|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
z tym moczeniem to chyba chodzi o długotrwałe moczenie w wodzie, ale tak czy siak nie robiłabym też jakiś kąpieli olejowych, bo to może pogłębić problem. z takimi objawami na pewno poleciałabym do lekarza, wyleczyła paznokcie, a potem postawiła na nawilżanie i delikatne odżywki bez formaldehydu. olejek z drzewa herbacianego jest polecany przy walce onycholizą, ale nie robiłabym nic na własną rękę tylko zaczęła od wizyty u lekarza
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Btw. filmiki też usuwaj z cytowań.. edytuj poprzednie posty jak możesz.
|
#4233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4234 | |||
|
leśny stwór
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4235 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale żadnej żadnej? wiesz, w czerwieniach można znaleźć milion wersji no ale jeśli w ogóle nie lubisz to rozumiem, ja to uwielbiam chyba wszystkie rodzaje Cytat:
może dlatego, że ona w wykonczeniu troszkę pastelowa ![]() Cytat:
![]() dzięki Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;55543711] Super, intesywny kolor Maniek niestety ciut już znoszony :/[/QUOTE] Twój vamp też bardzo ładny ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
super hmm też mam mańka, czy walentynkowego? może tak ![]() skórzany Wibo - kurcze jest super! na żywo strasznie mi się podoba, a tyle czasu z nim zwklekałam... czerwony burzujek ostatni no i stemple i ćwieki
|
|||||||
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Heej dziewczyny
nadrobilam Was wszystkie i jestem zachwycona walentynkowymi paznokciami wyszlam wczoraj ze szpitala i tego samego dnia mnie rozłożylo- 38 stopni mialam wczoraj wieczorem :/ teraz siedzę w pociągu i staram się dojechać żywa do Wroclawia :P
|
|
|
|
#4237 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
Mam Orzełka na blogu też jest.Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2016-02-13 o 13:14 |
|
|
|
|
#4238 | ||||||
|
Oby do wiosny
|
No wiem. jakoś wyjątkowo w tym roku czuję nadmiar marketingowego nacisku.
Suuuper!!! Cytat:
Dziewczyny dobrze wszystko poradziły. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak jest lepiej to może lekarz nie będzie konieczny, tym bardziej, że o mądrego niestety cieżko. Może faktycznie ta odzywka Ci zaszkodziła. U mnie np Młoda ma uczulenie na 8w1- pokrzywka następnego dnia po aplikacji. Ona może używać diamentowej z GR, mnie ona nie służy- tak jak pisała Miał musi być balans między twardością a elastycznością. Mnie GR sprawiła, ze były niesamowicie twarde, ale oblędnie kruche- nie jest dla mnie. Możesz je nawilżać olejkiem, ale raczej na zasadzie smarowania przy skórkach, nawilży to skórki i trochę paznokcie. Myślę, że moczenie ich w oleju nie ma większego sensu Cytat:
Cytat:
My pożegnaliśmy dziś Pepcia
|
||||||
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest coraz lepiej, żeby tylko te przebarwienia zniknęły |
|
|
|
|
#4240 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Musisz uzbroić się w cierpliwość. Z ciekawości: co to za odżywkę kupiłaś |
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4242 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Przy takich preparatach najważniejsze jest by odstawić jak najwcześniej przy negatywnych efektach. Z tego co mówisz, udało Ci się zdążyć. Nie demonizujmy, ale bądźmy ostrożne. Czekam na zdjęcia Twoich pięknych pazurków. jestem pewna, ze już niedługo takie będą ![]() Masz w sumie bardzo podobne pazurki do Młodej, moje córci
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2016-02-13 o 19:59 |
|
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo to pozdrawiam córkę! |
|
|
|
|
#4244 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
Dzisiaj zrobiłam drugie podejście i dupa z tyłu . 3 paznokcie ok a potem nie chciał zbierać lakieru z płytki. Kończyłam zwykłym Cytat:
Widziałam niżej fotki. Nie jest źle choć na pierwszych widać, że coś im się dzieje. Popieram rady dziewczyn. Witaj na wątku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;55543711] Maniek niestety ciut już znoszony :/[/QUOTE]Świetne Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Baaaze boska ale trochę mi te fioletowe drobiny przeszkadzają chociaż z drugiej strony bez nich chyba lekko nudnawy by był ![]() Amelko kochana zdrówka życzę Wracam do żywych Mam wkupnego mańka - wzorek nierówno bo robiony zwykłym stemplem, ten przeźroczysty zbuntował sie po 3 pazurach. Szit taki no więc sorki bo nierówno i za gagę na maluchu też przepraszam- nerwy ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2016-02-13 o 22:09 |
||||||||
|
|
|
#4245 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() rozumiem, dla mnie te drobinki robią robotę ![]() fajne mani, ładny wzorek ale perspektywa ujęć średnia ![]() |
|
|
|
|
#4246 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
dziękuję ![]() Cytat:
cudowna jest, zdecydowanie wyjątkowa dziękuję ![]() widziałam już na insta i musiałam zbierać zęby z podłogi, to jest zaj*biste! przyjemny ![]() Cytat:
ja co roku czuję, ale to dlatego, że nie lubię tego święta ![]() dziękuję, cieszę się, że się tak podobają Cytat:
dziękuję szkoda, że stempel odmówił współpracy ale maniek mi się podoba
|
|
#4247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Podczytuje was regularnie więc postanowiłam się w końcu odezwać
Cytat:
Cytat:
![]() Praca pochłonęły cały mój czas, jedyny wolny dzień to niedziela, sporo godzin tygodniowo Moje pazury jakiś tydzień temu zostały spiłowane na prosto, niestety praca w sklepie z butami nie służyła migdałom jak tylko trochę podrosły przegrywały starcie z kartonami tak więc po ostatnim ułamaniu czubków skróciłam wszystkie i regularnie dokarmiałam ale długo w tym nie wytrwałam i dziś zarzuciłam róż Boczki wiadomo mają ślady jeszcze migdałów. Na razie przy tym kształcie pozostanę i zobaczę jak będą się zachowywać kiedy odrobinę podrosną
Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2016-02-14 o 09:48 |
||
|
|
|
#4248 | ||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Mądrze bardzo. Powinny szybko dojść do siebie ![]() Dziękować. Właśnie do roboty poleciała. Jako, ze ferie, to mogła na zamknięcie sklepu mieć zmianę. Za tydzień juz się tak nie uda, choć mówiła, ze będzie próbowała połączyć jedno i drugie ![]() Cytat:
Ja lubię, podobnie jak Haloween, ale bez przesady. Ot czekoladka, czy fajny wspólny obiadek. Tak by było miło. Wiadomo, ze jak w związku dzieje się źle, to żadne prezenty walentynkowe tego nie załatwią. Bardzo mi się podoba. W sumie nawet to, ze nie odbiły się stemple do końca, to daje taki cudny przestrzenny efekt Cytat:
Ja lubię, ale bez przesady, jak pisałam Adze ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4250 | |||||
|
Konto usunięte
|
![]() Dziękuje mi też się te buteleczki podobają Super jest Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czerwony burzujek, stemple i ćwieki bardzo mi się podobają , ale skórzany Wibo nie bardzo ![]() Kocham go Cytat:
oj nie wiem czy to prawda ![]() Mani świetne, stemple i połączenie kolorów ekstra Cytat:
Mani mam:
|
|||||
|
|
|
#4251 | |
|
leśny stwór
|
![]() Cytat:
![]() ładnie wyglądają, nie jest zły ten kształt! I super mani [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;55693451] Kocham go Mani mam: [/QUOTE] ja też, na żywo niesamowicie się mieni piękny CC |
|
|
|
|
#4252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry dziewczyny
Yen - nadal nie ogarniam tego telefonu tzn opcje ok ale on taki duży, że brakuje mi dłoni, żeby obsługiwać . Ustawiam w tryb profesjonalny, długo łapie ostrość i w tym czasie, nie daj bosze jakieś drgnięcie to się rozjeżdża ostrość Z pieldyriarda fotek wybieram te najbardziej ostre i szczerze powiem nie zwracam uwagi na perspektywę . Muszę pogadać z Mgiełcią jak ona sobie radzi z robieniem fotek albo kupić statyw do komórki ![]() Ten stempel to gawno nad gawnami Gumka wylata, nie wiadomo czym go czyścić bo ani zmywacz ani odkłaczacz nie pomagają. Umyłam, zmieniałam lakiery i dupa Jak się wkurzę to wypierdzielę i tyle ![]() Cytat:
Maniek świetny, kształt też boomba Cytat:
A dla mnie ot zwykły dzień. Ale widzę, że u młodych to szau. Młody się w koszulę wystroił i popitolił z kwiatami, potem knajpa i kino. Patrzyłam czy pierścionka nie targa [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;55693451] Dziękuje oj nie wiem czy to prawda ![]() Mani świetne, stemple i połączenie kolorów ekstra Mani mam:[/QUOTE] Prawda prawda ![]() Piękny jest Bedziecie z Yen matkami chrzestnymi
|
|
|
#4253 |
|
Oby do wiosny
|
Iza, rozumiem. Ważne by Tobie było z nimi dobrze i by się nie łamały.
![]() Chu, ładnie ![]() Aga, jeszcze nie. Trochę wydatków miałyśmy z Młodą ostatnio. Chyba będzie trzeba do przyszłego miesiąca poczekać :-(
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2016-02-14 o 15:17 |
|
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;55693451]
Ładne maluszki [/QUOTE] ![]() Twoje za to jak zwykle nienaganne i przepiękne Dziękuję o dziwo na razie (odpukać) nie łopatują tak bardzo jak przy poprzednim podejściu ![]() Obym wytrwała do zrośnięcia boków Dziękuję ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4255 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Na poczatek mam ostatnie już mani sralentynkowe: ![]() Użyłam My Secret Dressed In Black MoYou London Festive 40 Pueen 37 Sally Hansen Presto Pink Miło ![]() Cytat:
Cieszę się. Rozumiem, za to moje zdecydowanie bardziej niz poprzednie ![]() Ooooo twoje świetne, chociaż gładką czerń bym tam widziała. Ciekawy ![]() Cytat:
![]() Nooo bardziej moje, to na pewno. Rozumiem, Cytat:
Mam też z BPS przeźroczysty stempel, muszę go wymaglować.. Wydaje mi sie, że to ten sam chiński producent robił te wszystkie stemple, ale mogę się mylić ![]() A to że zbuntowal się w połowie to już w ogóle dziwne. Super maniuś!!! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;55693451] Super jest Oj, a to tego mani nie jestem jakoś przekonana ![]() Mani mam: [/QUOTE] Widzę, że to nudziakowe i serduszkowe zdecydowanie bardziej sie podoba niż to cieniowane. Rozumiem ![]() Ooooo śliczne! Cytat:
Ojjjj to ja z moim nie mam w ogóle problemów, mam ten mleczny od B. loves plates. No i mam ten z BPS, spróbuję nim teraz popracować i zobaczę czy jest jakaś różnica.
|
|
#4256 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
jak na takie przeboje nie wyglądają wcale źle ![]() Cytat:
ja nawet w związku nie obchodziłam tego dnia a jako singlowi wcale mi to nie przeszkadza ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;55693451]Mani mam:[/QUOTE] flejki zawsze na tak zaj*biste
|
|
#4257 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() ah no tak, rozumiem ![]() ![]() ![]() Cytat:
dzięki ![]() Mam brokacik, na blogu też jest ![]() Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2016-02-14 o 21:53 |
||
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehehe
Fajnie, że humorystyczne podejście się spodobało.Super Brokacik u Ciebie pięeeeeeekny!!!
|
#4259 |
|
leśny stwór
|
dzięki, jest mega, zgadza się, ale topożerny niestety
|
|
|
|
#4260 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki
![]() ![]() Dziękuje ![]() Fajne, humorystyczne Dzięki ![]() Też tak uważam Bardzo fajny |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

szykujcie miski/wiadra do rzygania tęczą, bo jest naprawdę słodko i różowo 
Stęskniłam się za tym wątkiem. 

chociaż z drugiej strony bez nich chyba lekko nudnawy by był
więc sorki bo nierówno 

Moje pazury jakiś tydzień temu zostały spiłowane na prosto, niestety praca w sklepie z butami nie służyła migdałom jak tylko trochę podrosły przegrywały starcie z kartonami
, ale skórzany Wibo nie bardzo