Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVI - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-19, 15:04   #541
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVI

Tristan, wszystkiego dobrego

dziś Flowerbomb EDP, ślicznie dochodzi do mnie z równie ślicznego, fioletowego szaliczka

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 15:07   #542
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Sabbath - ja ratowałabym flaszki, książki i CDki z fotkami dziecióf.
Gdybym miała ratować po prostu książki - spłonęłabym po pierwszej godzinie wynoszenia.

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Silmarylion i Dzing
Silmarillion jest do odzyskania.
Czasem żal by było pierwszych wydań, czy dedykacji - ogólnie jednak książki można w większości odkupić.
Nota bene przez taki pożar przeszedł ostatnimi czasy mój przyjaciel (i kumpel, bo mieszkali we dwóch - obaj świrnięci na punkcie książek tak samo, jak ja). Stracili książki, płyty... I przetrwali to. Podnieśli się, odbudowują kolekcje (przy pomocy przyjaciół i znajomych).

To uczy dystansu.

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
2 noc przespana ratalnie...

Usypiam kolo 1- 2, przebudzam sie kolo 3,4 ale szybko usypiam.
o 5 rano moj facet wstaje do roboty i mimo, ze idzie sobie do kuchni i oglada tv w salonie ja sie wybudzam... Dzis nie moglam usnac do 7...
Też mam problemy ze spaniem. Niewyspanie fatalnie wpływa na... na wszystko.

Dziś przynajmniej miałam miłe przebudzenie (dzięki Nat ).

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
A pewnie, już wyciągam rękawice bokserskie Myślę, że i tak z tego starcia, to ja bym wyszła zbita
(możesz spokojnie go do góry podbjać, za post pod postem to ja biję tylko jak to są zaraz po sobie wysyłane )
Nie wyszłabyś zbita, bo primo: nie "bijam" tych, których lubię (no dobra, czasem zdarza się przypadkiem - raz mi się zdarzyło i kwalifikuję to do robienia z siebie debila, o czym niżej ), secundo: władzy się lękam wielce.

Cytat:
Napisane przez d'ou vient le vent Pokaż wiadomość

Demoniku - ja chce zajsc w ciaze i tez byc taka piekna

CDG2 jako reanimacja....

Nat
No cóż... Nie chcę Cię martwić, ale obawiam się, że to nie pomaga.
Przynajmniej nie wszystkim.

Cytat:
zrobilam z siebie debila.

nie chce mi sie juz nic. Tzn tylko rzygac.
placze.
Hecate - no nie mów mi, że zrobiłaś z siebie debila pierwszy raz w życiu?!
Mnie się to zdarza nagminnie i dość efektownie zwykle.
Zwykle mi potem łyso i paskudnie.
Tyle, że ludziska są zwykle mniej wrażliwe na cudze robienie debila, niż własne, więc masz sporą szansę, że nikt nie zauwazy. A jeśli zauważy, to i tak uzna to za nieistotny przypadek.

Będzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
O to chodziło. Każdy musi mieć własne życie, Sabbath - chyba Ty to kiedyś pisałaś (?).
Taaa... Ja w ogóle strasznie dużo mądrych rzeczy piszę.

Nie wiem, czy to ja byłam, ale brzmi jak coś mojego rzeczywiście.

Fenris - tak naprawdę najważniejsze jest to, jak Ty się ze sobą czujesz, nie to, jak wyglądasz w cudzych, najpiękniejszych nawet oczach.
Jestem wielką miłośniczką Schoppenhauera. Za różne mądrości i ogólną postawę też czasami. Posłużę się więc cytatem z niego:
W samotności człowiek marny czuje całą swoją marność, człowiek wielki - swą wielkość,
krótko mówiąc, każdy czuje, ile sobą naprawdę przedstawia.

Życzę Ci, żebyś czuła i polubiła tę wielkość.
Dopiero wówczas jesteśmy gotowi do tworzenia dobrych relacji z ludźmi (to już nie Schoppenhauer).

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Listonosz właśnie przyniósł atomizerek z Rousse ... spryskałam nadgarstek, wącham i mówię do koleżanki "hmm rzeczywiście cynamon.. kadzidła.." a ta radośnie i spontanicznie dodaje: "I BRODZIK!!"
Hę?
Jakoś to uzasadniła?

Cytat:
jest zle.
Wszystko co wiaze sie z ta cala debilna sytuacja jest zle.
I w sumie tak to jest. kto mieczem wojuje od miecza ginie.

mAm za swoje. typowa ironia losu.
haha.
Hecate - nie chcę Cię martwić, ale Ty jeszcze nie zginęłaś i obawiam się, że nieprędko to nastąpi.
Pozbierasz się, jak zawsze. Gdyby czasem nie było paskudnie, któż doceniałby chwile, kiedy jest dobrze?

Przetrwasz, będziesz silniejsza, i tak - nauczysz się czegoś.
Uściski.

Pachnę Cedrem z YR (Hexxano - ). Jest... kremowy. Podoba mi się.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 15:15   #543
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Gdybym miała ratować po prostu książki - spłonęłabym po pierwszej godzinie wynoszenia.

(ciach ciach)

Hę?
Jakoś to uzasadniła?

Totalnym brakiem zainteresowania tematem.... po prostu słowo "brodzik" jakoś pasowało jej do kompletu
Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 15:45   #544
gavina
Raczkowanie

Rock'n Rose Valentino
gavina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 16:15   #545
Ondine
Rozeznanie

Tristanie wszystkiego najlepszego, niech spełnią sie marzenia.
Szugarbejb, wiele zdrowia , nie daj sie chorobie!!
Za oknem ostatnio miałam deszcz ze śniegiemNie podoba mi się to. A musze jeszcze wyjść.
Dzis Jngle Elephanut.

Edytowane przez Ondine
Czas edycji: 2007-10-19 o 16:16 Powód: poprawka
Ondine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 16:35   #546
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
gryx, odnośnie Twojego przyjaciela to może być chwilowe zachłyśnięcie się pieniędzmi i karierą. Przeczekaj spokojnie, może się facet opanuje i ocknie się że coś jest nie tak
A jeśli nie, to ja go ocknę! Nie żartuję. Wiesz, jeśli ktoś twierdzi, że wcześniej był nikim, bo zajmował się obsługą klienta i zarabiał jakieś 1100zł, a teraz jest "kimś" i zyska ludzki podziw i szacunek, to dla mnie jest to najzwyczajniej chore.

Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
Właśnie je, jako drugie po kocie, ratowałabym z pożaru
przepraszam Grafitowa Różo, ale rozbawiło mnie to zdanie po prostu (ja tam swojego kota też bym ewakuował jako pierwszego)

Cytat:
Jestem na najlepszej drodze do "wyhodowania" zawalu w wieku 30 lat... Sprobuje sie zdrzemnac na godzine.

Nat
Nat, chciałem to napisać już wcześniej - po prostu musisz przystopować. Szkoda zdrowia i życia na taką harówę.

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
nie wiem, na kogo oddać swój cenny głos.
Poglądy mam zdecydowanie lewicowe oraz antykaczkowe, ale jak patrzę na polską lewicę, to wszystkie możliwe kończyny mi opadają.
Ech, i tak źle i tak niedobrze...
No właśnie... Jeszcze parę dni temu wybrałbym LiD bez wahania. Teraz to już sam nie wiem. Lewica zaczyna mnie delikatnie wkurzać.

Cytat:
Jestem wielką miłośniczką Schoppenhauera. Za różne mądrości i ogólną postawę też czasami. Posłużę się więc cytatem z niego:
W samotności człowiek marny czuje całą swoją marność, człowiek wielki - swą wielkość,
krótko mówiąc, każdy czuje, ile sobą naprawdę przedstawia.
Uwielbiam Schopenhauera. W ogóle to całą niemiecką filozofię.

Nie pachnę jeszcze. Wstałem niedawno.
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 16:37   #547
martwa papuga
Zakorzenienie

Zapomniałam dopisać swoją wersję pożarniczą.
Wyniosłabym moje 7 kilo kota (przy założeniu, że domownicy ratowaliby się sami), zdjęcia (na papierze + CD), aparat fotograficzny i laptoka. A do kieszeni upchnęłabym setkę OI. Wśród książek nie mam żadnych białych kruków, najczęstsze to "Wstęp do ekonomii matematycznej", stron 800. I inne w ten deseń. (Po co ja to jeszcze kiszę?) więc wsio do odzyskania stosunkowo niedużym kosztem. Tylko jeszcze pytanie, po co te wybitne dzieła odzyskiwać...

Cytat:
Napisane przez Ondine Pokaż wiadomość
Za oknem ostatnio miałam deszcz ze śniegiemNie podoba mi się to. A musze jeszcze wyjść.
A mnie dziś popadały gradowe kuleczki. Zawsze to fajniejsze, niż deszcz.

W osiedlowym supermarkecie dostrzegłam pierwsze świąteczne akcesoria, juhuuuu
Ja wiem, ja wiem, że to komercja w sosie z lekkiego kiczu, ale... widok kalendarzy adwentowych ze starymi pluszowymi misiami pod choinką, czerwonymi świecami i lukrowanymi piernikami to sam miód na moje niespokojne serducho.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 16:40   #548
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
Córko, Twoja recenzja J. Sander No 4 straaaasznie zachęcająca, po poście Joasiak zajrzałam do Ostatnio testowałam i przeczytałam recenzję Koty umawiałyście się?
i teraz muszę przetestować
Ja też, ja też
Daj znać o swoich wrażeniach, jeśli pierwsza dorwiesz próbkę.

Cytat:
Napisane przez Córka D'artagnana Pokaż wiadomość
Joasiu, tylko nie umieraj Myślę, że Jil No4 mogą Ci się spodobać. Wiem, ze lubisz Poeme. Odurzające klimaty. Tylko że Poeme to duszne i słodkie kwiaty zamknięte w ciemnym pomieszczeniu, a Jil No4 to letni skąpany w słońcu kwiatowy ogród z tuberozą w tle i ...bzykające pszczoły
Gdybym No4 miała jeszcze porównywać z innymi perfumami to na pewno z Ysatis, Słoniem Kenzo i Cabotine de Gres. Z każdego po troszeczku
Ja też mam takie przeczucie
Nie tak dawno były na Allegro urocze miniaturki i przegapiłam

A ja wciąż otoczona cynamonowo-śliwkową chmurą OI
Niedużo już mi zostało tego zapachu i niestety muszę go wykończyć tej zimy, bo chyba zaczyna się psuć - na początku mocno czuć alkohol, którego nie pamiętam z zeszłej zimy

Nic to, przyjadą nowe miłości
(nawet już czekają w kolejce)
joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 16:41   #549
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

W temacie pożarniczym: pierwsze powywalałabym za okno perfumy, bo z alkoholem i lepiej, żeby nie posłużyły jako dodatkowy zapłon. Psiur jest w kojcu poza domem, więc jego bym na pewnie nie ratowała. Chwyciłabym przede wszystkim kompa, bo dopiero wczoraj go kupiliśmy

Martwa_Papugo, żartujesz chyba, JUŻ świąteczne akcesoria???

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 16:48   #550
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Martwa_Papugo, żartujesz chyba, JUŻ świąteczne akcesoria???
Ano, nie żartuję. Już.
Na razie ozdób choinkowych jeszcze nie ma, ale świece zapachowe typu Winter-Delice i Spicy-Orange, torebki na prezenty i adwentowe czekoladki wyłożyli.
Sieć Kaufland co roku wcześnie zaczyna, ale tą razą trochę przegięli. Rok temu te pierdółki wyłożyli dopiero początkiem listopada...

Ciekawe, kiedy zobaczę pierwszą choinkę. Rok temu był to paskudny wyleniały plastikowy drapak obwieszony wyblakłymi bombkami w naszym starym, komunistycznym miejskim domu handlowym. A Wasza papuga stała przed nią jak zaczarowana przez minut dwadzieścia i "Ach, jaka piękna..."
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 16:52   #551
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Ale co ja się bulwersuję, że to już... Mam w Kanadzie znajomego, z którym piszemy listy. Niedawno dostałam od niego list, w którym pisał, że ma coraz więcej pracy, bo powoli przygotowują się do świąt (jest zastępcą kierownika w jednym z domów handlowych).

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 16:53   #552
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Ano, nie żartuję. Już.
Na razie ozdób choinkowych jeszcze nie ma, ale świece zapachowe typu Winter-Delice i Spicy-Orange, torebki na prezenty i adwentowe czekoladki wyłożyli.
Sieć Kaufland co roku wcześnie zaczyna, ale tą razą trochę przegięli. Rok temu te pierdółki wyłożyli dopiero początkiem listopada...

Ciekawe, kiedy zobaczę pierwszą choinkę. Rok temu był to paskudny wyleniały plastikowy drapak obwieszony wyblakłymi bombkami w naszym starym, komunistycznym miejskim domu handlowym. A Wasza papuga stała przed nią jak zaczarowana przez minut dwadzieścia i "Ach, jaka piękna..."
Doganiamy Anglię - pamiętam z mojego pobytu, który przypadł akurat na jesień i zimę, jak świętowanie Bożego Narodzenia rozpoczęło się już z samym początkiem października obwieszeniem całego miasta lampkami, Mikołajami i tymi wszystkimi gadżetami.
Otwierałam lodówkę, a tam Mikołaj
joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 17:36   #553
Ondine
Rozeznanie

Napisane przez martwa papuga

A mnie dziś popadały gradowe kuleczki. Zawsze to fajniejsze, niż deszcz.

Gradowe kuleczki miałam wczesniej, potem byl deszcz ze śniegiem, a teraz nawet sloneczko pokazalo delikatnie swe oblicze.

Niestety nie nauczyłam się jeszcze brać w ramkę cytatu, który jest tylko częścia wypowiedzi.
Ondine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 17:49   #554
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wyszłabyś zbita, bo primo: nie "bijam" tych, których lubię (no dobra, czasem zdarza się przypadkiem - raz mi się zdarzyło i kwalifikuję to do robienia z siebie debila, o czym niżej ), secundo: władzy się lękam wielce.

ktoś się mnie boi
(i to, że mnie nie zbijesz, bo "nie "bijam" tych, których lubię" było bardzo miłe )

Pachnę Ogródkiem Nilowym, właśnie wróciłam calutka mokra do domu, idę testować bazę Vichy od Burn
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 17:57   #555
demonik
Zakorzenienie

Dziękuję Wam za krzepiące słowa .
Nie zmienia to jednak faktu, że najbardziej marzę o czapce-niewidce.

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
NIE! Moniko, błagam nie rób tego! Każdy, kto usuwa zdjęcia, które wcześniej wkleił musi dostać bana na 2 tygodnie. Serce mi pęknie, jeśli będę musiała dać go Tobie! (Możesz np. usunuąć połowę fotek, ale nie wszystkie )
Rachela też mnie obsztorcowała sms-owo...
No dobra, zostawię, choć gdyby zniknęły, to ten wątek wiele by nie stracił .

Cytat:
Demoniku - ja chce zajsc w ciaze i tez byc taka piekna
Dziękuję (cmoknęłam! ).
Wciąży czułam się lepiej, ba! - bywały dni, kiedy czułam się piękna. Przed ciążą miałam do siebie chłodniejszy stosunek, teraz - wręcz lodowaty.

Nat, co odlicza suwaczek w Twoim podpisie?...

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Demoniku co do fotki to pomyślę, może uda mi się wieczorem coś zamieścić
Przebieram nóżkami z niecierpliwości!

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Co do Twoich fryzur, to rzeczywiście znacznie się różnią Ale wydaje mi się, że nie jest to wina innego cięcia tylko zmian hormonalnych. Sama u siebie na przestrzeni lat zaobserwowałam zmianę w grubości i gęstości włosów. Nie ma co ukrywać, że z wiekiem czupryna marnieje i to jeszcze dzielnie wspomagana przez drastyczne zabiegi fryzjerskie, które fundujemy swoim włosm. No cóż życiem kobiety sterują hormony, które chciał nie chciał wpływają bardzo na nasz wygląd.
Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
A jesteś pewna, że to nie sprawa tego, że włosy po ciąży inaczej się układają? Po tych fotkach przypomniała mnie się moja mama, z burzy loków, gęstych, puszystych zrobiła jej się fryzurka jak spod czapki, włosy przyklapnięte, proste, ciężkie. Tak jej zostało niestety do dziś.

Chociaż życzę Ci żeby to była tylko sprawa złego cięcia, bo włos odrośnie i to niedługo da się poprawić.
Fryzjer stwierdził, że troszkę zmieniły mi się włosy, ja zauważyłam jedynie, że bardziej się plączą (póki co nie wypadają). Mimo to cięcie jest jednak inne, wtedy miałam ładnie pocieniowany tył, a teraz mam "krótko z przodu, długo z tyłu" - prawie jak czeski piłkarz . Idę na poprawkę, najwyżej będzie wszędzie krótko.

Nie funduję moim kłaczkom drastycznych zabiegów, bo nie lubię tego i nie mam na to czasu, muszę je jedynie farbować, bo mam dużo siwulców . Dobieram jednak zawsze odcień jak najbardziej zbliżony do naturalnego.

Cytat:
zrobilam z siebie debila.

nie chce mi sie juz nic. Tzn tylko rzygac.
placze.
Hecate , a co takiego strasznego się stało?

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Pieńkowa_Damo, ja ostatnio zainspirowana Twoim poprzednim avkiem z Twin Peaks obejrzalam sobie na DVD "ogniu krocz za mną", czyli 7 ostatnich dni życia Laury Palmer. Po prostu... nie mam słów... klimat rewelacyjny, ale sam film był bezsensowny, dziwny, przekombinowany. Dotrwałam do końca ze względu na ten klimat, od którego dostawałam ciarek na plecach... ale to nie było to. A w ogóle to w serialu wyjaśniło się, kto zabił Laurę Palmer? Bo nie pamiętam...
Bob?... Ja też nie pamiętam , a serial uwielbiałam. Przeczytałam nawet "Dziennik Laury Palmer" .

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Wzięłam Tabcin i powiedzmy żę nie idę się zabić, chyba z tym poczekam ;]
Ja też życzę Ci duuuużo zdrowia .

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Moniko, zainteresuj się domowym żłobkiem Mói znajomi bardzo chwalą sobie taką formę opieki.
Zainteresuję się z pewnością .

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Mi się serce kraje jak patrze na moją koleżankę. Jej dzidzia w zeszłym tygodniu skończyła miesiąc a ona już wróciła do pracy I to nie dlatego, że musiała, że pieniądze, nie. Nie chce siedzieć z dzieckiem Strasznie smutno mi się na to patrzy.
Tego nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić. Zwłaszcza teraz, gdy Jaś już jest z nami .

Cytat:
Ostatnie zdjęcie przeurocze
Dziękuję , na ostatniej fotce jestem chyba najmocniej w życiu opalona . Smarowałam się zawzięcie jakąć "pięćdziesiątką z plusem" "D.

Cytat:

Ja z przedmiotów najpierw ratowałabym zdjęcia i klisze, których mam mnóstwo i siedzą w jednym, wielkim pudle. Później książki .

Cytat:
W osiedlowym supermarkecie dostrzegłam pierwsze świąteczne akcesoria, juhuuuu
Ja wiem, ja wiem, że to komercja w sosie z lekkiego kiczu, ale... widok kalendarzy adwentowych ze starymi pluszowymi misiami pod choinką, czerwonymi świecami i lukrowanymi piernikami to sam miód na moje niespokojne serducho.
Och, ja też wielokrotnie wspominałam, że uwielbiam cały ten świąteczny kicz , ale październik to już gruba przesada . Mogłabym napawać się tą atmosferą od początku grudnia, to w zupełności by mi wystarczyło.
Mój mąż jest jednak innego zdania, bo słyszałam jak wczoraj szeptał Jasiowi, że już za 2-3 tygodnie będę mu śpiewać kolędy. Na razie przerabiam repertuar Starszych i Jeszcze Starszych Panów .

demonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 18:08   #556
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A jeśli nie, to ja go ocknę! Nie żartuję. Wiesz, jeśli ktoś twierdzi, że wcześniej był nikim, bo zajmował się obsługą klienta i zarabiał jakieś 1100zł, a teraz jest "kimś" i zyska ludzki podziw i szacunek, to dla mnie jest to najzwyczajniej chore.
Cóż, dla mnie też jest to chore i smutne Oby szybko się ocnkął, bo nie zawsze jest się na wozie...

W temacie świąt, tydzień temu byłam w szoku jak w jakimś sklepie (chyba w Lidlu) zobaczyłam całą wielką półkę a na niej świąteczne czekoladki, mikołaje itd.

Testuję Scenta i muszę powiedzieć, że ciekawy dość świeży ale taki inny
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 18:09   #557
gryx82
BAN stały

Tristan, najlepsze życzenia dla Ciebie!

Co do wspomnianej przyprawy do kawy, stoi sobie smętnie na kuchennej

półce. Coś mi w niej nie gra.

Pachniał będę za chwilę kroplami na żołądek vel suchym zielskiem vel

Terre d'Hermes
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 18:34   #558
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f
Konto usunięte

Dziewczyny, korzystając z okazji, że mogę siąść przed komputerem, chciałabym wszystkim Wizażankom, które mnie tak serdecznie żegnały, a potem trzymały za mnie kciuki, ściskały wirtualnie i pozdrawiały mnie na forum( E mi przekazywała), a także tym , które miały do mnie numer telefonu i sms-owały SERDECZNIE I Z CAŁEGO SERCA PODZIĘKOWAĆ. Każdy ciepły gest i słowo od Was miały dla mnie w tych trudnych chwilach, ogromne znaczenie i skutecznie podtrzymywały mnie na duchu. Teraz wszystko wskazuje na to,ze powoli wychodzę na prostą.
Całuję i ściskam wszystkie DOBRE DUSZYCZKI.
Kijanka.

P.S. Mariolu masz ode mnie wiadomość na gadu-gadu
Przesyłka dotarła
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 19:05   #559
taka taka
Zakorzenienie

Kijanko, witaj, cieszę się, że u Ciebie dobrze , a mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej

......................... ......................... ........................
idę się bawić
pachnę Dune chyba trochę przesadziłam z ilością

taka taka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 19:09   #560
Konto usunięte

Cytat:
Kijanko, witaj, cieszę się, że u Ciebie dobrze , a mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej

idę się bawić
pachnę Dune chyba trochę przesadziłam z ilością

Dziękuję Tako Tako
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 19:13   #561
taka taka
Zakorzenienie

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5565244]Dziękuję Tako Tako[/quote]

napisz jakąś recenzję i będziemy kwita

powodzenia i do przeczytania
Stary 2007-10-19, 19:21   #562
Konto usunięte

Cytat:
napisz jakąś recenzję i będziemy kwita

powodzenia i do przeczytania
Jak mnie najdzie wena „twórcza”…..nie wiem , czy to ostatnie określenie jest w tym przypadku odpowiednie
Stary 2007-10-19, 19:22   #563
demonik
Zakorzenienie

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5564965]Dziewczyny, korzystając z okazji, że mogę siąść przed komputerem, chciałabym wszystkim Wizażankom, które mnie tak serdecznie żegnały, a potem trzymały za mnie kciuki, ściskały wirtualnie i pozdrawiały mnie na forum( E mi przekazywała), a także tym , które miały do mnie numer telefonu i sms-owały SERDECZNIE I Z CAŁEGO SERCA PODZIĘKOWAĆ. Każdy ciepły gest i słowo od Was miały dla mnie w tych trudnych chwilach, ogromne znaczenie i skutecznie podtrzymywały mnie na duchu. Teraz wszystko wskazuje na to,ze powoli wychodzę na prostą.
Kijanka.

Przesyłka dotarła[/QUOTE]

Kijanko, miło znów Cię widzieć!
Mam nadzieję, że czujesz się dobrze .

demonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 19:26   #564
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Cytat:
Napisane przez pieńkowa_dama Pokaż wiadomość
Zamiast Pereza, wolę Vincenta Gallo. To jest dla mnie facet z charakterem. Mmm...
O tak Świetny aktor - wspaniale zagrał w "Buffalo '66".

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
przepraszam Grafitowa Różo, ale rozbawiło mnie to zdanie po prostu (ja tam swojego kota też bym ewakuował jako pierwszego)
.... .... .... Co Ty nie powiesz?!?! Rozbawiło Cię - powiadasz?!?! .... .... ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Grrrr!!!!!! Ja sobie nie życzę, żeby ktokolwiek ośmielał się chichrać z moich śmiertelnie poważnych postów!!!! To jest niedopuszczalne lekceważenie mojej kwiatosoby!!!!

Należy Ci się, mój mały, reprymenda cielesna:

Dzisiaj tylko kijaszek, następnym razem pożyczę od Sabbath jej słynny w świecie skórzany bacik, więc się pilnuj!

PS. Oczywiście żartuję Niech śmiech idzie Ci na zdrowie, Grysiczku I podpisuję się po raz kolejny pod tezą, że sierściuszki mają pełne pierwszeństwo ewakuacyjne

Cytat:
Zapomniałam dopisać swoją wersję pożarniczą.
Wyniosłabym moje 7 kilo kota (przy założeniu, że domownicy ratowaliby się sami), zdjęcia (na papierze + CD), aparat fotograficzny i laptoka. A do kieszeni upchnęłabym setkę OI. Wśród książek nie mam żadnych białych kruków, najczęstsze to "Wstęp do ekonomii matematycznej", stron 800. I inne w ten deseń. (Po co ja to jeszcze kiszę?) więc wsio do odzyskania stosunkowo niedużym kosztem. Tylko jeszcze pytanie, po co te wybitne dzieła odzyskiwać...
A ja, wstyd przyznać , zapomniałam o jednej sentymentalnej rzeczy, która musiałabymchoćbyniewiemco ratować z płomieni: mój pierwszy, wielkoformatowy, olejny obraz "Koci bąbel" pod jedną pachę, malarskie wypociny pod drugą, książki w zęby i fruuu!
co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie."

Szara Róża jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 19:26   #565
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez demonik Pokaż wiadomość
Kijanko, miło znów Cię widzieć!
Mam nadzieję, że czujesz się dobrze .
Demonik, przede wszystkim całusy dla ślicznego synka, niech się dobrze chowa
Tak , czuję się z dnia na dzień coraz lepiej. Niemała w tym zasługa przemiłych Wizażanek, w tym także Ciebie, dziękuję za pozdrowienia, które przekazała mi Ewka.
Stary 2007-10-19, 19:27   #566
Kattarina
Zakorzenienie

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5564965]Dziewczyny, korzystając z okazji, że mogę siąść przed komputerem, chciałabym wszystkim Wizażankom, które mnie tak serdecznie żegnały, a potem trzymały za mnie kciuki, ściskały wirtualnie i pozdrawiały mnie na forum( E mi przekazywała), a także tym , które miały do mnie numer telefonu i sms-owały SERDECZNIE I Z CAŁEGO SERCA PODZIĘKOWAĆ. Każdy ciepły gest i słowo od Was miały dla mnie w tych trudnych chwilach, ogromne znaczenie i skutecznie podtrzymywały mnie na duchu. Teraz wszystko wskazuje na to,ze powoli wychodzę na prostą.
Kijanka.

Przesyłka dotarła[/QUOTE]
Kijanko Droga- milo Cie czytac
Myslalam,ze wrocisz juz jako zabka- tak dlugo Cie nie bylo

Demoniku- usciski dla Ciebie i Jasia

-----------------------------------------------------------------------------
Tristanie- wszystkiego naj, naj, naj 100 LAT!
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 19:31   #567
taka taka
Zakorzenienie

o jak miło, następna zbłąkana Perfumka się odezwała
Kattarino, witaj

Kijanko, weny twórczej Ci życzę
Stary 2007-10-19, 19:32   #568
bieta
Zadomowienie

Uf, nadrobiłam

Tristatnie, mimo że nie mieliśmy nawet okazji - jeszcze - rozmiawać - wszystkiego najlepszego

Demoniku - co do niani, może w okolicy jest chętna jakaś pani, sąsiadka do zajęcia się maluchem? W taki sposób znalazła się opiekunka dla mojej siostry (15 lat temu, spora różnica między nami jest ) - nauczycielka na emeryturze, która w sumie tęskniła za dziećmi.

Padam na pysk, moje poczucie humoru wyskoczyło na papierosa, a w temacie Rykiel Woman, i ciągle nie wiem, czy jestem na tak, czy na nie
bieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-19, 19:32   #569
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
Kijano Droga- milo Cie czytac
Myslalam,ze wrocisz juz jako zabka- tak dlugo Cie nie bylo
Kattarino, tęskniłam za Wami. Będę wpadać , jak tylko okolicznosci mi na to pozwolą.

Kola i Khy ślę wam całusy za pamięć sms-y i dobre fluidy, pomogło

Tristanie sto lat

Edytowane przez tulipanka
Czas edycji: 2007-10-19 o 19:58 Powód: dopisek (by Kijanka)/poprawiłam cytat - ja tulip
Stary 2007-10-19, 19:48   #570
kokakola
Zakorzenienie

Kijanko ciesze sie, ze wszystko w porzadku i ze juz jestes Buziaki

Tristan, wszystkiego najlepszego

pachne Kenzo Amour.
http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho
kokakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości