|
|
#2251 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.3
Cytat:
|
|
|
|
|
#2252 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2253 |
|
Ania
|
Piękny ptaszek
i fajne imię![]() A ja normalnie jestem wściekła! brat mnie tak wkur...że mam ochotę
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
|
|
#2254 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dla dzieciaczków to nie będą obce dźwięki, bo jednak coś tam do tego brzucha dochodzi ![]() Ja też uważam, że to mądre stworzenia są! Ach, przez Ciebie zatęskniłam za moim Dzióbkiem ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2256 |
|
Ania
|
Obawiam się, że to nie pomoże! kurde, chłopak ma 18 lat i dopiero teraz bunt 14-15 latka. Zachowuje się skandalicznie.
Mama pojechała do sanatorium, więc ja gotuje obiady i oczywiście robię wszystko inne, sprzątam, naczynia ogarniam, a brata o wszystko się trzeba prosić(24 godziny na dobę siedzi przy komputerze,wychodzi zjeść, ewentualnie coś zrobi z łaską, jak się go poprosi Przecież gotowanie, sprzątanie itp to nic...;/ Ogólnie nie wkurzają mnie jego teksty, ale dziś przegiął! może też dlatego, że raz, drugi, trzeci...mnie wkurza i w końcu jakaś pierdoła doprowadza mnie do szału! No, musiałam się wygadać! Przepraszam!
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() Edytowane przez haneczkab92 Czas edycji: 2016-02-11 o 13:46 |
|
|
|
#2257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2258 | |
|
Ania
|
Cytat:
Dziękuję
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Haneczka, wiem że takie coś może doprowadzić do szewskiej pasjia, ale nie denerwuj się bo to itak nic nie da, trzeba ten bunt przeczekać :@ |
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas pies dostawał szalu na placz dziecka. Zadne nauki nie pomogly |
|
|
|
|
#2261 |
|
Rozeznanie
|
Uroczy Czesiek- kanarki są fajne.
Musiałam dzisiaj dwie ekipy z mieszkań nad nami błagać o 20 min przerwy w wierceniu i rozburzaniu, żeby Rafałek mógł zasnąć na drzemkę. Panowie popatrzyli na mój brzuch i okazali serce Godzinę siedzieli cicho.HANECZKA- współczucie, ale na nastoletnie humory to tylko wyrozumiałość. Jakby został parę dni sam, to by mu się poglądy naprostowały na to ile czasu trzeba na obowiązki domowe... |
|
|
|
#2262 |
|
Raczkowanie
|
Ja z pierwszym to chodzilam do pracy do 7 miesiaca i ledwo skinczylam a juz bylo dziecko wnet.teraz mi sie mega dluzy.zajmuje sie domem ogarniam szkole i dziecko wiec sie nie nudze,ale cidziennosc zamula.jak pomysle ile jeszcze takich miesiecy to mnie troche frustruje.jakby do porodu tuz tuz to co innego nawet bym sie cieszyla rutyna.
|
|
|
|
#2263 |
|
Rozeznanie
|
Witam serdecznie
![]() Ja juz siedze godzine w poczekalni w szpitalu, pelno ludzi na wizyte, niby sa numerki ale wolaja niepokoleji. Ciekawe jak dlugo posiedze. Dobrze ze obiad w pracy zjadlam, bo tutaj chyba ze dwadziecia pan w ciazy i ciagle ktoras cos je ![]() Teraz zaluje ze nie zabralam swojego meza, mialby mi kto towarzystwa dotrzymywac, chociaz on czasami jak dziecko szybko mu sie nudzi i by siedzial z telefonem w reku :/ Nawet nie wiem co mi beda robic :/
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny, próbuję Was nadrobić, ale jeszcze nie zdążyłam. Poprzedni tydzień ostatni czas w pracy - napiekłam rogalików, nasmażyłam pączków na pożegnanie, smutno bardzo, bo mam super ekipę w pracy, jak sobie pomyślę, że nie będę z nimi minimum 1,5 roku to mi się ryczeć chce. W ogóle nie chcę być na tym L4, ale cóż, lekarz każe. Pierwszy tydzień jeszcze sobie zajęcie znajduję, joga, załatwianie spraw, ale co będzie później to zobaczymy.
Odniosę się do tego co zdążyłam przeczytać:
Uciekam robić obiad. Papa
|
|
#2265 |
|
Zadomowienie
|
Oto jak objawia się budyń ciążowy lub niedosłuch rejestratorki.
Na dzisiejszą wizytę rejestrowałam się telefonicznie i co? Pani miała mnie zapisaną na 18.02 Na szczęście gin mnie przyjął. Z tym że znowu inny. Zaraz będę znała cały oddział hihi, a oni moje podwozie buu Ale jestem bardzo zadowolona dziś, bo naprawdę super lekarz. Usg nie miałam, tzn. tylko dowcipnie, żeby zmierzyć szyjkę i szybki look czy serduszko bije. Przepraszam, ze tak tylko o sobie. Jak się ogarnę w domu, to Was nadrobię.
|
|
#2266 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
mam już internet ![]() Kochane powiedzcie mi czy takie ciągniecie u dołu brzucha to normalne? bo powiem że przez parę dni tak mam i nie dobrze się z tym czuje. Jutro na pewno o tym powiem lekarce. Bo ból pleców czasami masakryczny. Dzisiaj jak jadłam paluszki poczułam takie jakby bulgotanie w brzuchu ale czy to dzidzia ... nie wiem. Czekam na Tż ..dzisiaj mamy kolejną miesiącznicę już 28 więc pewnie gdzieś pójdziemy. Ale najpierw odwiedzimy jego Mamę potem na chwile do mojego Taty potem po mopa bo muszę przy moim sierściuchu co dwa dni podłogi przecierać. I jutro zrobię zakupy- kolejna część dla Malutkiej ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- haneczko a może brat powinien sam zostać żeby zobaczyć na czym polega prawdziwe życie.... ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Uciekam , odezwę się później
|
#2268 |
|
Konto usunięte
|
Melduję się na szybko bez nadrabiania po połówkowym.
Lekarz mnie wkręcił na początku , bo zapytał czy imię już wybrane, czy będzie Zośka czy Maryśka ( mówił to patrząc już na monitor). Ja musiałam rozdziawić gębę, bo się zaśmiał i już wiedziałam, że się droczy Tak więc siusiak nie odpadł, lekarz mówił, że trzyma się mocno i raczej nie ma na to szans. Wszystkie pomiary prawidłowe. Dziecko jest nieco większe niż pokazuje OM. Serduszko ładnie i miarowo bije, położenie jest główkowe, ilość wód i przepływy w normach. Ale waga mnie nieco zdziwiła, bo wyszło już 502 gramy! No to tyle ode mnie, zmykam obiadek szykować
|
|
|
|
#2269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U Ciebie zawał serca a on sobie żartuje Super że wszystko dobrze
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2271 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sliweczka gratulacje
|
|
|
|
|
#2273 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Rety ja w bólu nie dalaby rady uciskać
Nic więcej poza no-spą i termoforem nie możemy zrobić.Cytat:
Fajny ten Twój Czesiek Poproszę jeszcze o zdjęcie pieska Cytat:
Łapię się na tym, ze często myśle o pracy. Kolezanki do mnie dzwonią z relacjami itd ale moje zdrowie i dziecko jest wazniejsze niż praca ![]() Cytat:
Cieszę się, że u Was dobrze ![]() Ania ten ból ciągnięcia w dół to normalne. O ile nie masz skurczy i plamień/krwawień. Termofor cieply u mnie pomagał ![]() Zrobiłam obiad i TŻ wybył do pracy siedzę sama. Druga pralka nastawiona. Jutro mam ginekologa a po wizycie podajadę do pracy po swoje rzeczy. Klucze muszę oddać i telefon służbowy oficjalnie zdać (chociaż nie mam go bo w pracy leży Na otwarciu Biedry tłumyyy ![]() Jestem zadowolona bo kupiłam 2 2paki bodziaków po 10zł 100% bawełna jedna 68 drugie 74 będą na zapas - za tą cenę żal było nie kupić. Dla siebie bluzę taka w sportowym stylu niby do jogi kupiłam - idealna na ciążowy brzuszek będzie. Cena też mega tylko 10zł :P Na spożywke też dobra cena filet z łososia 2.99zł za 100gram. Wziełam od razu 2 opakowania, dokupie pewnie i zamrożę bo cena raczej dobra ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
Drużyna niebieska zasilona Najwazniejsze, że malutki zdrowy i jaki już duży
|
|
#2274 |
|
Zadomowienie
|
sliweczko gratuluję! Ale ten Ignaś już duży chłop
A lekarz fajny musi być, że sibie na takie żarty pozwala![]() haneczko Nie przejmuj się małolatem, Hania musi mieć spokój. Ja to bym pewnie brata obiadu pozbawiła za takue teksty Może niech Twój Tż z nim porozmawia...ania super, że wróciłaś do cywilizacji ![]() Trzymam za pozostałe dzisiejsze wizyty! Justynka niech już wywołają Twój numerek!
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Sliweczko gratki!
Wow ale wielki chłop
|
|
|
|
#2276 |
|
Zadomowienie
|
Cierpliwość dzwonilam do tej kliniki co jutro mam prenatalne. Dzieci mogą być w gabinecie.
Śliweczka GRATULACJE! |
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie masz problemu co zrobić z Ola i ucieszy się, że może braciszka zobaczyć
|
|
#2278 | ||||||
|
Ania
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No mam nadzieję, ze jak pójdzie na studia, to pozna trochę inne życie niż z rodzicami.. Cytat:
super wieści!![]() Cytat:
Jak jest na miejscu, to wiem, że on by to załatwił. No ale jak mówię, po nawrzeszczeniu na brata, chyba coś zrozumiał, bo pomógł mi. Zobaczymy na jak długo... ![]() Dziękuję dziewczyny za wsparcie! Ja właśnie zrobiłam porządek w papierach, bo bałagan tam był, że ho ho teraz chwila odpoczynku
||||||
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. O basenie myślałam, ale boję się infekcji (póki co odpukać opanowałam i nie chcę nawrotów), a z jogi korzystam póki mogę, bo lekarka powiedziała, że już niedługo.
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgłupszym pomysłem jest założenie tamponu na basen zeby rzekomo uchronić się przed infekcjami a basenie. Ginekolog przestrzegał mnie przed tym pomysłem bo to może zupełnie odwrotny efekt przynieść
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

I na nic przykrywanie klatki szmatką - koncerty od świtu były zawsze
Ale myślę, że śpiew kanarka nie jest tak bardzo przeszkadzający, bardziej dokuczliwe może być szczekanie psa. 

i fajne imię

za pozostałe dzisiejsze wizyty! Justynka niech już wywołają Twój numerek!