|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod
Cytat:
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod
Cytat:
No u mnie tez frustracja juz powoli sięga zenitu. Dzis moj tp i jako ze zostało niewiele czasu to dzis na pewno nie urodzę. A telefony od kilku dni mnie napastują. Jutro chyba wyłącze ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#3063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja już wszystkim odpyskowałam, że jak mi jeszcze raz zadzwonią przed 1 marca, to wyłącze tel i nie dowiedzą się nawet jak urodzę. Póki co 2 dni ciszy ![]() A w ogóle to Kasia nam tak ustawiała kolejkę i co? 3 sierotki zostałyśmy z tymi przepowiadaczami i widać jeszcze, że Esorka zaczynają męczyć |
||
|
|
|
#3064 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ola- zgrabna z Ciebie mamuśka
. Przybij piątkę, mój dzieć też sie nigdzie nie wybiera .---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
.Dobrze, że dzieci czują się lepiej. ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
, ale znając zycie niedługo się zacznie...Oj, masz jeszcze cały dzień przed sobą- zobacz jak Kasia zaskoczyła nas, wszystko jest możliwe jeszcze- i życzę Ci tego ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
, skoro mi mówili 3 lutego, ze urodze na dniach i sie nie sprawdziło, to jakoś wierzyć mi się nie chce, ze teraz lepiej będzie. Wczoraj jak rozmawiałam ze swoim ginem, to pytał, czy coś sie dzieje- z żalem odpowiedziałam, ze nie .Hmm...to moze my też zacznijmy ustawiać kolejki dziewczynom i to u nas coś przyspieszy ?Może teraz Esorek nas zaskoczy ?
|
|||
|
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obym się w 10h uwineła tym razem to będę wszystkich po rękach całować ![]() Marcówki się rozkręcają a u nas zastój
|
|
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
No Kasia niezle wam sie wepchala :-D
My wczoraj dostalismy duzo prezentów. Znaczy Zosia dostala :-D kocyk i karuzelke ze smiki i robiona przez corke siostry tz z filcu maskotke sowke. Przywiozla tez mate interaktywna i angelcare. Ciekawe czybsie przyda
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa...urodźcie wszystkie i zostawcie mnie samą w oczekiwaniu...
|
|
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
M już w pl ale jeszcze przed obiadem...wiec tak 18-19 będzie w domu 😊 dzieci uśpię i będziemy mieli wieczór dla siebie ❤
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pi... nawet Rossmann jest przeciwko nam, właśnie dostałam maila "Pamiętaj by po narodzinach Twojego Maleństwa zmienić swój status w profilu na âjestem rodzicemâ. " Oni też muszą nam przypominać?
|
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj tez ochrzanilam mamę i tatę chociaz biedni nie chcieli złe ale po ciężkiej nocy rano siadły mi nerwy i sie in oberwało..Przepowiadacze to zło! Ne wierzyłam ze to takie upierdliwe po poprzedniej ciąży a tu masz ci los Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#3073 |
|
Rozeznanie
|
Ech piękna pogoda dzisiaj
wyprawiłam moich mężczyzn na spacer a ja wyganiam resztę przeziębienia Ja zgrabna mamuśka z ciebie, brzuszek już faktycznie niziutko :ehm:Dziewczyny dzieciaki w końcu wyjdą, nie będą przecież do 18-stki w brzuszkach siedzieć ale skoro macica trenuje to może porody będą ekspresowe... ![]() Pobolewa mnie coś podbrzusze dzisiaj... Ale Zuźka szaleje więc to raczej nic
Edytowane przez lamia12344 Czas edycji: 2016-02-14 o 11:02 |
|
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały dzien mam ale patrząc na moj porod 20h pierwszy to teraz nie liczę na krócej niz 12h Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
Ej u Kasi tez nie bylo a jak wzięło ja tonw ciagu jednego dnia :-P
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie martwi, to, że w poprzedniej ciąży męczyło mnie dużo, dużo wcześniej i wszystko miałam bardziej gotowe niż teraz, a i tak po 19h cc... więc jak niby drugim razem miało iść szybciej, a tutaj nic się nie rozwiera itd to kiepsko to widzę |
|
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
hmm... wg. jakiegoś wątku tutaj na wizażu trzeba by 25 razy
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- dobra gdzie jest Renata? ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Siasię widze na pasku, więc zaraz się odmelduje - pytanie czy w dwupaku czy nie? |
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obawiam się że 25 razy to raczej nie realne 😉 |
|
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3082 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod
Witam
ale sie uwinelas, super. Aczkolwiek, co to jest za zostawianie kolezanek w tyle Czekam na zdjecie kudlacza Ja bidulo nie stresuj sie. Mysle, ze bede miala to samo. Ja nawet zadnych egzorcyzmow nie odprawiam, jedynie bozene mecze bo tak mnie wdedy rozcieli ze wolalabym uniknac. Nie mam zadnych przepowiadaczy, czopa, nic kompletnie nic i wszyscy mi wroza ze przenosze i pewnie tak bedzie. Takie mamy uparte te dziewczyny, co zrobic Aga nie martw sie sama nie zostaniesz bo moj dziec nigdzie sie nie wybiera ![]() Ja caly weekend wyleguje sie i dziergam. Wydziergalam juz czapeczke prubna dla bejbisia i opaske dla M zeby nie byla zazdrosna. Nawet spoko wyszlo, jak na pierwszy raz ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Figa ty szpiegu
|
|
|
|
#3083 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja mam ciszę i spokój. Tusia pojechała z dziadkami do prababci, M. pojechał patrzeć na samochody, Zośka własnie skończyła cycać więc trzeba coś na obiad wymyślić
|
|
#3084 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziś śniło mi się, ze urodziłam, synek był bardzo mały, ledwo mieścił sie na obu dłoniach, pępowina króciutka i cienka, a mały niby donoszony i ważył 3500, i miał czarne, długie włoski. a urodziłam go błyskawicznie i prawie bez bólu- i zero pękniecia ani nacięcia. A moje sny zawsze na odwrót sie sprawdzają ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ze 25 razy w ciagu doby? no to nawet moj tz by nie podołał Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#3086 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod
Cytat:
Wypoczywaj kochana no ja nie wiem co z tymi naszymi dziewczynami. Niedość ze wielkie, późno fiknely to takie uparte. Strach sie bać co bedzie po porodzie i pozniej w życiu jak one juz takie ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#3088 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i przepowiadaczami.Figa, u mnie się rozwarło i szyjka 10pkt( podczas porodu ma 11pkt) i nic, cisza, nul... nie wiem czemu te nasze dzieciaczki tak kurczowo trzymaja sie tej macicy
|
|
|
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super ze sie udalo zgodnie z planem ![]() I to jak szybko !!!! ![]() U nas dzisiaj nocka ok. Malutka wstała o 1 i o 5 ![]() Teraz śpi a ja rozstawiam sprzęt do focenia
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Korzystaj z luzu w takim razie ![]() Jej ale Ci zazdrosCze ze juz masz mała przy sobie i Tusia zaznajomiona i wszystko sobie układasz a ja ciagle w stresie co i jak bedzie i kiedy i w dodatku te bolesne przepowiadacze ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

, super, ze już masz poród za sobą , szybko i zgodnie z planem
. Niedługo zacznę sie frustrować, bo mój tp już minął...
.
Dzieciaki już zdrowsze, ale jeszcze się wstrzymamy z wyjściem.
, skoro mi mówili 3 lutego, ze urodze na dniach i sie nie sprawdziło, to jakoś wierzyć mi się nie chce, ze teraz lepiej będzie. Wczoraj jak rozmawiałam ze swoim ginem, to pytał, czy coś sie dzieje- z żalem odpowiedziałam, ze nie