![]() |
#751 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossman.. cz. II
Ja chyba jutro się wybiorę do Rossmana, po jakiś puder w kamieniu lub sypki. Nie mam za dużo kasy więc pomyslałam o tych w kamieniu z Miss Sporty albo którymś z tych Wibo (nie wiem czy są z tej firmy, ale chodzi mi o te "tanioszki" co są w Rossmanie).
Dobre one są?
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
Jesli dla siebie- to pół biedy. Mnie szlag trafia jak nie dostaję urpszonych próbek w aptekach, a na Allegro cały czas handlują nimi jak pełnowymiarowymi produktami :/
#754 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo to chyba się skusze na niego ![]() ![]() Cytat:
już wiem po ile 33,90 dają do niego szminkę Hydra Extreme- to pomyśle zobacze jakie odcienie tej szminki będą w sumie wychodzi między rossmanem a Douglasem różnica w postaci szminki za 3,91 Edytowane przez kaatiiaa Czas edycji: 2007-10-17 o 11:53 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Wtajemniczenie
|
Ja też nie wiem w jaki sposób kasjerki "dzielą" próbkami. Kiedyś kobieta przedemną kupiła bodjże jedną rzecz i dostała jakąś gazetę, coś o pielęgnacji urody! Ja miałam wypełniony cały koszyk i nie dostałam nic
![]() Innym razem rozdawali takie mini tubki pasty do zębów...oczywiście też nie dostałam ![]()
![]() |
#756 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#757 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
W gazetce są w promocji płukanki do włosów Delii 2 w cenie 1 za 4,99. Po czym okazało się, ze w moim Rossmannie nie przyszły te płukanki pakowane po dwie, tylko są pojedyncze. I musiałam kupić jedną za 4,99!
Uważam, ze to trochę nie w porządku w stosunku do klientów!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
Widziałam dziś nowe produkty Garniera z serii podstawa pielęgnacji (właśnie w Rossmannie) - żel-krem do oczyszczania twarzy (różowe), żel do oczyszczania zielony i peeling do twarzy też z zielonej serii
![]() Zele były w takiej butelce jak mleczka czy toniki ale miały pompkę ![]()
#760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ten co ostatnio mi kupilas dziala bez zarzutu, jest jak nowy, ale w sumie duzo czasu nie uplynelo odkad go mam ![]() Dwufazowy podklad Maybelline ma dziwna i uboga kolorystyke. Cameo, o ktorym mowisz jest faktycznie bardzo jasny i rozowy, sand tez wpada w roz, ale brzoskwiniowy---tak wygladal na mojej skorze po kilkunastu minutach od nalozenia i po wyjsciu na swiatlo sloneczne, fawn jest dosc ciemny, ale ma dziwny odcien, raczej neutralny. Kupilam nude bo z czasem sciemnial na mojej skorze i jest jedyny w zoltej tonacji, typowy beż ![]() Uzylam go dopiero raz,ale efekt bardzo mi sie spodobal, fajnie wyrownal i wygladzil cere ![]() A jesli chodzi o inne podklady to Revlon Colorstay uzywalam True beige,ale byl troszke za ciemny dla mnie ![]() ![]() I wiecej podkladow z ostatnich czasow sobie nie przypominam ![]() Generalnie uzywam cieplych odcieni, zawsze beży, do sredniej w strone sniadej karnacji ![]() W sumie cere mam mozna powiedziec sniada,ale zawsze kupuje jasniejsze odcienie podkladow ![]()
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe czemu ![]()
![]() |
#763 |
Wtajemniczenie
|
A ja kupiłam z miesiąć temu puder w kamieniu z wibo bodajże ... Świetny !
![]() i co najdziwniejsze jest pachnący ![]() ![]() ![]()
![]() |
#764 |
Zadomowienie
|
Szczoteczkę taką zapełnioną tuszem wkładałam do pustego opakowania i jakoś mi się udało to "wepchnąć". Ale przypuszczam, że gdyby ten tusz nie był wodnisty nic by z tego nie było.
![]() A ten tusz Wibo mi jak najbardziej pasuje. Dobrze rozdziela rzęsy i się nie osypuje. Jak dla mnie lepszy od tego ESL z Rimmela.
#765 |
Wtajemniczenie
|
Która gazetka obowiązuje teraz w Rossmanie?...bo cholera znaleźć nie mogę...
![]()
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
ale sie dzis wkurzylam na rossmanna
![]() poradzcie mi czy powinnam zlozyc skarge. zorientowalam sie dopiero w domu. poszlam do rossmanna z zamiarem kupienia 2 odzywek do wlosow nivea w promocyjnej cenie z gazetki 6,59. przy zakupie 2 odzywek, przysługiwal turban na wlosy GRATIS. Na polce z odzywkami widniala stara cena, ale juz raz zdarzyla mi sie taka sytuacja, wiec zapytalam sprzedawczyni, sprawdzila i wyslala inna aby zmienila cene na promocyjna. wiec pomyslalam, ze to lenistwo sprzedawczyn ![]() przezornie wzielam gazetke promocyjna, jeszcze raz sprawdzilam od kiedy obowiazuje. 13-20 pazdziernika 2007 do wyczerpania zapasow. wzielam 2 odzywki, z innej polki jeszcze mleczko do demakijazu. podchodze do kasy, zanim pani zaczela kasowac, pomachalam jej gazetka i zapytalam ktora cena obowiazuje, bo na polkach jest stara, powiedziala, ze z gazetki. oczywiscie o turban sie upomnialam, nawet nie siegla po gazetke aby sprawdzic czy sobie nie zmyslilam, z łacha dostalam. bylam zmeczona glodna i sie spieszylam. rozmawialam w miedzyczasie z kolezanka obok. zaplacilam i poszlam. dopiero w domu zajrzalam do paragonu, a tam faktycznie cena wyzsza ![]() odzywka zamiast 2x6,59 policzona 2x7,99. w jako 4 pozycja, 0,01 zl jako oplata za gratis ![]() niby to mala kwota, ale bez przesady. gdyby sprzedawczyni mnie nie wprowadzila w blad, poszlabym do inengo rossmana i zaplacila mniej moze gdybym kupowala tylko te odzywki, zareagowalabym od razu. cholera, mam ochote isc jutro do tego rossmana i zadac wyjasnien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Rozeznanie
|
masz paragon, na ktorym zapewne jest data zakupu, wiec nie widze przeszkod. mi sie raz trafilo, ze kupilam damskie maszynki do golenia rossmanna pakowane po 5 i sie okazalo, ze w opakowaniu sa 4! na szczecie nie otwarlam opakowania i mi wymienili.
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Rozeznanie
|
apropo's Superstay Silky (tez sie czaje): one sa poukladane na zamiane cieply/chlodny odcien, Ivory jest ciely, cameo rozowy, nude cieply, sand rozowy, a na ostatni nie aptrzylam. :P W kazdym razie ivory i nude sie wiele nie roznia, oba wydaje sie dosc ciemne, wezme ivory.
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale turbanik jest naprawde fajny, taki mieciutki i milusi, ale rownie dobrze moglabym go dostac w innym rossmannie placac mniej ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne: ivory, cameo srednie: nude, sand ciemne: fawn
![]() |
#771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak pisalam kupilam wczoraj nude i w moim nie ma krzty rozowego odcienia ![]() cameo tez ogladalam i to on wlasnie byl zdecydowanie w rozowej tonacji ![]() Zreszta wrzucam zdjecie, troche niewyrazne,ale kolor jest wiernie oddany ![]()
![]() |
#773 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jaki on ma numer ![]() No właśnie, też mnie to ciekawi. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie nawalaly przede wszystkim opakowania, tj. nie dokrecal sie do konca i w efekcie szybko bo po jakichs 3 miesiach wysychal. Obecny trzyma sie dzielnie ![]() ![]() Tez jestem ciekawa co z docieniem Ivory ![]() Ten podklad ciemnieje z czasem, ja pomazialam reke wszystkimi czterema (ochroniarz patrzyl sie na mnie dosyc dziwnie ![]() ![]() Nude jest dla mnie idealny choc w ogole go nie bralam pod uwage, gdyz wydawal mi sie za jasny
![]() |
#776 |
Rozeznanie
|
http://www.maybelline.pl/produkty/tw...52l223l516.htm
jesli bede w rossmannie to mazne kolory i doniose do domu. dokladnie ulozone sa od najjasniejszego do najciemniejszego fakt, ale na zmiane cieply/chlodny (rozowy). i wbrew temu, co widac na stronie, kolory real sa baaaaardziej ciemne. |
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Zadomowienie
|
Mnie też ivory z maybelline wydawał sie różowawy ale nie bylo u mnie cameo dla porównania; wypackałam nim rękę i już wiem, ze będzie za ciemny, na dłoni bardzo sie odznaczał a twarz mam o wiele jaśniejszą, a szkoda bo miałam na niego wielką ochotę, tym bardziej, ze na stronie kolory wyglądają naprawdę jaśniutko
![]()
#779 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam z Rossmana...Kurczę, myślałam że spokojnie kupię jakiś puder w kamieniu do 8 zł a tu lipa
![]() Miss Sporty była promocja(12,90) ale odcienie same jasne, wręcz żółte. A jak były po 6,50 to jakieś brązujące, a raczej "pomarańczujące" ![]() ![]() No i kupiłam Mleczko do demakijżu i tonik z Europrofitu (czy jakoś tak ![]() ![]() Tylko ciekawa jestem jak się "to" sprawuje ![]() ![]()
![]() |
#780 |
Zadomowienie
|
paulinka a nowe pudry mineralne z Essence za 9,90 zl nie widzialas?? przeciez weszly niedawno...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.