woj.podkarpackie <piszcie> ;-) - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-17, 21:38   #1861
funky_girl
Raczkowanie

Dot.: woj.podkarpackie <piszcie> ;-)

wlasnie ja tez nie moge sie wdrazyc
jestem raz dziennie i trudno mi sie wkrecic bo tu tak zapostowane

www.missaliciakeys.net
funky_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 23:49   #1862
edit23
Zakorzenienie

No co wy dziewuchy piszcie co wam ślina na język przyniesie tak jak my

ps. wróciłam wcześnie bo mnie boli... noga misiek po mnie przyjechal

Edytowane przez edit23
Czas edycji: 2007-10-18 o 08:31
edit23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 08:54   #1863
edit23
Zakorzenienie

Witam was

Niewyspałam się, jestem zmęczona, oczywiście na wykład o 8 nie poszłam, więc idę na 10, ale jak nie wylece z zajęć to będzie cud (gościu jest stuknięty, a ja nie mam tego co trzeba było przygotować)

ksh my mamy do pogadania ja się tak do ciebie przyzwyczaiłam, że boleśnie przeżyłam nasze rozstanie Uważam że postąpiłaś samolubnie opuszczając mnie i nic nie mówiąc i za to

A tak na serio to jak przyjdę z uczelni to przygotuję ci test ze znajomości naszego wątku

Mondzia a ty co zapomniałaś jak się pisze po polsku proszę mi tu walnąć kilka pościków, bo będą baciki.

Summer dzasmina i bnnk wychodzi na to, że samoluby jesteśmy... i nie pozawlamy pisać innym

Miłego dnia for all
Stary 2007-10-18, 10:53   #1864
funky_girl
Raczkowanie

dopiero wstałam. Popatrzyłam w lustro i jestem przerażona. Jak długo nie miałam pryszczy tak dzisiaj tak mnei wysyfiło ze chyba ludziom na miescie sie nie pokaze xD TRagedia !!! Wiedziałam ze codziennie wygniatanie moze sie tak skonczyc
a dzisiaj musze jechac do dziekanatu wymienic legitymacje, bo idioco wpisali mi stary adres zamieszkania (nie wiem jak to zrobili, musieli sie bardzo starac zeby go skads wytrzasnac), no i dzisiaj w koncu odbiore nowy telefonik.
Bez telefonu jestem juz 2 tygodnie!!! Mój kochany siemensik długo mi słuzył, ale jak byłam w "Bogaczu" to wpadł mi prosto do ubikacji, wyciągnełam go, ale już nie odpalił - biedactwo :P

www.missaliciakeys.net
funky_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 10:53   #1865
Mondzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez edit23 Pokaż wiadomość
Mondzia a ty co zapomniałaś jak się pisze po polsku proszę mi tu walnąć kilka pościków, bo będą baciki
Baciki Ja Ci dam baciiiki

Ja mam usprawiedliwienie, bo jestem chora nie ma sił na nic, uporczywy kaszel nie pozwala mi na normalne funkcjonowanie...

A jak popatrzę na stos ciuchów do prasowania, to aż mi słabo no ale muszę się w końcu za to wziąć, bo jak tak dalej pójdzie, to nie będę miała co na siebie włożyć

Oho.. pora na kolejną tabletkę, ech muszę faszerować się tą chemią, buuuu, wolałabym wypić jakieś ziółka

Ale jak wiadomo w każdej sytuacji znajdziemy jakieś "plusy" - siedzę sobie w domku... obijam się, bo wiadomo, że chorej mama do roboty nie zagoni ... muszę popatrzyć za jakimś filmem, żeby sobie później zapuścić, a jak nie znajde to sąsiad na pewno mi coś fajnego podrzuci

Pozdrówka dla wszystkich.

W tym okresie zwiększonej zachorowalności na grypę - życzę wszystkim ZDROWIA! (bo to najważniejsze)

Samą miłością nie wyżyjesz...

Mondzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 13:00   #1866
edit23
Zakorzenienie

Mondzia usprawiedliwienie przyjęte Zdrowiej szybciutko bo prasowanko czeka

Ja miałam dzisiaj nawet luźny dzień na uczelni i dobrze bo bym długo nie wytrzymała
Stary 2007-10-18, 14:10   #1867
poleczka_kk
Przyczajenie

witam ciepło wszystkie Wizażanki z podkarpacia
ja tu do Was piszę ze Stalowej Woli
poleczka_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 14:14   #1868
dzasmina89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
uderz w stół...

oj

Słyszymy, bo poczytuję ten wątek od czasu do czasu, ale jakoś mi tak niezręcznie się w Waszą dyskusję wtrącać

Ale wątek w subskrypcjach jest cały czas
OJ dziewczyno dziewczyno od dziś pomimo tego, że wątek czytujesz to masz sie, tez wypowiadać..
Strasze już bacikami , chyba wiesz jakie to bolesne??
Masz wziąć sobie to do serca, bo ciężko będzie z Twoim tyłeczkiem !
Ja się o to postaram..

Cytat:
Witam was

Niewyspałam się, jestem zmęczona, oczywiście na wykład o 8 nie poszłam, więc idę na 10, ale jak nie wylece z zajęć to będzie cud (gościu jest stuknięty, a ja nie mam tego co trzeba było przygotować)

ksh my mamy do pogadania ja się tak do ciebie przyzwyczaiłam, że boleśnie przeżyłam nasze rozstanie Uważam że postąpiłaś samolubnie opuszczając mnie i nic nie mówiąc i za to

A tak na serio to jak przyjdę z uczelni to przygotuję ci test ze znajomości naszego wątku

Mondzia a ty co zapomniałaś jak się pisze po polsku proszę mi tu walnąć kilka pościków, bo będą baciki.

Summer dzasmina i bnnk wychodzi na to, że samoluby jesteśmy... i nie pozawlamy pisać innym

Miłego dnia for all
Eee no, aż takie to samolubne to nie jesteśmy, tak mi się zdaje, czyżbym się myliła ??
Ksh nas wszystkie tak po cichaczu opuściła
Ale na szczęście powróciła do naszego kochanego grona

Cytat:
Napisane przez funky_girl Pokaż wiadomość
dopiero wstałam. Popatrzyłam w lustro i jestem przerażona. Jak długo nie miałam pryszczy tak dzisiaj tak mnei wysyfiło ze chyba ludziom na miescie sie nie pokaze xD TRagedia !!! Wiedziałam ze codziennie wygniatanie moze sie tak skonczyc
a dzisiaj musze jechac do dziekanatu wymienic legitymacje, bo idioco wpisali mi stary adres zamieszkania (nie wiem jak to zrobili, musieli sie bardzo starac zeby go skads wytrzasnac), no i dzisiaj w koncu odbiore nowy telefonik.
Bez telefonu jestem juz 2 tygodnie!!! Mój kochany siemensik długo mi słuzył, ale jak byłam w "Bogaczu" to wpadł mi prosto do ubikacji, wyciągnełam go, ale już nie odpalił - biedactwo :P
Pyszczkami się będziesz przejmować..
Od 2 tygodniowy odwyk od telefonu wiem co to znaczy, miałam kiedyś dłuższy, ale dało rade wytrzymać, a właśnie coś TY tam w tym Bogaczu wyprawiała, ze aż telefonik nurkował do klopa.. ??

Cytat:
Napisane przez Mondzia Pokaż wiadomość
Baciki Ja Ci dam baciiiki

Ja mam usprawiedliwienie, bo jestem chora nie ma sił na nic, uporczywy kaszel nie pozwala mi na normalne funkcjonowanie...

A jak popatrzę na stos ciuchów do prasowania, to aż mi słabo no ale muszę się w końcu za to wziąć, bo jak tak dalej pójdzie, to nie będę miała co na siebie włożyć

Oho.. pora na kolejną tabletkę, ech muszę faszerować się tą chemią, buuuu, wolałabym wypić jakieś ziółka

Ale jak wiadomo w każdej sytuacji znajdziemy jakieś "plusy" - siedzę sobie w domku... obijam się, bo wiadomo, że chorej mama do roboty nie zagoni ... muszę popatrzyć za jakimś filmem, żeby sobie później zapuścić, a jak nie znajde to sąsiad na pewno mi coś fajnego podrzuci

Pozdrówka dla wszystkich.

W tym okresie zwiększonej zachorowalności na grypę - życzę wszystkim ZDROWIA! (bo to najważniejsze)
Mogę wpaść wyprasować ciuszki, bo nawet to zajęcie lubię - jedno z nielicznych w domu..
Faszeruj faszeruj się tabletkami i zdrowiej szybko, ciuM

Witaj w naszym gronie Poleczka_kk

dzasmina89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 14:41   #1869
alisska
Raczkowanie

A mnie coś bierze . Całą noc przekaszlałam, przez co dziś na wpół przytomna jestem .
alisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 15:10   #1870
89summer
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adusik Pokaż wiadomość
nie pouciekały ja przynajmniej czytam zawsze Wasze posty jak tylko jest coś nowego, ale jakoś nie mogę się odnaleźć w temacie więc nie pisze ;D z resztą po godzinach widze że tu taki mały czat jest ;D

Nie tylko Wy macie taki beznadziejny dzień :/ ja też jestem padnięta, zwykle w środy mamy lekcje do 15. potem angielski dodatkowy. Ale dzisiaj miałam wycieczke klasową-integracyjną co by sie zapoznać jestem zmęczona strasznie po niej! a musze sie jeszcze uczyc

Wiec spadam do książek...

Ps. dodałam awatarek 8-) widzę że Wy tez pozmieniałyście nie mogę się przyzwyczaić
Cytat:
uderz w stół...

oj

Słyszymy, bo poczytuję ten wątek od czasu do czasu, ale jakoś mi tak niezręcznie się w Waszą dyskusję wtrącać

Ale wątek w subskrypcjach jest cały czas
Cytat:
wlasnie ja tez nie moge sie wdrazyc
jestem raz dziennie i trudno mi sie wkrecic bo tu tak zapostowane
ojj ale głupotki pleciecie .. nie mówice tak, bo zaczynam wierzyć w to co Edit napisała, czyli, że ja, Dzasmina i Bnnk jesteśmy 4 smoluby. No nie wiem czy tak jest czy nie, ale .. mam nadzieje, że tak o nas nie myślicie i pisze tu poprostu co popadnie, czyli takie głupotki jak my i nie uciekać ani nie ukrywać sie ..
Cytat:
Napisane przez poleczka_kk Pokaż wiadomość
witam ciepło wszystkie Wizażanki z podkarpacia
ja tu do Was piszę ze Stalowej Woli
Witaj, witaj

alisska ja proponuje nafaszerowac sie jakimis tabletkami. Pewnie jakies choróbsko Cie bierze. Teraz dużo ludzi choruje w końcu mamy jesień

p.s. Dzasmina dzięki za myszke zaraz oddam

89summer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 15:16   #1871
adusik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzasmina89 Pokaż wiadomość
Oj TY pomimo tego, ze czytasz masz sie udzielać.. a nie jak cicha myszka sie przyglądasz czasem naszym "czatowym gadkom". Masz ode mnie - i od dziś masz tu zostawiać minimum 1 posta na dzien - max dowoli, bo jak nie to będziesz częściej dostawać, co Ty sobie wyobrażasz młoda pannico ?
Ja to dzis mialam do 15.40 - i to klasa maturalna, porażka jak nic,ale ja niestety ja nie układam podziału godzin, a szkoda!
Ja, tez chce na taka wycieczkę buu, ale już w listopadzie 3klasy do Częstochowy jada, wiec będziemy się integrować w autokarze..

Moja Barbi, gdzie TY sie podziewasz??
Tęskno mi tutaj za Tobą kochanie moje.. - nie zapominam
jaką nagane dostałam aż mi głupioo dobrze więc już będe pisać co mi ślina na palce przyniesie

Cytat:

hahaha ładnie łądnie telefon utopiła

a ja wczoraj byłam na wycieeczce taka zmęczona... dzisiaj wkurzona jestem bo mi zablokowali na 'alegru' konto za podbijanie aukcji niby :/ bez sensu? nawet nic nie wystawiam ale dobra moze dlatego ze mój tz czasem u mnie korzysta z allegro i to samo IP? :/

a teraz zmykam sie uczyc biologii bo jeszcze potem do detysty ide a jutro sprawdzian... ja biol chem wiec musze dobrze napisać!

Może coś jeszcze wieczorkiem napisze

Ps. ładny mam avatarek prawda?
adusik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 15:25   #1872
89summer
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahah to ładnie tam wymiatałas w tym "Bogaczu" że aż Twój telefon wylądował w sedesiku .. wyobrażam sobie jak tam po niego nurkowałaś
Aaa właśnie .. w tym "Bogaczu" to fajnie jest ? Kurdee pochjechałabym gdzies na disco, a nie tylko ten Rzeszów .. hmm Kolbuszowa to zawsze coś innego

Cytat:
Napisane przez adusik Pokaż wiadomość
jaką nagane dostałam aż mi głupioo dobrze więc już będe pisać co mi ślina na palce przyniesie

hahaha ładnie łądnie telefon utopiła

a ja wczoraj byłam na wycieeczce taka zmęczona... dzisiaj wkurzona jestem bo mi zablokowali na 'alegru' konto za podbijanie aukcji niby :/ bez sensu? nawet nic nie wystawiam ale dobra moze dlatego ze mój tz czasem u mnie korzysta z allegro i to samo IP? :/

a teraz zmykam sie uczyc biologii bo jeszcze potem do detysty ide a jutro sprawdzian... ja biol chem wiec musze dobrze napisać!

Może coś jeszcze wieczorkiem napisze

Ps. ładny mam avatarek prawda?
No to miłej nauki i wizyty u dentysty ..

Ja tez zmykam ide się kłócić ( z Bnnk i Dzasminka ) co do naszej studniówki ! Musi być tak jak my chcemy, a nie jak rodzice czy dyrkcja o!

Stary 2007-10-18, 15:42   #1873
ksh
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Witam was

Miłego dnia for all
Cytat:
OJ dziewczyno dziewczyno od dziś pomimo tego, że wątek czytujesz to masz sie, tez wypowiadać..
Strasze już bacikami , chyba wiesz jakie to bolesne??
Masz wziąć sobie to do serca, bo ciężko będzie z Twoim tyłeczkiem !
Ja się o to postaram..

Eee no, aż takie to samolubne to nie jesteśmy, tak mi się zdaje, czyżbym się myliła ??
Ksh nas wszystkie tak po cichaczu opuściła
Ale na szczęście powróciła do naszego kochanego grona

Pyszczkami się będziesz przejmować..
Od 2 tygodniowy odwyk od telefonu wiem co to znaczy, miałam kiedyś dłuższy, ale dało rade wytrzymać, a właśnie coś TY tam w tym Bogaczu wyprawiała, ze aż telefonik nurkował do klopa.. ??

Mogę wpaść wyprasować ciuszki, bo nawet to zajęcie lubię - jedno z nielicznych w domu..
Faszeruj faszeruj się tabletkami i zdrowiej szybko, ciuM

Witaj w naszym gronie Poleczka_kk

Ale mnie zawstydziłyście , czuję się teraz prawie jak zdrajca narodowy
Wiem, że baciki się należą i przyjmuję je z pokorą, a przy okazji obiecuję się poprawić

Cytat:
Napisane przez alisska Pokaż wiadomość
A mnie coś bierze . Całą noc przekaszlałam, przez co dziś na wpół przytomna jestem .

Taka teraz pogoda, że o chorobę nietrudno...
Ale się dziś w Rz. rozpadało
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 17:21   #1874
edit23
Zakorzenienie

nooo to rozumiem aż miło poczytać wasze posty i znowu się ruch zrobił.

A tak w sekrecie powiem wam, że strasznie nie lubie waszych zakończeń: "no to zmykam, idę się uczyć" albo "jutro mam sprawdzian, więc zmykam" a to wszytsko dlatego, że już dawno nie miałam tak... dopiero po chwili dociera do mnie, że wy nie studentki oj ja głupia

A ja teraz planuję.... heheh nie naukę, tylko wizażowanie
Stary 2007-10-18, 18:23   #1875
poleczka_kk
Przyczajenie

dubel

Edytowane przez poleczka_kk
Czas edycji: 2007-10-18 o 18:27 Powód: dubel :/
Stary 2007-10-18, 18:24   #1876
poleczka_kk
Przyczajenie

Dziękuję za miłe przywitanie

Cytat:
nooo to rozumiem aż miło poczytać wasze posty i znowu się ruch zrobił.

A tak w sekrecie powiem wam, że strasznie nie lubie waszych zakończeń: "no to zmykam, idę się uczyć" albo "jutro mam sprawdzian, więc zmykam" a to wszytsko dlatego, że już dawno nie miałam tak... dopiero po chwili dociera do mnie, że wy nie studentki oj ja głupia

A ja teraz planuję.... heheh nie naukę, tylko wizażowanie
to samo ja, wprawdzie mgr sama się nie napisze ale jakoś nie mogę się zmusić
Stary 2007-10-18, 18:26   #1877
edit23
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za miłe przywitanie
to samo ja, wprawdzie mgr sama się nie napisze ale jakoś nie mogę się zmusić
no ja teraz muszę opracować część badawczą, ale nie dzisiaj
Stary 2007-10-18, 18:29   #1878
poleczka_kk
Przyczajenie

To ja powiem, że jeszcze nawet nie zaczęłam ale to nie tylko lenistwo jestem w trakcie zmieniania i promotora i tematu więc trochę mnie to rozgrzesza
Stary 2007-10-18, 18:37   #1879
edit23
Zakorzenienie

Cytat:
To ja powiem, że jeszcze nawet nie zaczęłam ale to nie tylko lenistwo jestem w trakcie zmieniania i promotora i tematu więc trochę mnie to rozgrzesza
wiesz u mnie to jest też taka specyficzna sytuacja bo ja zaczęłam robić badania po 3 roku na wakacjach. Myślę, że jeszcze miesiąc i skończę całą pracę.
Stary 2007-10-18, 18:45   #1880
poleczka_kk
Przyczajenie

Ale Ci dobrze, przede mną narazie wszystko ale kurcze to wina mojego byłego promotora wiecznie wszystko było źle i be i wogóle do kitu... cały poprzedni rok zamiast zacząć pisać pracę to bawiliśmy się w pisanie i potem poprawianie jakiegoś durnego konspektu, w którym koleś na zakończenie roku poskreślał wszystkie poprawki jakie sam na wcześniejsze wersje wprowadził, normalnie szok jakiś. W wyniku tego całe wakacje siedziałam bezczynnie myślac jedynie że pierwszą rzeczą jaką zrobię kiedy zacznie się rok akademicki będzie zmiana promotora no i to mi się udało w tym tygodniu załatwiłam do końca wszystkie formalności <jupi>
Stary 2007-10-18, 18:50   #1881
dzasmina89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89summer Pokaż wiadomość
Hahah to ładnie tam wymiatałas w tym "Bogaczu" że aż Twój telefon wylądował w sedesiku .. wyobrażam sobie jak tam po niego nurkowałaś
Aaa właśnie .. w tym "Bogaczu" to fajnie jest ? Kurdee pochjechałabym gdzies na disco, a nie tylko ten Rzeszów .. hmm Kolbuszowa to zawsze coś innego

No to miłej nauki i wizyty u dentysty ..

Ja tez zmykam ide się kłócić ( z Bnnk i Dzasminka ) co do naszej studniówki ! Musi być tak jak my chcemy, a nie jak rodzice czy dyrkcja o!
Ciekawe, czy będzie tak jak chcemy, czyli w tym "Zapelu" a nie jak dyrekcja, czyli na "Politechnie"..
Cytat:
Witam

Ale mnie zawstydziłyście , czuję się teraz prawie jak zdrajca narodowy
Wiem, że baciki się należą i przyjmuję je z pokorą, a przy okazji obiecuję się poprawić

Taka teraz pogoda, że o chorobę nietrudno...
Ale się dziś w Rz. rozpadało
Mała poprawa jest zauważalna już -2 post w tym dniu jak się nie mylę..
Ojć padało padało, jak nie chce takiej pogody, chce słoneczko i bezchmurne niebo, ale pare chmurek czasem może się, tez pojawić
czy ja za wiele nie wymagam??

Stary 2007-10-18, 18:56   #1882
edit23
Zakorzenienie

A co ty moja droga masz do polibudy ja tam mialam studniówkę i było świetnie, poza tym to mój drugi dom
Stary 2007-10-18, 19:09   #1883
dzasmina89
Zakorzenienie

Cytat:
A co ty moja droga masz do polibudy ja tam mialam studniówkę i było świetnie, poza tym to mój drugi dom
No wiesz u nas chodzi o koszty , bo tam teraz za samo jedzenie od 1os liczą sobie, aż 120 pln, a dodać pozostałe koszty to wyjdzie grubo ponad 300pln za parę, a w innym i lepszym lokalu możemy cenowo zamknąć w kwocie 250pln

Stary 2007-10-18, 19:19   #1884
edit23
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz u nas chodzi o koszty , bo tam teraz za samo jedzenie od 1os liczą sobie, aż 120 pln, a dodać pozostałe koszty to wyjdzie grubo ponad 300pln za parę, a w innym i lepszym lokalu możemy cenowo zamknąć w kwocie 250pln
a to masz racje... ale aż tyle chcą a to ździercy
Stary 2007-10-19, 06:50   #1885
edit23
Zakorzenienie

Dzień dobry

Znowu dzisiaj się nie wyspałam, a na uczelnię trzeba iść . Coś się ze mną ostatnio dzieje. Taka marudna się robię. To chyba oznaki starości. Ciągle mi źle: grymaszę, że na uczelnię muszę chodzić, a przecież chodzę tylko 3 dni w tygodniu, reszta wolna. I gdzie tu sprawiedliwość.

Życzę wam miłego dnia

Wiecie że dzisiaj jest już piątek

Jutro sobota i śpiiiimy ile się da
Stary 2007-10-19, 08:07   #1886
alisska
Raczkowanie

edit czyżby zmiana avatarka? Ładniusi

Ja od rana faszeruję się lekami, może mi w końcu przejdzie.

Także życzę wam miłego dnia
alisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 09:07   #1887
pAtiŚ
Zakorzenienie

hej dziołchy

jutro może zawitam w Rzeszowie

edit: jednak nie ;((

Edytowane przez pAtiŚ
Czas edycji: 2007-10-19 o 10:39
pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 12:52   #1888
edit23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alisska Pokaż wiadomość
edit czyżby zmiana avatarka? Ładniusi

Ja od rana faszeruję się lekami, może mi w końcu przejdzie.

Także życzę wam miłego dnia
a zmieniłam se a co się będę

ja już w domku takie zajęcia to ja w sumie mogę mieć. Miałam kończyć o 15 a już jestem w domku. Wesołe jest życie studenta... do nastęnego mojego marudzenia
Stary 2007-10-19, 14:01   #1889
dzasmina89
Zakorzenienie

Cytat:
a to masz racje... ale aż tyle chcą a to ździercy
no niestety, aż tyle ździercy jak nic !

3x w tygodniu masz i jeszcze marudzisz..
OJ Tż'cik to ma z Toba urwanie głowy

Stary 2007-10-19, 14:50   #1890
89summer
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry

Znowu dzisiaj się nie wyspałam, a na uczelnię trzeba iść . Coś się ze mną ostatnio dzieje. Taka marudna się robię. To chyba oznaki starości. Ciągle mi źle: grymaszę, że na uczelnię muszę chodzić, a przecież chodzę tylko 3 dni w tygodniu, reszta wolna. I gdzie tu sprawiedliwość.

Życzę wam miłego dnia

Wiecie że dzisiaj jest już piątek

Jutro sobota i śpiiiimy ile się da

3 razy .. Tobie to dobrze
Co do marudzenia to Ci powiem, że to chyba przez ta jesień, ja teź mam humorki, jak kobieta w ciąży .. raz się śmieje, a później zwiech i nic mi się nie chce

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
hej dziołchy

jutro może zawitam w Rzeszowie

edit: jednak nie ;((
Nie martw sie ja przyjade do Stalowej Woli, do Ciebie
jutro sie wybieram to Cie odwiedze hihi .. czekaj tam na mnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości