|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Witam Was cieplutko
![]() Dziewczynki pisze juz ktorys raz :/ Ja22 masz cudny brzuszek ![]() ![]() Dziewczynki dziadek to chyba wsyztskich przeżyje ![]() ![]() Byłam właśnie na mieście i 2 razy musiałam jeździć od księgowej do banku :/ bo się pomyliła grrrrrrrrrrrrr ale ma szczeście, że przeprosiła :P Jeszcze wypadek widziałam, jak samochód potracił gościa jadącego na skuterku szokkkkk ale na szczęście nic się poważnego nie stało, bo jak wyjeżdzałam z poczty gość już pomykał na skuterku :P Pomidorka ja jak się leczyłam na własną rękę to musiałam się do lekarza zapisać :P ale to tylko raz mi się tak zdażyło ![]() Pozdrawiam kochane ![]()
![]() |
#4682 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Aaaaaaaaaa zapomniałam Agatko życz zdrówka Tomkowi i niech odpoczywa i zbiera siły dla córeczki i żonki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja w to sloneczne poludnie!Widze ze dzis od rana kiepsciutko naskrpbalyscie,ja wlasnie jestem w trakcie sprzatania generalnego mieszkania,jakos dzisiaj mnie wzielo i nawet okn a myje i firany piore,teraz tylko zrobilam sobie przerwe na kawke rozpuszczalna(chociaz nigdy nie pije kawy) i dalej do roboty
A u mnie dzis 32 dzien cyklu i nie chcialam nic mowic na watku zeby nie zapeszac bo dziwnie sie ostatnio czuje ale wczoraj wieczorkiem pokusilo mnie i zatestowalam i wyszla mi JEDNA GRUBASNA KRECHA wiec dalej czekam na @ i musze sie umowic do ginka po jakies tabsy na wywolanie bo chyba znowu mi sie cykl 40 dniowy szykuje-echhhhhhhhh jaki ten moj organizm dziwny |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a gdzie wy wszystkie jestescie?????????Nawet Kina sie dzis jeszcze nie pokazala a to az dziwne przeciez bo od rana zawsze cos napisze
|
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
ja jestem ale aby na chwilke wpadlam zobaczyc co naskrobalyscie i chyba pojde spac jestem okropnie zmeczona nie przesypiam 3/4 nocy odokad jestem w ciazy i szczerze dzis jestem od rana na to wkurzona.... az mam dosc ciazy kryzys jakis przechodze.... moj lobuz teraz kiedy mogl by fikac to nie spi za to w nocy mnie meczyc i moj pecherz najlepiej echh
![]()
#4686 |
Zakorzenienie
|
Kachula a może z tej jednej krechy się jeszcze dwie zrobią????????
Życzę Ci tego z całego serdzuszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Zakorzenienie
|
kachula na pewno zajdziesz w ciaze tylko wiesz u ciebie to jest problem taki z tego co wywnioskowalam ze twoj tz rzadko jest w domu...a to wiesz trzeba co 3 dzien sie starac a jak on raz na dwa tyg jest to sie przedluzy to trafienie moze ty mu powiedz zeby jeden mc sobie urlopu wzial
![]() ![]()
#4688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wlasnie ide wstawic kolejne pranie,tym razem firanki ,bede zagladac do was co jakis czas czy cos naskorobalyscie papa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie chce mnie zabrac ze soba w trase ale mi nie pasuje urlop w pracy w tym terminie co on moze mnie zabrac wiec niestety ale musiamy jakos celowac w dni plodne.....buuuuuuuu moze za rok sie nam uda hihi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Zakorzenienie
|
nie no rok to juz nie przesadzaj
![]() ![]() ja ide sie klasc bo kreguslup zaczyna mnie az giac... brrrrrrrrrrrrr....
#4691 |
Zakorzenienie
|
No właśnie ja też się zastanawiałam gdzie się Kinia podziewa?
Może już sukienkę ślubną wybiera? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
Zakorzenienie
|
Kachula a w święta Bożego Narodzenia TZ będzie miał wolne ? no i w Sylwestra? Moze wtedy się uda?
Najważniejsze to sie nie poddawać ale też za bardzo nie stresować... |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
No nie mogę, to trzeba mieć pecha, żeby wpadać tu zawsze jak jest pusto
![]() ![]() Kasiu, a może te kreski się złączyły i wyszła duża krecha? ![]() ![]() A ja wróciłam od lekarza i rzeczywiście nieźle się zaprawiłam. Antybiotyki i powinnam w wyrku leżeć. Chciał mi dać L4 ale ja nie mogę iść na zwolnienie bo mnie z pracy wyrzucą. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zakorzenienie
|
Gizelciu, jak tam mężuś? A przede wszystkim jak ty się z tym wszystkim trzymasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Wstalam o 7 rano (Nikitko oczywiscie ze sie nie wyspalam ![]() ..pozniej pojechalam do Tomka..kupilam mu kilka rzeczy(jablko,banany,cytr ynke,serek zolty i homogenizowany,buleczki,s ok i jagodzianke) a On do mnie z pretensjami ze ja chyba nie mam co z pieniedzmi robic ze tyle tego nakupowalam i niewiadomo dla kogo to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..a Jego cala noc bolalo i spac nie mogl..eh..i mnie jest jeszcze go zal.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4696 |
Zadomowienie
|
mezatka sprobuje poszukac jakiegos zdjatka i wkleje ale nie obiecuje..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
Boshe, wszyscy są a nikt mi nie odpowiada. Czy ja zarażam nawet przez internet? Może ja o czymś nie wiem, uraziłam kogoś i niec o tym nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zadomowienie
|
..znalazlam zdjatko z tamtego roku..z maja kiedy stracilam kruszynke..poszlam pozniej do fryzjera zeby sie troszkum rozweselic..i wtedy poznalam pana T..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Zakorzenienie
|
Ile ty masz lat? Taka młodziutka dziewuszka na tym zdjęciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
Ja też znalazłam fotke naszej Gizelci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ..na tym zdjeciu mialam jeszcze 18 latek(rocznikowo 19 ![]() ..ijeeeeee..Nikitko..ale zdjatko wytrzaslas ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorki Agatko znalazłam takie ![]() Przykro mi z powodu teściowej i z tego jak tomek zareagował, przeciez nie wydałas na głupoty tylko na jedzonko dla niego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Zakorzenienie
|
Nikitka ładne zdjęcie pokazała, co ty od niej chcesz
![]() A co do teściów, to tym bardziej nie rozumiem, jak oni śmią wchodzić do waszego mieszkania pod twoją nieobecność. Przecież jesteście u siebie, a odstępując wam to mieszkanie tego właśnie widocznie chcieli i muszą z tym się pogodzić. A może zamontujecie zamki w drzwiach. Moja przyjaciółka miała identyczny problem jak ty, tylko oni mieszkali na piętrze a teście na parterze. I od samego początku zaznaczała dobitnie, że to jest ICH mieszkanie i JEJ mąż. I że JEJ mąż ma ŻONĘ, która mu upierze, ugotuje itp. Nie potrzebuje już mamusi. Na początku ciężko było, ale ich sobie wychowała i teraz rzeczywiście nie wchodzą do nich i traktują ich jak osobną rodzinę. Utrorzył się po prostu zdrowy układ, bo to w czym ty, biedaku, jesteś nie jest zdrowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zakorzenienie
|
Wspólczuję sytuacji.Ja nienawidzę jak ktoś włazi w moje zycie z buciorami, szpieguje...
Uwielbiam niezależność...no ale cóż takie mamy teraz czasy, że nie jest łatwo o pracę, mieszkanie i jakoś trzeba sobie radzić. Ja mam w życiu taką dewizę, że jak coś jest nie tak to zawsze trzeba to omówić.Więc ja bym pogadała z PanemT a potem z jego rodzicami.A swoją drogą z wypowiedzi Gizelci Tomek wydaje mi się jakiś taki obojętny na wszystko... To przesiadywanie u rodziców, Dominika... Ja bym nim zdrowo potrząsneła i to już teraz, natychmiast bo potem będzie coraz trudniej.Bo mężczyźni nie są niestety domyślni i jak im się nie powie prosto z mostu, ze coś jest nie tak to o tym nie pomyślą. Pomidora nie dobrze, że nie mozesz sobie w łóżeczku poleżeć tylko do pracy musisz chodzić.Ale może przyjaciółka poprawi Ci humor a wtedy choróbsko szybciej sobie pójdzie precz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
Ach przypomniała mi się pewna historia z mojego życia .To tak odnośnie sytuacji Gizelci...
Na studiach przez pewien czas ok pół roku wynajmowaliśmy z TZ pokój u pewnej babci. Babcia zawsze była w kuchni wtedy, kiedy my robiliśmy posiłek(choćby to była 4 w nocy), jak wyjeżdżaliśmy na weekend to przeglądała moją bieliznę a potem komentowała, że dziewczyny to teraz w takich sznurkach chodzą. Właziła bez pytania i pukania.Podbierała nam szampon i inne rzeczy. Mieszkanie u niej to był dla mnie jeden wielki koszmar.Jak wychodziliśmy na imprezę to ją uprzedzaliśmy, ze wrócimy późni i żeby zamykała drzwi tylko na jeden zamek a nie na dwa(bo od tego drugiego klucza nie mieliśmy).Ale jak wracaliśmy zawsze oczywiście było zamknięte na dwa bo musiała sprawdzić o której wracamy. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to niezłą babcie mieliście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do sytuacji Gizelci to zgadzam się w 100%, że powinna pogadać ż mężem. Faceci są naprawdę prości i nie domyślą się sami o co chodz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
Witaj Nikitko
![]() Co u Ciebie słychać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.