![]() |
#1381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - cz. 10
Cytat:
![]() teraz chyba się położę, bo jakoś tak nie bardzo mam humor ![]()
![]() |
#1382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dark, ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1384 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() Mnie dzisiaj taki leń ogarnął, że jeszcze leżę w łóżku ![]() ![]() ![]() Wczorajsza dyskusja na temat pierdów pobiła wszystko ![]() U nas w szpitalu odnotowali 2 przypadki świńskiej grypy. Na wszystkich oddziałach jest zakaz odwiedzin (w ciągu całego dnia może wejść tylko 1 osoba na góra 20 minut) jest to do odwołania, więc niech Bartuś siedzi jeszcze w brzuszku ![]() My idziemy w sobotę do kina ![]() ![]() Aaaa dowód będzie do odbioru dopiero 14/03 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Zadomowienie
|
Dark wspolczuje problemów z kotem, u teściów też są dwa persy i mimo że Tesciowa lata że scierka non stop to wszędzie widzę ta siersc. Szkoda sie pozbyć zwierzątka no bo wzieliscie za niego odpowiedzialność ale mnie też na pewno wlosy dookoła doprowadzalaby do szału, ale jakby nie patrzeć to futerkowy domownik.
Z moim kotem jest o tyle dobrze że to zwykły dachowiec i blizej marca regularnie znika na kilka dni. Został zaszczepiony, odrobaczony i zakroplony od kleszczy a z instynktem jego już nie wygram, nie ma go już kilka dni, czasem znika na miesiąc i wraca jakby nigdy nic ![]() Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
#1386 |
Wtajemniczenie
|
Babeczki zrobione
![]() Polly-ja też mam problemy z przekręceniem się z boku na bok, bo wszystko boli. Nie mam siły przygotować ubranek na wyjście ze szpitala. Nie chce mi się przekładać tych ubranek. W sumie tylko tego mi brakuje i kosmetyków na wyjście ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Zakorzenienie
|
Zjadłam obiad i zaraz pęknę.:P 3 buły na parze i już po mnie.:P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1388 |
Zakorzenienie
|
ale bym zjadła bułki na parze
#1389 |
Konto usunięte
|
Wrociłam ze spaceru, byłam w sklepie po drożdżówki i mówię do Pani że na koniec ciazy zwariowałąm,- całodobowo bym słodkie żarła, a ta do mnie że czy to już koniec, i - wielkie gały . A potem mówi że jej koleżanka była też takie chucherko, a siłami natury urodziła 5,200 kg dziecko , a tu ja zrobiłam wielkie gały
![]() Dziś mi się źle chodziło, okropnie wypychał i spinał brzuch, no i co z tego że pogoda taka piękna słoneczna. Wczoraj w deszczu lepiej mi się spacerowało Zahaczyłam o bibliotekę małemu bajki wzięłam, bo mam już dość tych jego transformersów, spidermanów i ninjago ![]() kakusiana;- o dzieki, Iwonę wierzbicką już szukam na yt Darkanddark;- ja też codziennie sprzątam, ale z gotowaniem to u mnie raz na 2 -3 dni, nie lubie i nie chce mi się ![]() Mój mąż też mi kota przyniósł, co prawda to ja chciałam. Ale mój jest wydresowany, wie że do domu się nie wchodzi, bo może dostać od pańci po grzbiecie (później mam wyrzuty sumienia, ale wychowałam kota ![]() Nie znosze sierści, a fakt przy kotu jest jej wszędzie pełno. A jeszcze jak na wiosne zacznie się lenic..Ja bym wygoniła na dwór, masz taką mozliwość? mira81;- a nie masz tam gdzie spacerować? polly_-oj boli strasznie przy przewracaniu się, własnie miałam o to pytać. - Mam wrażenie że wszystko się urywa w środku. fasolka1987;-ejj super szlafroczek, a koszule tez takie krótkie masz? ![]() Nie ja nie planuje żadnych upiększeń na poród, ale po porodzie hoho co ja bym nie chciała zrobić Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2016-02-12 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1391 |
Konto usunięte
|
lala_la;- super że jesteś zadowolona z wizyty. I że wszystko ok.
Faight- ale Ci dobrze, ale dasz radę tak szybko gołąbki zrobić? Ja to 3 dni szykuje się do takiego dania ![]() Darkanddark;- oj jak w bloku to kicha ![]() ![]() polly_;- co to za buły takie? Te biedronkowe? Nie wiem nigdy nie jadłam . Mam ochotę na coś dobrego, a od rana zjadłam kawałek piernika , jabłko i pomarańcze..w sklepie nic mi nie wpadło do oka. Co by tu zjeść? ![]() monikmi;-ja ostatnio przeżywałam strachy, bo mąż kota na zewnątrz zostawił na noc, czasami wyskoczy jak wjeżdża po pracy, i już nie zawoła kota z powrotem. A rano 2 lisy biegło obok naszego domu, wyszłam po kota a jego nie było, i bałam się że mu coś te lisy zrobiły. Ale na szczęście wrócił zmarniały wieczorem. Jednak człowiek się przywiązuje, mysli i martwi. A synek Rudiego za członka rodziny uważa.Zawsze wymienia kota jako najmłodszego członka rodziny jak ktoś go pyta ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1392 |
Zadomowienie
|
witam, jak zwykle pół dnia was nadrabiam, ale pozałatwiałam co miała dzisiaj zrobić i się cieszę że mam z głowy
![]() mój pies też mnie ostatnio irytuje niemiłosiernie - chyba te nasze zwierzaki wyczuwają nadchodzącą zmianę ![]() mam pytanie (nie pamiętam tylko do kogo ![]() mój wózek jest w dobrym stanie bo służył tylko jako gondola a potem łózko w mieszkaniu a spacerówkę mieli inną. |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Raczkowanie
|
Witam się popołudniowo, ja też trochę bez humoru - właśnie mnie listonosz tak wk*** że mi się wszystkiego odechciało. Wybaczcie że się nie odniosę do wszystkiego ale nie mam weny.
Monia - moje koty nie darzą tych rolek specjalnym uczuciem, co innego oderwane od nich zużyte listki, bo fajnie się na nie poluje. Za to kotka uwielbia być odkurzana, jedna ze szczotek do odkurzacza jest tylko dla niej. Dark, no mówię Ci, kup furminator a będziesz błogosławić dzień w którym to zrobiłaś. Na żwir złotej rady nie ma, ale może mały odkurzacz akumulatorowy do łazienki i wycieraczka przed kuwetę trochę pomogą? A w temacie bardziej ciążowym ![]() Któraś z Was pisała że przyszedł jej PIT z ZUSu. Orientujecie się w jakich przypadkach się go spodziewać? Jeśli pensję na L4 wypłaca mi pracodawca a nie ZUS, to też? |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
Babcia wróciła z przedszkola i powiedziała, że jest bardzo dumna z Agatki bo jako jedyna powiedziała wierszyk głośno i wyraźnie, bez pomocy pani(babcia aż się popłakała). Bałam się, że się zawstydzi i nic nie powie, a tu taka niespodzianka. Żałuję, że nie poszłam i nie nagrałam jej ale będą inne okazje
![]()
#1395 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 |
Zadomowienie
|
Zaraz dostane szalu..fachman od piecyka jeszcze sie nie pojawil, a mnie nosi. Cisnienie mam na wszystko. Cos bym robila a nic mi sie tak naprawde nie chce. Nienawidze tego stanu.
Nadia spacerowac bardzo lubie ale nie sama. Jakby chociaz po drodze jakies sklepy byly zeby wejsc to i owszem. Ale samej bez celu wloczyc sie po parku nie lubie. Ja jestem zadaniowiec isc tam czym siam w konkretnym celu. Co innego w towarzystwie..to tak moglabym sie wloczyc godzinami. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Konto usunięte
|
Dorka__00;- ja mam używany, oczywiście że w pralce
![]() ![]() emma;-to świetnie, zdolna dziewczynka. Ja tez jestem dumna z synka, bo jest wybitnie mądry, ![]() ![]() Mira- jaaasne, a ja na odwrót uwielbiam sama. Nawet odmawiam koleżanką jak chcą ze mną wybrać się na spacer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Zakorzenienie
|
Emma brawo dla Agatki.
#1399 |
Zakorzenienie
|
Mi też tak doradzają ale ja podchodzę do tego ostrożnie, mała ma dopiero 4,5 roku(sierpniowa). Nie chcę decydować za nią i zabierać jej tego roku kiedy może zostać w domu jak "nie ma siły wstać"
![]() ![]()
#1400 |
Rozeznanie
|
pytalam dzis o to i moja ksiegowa powiedziala ze jeśli placil mi pracodawca to z zusu nie dostane juz
|
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Raczkowanie
|
Dzięki! No to uffff, bo tego też by pewnie na poczcie zgubili, dranie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Zadomowienie
|
Czyli dalej jest wybor co do wczesniejszego wyslania dziecka do szkoly? Myslalam ze juz ten obowiazek wszedl. Nie jestem juz w temacie, ale jak mieszkalam w Pl to pracowalam w instytucji ktora miala sporo do czynienia z zagadnieniem. To chyba sie zaczelo jakies 5 lat temu o ile pamietam. A tu prosze nadal nic w tej sprawie sie nie ruszylo?
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Zakorzenienie
|
Aktualny rocznik jest pierwszym, który obowiązkowo poszedł do pierwszej klasy w wieku 6 lat. Nie zdało to jednak egzaminu i będzie powrót do 7latków. Jeśli rodzic będzie chciał wysłać swoje dziecko do szkoły prędzej to będzie miał taką możliwość
![]()
#1404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
przyczajony tygrys
|
Dorka__00, mi tz wypierze recznie. Nie mam pojecia jeszcze jak ale jakos to trzeba uprac. Ale to moze w przyszlym tyg, zeby bylo na swiezo
Jestem po wizycie, ale odechcialo mi sie wszystkiego. Chcialam do tej nowej gin, zaszlam -rejestratorki nawet karty ciazy nie wziely, kazaly odejsc na bok... Poszky po te moja nowa gin. Mowie wtf. A ta nowa do mnie zebym jednak szla do swojej starej, ze i ona by miala niefajnie jakbym sie do niej juz teraz przeniosla i ja bym miala przerabane jakbym na nia trafila przy porodzie, bo kobieta msciwa... No wiec poszlam do mojej starej. Oczywiscie musialam sie wytlumaczyc czemu 2x bylam u tamtej. Dosc nieprzyjemnie bylo. Zaczela nadawac na te moja nowa gin, na mnie ie troche wyzyla. Gbsa nie mialam pobranego i nie zamierza mi pobierac. Mam z wypisem ze szpitala dac przy porodzie. Taaa, z konca srltycznia. Zaje.scie po prostu A o badaniu na samolocie moge pomarzyc. Dopiero na porodowce
#1406 |
Zakorzenienie
|
Nieznajoma ale kijowo.. a Ty chodzisz na nfz? Boze jak mozna takie cos.. co lekarza to obchodzi gdzie Ty masz i do kogn ochote chodzic. Nie wierze
![]() Zrob sobie gbs prywatnie. To nie wychodzi drogo. Ja 20 zl placilam |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1408 |
Zadomowienie
|
Nieznajoma a to na NFZ czy prywatnie? Nie masz możliwości pójść na wizytę gdzieś zupełnie w inne miejsce a nie tam gdzie wszyscy lekarze się znają?
![]() Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
#1409 |
Zakorzenienie
|
Nieznajoma, masakra.
![]() Badanie zrób prywatnie. A do tej pani już nigdy bym nie poszła i odradzałabym ją każdemu. ![]()
![]() |
#1410 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trochę siedzę w temacie, moja M jest tez z 2011 i bardzo się ciesze ze nie będzie musiała isc od września do zerowki Pracuje jak to się mówi "w branży" i z doświadczenia wiem jak ogromną różnicę robi ten jeden rok Takze Emma ja też będę Ciebie namawiac do tego zeby Agatka poszla jako 6 latka do zerowki ![]() Nadia bardzo dobrze zrobilas podejmujac taka decyzję ![]() Nieznajoma Masakra z ta lekarka To twoja decyzja do kogo chcesz chodzić i powinnas byc zadowolona z opieki a z tego co piszesz to jest odwrotnie :-( Nie powinnas byc zmuszana do chodzenia do kogoś do kogo nie chcesz :-( Witam sie popołudniowo ;-) Dopiero teraz mam chwilę na odpoczynek i chwile na nadrobienie was ![]() Byłam na badaniach i oprócz alatu udalo mi sie tez morfologie zrobić na nfz ![]()
01.04.2016 synek ![]() ![]() Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2016-02-12 o 15:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.