![]() |
#61 | |
Idealna Źona; )
|
Dot.: Najgorsze ślubno-weselne pomysły, czyli czego unikać...
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Ja bede musiala przezyc Bielyje rozy ....
![]() |
#63 | |
ctrl alt delete
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jedyne podziękowania, jakie całkowicie rozumiem, to jeżeli rodzice zapłacili za wesele lub jego część - i wtedy OK, na miejscu jest podziękować za wesele. Dziękowania na weselu za wychowanie nie rozumiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Oj musze musze.... Juz z gory bylo powiedziane hahah
![]()
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
Mnie bawi jak podziękowania są na siłę i wiadomo, że młodzi z rodzicami nie są po drodze, kłótnie i problemy na co dzień ale rzewne podziękowania muszą być
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5554891 1]Mnie bawi jak podziękowania są na siłę i wiadomo, że młodzi z rodzicami nie są po drodze, kłótnie i problemy na co dzień ale rzewne podziękowania muszą być
![]() ROdzice to rodzice, jacy by nie byli to dali kazdemu z nas zycie i nalezy im sie milosc i podziekowania.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
ctrl alt delete
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5554954 6]Teoretycznie tak. Gorzej, jak wiadomo, że w domu patologia i nie ma zbytnio za co dziękować. Czasem samo powołanie na świat to za mało
![]() No nie wiem , ja nie bylam na weselu u ludzi w ktorych domach byla patologia... Mowie o normalnych domach.
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja byłam na weselu, gdzie wszyscy wiedzieli o złych relacjach młodego z rodzicami ale oczywiście kółeczko i "cudownych rodziców mam" było, a jakże. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Ja do bukietów ze wstążek dodam jeszcze te z krepiny - "bo na pamiątkę zostanie" i przypinki dla panów takie same.
Drażni mnie jeszcze wciskanie na sile rodzicom/świadkom noszenia wódki, bo "kelnerzy pokradną"... Wiem ze w niektórych miejscach to tradycja, ale jeśli ktoś mówi nie to znaczy nie. A tu argument "pokradno" i gluchota na Twoje "nie". Wciskanie sie w te kiece-"bezy" bo przeciez musze być księżniczką! Dwa kolejne hity moje osobiste-rzucanie w kościele płatków przed parą młodą przez dzieci (serio?! Co to Boże Ciało?) i wypuszczenie gołębi po.... (wtf...o co chodzi z tym gołębiami? Dam sobie głowę uciąć ze jakby spytac takich młodych -a po co te gołębie wypuszczacie to odpowiedzią byłaby cisza.... ) Pan Młody ktory pije "szybko, szybko, póki matka i zona nie widzi bo bedzie jazgot" - ewidentny znak problemów alkoholowych młodego albo psychicznych młodej. Ja nie musiałam wydzielać mężowi alkoholu ani mówić co ma pic, ile i kiedy. On pil co tam chcial, ja wino i drinki-każdy wiedział ile może wypic i kiedy przestać... Moje ulubione-limuzyna na wiejskiej dojazdowej dróżce do domu, ktora nie może się "złamać" na zakręcie pod domem ![]() Bramy po drodze na których każą młodemu pić, bo nie puszczą dalej... U nas kierował młody i jest to dla mnie abstrakcja jakby ktos z czymś takim mi wyskoczył. Aaaaa zapomniałabym - pan młody w koszuli z krótkim rękawem"bo gorąco"! I rzucanie podwiązką na oczepinach, wczesniej ściąganie zębami a potem nowy pan młody obcej dziewczynie zakłada ta podwiązkę zębami i musza odtańczyć gorący i seksowny taniec ![]() Edytowane przez 45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 Czas edycji: 2016-02-11 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Konto usunięte
|
to jest dla mnie kolejna słaba rzecz.
to PM biorą ślub, to ich dzień. a nie że robią coś na siłę, bo mama/babcia/sąsiad już z góry ustalili. Cytat:
![]() zauważyłam, że zazwyczaj im słabsze kontakty z rodzicami, tym większe podziękowania na pokaz ![]() kolejne na nie - tort, który w 90% składa się z niejadalnej masy cukrowej, a pozostałe 10% to jeszcze bardziej słodki krem. wielki wjazd prosiaka na sale jako atrakcja wieczoru, prosie obowiązkowo z jabłkiem w zębach i z racą w tyłku. jak to widzę na weselach, a widzę prawie zawsze, to po prostu wychodzę. http://www.hotelik-zelwagi.pl/images...i-pieczone.JPG |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
ctrl alt delete
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5555285 6]Możesz nawet nie zdawać sobie sprawy w ilu domach jest patologia, której na co dzień nie widać.[/QUOTE]
Ale co Wy z tą patologią. Między "cudownymi rodzicami" a patologią jeszcze jest całe spektrum możliwości. Taki mały OT. ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- [1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;55552936]Moje ulubione-limuzyna na wiejskiej dojazdowej dróżce do domu, ktora nie może się "złamać" na zakręcie pod domem ![]() Miszcz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- A.I kolejna słaba rzecz. Ciepła wódka. Co tu można powiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Dodaje pierwszy taniec do piosenki ze Shrecka i "zabiore cie wlasnie tam".
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Data ślubu ustalana przez rodziców a nie młodych ... tak to się jeszcze zdarza.;/ oraz ilu dniowe będzie wesele
Bachory idące przed para młodą z obrączkami oeeezuu Sukienka niedopasowana do pani młodej - jeszcze mi się nie zdarzyło być na takim weselu ale na youtube widziałam okropne sukieny Gołąbki puszczane przez parę młoda - na chusteczkę one ? Chyba, że mają obsrać suknie ![]() Muzyka w gatunku muzycznym tylko taki jaki lubią państwo młodzi.. byłam na takim weselu.. słabo Chamskie oczepiny- np rozbijanie balonika Wyciąganie na siłę na oczepiny Tort z salmonellą - smacznego ![]()
![]() |
#78 |
ctrl alt delete
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie dziwny jest wjazd tortu ( z racami)do muzyki z Piratów z Karaibów.. i zgaszone światła. A potem wzajemne karmienie się. U mnie na pewno tego nie będzie. Tak samo jak "Cudownych rodziców mam".
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
ctrl alt delete
|
Zainspirowana wizażem, podjęłam dziś rano temat podziekowań dla rodziców z moją własną rodzicielką. Sprzedała mi taką historię, że padłam i prędko nie wstanę
![]() Otóż, w zeszłe wakacje ożenił sie syn jej koleżanki z pracy. Wszystko wskazuje na to, że publiczne podziękowania i tańce w kółeczku sie odbyły, ale koleżanka była bardzo niezadowolona po weselu. Wyobraźcie sobie bowiem, że w ramach podziękowań dostali od młodych słodycze. A znajoma A to od swojego dziecka na weselu dostała weekend w Pradze czy innym Honolulu, znajoma B drogą torebkę, znajoma C inne cudo na patyku. A tu słodycze!... No i ogarnijcie - młodzi sami sobie płacili za wesele i na barmana, sukienkę z salonu i inne zbytki to im starczyło, a na podziękowaniach tak przyoszczędzili ![]() Kojarzę tę panią z widzenia, nie wygląda na patologię, ale mimo to, nie wiem, czy bym sie z podziękowaniami dla takiej mamusiu/teściowej wyrywała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
lubi eks swojego męża
|
![]() |
#86 |
Konto usunięte
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;55552936]
Wciskanie sie w te kiece-"bezy" bo przeciez musze być księżniczką![/QUOTE] Uhm, a najlepszy efekt daje nadmiar ciałka, wyłażący nad górną (i zapewne pod dolną) krawędzią gorsetu - ale wąska talia musi być! (kit, że pewnie pierwszy i ostatni raz w życiu). [1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;55552936]I rzucanie podwiązką na oczepinach, wczesniej ściąganie zębami a potem nowy pan młody obcej dziewczynie zakłada ta podwiązkę zębami i musza odtańczyć gorący i seksowny taniec ![]() Bosz, co za obleśna żenada... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
hmmm a ja to lubię
![]() [1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;55552936] Dwa kolejne hity moje osobiste-rzucanie w kościele płatków przed parą młodą przez dzieci (serio?! Co to Boże Ciało?) i wypuszczenie gołębi po.... (wtf...o co chodzi z tym gołębiami? Dam sobie głowę uciąć ze jakby spytac takich młodych -a po co te gołębie wypuszczacie to odpowiedzią byłaby cisza.... ) Moje ulubione-limuzyna na wiejskiej dojazdowej dróżce do domu, ktora nie może się "złamać" na zakręcie pod domem ![]() Bramy po drodze na których każą młodemu pić, bo nie puszczą dalej... U nas kierował młody i jest to dla mnie abstrakcja jakby ktos z czymś takim mi wyskoczył. I rzucanie podwiązką na oczepinach, wczesniej ściąganie zębami a potem nowy pan młody obcej dziewczynie zakłada ta podwiązkę zębami i musza odtańczyć gorący i seksowny taniec ![]() co do pierwszego to pewnie PM się naoglądały amerykańskich filmów i też tak chciały ![]() limuzyna ...dziżas ktoś to jeszcze bierze?????? co do bram - to pewnie w większości na wsiach robią takie cuda ale na to nie masz akurat wpływu jak ci wyskoczy taki pijaczek wiejski z pomysłem, tylko że w moich rejonach te bramy służą tylko zarobieniu flaszki przez ustawiających bramę, nie spotkałam się aby kazali pić Młodym nie rozumiem tych żałosnych zabaw oczepinowych z erotycznym podtekstem, i w życiu się nie zgodzę aby u mnie było coś takiego!!!! Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę przeżyć Hej sokoły - rodzinna piosenka strony M. Niech mają choć nasz DJ nie puszcza disco polo a nie wiem czy to się zalicza czy to raczej taka biesiadna. Choć wiadomo, na życzenie zagra ale ja wolałabym aby tego życzenia nie było, może M. zapomni
![]() Limuzyny to faktycznie dla mnie masakra:P Tak samo jak strojenie samochodów oraz klatek/bram... Nie podoba mi się to i tyle, no jakoś nie mogę znaleźć nic sensownie wyglądającego. Te bramy z kościoła też mnie wkurzają - liczę, że w miastach tego tak nie ma i bram nie bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
ooooo właśnie ...biesiadne przyśpiewki ...
![]() ![]() ale w naszym regionie to standard ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Hahaha, no tak. U mnie wylada sytuacja tak, ze rodzina od strony mojego faceta to w wiekszosci Rosjanie, wiec z muzyka bedzie w polowie ,,ichnia''
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.