![]() |
#4891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cytat:
A jeśli spacerówka okaże się kiepska to bez żalu go sprzedam i wtedy będę szukać nowego Nie nastawiam się, że koniecznie musi być na lata, raczej podchodzę do tego tak, że w każdej chwili będę mogła go zmienić jeśli nie będzie się sprawdzał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |||
zielony stworek
|
Cytat:
edit parasolką z dwulatkiem jeździ się już niezbyt komfortowo, czuć wagę wózka chociażbyś nie wiem w jaki wózek zainwestowała (np Maclaren) to normalnej spacerówki to nie zastąpi. Cytat:
Cytat:
http://www.sklep-tosia.eu/x-lander-x-pulse_p2483 http://www.sklep-tosia.eu/britax-b-smart-4_p2106 http://dino.sklep.pl/nowy/speedi-pac...s-p-15606.html http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-2w1-...s-p-20637.html http://dino.sklep.pl/nowy/wyprzedaZ-...s-p-20654.html Edytowane przez kaledonia Czas edycji: 2016-01-18 o 21:52 Powód: dopisek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Zakorzenienie
|
Coletto ma wózki obrotowe i wtedy zawsze kola skrętne są z przodu, miałam model marco polo i przy następnym dziecku chyba tez go kupię 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Wtajemniczenie
|
mamuśki- kupiłam joie litetrax 4 i na razie uważam, że jest mega za☠☠☠isty!
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- no i przede wszystkim jest bardzo ładny!
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Konto usunięte
|
Kaledonia to dla 2 latka normalna spacerowka lepsza ?
Będę kupować na wiosnę i myślałam o parasolce Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
zielony stworek
|
Cytat:
No chyba, że to ma być wózek na powierzchnie typu markety, lotniska to ok. Jak chcesz wózek składany w parasol, ale z w miarę dużymi kołami to zobacz TFK Buggster s air. Nie są zbyt popularne w Polsce, a wózki TFK są praktycznie niezniszczalne i można spokojnie kupić używany. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4898 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaledwie kilka dni temu pisałam, że biorę się za oglądanie a Emmę już mam ![]() Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję z wskazanie mi tej marki, bo o niej nigdy nie słyszałam, a przekonała mnie na maxa. Miałam kupić nowy wózek, ale po poczytaniu wielu opinii, że są to wózki nie do zdarcia i że warto rozejrzeć się za używanym, kupiłam używany, ale w stanie bardzo dobrym. Po małej analizie, jeszcze przed zakupem Emmaljungi, postanowiliśmy jednak kupić 2 wózki -mały czołg na wieś, nad morze i w góry (i to już mamy ![]() Polecicie mi proszę lekką spacerówkę (gondola wystarczy mi z tej), taką do łatwego manewrowania np w sklepie między półkami, do której też można wpinać fotelik samochodowy? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie pomysły! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Zakorzenienie
|
Olibar -bardzo dziękuję
![]() ![]() Teraz tylko zastanawiam się nad dokupieniem jeszcze 1 spacerówki, takiej lekkiej i skrętnej, do wożenia w bagażniku i używania w mieście, w sklepie itd. Przychodzi Ci coś sensownego do głowy? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 |
Przyczajenie
|
Witam, czy mógłby ktoś wypowiedzieć się na temat wózka firmy Adamex barletta 3w1 ?
![]() Lub polecić coś dobrego i sprawdzonego? ![]() ![]() Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | ||
zielony stworek
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Raczkowanie
|
Niestety ne widze zalacznikow w aplikacji
![]() Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Ja mam na mysli GB POCKIT STROLLER ktory chyba sklada sie do rozmiaru damskiej torebki ;-) Albo standard babyzen yoyo Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- ![]() Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie jest taka pilna sprawa, spokojnie ![]() ![]() Kwota - troszkę wtórna sprawa... Kupiłam używaną Emmaljungę, choć planowałam nowy wózek na codzienne wiejskie wyprawy, więc w budżecie wózkowym mam zapas ![]() Istotniejsza jest dla mnie kwestia wygody i praktyczności... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | |
zielony stworek
|
Cytat:
Jeśli się nie lata często samolotem to taki drogi wózek jest chyba zbędny. Quinny Zapp czy Zapp Xtra 2 są tańsze i też się składają do małych wymiarów. Do fotelika idealne, a i mają dość obszerne siedzisko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Zakorzenienie
|
Olibar, aż musiałam obejrzeć filmik ze składania... Szok. Niemniej jednak ja aż tak skrajnie kompaktowego wózka nie potrzebuję - wolałabym coś odrobinę większego ale bardziej 'komfortowego', tj z większym daszkiem od słońca i troszkę głębszym siedziskiem. Niemniej jednak bardzo dziękuję za pomysł!
Kaledonia, obejrzałam już też Quinny Zapp Xtra 2 -zdecydowanie czegoś takiego szukam! Możliwość szybkiego wpinania fotelika samochodowego jest wielką zaletą. Dziękuje! |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Raczkowanie
|
Olutka, z wiekszych i wygodnych to polecam Mamas and Papas Armadrillo flip
![]() Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Kurde az musialam zajrzec ![]() ![]() OLUTKA masz czas to musisz poszperac ![]() Ja mialam osobiscie Espiro city. Nie polecam :/ Dziecko mialo miejsce ale sie zsuwalo w tym siedzisku dziwne. Teraz zdecydowalam na 2w1 i mam Joolza ale poki co korzystam z gondoli ![]() Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Ten mamas and papas wygląda zachęcająco - możliwość rozłożenia siedzenia do pozycji leżącej może być dla maluszka istotna ![]() Muszę podjechać do sklepu go zobaczyć -nie ma możliwości regulowania wysokości rączki, więc muszę zweryfikować, czy byłby i dla mnie i dla tatusia wygodny do prowadzenia ![]() Jeszcze raz dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym do zappa małego niemowlaka nigdy nie włożyła. On nie ma w ogóle amortyzacji. Chyba, że po galerii.
Ja widuję czasem yoyo w Krakowie. Po Warszawie też co najmniej jeden jeździ. Mój wymarzony wózek. Ale córka za wózkami nie przepada to nie ma co wydawać tyle pieniędzy. Te mi się jeszcze podobają http://www.bobowozki.com.pl/wozek-do...erowy-2341.php http://www.bobowozki.com.pl/wozek-do...erowy-2198.php http://www.bobowozki.com.pl/wozek-do...lecie-3569.php http://www.bobowozki.com.pl/wozek-do...-25kg-1247.php http://www.recaro-polska.pl/wozki-dz.../easylife.html Jechałam kiedyś parasolką babydesigne i to była masakra. Nie chciał skręcać, ciężko się go pchało. Po roku wyglądał jakby miał z 10 lat. ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Wózek jak wózek ale dołóż 200 zł i kup dziecku bezpieczniejszy fotelik. Albo wybierz tańszy wózek.
#4912 |
Zakorzenienie
|
Ninquelote, dziękuję
![]() Bardzo mi się te wózki podobają, szczególnie baby joggery, tylko w nie się chyba nie da włożyć fotelika samochodowego? Pewnie skorzystam z tej opcji raptem kilka razy (ze względu na kręgosłup Małego, bo z tego co czytałam, foteliki samochodowe używane przez zbyt długi czas, szkodzą), ale choćby jadąc na wizytę do lekarza, wolałabym chyba tę opcję mieć... Jak Dziewczyny patrzycie na to mając doświadczenie - warto mieć opcję wkładania fotelika, czy w praktyce niekoniecznie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Raczkowanie
|
Ja nie korzystalam z fotelika. Ale jesli zamierzasz wiele z dzieckiem jezdzic a wiadomo jak zasnie to nie bedziesz chciala go przekladac no to opcja z wpieciem jest idealna
![]() Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Rozeznanie
|
GB POCKIT STROLLER jest na prawdę fajny ale czy znacie jego cenę?
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Ja mam wózek quinny moodd na razie korzystam z wpisanego fotelik samochodowego i z gondoli jak idę na dłuższy spacer. Na razie jestem zadowolona wózek fajnie się prowadzi no i przykuwa oko ![]() Mam również spacerówka na później. Zobaczę jak będzie się sprawdzać. Nie wykluczam jednak ze mogę kupić na później coś co mało będzie zajmować miejsce w samochodzie. A moim że nie będzie potrzebny się zobaczy jak urośnie ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Płytka powiem ci że warto mieć opcje wpisanego fotelik ja tak mam i się super sprawdzą mam tez w samochodzie bazę do takiego fotelik więc w ogóle jest super wypinam z samochodu i wpinam w stelarz wózka oczywiście zgadzam się ze to opcja na wypad na zakupy a nie na długie spacery
#4915 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Rozeznanie
|
900. Zł. To nie tak dużo jak młody mając 2 lata nie będzie chciał sam chodzić to może się skuszę na taki
#4917 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, mam pytanie dotyczące wózków Tako i Baby Design, czy są godne polecenia? Przejrzałam wątki podczepione do pierwszego postu, jednak chciałabym podpytać raz jeszcze, by poznać aktualną opinię Waszą na temat tych dwóch marek. Z góry Wam dziękuję!
![]() ![]()
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A spacerówka nie rozkłada Ci się na płasko? Wożenie dziecka w foteliku zamiast wozka jest bardzo niezdrowe
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.