|
|
#511 |
|
BAN stały
|
Dot.: Mój ukochany jedzie za granice. Część II
nadejdzie takki czas ze w koncu bedziecie razem
![]() jestem jakas spiaca wiec zegnam sie z toba ewesko i z reszta dziewczyn dobranoc,slodkich snow
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Zabka posłusznie się melduje, ze zyje
![]() Nie słyszałam Ewesko nic pozytywnego o pracy w Douglasie od koleżanki. Ale moze w Twojej okolicy mniejsza jest presja wywierana na pracowników. ;/ grunt ze czasu wolnego sie nie ma wcale
|
#513 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
O Zaba nasza jest Nie wiem okaze sie zobaczymy jak bedzie. O Sephorze tez nie slyszalam nic dobrego, a moja kolezanka tam pracuje juz od dluzszego czasu i bardzo sobie chwali ![]() Zabko, a jak tam Twoj humorek, podejrzewam ze lepiej??? dobra zmykam dobranoc wszystkim do jutra |
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Tak nastrój już lepszy. Doszła już w końcu paczka od Ciebie
I tak się nawdychałam smrodków na laborkach ze chyba to tez przez to. nawet rodzice 'co tu tak smierdzi?'. 'a nic, to tylko ja' ![]() w sumie to fakt, zalezy na kogo sie trafi, wszystko zalezy od szefostwa i zespołu całego. Dobranoc tym co już idą spać
|
#515 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny budze sie i za oknami jest śnieg !!!!!!!!!1
dzisiaj robie 18 imprezke wpadajcie
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o nie
|
|
|
|
|
#517 |
|
BAN stały
|
czesc dziewcynki
![]() ![]() ![]() snieg? ![]() ![]() ![]() ![]() ale super ![]() ![]() duzo?![]() ![]()
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
o nie.. jak ja nie lubię zimy
oby przyszla jak najpóźniej
|
|
|
|
#519 |
|
BAN stały
|
uwielbiam duze ilosci sniegu bialego jak puch ajajaaajjj ja tez cche
|
|
|
|
#520 |
|
Moderatoreska
|
Dzien dobry
O matko, ale pospalam, przebudzilam sie o 6.20 wyslalam smska tz-towi, a ze mi sie z lozka wstawac nie chcialo to usnelam spowrotem ![]() U mnie wczoraj padal grad, a dzis tez nie ma najlepszej pogody. Pluto to ja sie wpraszam na imprezke ![]() ![]() ![]() ![]() Zabko o to super ze paczuszka doszla i ciesze sie ze masz juz lepszy humorek. A ty przy tych chemikaliach nie uzywasz jakiejs maski po przeciez te opary pewnie szkodliwe sa? Mam nadzieje ze w pracy jakby mnie przyjeli bedzie ok,wiem ze zajmie mi ona wiekszosc czasu, ale niestety nie znajde takiej pracy zebym mogla pracowac tylko na rano np. do 14-15, a taka by mi najbardziej odpowiadala, wszedzie sa zmianowe, musze sobie poradzic, a cieszylabym sie bardzo jakby mnie przyjeli poniewaz nie mam doswiadczenia w sklepach kosmetycznych. Mam doswiadczenie 7 letnie w obsludze klienta, ale wlasnie nie w tej branzy. Jak sie nie przekonam na wlasnej skorze to nie bede wiedziala co i jak, wiadomo ze te sklepy glownie nastawione sa na sprzedaz i konsultantki musza ten plan wykonac. Wszystko sie okaze jak mnie zatrudnia ![]() No zaraz zmykam do sklepu po zakupki spozywcze jak tylko wypije kawke i pozniej za generalne porzadeczki
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja tylko na moment bo potem mam zajęcia - robie kurs wizażu ![]() Dziewczyny przyszłam się pochwalić że mój TŻ przyjeżdża za 2 tygodnie |
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może też ci zrobi niespodzanke jak mi i Pluto i przyjedzie wczesniej jeszcze
|
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
te 2 tygodnie to już poczekam i tak nie widzieliśmy się półtora roku.
![]() gorzej, że przyjeżdza na bardzo króko. |
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to?? i przez ten czas ani razu sie nie zobaczyliście??
|
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Magda - Agoosia już tutaj tłumaczyła dlaczego tak wygląda sytuacja
Wystarczy trochę poczytać
|
|
|
|
#527 |
|
Moderatoreska
|
U mnie raz slonko raz chmurki, ale jest bardzo zimno, wczoraj na rozmowe pojechalam juz w zimowej kurtce i dobrze bo bym umarzla na tych przystankach. No a jak stalam na przystanku to zaczal padac grad.
Jeszcze pije kawke i zaraz musze do sklepu bo dzis krotko sa otwarte ![]() Agoosia ja tez chce kurs, na kursy wizazu moglabym chodzic non stop ![]() A ile juz chodzisz??? I gdzie jesli mozna spytac??? |
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Magda my jestesmy para 3 miesiace ale nie widzielismy sie poltora roku juz. A znamy sie od jakis 8 lat. Takze to spotkanie bedzie dosc wazne
![]() Ewa ja chodzę w Krakowie na Miodową. Skopiowałam plan, wydaje mi się ciekawy, sama poczytaj ![]() Przygotowuje do poszukiwanego obecnie na rynku pracy zawodu. Kadra prowadząca zajęcia to znani styliści, fotograficy, projektanci mody, wykładowcy wyższych szkół artystycznych. Dzięki wysokiemu poziomowi zajęć wśród absolwentów notujemy wysoki procent zatrudnionych w renomowanych firmach kosmetycznych, studiach fotograficznych w branży reklamowej, TV, filmie i teatrze. Program kursu oparty jest o najnowsze doświadczenia i bogatą wiedzę czołowych światowych makijażystów i stylistów. Tematyka zajęć obejmuje: • Makijaż upiększający: podstawy makijażu, analiza kolorystyczna, • Makijaż naturalny: dzienny, wieczorowy, na specjalne okazje, • Makijaż do sztucznego oświetlenia: fotograficzny, nowe media • Makijaż do nagrań telewizyjnych, pokazów mody, • Makijaż sceniczny: kino, teatr, • Stylizacja: analiza sylwetki, korekta, indywidualizacja stroju, analiza i dobór kolorów, zasady kompozycji. • Dwie edukacyjne sesje fotograficzne, • Praktyki: w teatrze, pokazy mody, prezentacje. Czas trwania : I semestr (5 miesięcy). Wszystkie zajęcia odbywają się w soboty i niedziele co dwa tygodnie, zajęcia mają charakter ćwiczeń i warsztatów. Kurs kończy się egzaminem i otrzymaniem zaświadczenia i dyplomu. Wramach kursu wizażu i stylizacji praktyki mi. w Teatrze EL-JOT, Krakowska Opera Kameralna. dziewczyny!!! Napiszcie mi, jak macie na imię (te, które są nickowo-anonimowe
|
|
|
|
#529 |
|
Moderatoreska
|
Program maja ciekawy, tylko wlasnie ten dlugi okres chodzenia na zajecia mnie przeraza, szukalam czegos co by sie szybciej konczylo tylko w moich okolicach. znalazlam niby szkole ktora ma zajecia i w Katowicach i w Krakowie, ale tryb intensywny jest tylko i wylacznie w Krakowie, a w Katowicach standardowy czyli wlasnie ok 5 miesiecy w weekendy.
Szukalam tez jakis warsztatow doszkalajacych bo ja juz certyfikat mam, ale nigdzie nie moge znajsc. |
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Aga dzieki ze napisałaś
pewnie wczesniej o tym wspominałas w czwartek a ja wtedy na nie byłam na wizazu (mam angine ropną) i nawet teraz nie mam siły siedziec długo na necie i nadrabiac zaległości ![]() w takim razie trzymam za ciebie kciuki aby wasze spotkanie sie udało
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Ewesko niczego się nie używa, jedynie fartuch i czasem rękawiczki. bo tak naprawde zadne maseczki itp i tak nie zdałyby swej roli. wszystko jest wysoko toksyczne, kancerogenne i mutagenne
![]() niektóre substancje wchłaniają sie przez skóre - wystarczy kropla by sie zatruć. inne draznia nos i oczy. zdarzaja sie czasem w miarę obojętne ![]() jeszcze mi ręce śmierdzą po wczorajszym. Agoosiu super a kiedy sie umawiamy na manicure wizażowe? bo własnie moje kwiatki prosza sie o zmycie
|
#532 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a on to tez za duzo do opowiadania nie ma.... wczoraj przez 14 godzin mieli pol godziny przerwy, to zalapal sie i napisal mi smsa :P Kocham tesknie u mnie duzo pracy Cytat:
Super ![]() ![]() ![]() Cytat:
Agnieszka ![]() ufffffffffffff dziewczyny a ja..ja mialam krejzi najt ![]() poszlam do przyjaciolki z prezentem , a tu dostaje smsa ze mam byc cicho, przetrzymac ja w domu, bo 20 osob z naszej paczki jedzie zrobic jej niespodzianke to ja dawaj tv z nia ogladalam, ona prawie plakala ze nikt wiecej do niej nie przyszedl,ze zadnego planu na zabawe nie bylo..nic i nale TADAM !!! zjawili i , i pojechalismy uuuuuuuuuuuuuuufff najpierw na plaze w Sopocie <kurcze tylko ze strasznie wialo potem na tance hulance i wrocilam do domu po 5tej rano o 13 musze juz byc w autobusie do pracy bleeeeeeeeeeeee ale to byla super noc ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#533 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Nie za wesolo masz, zycze ci oby zadne zatrucie i jakies inne nieprzyjemnosci cie tam nie spotkaly1141655 jej to ja bym nie dala rady tak wczesnie wstac po takiej nocnej imprezie i jeszcze do pracy ![]() no i dziekuje jeszcze poprosze Was o trzymanie kciukow w srode
|
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Ewesko będziemy trzymać
|
|
|
|
#535 |
|
Moderatoreska
|
Dobra ja zmykam do sklepu bo jak tak dalej pojdzie to mi pozamykaja
![]() I co i chlebka nie bede miec na niedziele ![]() Jak wroce to sie odezwe ![]() ![]() ![]() a kto mi pomoze dzis w sprzataniu??? |
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w zeszłym roku sie ładnie podtruliśmy - wszystkim było niedobrze. to ja tez bede trzymac kciuki w srode ![]() Magda jak tam gardziołko?
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygladam jak zwłoka i czuje sie jak worek kartofli aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!wypilam juz goracy kubek dwie herbaty z cytryna blech a ciagle mi mało A dziewczeta jakie wy macie plany na dzis ?
|
|
|
#539 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
bede wygladac mlodziejNarazie w pierwszej kolejnosci porzadeczki, a pozniej slodnie lenistwo ![]() E. dobra zbieram sie za sprzatanie bo mnie wieczor zastanie jak tak dalej pojdzie
|
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Ewesko to podeślę Ci trochę konserwantów jak chcesz
![]() 1141655 jakie plany? na razie leniswto. w zamiarze maseczka na wlosy, ale chyba nie chce mi sie z nią siedzieć czeka mnie nauka i lepiej sie za nią zabrac, bo później przyjedzie siostra więc na bank nic nie zrobie, bo się bedzie plotkowac do 2w nocy ![]()
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

flejksy
wpadajcie
o nie

Na szczęscie mam naturalny ocieplacz - czyli mojego TZ
no a potem się z TZ widzę 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)