Jaki wózek- temat zbiorczy. - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-18, 21:32   #4891
fablous
Zakorzenienie

Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Dziękuje Ci za opinie. Właśnie w większości wózków tego typu wszyscy gondole chwalą a spacerówka jest beee. Jestem gotowa zapłacić więcej (ale nie 6 tyś. ) żeby mieć jeden wózek do wszystkiego. Czy myślicie, że to możliwe ? Czy skupić się na gondoli za rozsądną cenę i i tak założyć że po roku trzeba w parasolkę inwestować?
Ja planuję kupić wózek 3 w 1, taki jaki mi się spodoba
A jeśli spacerówka okaże się kiepska to bez żalu go sprzedam i wtedy będę szukać nowego
Nie nastawiam się, że koniecznie musi być na lata, raczej podchodzę do tego tak, że w każdej chwili będę mogła go zmienić jeśli nie będzie się sprawdzał

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 21:50   #4892
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Dziękuje Ci za opinie. Właśnie w większości wózków tego typu wszyscy gondole chwalą a spacerówka jest beee. Jestem gotowa zapłacić więcej (ale nie 6 tyś. ) żeby mieć jeden wózek do wszystkiego. Czy myślicie, że to możliwe ? Czy skupić się na gondoli za rozsądną cenę i i tak założyć że po roku trzeba w parasolkę inwestować?
Nie trzeba wybierać wózka parasolka, są normalne spacerówki o podobnej wadze (do 8, 10 kg).

edit parasolką z dwulatkiem jeździ się już niezbyt komfortowo, czuć wagę wózka chociażbyś nie wiem w jaki wózek zainwestowała (np Maclaren) to normalnej spacerówki to nie zastąpi.
Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Szybka i rzeczowa opinia
Siedziska kubełkowe bardzo mi się podobają ale nie wiem jak w praktyce bo to będzie moje pierwsze dziecko.
Bardzo podoba mi się też opcja przełożenia rączki ale nie pomyślałam o tym, że wtedy z przodu będą koła nieskrętne a to minus
Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja planuję kupić wózek 3 w 1, taki jaki mi się spodoba
A jeśli spacerówka okaże się kiepska to bez żalu go sprzedam i wtedy będę szukać nowego
Nie nastawiam się, że koniecznie musi być na lata, raczej podchodzę do tego tak, że w każdej chwili będę mogła go zmienić jeśli nie będzie się sprawdzał
Wielkość gondoli nie powinna być priorytetem i jedynym wyznacznikiem zakupu wózka. Tego się używa najkrócej, nawet jeśli dziecko się będzie mieściło dłużej niż te 6 miesięcy to zdarzają się dzieci, które nie lubią jeździć w gondoli.
http://www.sklep-tosia.eu/x-lander-x-pulse_p2483
http://www.sklep-tosia.eu/britax-b-smart-4_p2106
http://dino.sklep.pl/nowy/speedi-pac...s-p-15606.html
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-2w1-...s-p-20637.html
http://dino.sklep.pl/nowy/wyprzedaZ-...s-p-20654.html

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj

Edytowane przez kaledonia
Czas edycji: 2016-01-18 o 21:52 Powód: dopisek
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 22:14   #4893
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaledonia Pokaż wiadomość
Jest też Booklet, trochę lżejszy
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-pegp...a-p-19047.html

[url]http://www.sklep-tosia.eu/graco-symbio_p2220
Jest ciut lżejszy, chyba o kilogram ale np. siedzisko nie rozkłada na płasko i jest regulowane na paskach (dla mnie to gorsza opcja niż regulacja dźwignią) i budka się mniej rozkłada. I chyba nie ma pałąka. Dla jednych to ważne, dla innych mniej dla mnie było
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 21:08   #4894
Luna0
Zakorzenienie

Coletto ma wózki obrotowe i wtedy zawsze kola skrętne są z przodu, miałam model marco polo i przy następnym dziecku chyba tez go kupię 😊

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-21, 20:19   #4895
moniisia90
Wtajemniczenie

mamuśki- kupiłam joie litetrax 4 i na razie uważam, że jest mega za☠☠☠isty! fakt, nie należy do tych super hiper lekkich (ok 9kg) ale system składania jedną ręką w siedzisku i możliwość wniesienia go (lub wjechania nim jak z walizą) są super. budka głęboka, składanie siedziska do pozycji leżącej super płynne i ciche, hamulec lekko zaskakuj, podnożek rozkładany, pasy mają świetne i łatwe regulowanie, duży kosz na zakupy, duże koła, dziecko nie zjeżdża a ma jeszcze sporo miejsca, dodatkow jestem zachwycona dodatkiem z miejscem na kubek i zamykaną tam mini kieszonką (zmieści telefon, chusteczki, pomadke, gryzaka, klucze, mini przekąske dla mamusi) i kieszonka z tyłu w budce... nie mam się do czefo przyczepić. Lenie też się spodobało bo zasnęła po 15 minutach iw końcu ma pałąk, którego może się chwycić Aktualnie jedynym minusem jest konieczność podbijania nawet pod najmniejszy krawężnik (na pompowanych kołach nawet ich nie zauważałam) i terkoczące kółka...

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

no i przede wszystkim jest bardzo ładny!
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 04:17   #4896
201704210903
Konto usunięte

Kaledonia to dla 2 latka normalna spacerowka lepsza ?
Będę kupować na wiosnę i myślałam o parasolce

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 10:20   #4897
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Kaledonia to dla 2 latka normalna spacerowka lepsza ?
Będę kupować na wiosnę i myślałam o parasolce

Zdecydowanie. 2 latek swoje waży i w parasolce tą wagę będziesz czuła prawie jakbyś dziecko nosiła, im większe kółka tym lżej.
No chyba, że to ma być wózek na powierzchnie typu markety, lotniska to ok.
Jak chcesz wózek składany w parasol, ale z w miarę dużymi kołami to zobacz TFK Buggster s air.
Nie są zbyt popularne w Polsce, a wózki TFK są praktycznie niezniszczalne i można spokojnie kupić używany.

Jestem
tutaj

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-22, 11:10   #4898
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Zdecydowanie. 2 latek swoje waży i w parasolce tą wagę będziesz czuła prawie jakbyś dziecko nosiła, im większe kółka tym lżej.
No chyba, że to ma być wózek na powierzchnie typu markety, lotniska to ok.
Jak chcesz wózek składany w parasol, ale z w miarę dużymi kołami to zobacz TFK Buggster s air.
Nie są zbyt popularne w Polsce, a wózki TFK są praktycznie niezniszczalne i można spokojnie kupić używany.
Dziękuje

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 23:25   #4899
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
Może Emmaljunga Klasyka ze Skandynawii, na każdy teren.

http://www.emmaljunga.pl/

Omijałabym tylko te najbardziej klasyczne (Mondial i Edge), bo poza jazdą po wsi niewiele się zdadzą (są zbyt szerokie do sklepu, a stelaż krowiasty do bagażnika i ciężki).

Te widuję najczęściej (również ze starszymi dzieciaczkami ok 3 lat)

http://www.emmaljunga.pl/wozki-dzieciece/City-Cross/

http://www.emmaljunga.pl/wozki-dzieciece/Super-Nitro/

Opcja 2 Bumbleride Indie (z gondolą). Są już użytkowniczki tego wózka na tym wątku.

Zaledwie kilka dni temu pisałam, że biorę się za oglądanie a Emmę już mam
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję z wskazanie mi tej marki, bo o niej nigdy nie słyszałam, a przekonała mnie na maxa. Miałam kupić nowy wózek, ale po poczytaniu wielu opinii, że są to wózki nie do zdarcia i że warto rozejrzeć się za używanym, kupiłam używany, ale w stanie bardzo dobrym.

Po małej analizie, jeszcze przed zakupem Emmaljungi, postanowiliśmy jednak kupić 2 wózki -mały czołg na wieś, nad morze i w góry (i to już mamy) i drugi leciutki, taki do trzymania w bagażniku na wyjazdy do miasta tylko. I teraz znów wracam z prośbą o polecenie jeszcze czegoś takiego...

Polecicie mi proszę lekką spacerówkę (gondola wystarczy mi z tej), taką do łatwego manewrowania np w sklepie między półkami, do której też można wpinać fotelik samochodowy?

Będę bardzo wdzięczna za wszelkie pomysły!
olutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 12:52   #4900
olibar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olutka Pokaż wiadomość
Czy mogłabym poprosić Was o pomoc?

Czy możecie polecić mi wózek dla niemowlaka, najlepiej od razu ze spacerówką, ale taki, który da sobie radę na wiejskich wertepach (droga piaskowa, z dużą ilością dziur), a jednocześnie będzie się łatwo składał i będę do niego mogła szybko i prosto doczepić fotelik z samochodu? Fotelik chciałabym BeSafe.
Nie muszę go wnosić na piętro, nie musi być jakiś mega tani...
Tylko bezpieczny i wygodny dla Dziecka i łatwy w obsłudze dla mnie

Jeśli którejś z Was przyszłoby do głowy coś wartego polecenia, podzielcie się proszę...
Emaljunga, Joolz Day (testowany na wertepach) , Stokke Trailz (absolutnie fenomenalny na dziury

Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
hej jestem namą majóweczki 2015 i od października wozimy sie w spacerówce Camarelo Carmela - długo by mówić - nie odpowiada nam pod wieloma względami.

szukam wózka:
wygodnego dla mojej 8miesięczne córy (9kg)
-mega ultra lekkiego (3 piętro bez windy)
-zwrotnego, żeby lekko się prowadził
-z regulowanym oparciem
-z ststemem składania jedną ręką

zależy mi na tym, żeby pas krokowy był blisko oparcia bo wszędzie gdzie jest daleko Lenka mocno się zsuwa i jest strasznie wykrzywiona. Dodam, że córka od miesiąca sama siada i siedzi stabilnie.

co polecacie?
Nie wiem czy sklada sie jedna reka ale: mamas and papas sola 2, armadillo flip xt.

olibar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 13:10   #4901
olutka
Zakorzenienie

Olibar -bardzo dziękuję emmaljungę już kupiłam, tak mnie przekonała

Teraz tylko zastanawiam się nad dokupieniem jeszcze 1 spacerówki, takiej lekkiej i skrętnej, do wożenia w bagażniku i używania w mieście, w sklepie itd. Przychodzi Ci coś sensownego do głowy?
Stary 2016-01-31, 08:42   #4902
pomocy01
Przyczajenie

Witam, czy mógłby ktoś wypowiedzieć się na temat wózka firmy Adamex barletta 3w1 ?
Lub polecić coś dobrego i sprawdzonego? (interesują mnie tylko wózki wielofunkcyjne 3w1)

Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
pomocy01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 10:44   #4903
olibar
Raczkowanie

Cytat:
Olibar -bardzo dziękuję emmaljungę już kupiłam, tak mnie przekonała

Teraz tylko zastanawiam się nad dokupieniem jeszcze 1 spacerówki, takiej lekkiej i skrętnej, do wożenia w bagażniku i używania w mieście, w sklepie itd. Przychodzi Ci coś sensownego do głowy?
Dopiero teraz zauwazylam Twoja wypowiedz do jakiej kwoty ma byc spacerowka? Bo przychodza mi do glowy dwie ktore da malutkie leciutkie i najczesciej je widze w miescie

Stary 2016-01-31, 11:40   #4904
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Napisane przez pomocy01 Pokaż wiadomość
Witam, czy mógłby ktoś wypowiedzieć się na temat wózka firmy Adamex barletta 3w1 ?
Lub polecić coś dobrego i sprawdzonego? (interesują mnie tylko wózki wielofunkcyjne 3w1)

Cytat:
Napisane przez olibar Pokaż wiadomość
Dopiero teraz zauwazylam Twoja wypowiedz do jakiej kwoty ma byc spacerowka? Bo przychodza mi do glowy dwie ktore da malutkie leciutkie i najczesciej je widze w miescie

Pewnie taki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png 0017822_quinny-zapp-xtra-2015-rocking-black.png (456,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1719b.jpg (39,9 KB, 10 załadowań)

Jestem
tutaj
Stary 2016-01-31, 11:58   #4905
olibar
Raczkowanie

Niestety ne widze zalacznikow w aplikacji ( mogli by to naprawic.

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Ja mam na mysli GB POCKIT STROLLER ktory chyba sklada sie do rozmiaru damskiej torebki ;-)
Albo standard babyzen yoyo

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-31, 12:05   #4906
olutka
Zakorzenienie

Cytat:

To nie jest taka pilna sprawa, spokojnie aczkolwiek lubię mieć wszystko zaplanowane i kupione z wyprzedzeniem, dlatego już pytam

Kwota - troszkę wtórna sprawa...
Kupiłam używaną Emmaljungę, choć planowałam nowy wózek na codzienne wiejskie wyprawy, więc w budżecie wózkowym mam zapas
Istotniejsza jest dla mnie kwestia wygody i praktyczności...
Stary 2016-01-31, 12:07   #4907
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Niestety ne widze zalacznikow w aplikacji ( mogli by to naprawic.

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Ja mam na mysli GB POCKIT STROLLER ktory chyba sklada sie do rozmiaru damskiej torebki ;-)
Albo standard babyzen yoyo

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Nigdy takich wózków na mieście nie widziałam szczerze mówiąc ani w Polsce, ani w Norwegii.
Jeśli się nie lata często samolotem to taki drogi wózek jest chyba zbędny.
Quinny Zapp czy Zapp Xtra 2 są tańsze i też się składają do małych wymiarów. Do fotelika idealne, a i mają dość obszerne siedzisko.

Jestem
tutaj
Stary 2016-01-31, 12:24   #4908
olutka
Zakorzenienie

Olibar, aż musiałam obejrzeć filmik ze składania... Szok. Niemniej jednak ja aż tak skrajnie kompaktowego wózka nie potrzebuję - wolałabym coś odrobinę większego ale bardziej 'komfortowego', tj z większym daszkiem od słońca i troszkę głębszym siedziskiem. Niemniej jednak bardzo dziękuję za pomysł!

Kaledonia, obejrzałam już też Quinny Zapp Xtra 2 -zdecydowanie czegoś takiego szukam! Możliwość szybkiego wpinania fotelika samochodowego jest wielką zaletą. Dziękuje!
Stary 2016-01-31, 12:42   #4909
olibar
Raczkowanie

Olutka, z wiekszych i wygodnych to polecam Mamas and Papas Armadrillo flip ma wielki daszek i siedzisko rozkladane do pozycji lezacej.

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Kurde az musialam zajrzec zapp kosztue 250 funtow a ten micro kosztuje 125.. wiec tanszy o polowe
OLUTKA masz czas to musisz poszperac jesli zalezy Ci na wpinaniu fotelika latwego, wygodzie itp itp.

Ja mialam osobiscie Espiro city. Nie polecam :/ Dziecko mialo miejsce ale sie zsuwalo w tym siedzisku dziwne. Teraz zdecydowalam na 2w1 i mam Joolza ale poki co korzystam z gondoli

Stary 2016-01-31, 13:22   #4910
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
Olutka, z wiekszych i wygodnych to polecam Mamas and Papas Armadrillo flip ma wielki daszek i siedzisko rozkladane do pozycji lezacej.

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Kurde az musialam zajrzec zapp kosztue 250 funtow a ten micro kosztuje 125.. wiec tanszy o polowe
OLUTKA masz czas to musisz poszperac jesli zalezy Ci na wpinaniu fotelika latwego, wygodzie itp itp.

Ja mialam osobiscie Espiro city. Nie polecam :/ Dziecko mialo miejsce ale sie zsuwalo w tym siedzisku dziwne. Teraz zdecydowalam na 2w1 i mam Joolza ale poki co korzystam z gondoli

Dziękuję
Ten mamas and papas wygląda zachęcająco - możliwość rozłożenia siedzenia do pozycji leżącej może być dla maluszka istotna a tak wielki daszek powinien skutecznie bronić przed deszczem czy nadmiernym słońcem. Do tego poczytałam, że chwalony jest za bardzo prostą obsługę!

Muszę podjechać do sklepu go zobaczyć -nie ma możliwości regulowania wysokości rączki, więc muszę zweryfikować, czy byłby i dla mnie i dla tatusia wygodny do prowadzenia

Jeszcze raz dzięki
Stary 2016-01-31, 20:12   #4911
Ninquelote
Wtajemniczenie

Ja bym do zappa małego niemowlaka nigdy nie włożyła. On nie ma w ogóle amortyzacji. Chyba, że po galerii.
Ja widuję czasem yoyo w Krakowie. Po Warszawie też co najmniej jeden jeździ. Mój wymarzony wózek. Ale córka za wózkami nie przepada to nie ma co wydawać tyle pieniędzy.
Te mi się jeszcze podobają
http://www.bobowozki.com.pl/wozek-do...erowy-2341.php
http://www.bobowozki.com.pl/wozek-do...erowy-2198.php
http://www.bobowozki.com.pl/wozek-do...lecie-3569.php
http://www.bobowozki.com.pl/wozek-do...-25kg-1247.php
http://www.recaro-polska.pl/wozki-dz.../easylife.html

Jechałam kiedyś parasolką babydesigne i to była masakra. Nie chciał skręcać, ciężko się go pchało. Po roku wyglądał jakby miał z 10 lat.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez pomocy01 Pokaż wiadomość

Wózek jak wózek ale dołóż 200 zł i kup dziecku bezpieczniejszy fotelik. Albo wybierz tańszy wózek.
Ninquelote jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 20:24   #4912
olutka
Zakorzenienie

Ninquelote, dziękuję

Bardzo mi się te wózki podobają, szczególnie baby joggery, tylko w nie się chyba nie da włożyć fotelika samochodowego? Pewnie skorzystam z tej opcji raptem kilka razy (ze względu na kręgosłup Małego, bo z tego co czytałam, foteliki samochodowe używane przez zbyt długi czas, szkodzą), ale choćby jadąc na wizytę do lekarza, wolałabym chyba tę opcję mieć...

Jak Dziewczyny patrzycie na to mając doświadczenie - warto mieć opcję wkładania fotelika, czy w praktyce niekoniecznie?
Stary 2016-01-31, 20:41   #4913
olibar
Raczkowanie

Ja nie korzystalam z fotelika. Ale jesli zamierzasz wiele z dzieckiem jezdzic a wiadomo jak zasnie to nie bedziesz chciala go przekladac no to opcja z wpieciem jest idealna

Stary 2016-02-08, 13:56   #4914
37ana
Rozeznanie

GB POCKIT STROLLER jest na prawdę fajny ale czy znacie jego cenę?

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Ja mam wózek quinny moodd na razie korzystam z wpisanego fotelik samochodowego i z gondoli jak idę na dłuższy spacer. Na razie jestem zadowolona wózek fajnie się prowadzi no i przykuwa oko

Mam również spacerówka na później.

Zobaczę jak będzie się sprawdzać.

Nie wykluczam jednak ze mogę kupić na później coś co mało będzie zajmować miejsce w samochodzie.

A moim że nie będzie potrzebny się zobaczy jak urośnie

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Płytka powiem ci że warto mieć opcje wpisanego fotelik ja tak mam i się super sprawdzą mam tez w samochodzie bazę do takiego fotelik więc w ogóle jest super wypinam z samochodu i wpinam w stelarz wózka oczywiście zgadzam się ze to opcja na wypad na zakupy a nie na długie spacery

Ignacy 25.12.2015
37ana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-08, 16:01   #4915
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 37ana Pokaż wiadomość
GB POCKIT STROLLER jest na prawdę fajny ale czy znacie jego cenę?[COLOR="Silver"]

Na ebayu w okolicach 1000zl kosztuje.
Któryś polski sklep się zarzeka, że będzie go mieć, cena tam wystawiona to chyba niecałe 900zl. No ale póki co nie ma
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-08, 17:16   #4916
37ana
Rozeznanie

900. Zł. To nie tak dużo jak młody mając 2 lata nie będzie chciał sam chodzić to może się skuszę na taki

Ignacy 25.12.2015
37ana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 10:37   #4917
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Hej dziewczyny, mam pytanie dotyczące wózków Tako i Baby Design, czy są godne polecenia? Przejrzałam wątki podczepione do pierwszego postu, jednak chciałabym podpytać raz jeszcze, by poznać aktualną opinię Waszą na temat tych dwóch marek. Z góry Wam dziękuję!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 14:04   #4918
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Ninquelote, dziękuję

Bardzo mi się te wózki podobają, szczególnie baby joggery, tylko w nie się chyba nie da włożyć fotelika samochodowego? Pewnie skorzystam z tej opcji raptem kilka razy (ze względu na kręgosłup Małego, bo z tego co czytałam, foteliki samochodowe używane przez zbyt długi czas, szkodzą), ale choćby jadąc na wizytę do lekarza, wolałabym chyba tę opcję mieć...

Jak Dziewczyny patrzycie na to mając doświadczenie - warto mieć opcję wkładania fotelika, czy w praktyce niekoniecznie?
Nam się ta opcja bardzo przydaje od początku. A teraz jeszcze moje dziecko nie chce jeździć w gondoli, na spacerówkę jest jeszcze za mała i ratuje nas możliwość wpinania fotelika, bo inaczej musiałabym siedzieć z dzieckiem w domu
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 14:25   #4919
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
Nam się ta opcja bardzo przydaje od początku. A teraz jeszcze moje dziecko nie chce jeździć w gondoli, na spacerówkę jest jeszcze za mała i ratuje nas możliwość wpinania fotelika, bo inaczej musiałabym siedzieć z dzieckiem w domu

A spacerówka nie rozkłada Ci się na płasko? Wożenie dziecka w foteliku zamiast wozka jest bardzo niezdrowe
Stary 2016-02-11, 14:34   #4920
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
A spacerówka nie rozkłada Ci się na płasko? Wożenie dziecka w foteliku zamiast wozka jest bardzo niezdrowe
Bez przesady pół świata tak wozi swoje dzieci. Spacerówka jest poprostu za dużą dla mojego dziecka
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości