. |
|
|
|
#332 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nosku ![]() |
|
|
|
|
#333 |
|
Zadomowienie
|
Nosku - jest wątek na ten temat (nie pamiętam, czy tam zaglądałaś, bo ja od dłuższego czasu go nie czytam). Może wybierz się do dobrego endokrynologa i dermatologa? (to co ja przeszłam i w sumie nadal przechodzę z włosami to piekło), jakbyś miała ochotę, pisz PW.
|
|
|
|
#334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tymeno - a ile tego cynamonu dodać do kawy, żeby nie przesadzić? Pachnę jeszcze Vicolo Fiori, ale słabiutko, tylko z bliska czuć.
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie mówcie mi o włosach bo się poryczę
ps. kawa z cynamonem pycha, tylko te farfocle mi osiadają na filiżance
|
|
|
|
#336 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Zuziuniu, zdrówka, nie waż się chorować!
![]() Nosku, nie martw się, włosy na pewno odzyskają kondycję. Na szczęście nie jest tak, że jak z powodu odchudzania się przerzedziły to muszą takie pozostać ![]() Piję czekoladowe cappuchino i walczę z opadającymi powiekami. Tyle dobrego, że okazało się, że na wykładzie były rzeczy, które w ubiegłym roku były omówione na innym przedmiocie. Mój wewnętrzny leń zawsze wie, kiedy może mną zawładnąć
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#337 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziękuję dziewczyny
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbowałam różnych środków:skrzypowita, silica, wax,witaminy i nic... ale znam przyczynę: najprawdopodobniej są to tabletki anty.Pocieszam się, że chociaż nowe tu i ówdzie się pokazują... |
|
|
|
|
#339 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie trzeba być dobrej myśli ![]() Ziuziuniu, Ty źle wyglądasz? no coś Ty, widziałam Twoje zdjęcie i śliczna z Ciebie dziewczyna |
|
|
|
|
#341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, niekumata to ja jestem caly dzien
|
|
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coz - burzy lokow niegdy nie mialam, kucyk malo imponujacy ale jakos zwisa mi to Biore witaminy, nakladam Wax i inne odzywy i tyle. Blada skora - ja tez juz , bo zima to moge byc blada, presje do brazowienia sie czuje tylko latem i robie to bez pomocy slonca czy solarium ![]() Schudlam - widac mi zeberka, kosci miednicy, obojczyki (czy cos tam) i to bez odchudzania... Jakos sie tak zrobilo i niech tak zostanie. Pamietam jak mialam 17 lat wazylam 55 kg a potem nagle, w ciagu jakiegos miesiaca spadlam do 47 i tak sie utrzymywalo wiele lat... Skad wiem... bo wtedy kupilam spodnie. Poczatkowo myslalam, ze musialy sie rozbic w praniu, ze mi tak z dupy leca... ale nie. Czuje sie jak trzpiotka lulululu tararara kurde ciesze sie a powinnam sobie rozsypac groch i na nim kleczec.
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Stwierdzilam, ze dzis wypsikam czyms innym niz dotad, a wiec nie Ange ou demon albo probaskami, tylko czyms co stoi zapomniane. No i masz... trafilo na Intimately Beckhamowej (ktore dostalam) no i chyba zaraz pawia puszcze...
Co za masakra! Nie moge tego zapahcu zniesc, a jeszcze jestem przed "tymi dniami" i stad moze odbior zapachow jest tak dramatyczny. Bleeee...
|
|
|
|
#344 |
|
Wtajemniczenie
|
Przez cały czas jak mnie nie było Innocent. Dziś dla odmiany ale w podobnym klimacie - L'or
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku, Moniu - na fryzjerce jest wątek o wypadających włosach. Pisze tam mnóstwo świetnych dziewczyn, które niekiedy od lat walczą wszelkimi sposobami z wypadaniem włosów.
W temacie: dziś Słoneczniki.
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A cynamonu to ciutek na czubeczek Ja przesypałam cynamon do solniczki i z niej sypię.Te farfocle zaraz opadną na dno |
|
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tymeno, Ty mówisz że cynamonu tylko na czubeczek a ja od razu pojechałam z grubej rury i prawie płaską łyżeczkę sypnęłam bo mi tak ładnie pachniało ale i tak było pyszne |
|
|
|
|
#348 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
.....myślę cały czas, że miała mordercze zamiary - chciała mnie otruć a niby miało rozgrzać ...
|
|
#349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plaską łyżeczkę To pojechałaś z grubej rury |
|
|
|
|
#351 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zazdroszczę dziewczynom które mają fajny styl, ja ciągle dżinsy, przeważnie adidasy bo przecież nie chce mi sie w butach na obcasie chodzić, sweterek i tyle. Nic mi sie nie chce. Nie wiem jakaś wyglądowa depresja. ![]() Czuje sie szarą myszą bez osobowości
|
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ciuchow - jak nie mam dnia to wybieram jakas opcje nierzucajaca sie w oko ani nikogo na kolana. A jak mam dzien to cos tam bardziej pokombinuje. Zreszta ciuchy jak ciuchy moj konik to mejkap to zawsze jest
|
|
|
|
|
#354 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Nie narzekajcie dziewczyny, wszystkie jesteście młode i piękne.
Ja czasami mam kryzys trzydziestoletniego babona ale staram się odsuwać te mysli na dalszy plan i po kilku dniach przechodzi |
|
|
|
#356 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno nie jest tak żle Zuziuniu
1. Na brzydkie włosy - fryzjer Podcięcie, nowa fryzura2. Brzydka cera - na pewno nie jest najgorzej, może jakiś rozswietlajacy podkład Ci pomoże ![]() 3. Blada skóra - piękna jest ![]() I głowa do góry
|
|
|
|
#358 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() . Nie chce być jedną z wielu. Czy ja już tak zgłupiałam
|
|
|
|
|
#359 |
|
czyli Endżi
|
Nosku, idź do lekarza
Czytałam ostatnio artykuł w Elle na temat wypadania włosów i bardzo zaskoczyło mnie to, co przeczytałam. Podobno naprawdę ogromnemy procentowi młodych kobiet wypadają włosy na skutek stresu tak więc nie ma sensu panikowac Próbowałaś sprey'u na objętośc Welli ? Klik! Popsikaj skórę głowy po umyciu, wysusz włosy suszarką a zobaczysz różnicę Włosy świetnie odbijają od nasady, są leciutkie i błyszczące Moja mama używa tego specyfiku regularnie i muszę przyznac, że jest super. Chociaż z drugiej strony widzę, że recenzje są różne ![]() Pachnę Lolitą Midnight i jestem tak zmęczona, że nawet nie mam siły za bardzo zebrac myśli Nawet nie przypuszczałam, że te moje studia będą wymagały takiego zaangażowania i nakładu pracy. Ponadto to ranne wstawanie jest dla mnie strasznie ciężkie Ehhh... No trudno - dam radę
|
#360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na mnie tez wlasnie wszystkie roslinne, zielone i wodne fatalnie leza - a Vicolo Fiori przepieknie, wcale nie zielono, kwiatowo-owocowo i ziolowo, cudnie .Latem nosi sie go super, jesienia jeszcze nie nosilam - moze lepiej latem go testowac?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

to chyba najsmutniejsze co może być dla mnie...
Nie mam siły 
.

.

no coś Ty, widziałam Twoje zdjęcie i śliczna z Ciebie dziewczyna 

a niby miało rozgrzać ... 
Plaską łyżeczkę
To pojechałaś z grubej rury