Rossman.. cz. II - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-17, 10:22   #751
paulinka3110
Wtajemniczenie

Dot.: Rossman.. cz. II

Ja chyba jutro się wybiorę do Rossmana, po jakiś puder w kamieniu lub sypki. Nie mam za dużo kasy więc pomyslałam o tych w kamieniu z Miss Sporty albo którymś z tych Wibo (nie wiem czy są z tej firmy, ale chodzi mi o te "tanioszki" co są w Rossmanie).
Dobre one są?

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 10:39   #752
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
Ja chyba jutro się wybiorę do Rossmana, po jakiś puder w kamieniu lub sypki. Nie mam za dużo kasy więc pomyslałam o tych w kamieniu z Miss Sporty albo którymś z tych Wibo (nie wiem czy są z tej firmy, ale chodzi mi o te "tanioszki" co są w Rossmanie).
Dobre one są?
swego czasu używałam pudru sypkiego RdL z Rossmana za ok.6zł. w promocji, ale jak na złość wycofali całą serię
Stary 2007-10-17, 11:02   #753
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

Cytat:
Napisane przez maryd Pokaż wiadomość
Bardzo dzielną masz mame. Z tymi kasjerkami to nie jest tak prosto. Jak widać wszędzie o swoje trzeba walczyć.
Jesli dla siebie- to pół biedy. Mnie szlag trafia jak nie dostaję urpszonych próbek w aptekach, a na Allegro cały czas handlują nimi jak pełnowymiarowymi produktami :/
agacior89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 11:41   #754
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
hmmm....musze sie w koncu skusic na ten volume flash, ja kocham grube rzesy
ale moim faworytem niepobitym jest Lash Architect L'Oreala

i tez czekam z usteksnieniem na zimowa serie OLay

Kaatiiaa---ja wlasnie dzis kupilam ten podklad, odcien Nude, na poczatku myslalam,ze bedzie za jasny,ale jest OK, to chyba jedyny stricte bezowy kolor w ich baaaaaaaaaardzo ubogiej gamie kolorystycznej (AZ 4 odcienie)--ten odcien jest o ton jasniejszy od mojej cery, ktora jest srednia w wyraznej cieplej, bezowej tonacjii ja ladnie rojasnia i rozswietlatestowala m jeszce Sand, ktory po kilku chwilach okazal sie wpadac w rozna mojej skorze przynajmniej.
Ogolnie podklad jest fajny, ladnie acz delikatnie pokryl niedoskonalosci typu malenka krostka i kilka rozszerzonych porow, wyrownal koloryt--- po pierwszym uzyciu baaardzo mi sie podoba

ooo to chyba się skusze na niego Mam nadzieje, że sprawnie dobiore dla siebie odcień

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Trzeba było ten podkład kupić w krakowie w Douglasie To podkładu dają szminkę gratis

Tez myślałam o tym podkładzie, ale ostatnio przestałam używac podkładu Nawet na filtr wystarczy mi odrobina pudru sypkiego

A Volume Flash to szczerze polecam, z tym że tak jak pisałam wcześniej, poczatkowo trzeba szczoteczkę ocierać i poświęcić więcej czasu na malowania
ooo akurat w tym tygodniu od piątku do niedzieli bedę w Kraku więc może zaglądne do Douglasa w Galeri Krakowskiej, a wiesz może Hosenka jaka tam była cena tego podkładu?

już wiem po ile 33,90 dają do niego szminkę Hydra Extreme- to pomyśle zobacze jakie odcienie tej szminki będą w sumie wychodzi między rossmanem a Douglasem różnica w postaci szminki za 3,91

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl

Edytowane przez kaatiiaa
Czas edycji: 2007-10-17 o 11:53 Powód: dopisek
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 11:43   #755
paulinka3110
Wtajemniczenie

Ja też nie wiem w jaki sposób kasjerki "dzielą" próbkami. Kiedyś kobieta przedemną kupiła bodjże jedną rzecz i dostała jakąś gazetę, coś o pielęgnacji urody! Ja miałam wypełniony cały koszyk i nie dostałam nic pomimo tego że obok kasjerki leżał stos tych gazet! Nie chodzi o to, że byłam jakoś starsznie "spragniona" tej gazetki, no ale kurczę...
Innym razem rozdawali takie mini tubki pasty do zębów...oczywiście też nie dostałam

Stary 2007-10-17, 11:53   #756
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez maryd Pokaż wiadomość
A Rimmel Extra Super Lash jest jak dla mnie zbyt wodnisty i skleja rzęsy. Ostatnio tuż po zakupie upadł mi na kafelki w łazience i opakowanie przy odkręcaniu mi sie złamało. "Przełożyłam" go (nie śmiejcie się) do innego opakowania po tuszu Super Full (bo zostawiłam je sobie z uwagi na szczoteczkę) i teraz jest o wiele lepszy, lepiej rozdziela rzęsy.
W jaki sposób przełożyłaś tusz do innego opakowania?
Stary 2007-10-17, 17:20   #757
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm....musze sie w koncu skusic na ten volume flash, ja kocham grube rzesy
ale moim faworytem niepobitym jest Lash Architect L'Oreala
Skuś się, skuś VF jest fajowy i nie wysycha aż tak szybko jak Architect (mój się znów kruszy po 2 miesiącach, chyba skapituluję i więcej go nie kupię), choć dłużej niż 3 miesiące to go nigdy nie miałam. Ale w sumie jego cena jest trzykrotnie niższa, więc można przeżyć to 16zł w promocji raz na 3 miesiące.

Cytat:
Kaatiiaa---ja wlasnie dzis kupilam ten podklad, odcien Nude, na poczatku myslalam,ze bedzie za jasny,ale jest OK, to chyba jedyny stricte bezowy kolor w ich baaaaaaaaaardzo ubogiej gamie kolorystycznej (AZ 4 odcienie)--ten odcien jest o ton jasniejszy od mojej cery, ktora jest srednia w wyraznej cieplej, bezowej tonacjii ja ladnie rojasnia i rozswietlatestowala m jeszce Sand, ktory po kilku chwilach okazal sie wpadac w rozna mojej skorze przynajmniej.
Ogolnie podklad jest fajny, ladnie acz delikatnie pokryl niedoskonalosci typu malenka krostka i kilka rozszerzonych porow, wyrownal koloryt--- po pierwszym uzyciu baaardzo mi sie podoba
A jakich odcieni używasz z innych podkładów? Bo mnie ten Maybelline korci, ale wydaje mi się, że nawet najjaśniejszy odcień jest za ciemny i za różowy właśnie. Cameo to chyba. Nude nie kojarzę
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 17:44   #758
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

W gazetce są w promocji płukanki do włosów Delii 2 w cenie 1 za 4,99. Po czym okazało się, ze w moim Rossmannie nie przyszły te płukanki pakowane po dwie, tylko są pojedyncze. I musiałam kupić jedną za 4,99!
Uważam, ze to trochę nie w porządku w stosunku do klientów!!!
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 17:51   #759
Hosenka*
Zakorzenienie

Widziałam dziś nowe produkty Garniera z serii podstawa pielęgnacji (właśnie w Rossmannie) - żel-krem do oczyszczania twarzy (różowe), żel do oczyszczania zielony i peeling do twarzy też z zielonej serii

Zele były w takiej butelce jak mleczka czy toniki ale miały pompkę

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 17:57   #760
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Skuś się, skuś VF jest fajowy i nie wysycha aż tak szybko jak Architect (mój się znów kruszy po 2 miesiącach, chyba skapituluję i więcej go nie kupię), choć dłużej niż 3 miesiące to go nigdy nie miałam. Ale w sumie jego cena jest trzykrotnie niższa, więc można przeżyć to 16zł w promocji raz na 3 miesiące.

A jakich odcieni używasz z innych podkładów? Bo mnie ten Maybelline korci, ale wydaje mi się, że nawet najjaśniejszy odcień jest za ciemny i za różowy właśnie. Cameo to chyba. Nude nie kojarzę
Skusze sie, ale to w ramach probowania czegos nowego, bo Architecta chyba niczym nie zastapie
Ten co ostatnio mi kupilas dziala bez zarzutu, jest jak nowy, ale w sumie duzo czasu nie uplynelo odkad go mam

Dwufazowy podklad Maybelline ma dziwna i uboga kolorystyke. Cameo, o ktorym mowisz jest faktycznie bardzo jasny i rozowy, sand tez wpada w roz, ale brzoskwiniowy---tak wygladal na mojej skorze po kilkunastu minutach od nalozenia i po wyjsciu na swiatlo sloneczne, fawn jest dosc ciemny, ale ma dziwny odcien, raczej neutralny.

Kupilam nude bo z czasem sciemnial na mojej skorze i jest jedyny w zoltej tonacji, typowy beżMniej wiecej o ton jasniejszy od mojej skory.

Uzylam go dopiero raz,ale efekt bardzo mi sie spodobal, fajnie wyrownal i wygladzil cere

A jesli chodzi o inne podklady to Revlon Colorstay uzywalam True beige,ale byl troszke za ciemny dla mnieTeraz uzywam Lancome Color Ideal i idealnym odcieniem dla mnie jest beige diaphane

I wiecej podkladow z ostatnich czasow sobie nie przypominam
Generalnie uzywam cieplych odcieni, zawsze beży, do sredniej w strone sniadej karnacji
W sumie cere mam mozna powiedziec sniada,ale zawsze kupuje jasniejsze odcienie podkladow

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 18:19   #761
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Cytat:

Mag, byłam dzisiaj w Rossmannie i widzialam jeszcze odcień Ivory, najjaśniejszy ze wszystkich, ale tez chyba lekko w róż wpadał Ja sama jestem bladzieńka i obawiam się, ze Cameo będzie dla mnie za ciemny, chociaz DMM właśnie w kolorze Cameo miałam, więc już sama nie wiem A kusi mnie ten nowy podkład, kusi
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 18:24   #762
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
Mag, byłam dzisiaj w Rossmannie i widzialam jeszcze odcień Ivory, najjaśniejszy ze wszystkich, ale tez chyba lekko w róż wpadał Ja sama jestem bladzieńka i obawiam się, ze Cameo będzie dla mnie za ciemny, chociaz DMM właśnie w kolorze Cameo miałam, więc już sama nie wiem A kusi mnie ten nowy podkład, kusi
Ooo u mnie w Rossmannie nie bylo ivory
Ciekawe czemu

Stary 2007-10-17, 19:12   #763
Muffi
Wtajemniczenie

A ja kupiłam z miesiąć temu puder w kamieniu z wibo bodajże ... Świetny !
i co najdziwniejsze jest pachnący Jestem z niego bardzo zadowolona , jak sie nałoży to nie widać takich przebarwień , ani nic Jak mi się skończy to lece po następny
Stary 2007-10-17, 19:36   #764
maryd
Zadomowienie

GG do maryd

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
W jaki sposób przełożyłaś tusz do innego opakowania?
Szczoteczkę taką zapełnioną tuszem wkładałam do pustego opakowania i jakoś mi się udało to "wepchnąć". Ale przypuszczam, że gdyby ten tusz nie był wodnisty nic by z tego nie było.

A ten tusz Wibo mi jak najbardziej pasuje. Dobrze rozdziela rzęsy i się nie osypuje. Jak dla mnie lepszy od tego ESL z Rimmela.

maryd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 20:14   #765
paulinka3110
Wtajemniczenie

Która gazetka obowiązuje teraz w Rossmanie?...bo cholera znaleźć nie mogę...

Stary 2007-10-17, 20:24   #766
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

ale sie dzis wkurzylam na rossmanna

poradzcie mi czy powinnam zlozyc skarge.

zorientowalam sie dopiero w domu.

poszlam do rossmanna z zamiarem kupienia 2 odzywek do wlosow nivea w promocyjnej cenie z gazetki 6,59. przy zakupie 2 odzywek, przysługiwal turban na wlosy GRATIS.

Na polce z odzywkami widniala stara cena, ale juz raz zdarzyla mi sie taka sytuacja, wiec zapytalam sprzedawczyni, sprawdzila i wyslala inna aby zmienila cene na promocyjna. wiec pomyslalam, ze to lenistwo sprzedawczyn

przezornie wzielam gazetke promocyjna, jeszcze raz sprawdzilam od kiedy obowiazuje. 13-20 pazdziernika 2007 do wyczerpania zapasow.

wzielam 2 odzywki, z innej polki jeszcze mleczko do demakijazu. podchodze do kasy, zanim pani zaczela kasowac, pomachalam jej gazetka i zapytalam ktora cena obowiazuje, bo na polkach jest stara, powiedziala, ze z gazetki. oczywiscie o turban sie upomnialam, nawet nie siegla po gazetke aby sprawdzic czy sobie nie zmyslilam, z łacha dostalam. bylam zmeczona glodna i sie spieszylam. rozmawialam w miedzyczasie z kolezanka obok. zaplacilam i poszlam. dopiero w domu zajrzalam do paragonu, a tam faktycznie cena wyzsza

odzywka zamiast 2x6,59 policzona 2x7,99. w jako 4 pozycja, 0,01 zl jako oplata za gratis

niby to mala kwota, ale bez przesady. gdyby sprzedawczyni mnie nie wprowadzila w blad, poszlabym do inengo rossmana i zaplacila mniej

moze gdybym kupowala tylko te odzywki, zareagowalabym od razu.

cholera, mam ochote isc jutro do tego rossmana i zadac wyjasnien
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 20:31   #767
stellla
Rozeznanie

masz paragon, na ktorym zapewne jest data zakupu, wiec nie widze przeszkod. mi sie raz trafilo, ze kupilam damskie maszynki do golenia rossmanna pakowane po 5 i sie okazalo, ze w opakowaniu sa 4! na szczecie nie otwarlam opakowania i mi wymienili.
stellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 20:33   #768
stellla
Rozeznanie

apropo's Superstay Silky (tez sie czaje): one sa poukladane na zamiane cieply/chlodny odcien, Ivory jest ciely, cameo rozowy, nude cieply, sand rozowy, a na ostatni nie aptrzylam. :P W kazdym razie ivory i nude sie wiele nie roznia, oba wydaje sie dosc ciemne, wezme ivory.
Stary 2007-10-17, 20:38   #769
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stellla Pokaż wiadomość
masz paragon, na ktorym zapewne jest data zakupu, wiec nie widze przeszkod. mi sie raz trafilo, ze kupilam damskie maszynki do golenia rossmanna pakowane po 5 i sie okazalo, ze w opakowaniu sa 4! na szczecie nie otwarlam opakowania i mi wymienili.
oczywiscie paragon mam i chyba faktycznie jutro sie wybiore tylko do kogo podejsc? czy na sklepie zawsze musi byc kierownik albo chociaz zastepca? z kasjerka raczej nic nie zalatwie

ale turbanik jest naprawde fajny, taki mieciutki i milusi, ale rownie dobrze moglabym go dostac w innym rossmannie placac mniej
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 20:43   #770
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
apropo's Superstay Silky (tez sie czaje): one sa poukladane na zamiane cieply/chlodny odcien, Ivory jest ciely, cameo rozowy, nude cieply, sand rozowy, a na ostatni nie aptrzylam. :P W kazdym razie ivory i nude sie wiele nie roznia, oba wydaje sie dosc ciemne, wezme ivory.
W Vivie na reklamie podkaldu są one podzielone na jasne, średnie, ciemne:

jasne: ivory, cameo
srednie: nude, sand
ciemne: fawn

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 20:48   #771
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Cytat:
wlasnie ivory i nude sa lekko rozowe, a cameo to taki cieply bezyk innych kolorow nie sprawdzalam, bo dla mnie za ciemne
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

Stary 2007-10-17, 21:51   #772
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
oczywiscie paragon mam i chyba faktycznie jutro sie wybiore tylko do kogo podejsc? czy na sklepie zawsze musi byc kierownik albo chociaz zastepca? z kasjerka raczej nic nie zalatwie

ale turbanik jest naprawde fajny, taki mieciutki i milusi, ale rownie dobrze moglabym go dostac w innym rossmannie placac mniej
ja bym poszla sie klocic, nie wolno im odpuszczacz,ale przygotuj sie na rozne jazdy, pisalam juz kiedys jak mojej kuzynce kasjerka w Rossmannie powiedziala,ze paragon nie jest wystarczajacym dowodem zakupu

Cytat:
wlasnie ivory i nude sa lekko rozowe, a cameo to taki cieply bezyk innych kolorow nie sprawdzalam, bo dla mnie za ciemne
hmm...chyba cameo jest rozowy,a nude cieply

jak pisalam kupilam wczoraj nude i w moim nie ma krzty rozowego odcienia
cameo tez ogladalam i to on wlasnie byl zdecydowanie w rozowej tonacji

Zreszta wrzucam zdjecie, troche niewyrazne,ale kolor jest wiernie oddany
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wizaz 007.jpg (67,2 KB, 32 załadowań)

Stary 2007-10-17, 22:00   #773
telbuh
Wtajemniczenie

Cytat:
dla mnie w sklepie to właśnie cameo był różowy i dlatego z niego zrezygnowałam. mam ivory i jest minimalnie za ciemny:\ ale nie różowy na szczęście

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-17, 22:10   #774
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Skusze sie, ale to w ramach probowania czegos nowego, bo Architecta chyba niczym nie zastapie
Ten co ostatnio mi kupilas dziala bez zarzutu, jest jak nowy, ale w sumie duzo czasu nie uplynelo odkad go mam
A ja widać się z Architectem nie lubię, bo mimo, że mój był w blistrze, mimo, że trzymam go w kuferku i ogólnie obchodzę się z nim tak, jak z każdym innym tuszem, to jednak po 2 miesiącach zaczyna mi się sypać A tego nie znoszę

Cytat:
Dwufazowy podklad Maybelline ma dziwna i uboga kolorystyke. Cameo, o ktorym mowisz jest faktycznie bardzo jasny i rozowy, sand tez wpada w roz, ale brzoskwiniowy---tak wygladal na mojej skorze po kilkunastu minutach od nalozenia i po wyjsciu na swiatlo sloneczne, fawn jest dosc ciemny, ale ma dziwny odcien, raczej neutralny.

Kupilam nude bo z czasem sciemnial na mojej skorze i jest jedyny w zoltej tonacji, typowy beżMniej wiecej o ton jasniejszy od mojej skory.

Uzylam go dopiero raz,ale efekt bardzo mi sie spodobal, fajnie wyrownal i wygladzil cere

A jesli chodzi o inne podklady to Revlon Colorstay uzywalam True beige,ale byl troszke za ciemny dla mnieTeraz uzywam Lancome Color Ideal i idealnym odcieniem dla mnie jest beige diaphane

I wiecej podkladow z ostatnich czasow sobie nie przypominam
Generalnie uzywam cieplych odcieni, zawsze beży, do sredniej w strone sniadej karnacji
W sumie cere mam mozna powiedziec sniada,ale zawsze kupuje jasniejsze odcienie podkladow
Kurcze, to jednak dobrze widziałam, że Cameo był różowy, a Nude nie oglądałam pewnie dlatego, że dla mnie już za ciemny raczej. Szukam dobrego podkładu na chłody, bo mimo, że na stanie mam 4 żaden się tak naprawdę na zimę nie nada.

Cytat:
Ani w Krakowie ani w Ostrowcu Ivory nie widziałam Nawet na Allegro
Jaki on ma numer

Cytat:
Ooo u mnie w Rossmannie nie bylo ivory
Ciekawe czemu
No właśnie, też mnie to ciekawi.

Cytat:
Kurcze, ja juz zgłupiałam

Cytat:
Napisane przez telbuh Pokaż wiadomość
dla mnie w sklepie to właśnie cameo był różowy i dlatego z niego zrezygnowałam. mam ivory i jest minimalnie za ciemny:\ ale nie różowy na szczęście
Jednak większość jest za różowym Cameo, więc chyba jednak dobrze kojarzę. Co nie zmienia faktu, że dalej nie wiem czy mam się napalać na ten podkład czy nie ma sensu, bo i tak koloru dla mnie nie wyprodukowali
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 22:20   #775
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
A ja widać się z Architectem nie lubię, bo mimo, że mój był w blistrze, mimo, że trzymam go w kuferku i ogólnie obchodzę się z nim tak, jak z każdym innym tuszem, to jednak po 2 miesiącach zaczyna mi się sypać A tego nie znoszę

Kurcze, to jednak dobrze widziałam, że Cameo był różowy, a Nude nie oglądałam pewnie dlatego, że dla mnie już za ciemny raczej. Szukam dobrego podkładu na chłody, bo mimo, że na stanie mam 4 żaden się tak naprawdę na zimę nie nada.

Jaki on ma numer

Jednak większość jest za różowym Cameo, więc chyba jednak dobrze kojarzę. Co nie zmienia faktu, że dalej nie wiem czy mam się napalać na ten podkład czy nie ma sensu, bo i tak koloru dla mnie nie wyprodukowali
Architect ma to do siebie ze faktycznie dosc szybko sie zuzywa
U mnie nawalaly przede wszystkim opakowania, tj. nie dokrecal sie do konca i w efekcie szybko bo po jakichs 3 miesiach wysychal.
Obecny trzyma sie dzielnieAle VF i tak sprobuje

Tez jestem ciekawa co z docieniem Ivory

Ten podklad ciemnieje z czasem, ja pomazialam reke wszystkimi czterema (ochroniarz patrzyl sie na mnie dosyc dziwnie) odcieniami i wyszlam. Po kilkunastu minutach i w swietle dziennym zauwazylam,ze kolory pociemnialy i okazaly sie calkiem inne niz gdy ogladalam je w drogerii

Nude jest dla mnie idealny choc w ogole go nie bralam pod uwage, gdyz wydawal mi sie za jasny

Stary 2007-10-18, 05:40   #776
stellla
Rozeznanie

http://www.maybelline.pl/produkty/tw...52l223l516.htm

jesli bede w rossmannie to mazne kolory i doniose do domu. dokladnie ulozone sa od najjasniejszego do najciemniejszego fakt, ale na zmiane cieply/chlodny (rozowy). i wbrew temu, co widac na stronie, kolory real sa baaaaardziej ciemne.
Stary 2007-10-18, 07:46   #777
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Cytat:

Jaki on ma numer

Teraz tez normalnie zgłupialam - przysiaglabym, ze Ivory wpadal lekko w róż Chyba znowu sie przejde dzis do rossmanna i tez wymaze reke i cykne fotke Bo ja wlasnie sie waham miedzy Ivory a Cameo i ciagle nie moge sie zdecydowac

Stary 2007-10-18, 08:02   #778
pearlania
Zadomowienie

GG do pearlania

Mnie też ivory z maybelline wydawał sie różowawy ale nie bylo u mnie cameo dla porównania; wypackałam nim rękę i już wiem, ze będzie za ciemny, na dłoni bardzo sie odznaczał a twarz mam o wiele jaśniejszą, a szkoda bo miałam na niego wielką ochotę, tym bardziej, ze na stronie kolory wyglądają naprawdę jaśniutko
Stary 2007-10-18, 10:38   #779
paulinka3110
Wtajemniczenie

Właśnie wróciłam z Rossmana...Kurczę, myślałam że spokojnie kupię jakiś puder w kamieniu do 8 zł a tu lipa.
Miss Sporty była promocja(12,90) ale odcienie same jasne, wręcz żółte.
A jak były po 6,50 to jakieś brązujące, a raczej "pomarańczujące" Więc pozostało mi kupić puderek z Milo, jakiś rozświetlajcy za 10,40

No i kupiłam Mleczko do demakijżu i tonik z Europrofitu (czy jakoś tak) za 2,50 każdy! Myślę sobie "Biorę!" a co mi tam!

Tylko ciekawa jestem jak się "to" sprawuje Przetestuję wieczorkiem

Stary 2007-10-18, 13:48   #780
agiii
Zadomowienie

paulinka a nowe pudry mineralne z Essence za 9,90 zl nie widzialas?? przeciez weszly niedawno...
agiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości