|
|
#2131 |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Zakochałam się w tej piosence!!!! W ostatnim odcinku YCD tańczyła do niej pierwsza para..
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałam, że nie wszyscy z naszego rocznika są już pełnoletni tak jak ja
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
ale faaaajnie ![]() heh, miałam niezapowiedzianą kartkówkę z maty, oddałam pustą kartkę ![]() w ogóle się nie orientuję co my na tej macie teraz robimy, jak zobaczyłam te zadania to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać ale dobra, już nie marudzę ![]() nie odespałam jeszcze nauki z nocy ze środy na czwartek - olimpiada
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
wybaczcie post pod postem;
Cytat:
|
|
#2135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz i tak nie wygra. babcia powiedziala ze mi zaplaci jak na LiD zaglosuje haha, nie jest moherem. dzis na pp babka powiedziala nam, ze nie pyta sie o 3 rzeczy: o to ile kto zarabia, o przekonania polityczne i z kim sie sypia ![]() ehh dzis na polskim bylo wypracowania dwugodzinne.. zwykle wypracowania nie sa mi straszne bo lubie pisac. ale dzis trafil mi sie temat z Granicy, ktorej przeczytalam ok 50 stron. znam problematyke bo zawsze dokladnie przerabiamy lektury, ale trzeba bylo zanalizowac fragment.. i niestety dosc srednio wiedzialam o czym on byl. wyszlo z tego ponad 3 strony A4 kompletnego pier******* czulam sie jak jakis glupek, pierwszy raz w zyciu kompletnie nie wiedzialam o czym pisac.poza tym uzylam slowa "dysonans" - zawsze wydawalo mi sie, ze to oznacza cos nieistotnego (bylo takie zdanie w jednej z piosenek Pidzamy) ale chyba sie mylilam.. ładny wstyd a tak to u mnie nic nowego. ide na miasto zaraz.
|
|
#2137 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Maria i Piotr. Ale nie widziałam w całości bo się zagapiłam i za późno włączyłam Jutro zobaczę powtórkę ![]() Yhm Ja jutro odrabiam jakiś piątek... Cytat:
Może będzie dobrze Ja też ostatnie wypracowanie na temat "Lalki" pisałam z takim przekonaniem a dostałam 4 To dla mnie dobra ocena bo u tej pani mam drugi raz w życiu 4 z wypracowania Ona tylko dwóm osobom z klasy daje oceny powyżej 3+ więc jestem dumna, że mi się zdarzyło ![]() Mathilda piosenka... ![]() "...Powiedz co się z tobą stało gdzie ten jasny blask..." |
||
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się odezwe wkońcu weekend się zaczyna,a ja pierwszy raz spędzam piątek bez TŻ bo pojechał na mecz.
Za to kolega mi wytłumaczył na spokojnie matme i zaczełam co nie co rozumieć ![]() Mam nadzieje,że poprawie sprawdzian. Miałam przez kilka dni gości z Niemiec no i musialam spać z braćmi w jednym pokoju ![]() Ja tak jak Mathilda głosowałabym na PO i u mnie większość znajomych tak głosuje wiec moze berety nie dadzą rade. Powiem tylko,że zostalam przez starszą ciotke zbesztana za to,że bym głosowala na pis ![]() Ehh co ci Kaczyncy zrobili z moją rodziną ![]() Ogólnie mam strasznie dużo zajeć. Wczoraj byłam u TŻ i zamiast się uczyć spałam ale sprawdzian i tak napisalam nieźle![]() A za dwa tygodnie mam małą maturke z XIX wieku. I już powinnam sie wziać za nauke. Nija;Gratuluje Temat o Wiosnie Ludów dosyć prosty zobaczysz,że poszlo lepiej niż myślalas
|
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)szkoda mi trochę... trochę brałam to na lajcie, a jednak szkoda, taki prosty temat, i tak myślę, że mogłam wyjść od razu widząc temat (niektórzy tak zrobili, zwłaszcza z XX wieku - Polityka gospodarcza IIRP ) a nie pisać bzdury Królestwo Polskie 1815-1830: lepsza postawa Łukasińskiego czy Druckiego-Lubelskiego? (temat z innego okręgu )to okej, pośmiałabym się, wyszła i tyle, ale nie napisać o przebiegu Wiosny Ludów to laylaaa pamiętasz jak pisałam o analizie i interpretacji z Potopu (do wyboru Potop/Lalka)? nie znałam ani tego ani tego, wybrałam Potop i napisałam na 86%, dostałam 5 dobrze będzie, też mi się wydawało, że popisałam takie bzdury, a jednak analiza się udała btw nie wiem, czy zamiast historiografia nie napisałam na olimpiadzie hagiografia ![]() ![]() ![]() pomyliłam koncepcje Małych Niemiec i Dużych Niemiec ![]() jutro koleżanka mnie odwiedzi, fajnie, długo się nie widziałyśmy a mieszkamy kilkadziesiąt metrów od siebie
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Heejooo!
Ja właśnie wcześniejszą porą wróciłam, i jestem po kilkun piwach i literki mmi sie kręcą.. ![]() ![]() Ogólnieno ostatatnio chciałam napiacć, że4 ni mogę się wbić. Tak mi jakoś pusto na naszym wątku.. I potrzebuję kogoś do kochania...... ech, ale pierd***. Idę spać.... ![]()
|
|
#2141 | |
|
Rozeznanie
|
oj cicho... Krówka za to zczaiła się o co chodzi
![]() Fuksja przepraszam za pomyłkę idziemy waham się między PO, a PSL, ale jednak chyba zostanę przy PO, bo nie chcę by PIS wygrał..Uwielbiam ją Wogóle większość piosenek jest bardzo fajna w you can dance ![]() Cytat:
no i był jeszczxe spacer z kolegą i pół dnia spędzone z TŻ ![]() A pusto w naszym wątku bo wszystkie mało piszemy i sporo osób wogóle się nie odzywa.. Właśnie np. Finezja, Durga, Agosek, Shatje (jejku byłam ostatnio na jej wątku, jakie ona śliczne prace robi), Kasia też nas długo już nie odwiedza, tak samo Martusia B.... No a reszta odzywa się raz na tydzień, ale się odzywa
|
|
|
|
|
#2142 |
|
Zadomowienie
|
nareszcie weekend
![]() dzisiaj ide na 8nastke, mam zamiar dobrze sie bawic ![]() Apologize tez uwielbiam ![]()
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe
Ja również idę na wyboru i nie będę oryginalna, również zagłosuje na PO. Żeby tylko PiS nie wygrał. A idę z Plackami i mamy zamiar sobie porobić zdjęcia przy urnie. w końcu to nasze pierwsze wybory ![]() Blaque- doskonale Cie rozumiem, też przez 3 dni nie mogłam sie wbic, aż w końcu napisałam jakąś bzdurę.. ![]() Co do pozostałych dziewczyn, to rozumiem, że dużo nauki teraz mamy(ja też jestem bardzo zajęta), ale z drugiej strony, zajrzeć tu i napsać nie trwa długo-góra pół godzinki a ten czas na pewno raz na kilka dni można znaleźć ![]() Ale miejmy nadzieję, że ich "wybicie" jest tylko chwilowe
|
|
#2144 |
|
Zadomowienie
|
Hej wszystkim!
Wiec tak: również głosuje na PO ale musze to zataic przed moimi rodzicami bo oni chcą PIS ![]() Dziś chyba pójde na domówke (ostatni raz to chyba na domówce w zeszłym roku byłan )a potem do klubu Ale to nic pewnego. Byłam w czw w krk i kupiłam sobie SWETER Przejechałam tyle kilosów żeby kupić sobie 1 rzecz. A w pt czułam niedosyt i kupiłam sobie torebke i spodnie (rzekomo miałam to kupić w krk )W apologise też jestem U Was też śnieg? Bo u mnie biało Nie lubie zimy... Ale w sumie zawsze jak jest zima to znajduje sobie jakiś "grzejnik" (chodzi mi tu o chłopaka ) Więc może w tym roku też...miałam do 20 października przerobić all rosliny z bioli.. Troszke mi jeszcze zostało :/ A pozatym musze zrobić cos 110 zadań z chemii na czw a oprócz tego:Pn: spr z WOSu i kartkówka z Młodej Polski Wt: praca klasowa z młodej polski Czw: kartkówka ze słówek angol Pt: spr z matmy z którego musze mieć 5 ![]() No wieć spadam do nauki. Adios
|
#2145 | ||
|
po prostu Em :)
|
Super, dzięki.
Cytat:
Chodzi mi o to, że jeśli ktoś lubi historię i naprawdę przygotowywał się z XX wieku, no to.. No bo jeśli ja.. Nienawidzę historii, nie umiem się jej uczyć, a jednak, no.. Ale proszę, nie bierz tego do siebie, bo ja nawet nie wiem co to jest Wiosna Ludów. ![]() Ja też mam taką koleżankę (przyjaciółkę?), która mieszka dwie ulice ode mnie i to jest straszne, że widziałam się z nią tak dawno temu. A z ludźmi mieszkającymi na drugim końcu miasta spotykam się częściej. ![]() Chyba jak każdy.. Cytat:
Puściłam sobie na cały regulator "Apologize", mam nadzieję, że nikt nie wejdzie (jestem w pracy). ![]() EDIT: U mnie też śnieg.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
No tak.. Tylko ja chce już.. ;|
U mnie też śnieg rano był..:/ Ale już stopniał. W ogóle to rano myślałam, że umrę ![]() Głowa mnie tak bolała okropnie, w ogóle w stanie ogólnego nieużytku byłam.. Alee już mnie tylko głowa lekko boli a tak to ok![]() Ależ bym poszła na dyskotekęęę! echMoże za tydzień.. 'Apologize' uwielbiam A od wczoraj słucham Maroon 5 stara płyta i kocham te 3 piosenki: *She will be loved *Sweetest goodbye *Harder to breathe Śliczne są
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam... trochę mnie nie było.
Mam teraz trochę czasu i postanowiłam napisać, chociaż... w sumie sama nie wiem, po co. Chyba żeby się wyżalić. Nie umiem jeździć, nie umiem rysować, rozwaliły mi się buty... ech... Za to wczoraj było PRZEŚWIETNIE. Brakowało mi tego... Zaraz ponadrabiam, już się do tego zabieram.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
tez sciagnelam to 'apologize'.
moze i ladne ale jak dla mnie smutne. ide sie uczyc z hitlera i stalina.. nija moze nie poszlo Ci na olimpiadzie tak zle jak myslisz. zreszta sama przyznasz, ze najwazniejsza jest wiedza ktora na pewno przyda Ci sie do matury
'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat 'how do you know I'm mad?' said Alice 'you must be' said the Cat 'or you wouldn't have come here' Edytowane przez laylaaa Czas edycji: 2007-10-21 o 09:47 |
|
|
|
#2149 | |||
|
Zakorzenienie
|
No dobra...
Co do głosowania, to głosuję oczywiście na PO hehe. Chociaż to i tak 'mniejsze zło' moim zdaniem. No ale na pewno dużo mniejsze, niż pis. A gdzie się podziała Kasia...? Chociaż w sumie nie ma co się dziwić, że tu takie pustki. Widzę to po sobie, że czasem nie mam nawet czasu, żeby nadrobić to, co tu piszecie... Cytat:
![]() co do tych pytań, to faktycznie coś w tym jest Moja klasa ostatnio, chcąc poprzeciągać, żeby nie bylo lekcji, pyta nauczycieli na kogo będą glosować ![]() Cytat:
Hehe.Cytat:
![]() Miałam wczoraj podobnie, tylko z pamiętnikiem. Wróciłam o wpół do czwartej, nie całkiem w pełni sił, ale kilka zdań w pamiętniku musiałam napisać A w ogóle, to była 18 kolegi. I było świetnie. To może głupie, ale ostatnimi czasy jakos strasznie zamulałam, brakowało mi kontaktu ze znajomymi, takiego poza szkołą. Do tego jakieś nowe znajomości i w ogóle, od razu się humor poprawia. Za to dzisiaj lipa na maksa. Jeździłam jak ostatnia pipa, jakbym dopiero zaczynała kurs, a tu pojutrze egzamin Ja tego nie zdam, nie ma szans.I jeszcze rozwaliły mi się ulubione buty, chyba się załamię...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|||
|
|
|
#2150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() em ja tak bardziej o swoich preferencjach pisałam, nienawidzę gospodarki, a zakres był taki, że trzeba było umieć cały XX wiek, mógł się trafić równie dobrze temat z polityki USA, polityki Rosji, gospodarki Rosji, I Wś, IIWś, dekolonizacji, wszystko... mimo, że to olimpiada ciężko się przygotować z każdego tematu a maturę tzn. poziom z historii zmienię chyba na podstawę, bo skoro nie jestem w stanie się nauczyć nawet wszystkich tematów możliwych z XIX wieku tak żeby pracę napisać to co dopiero WSZYSTKIEGO z każdej epoki na maturę ![]() ![]() zresztą na politologię i socjologię można WOS zamiast historii, więc fajnie świadomy wybór jak na razie ![]() np. tematy z innych województw z XX wieku były takie: (z jakiegoś forum historycznego, ludzie wpisywali); Z.S.R.R. stosunek do polaków 1939-44 ; Miejsce Polski w Europie 1918-1939. Polityka, gospodarka, społeczeństwo, kultura; Główne ośrodki emigracji polskiej w Europie XIX i XX wieku i ich oddziaływanie na sytuację w kraju.; Polityka gospodarcza w II RP.(nasz); procesy dekolonizacyjne na świecie po 2 wojnie światowej; Armia Krajowa i jej walka z okupantami.; Walka Polski o granice 1918-1923; Walka o obronę granic II RP.. szeroki zakres
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie posta pod postem
![]() no właśnie, gdzie jest Kasia tak dawno jej tu nie było ![]() trzymajcie kciuki, żebym się na fizykę nauczyła (znowu teoria...), bo nie mogę dostać trzeciej kapy koleżanka była, siedziałyśmy trochę na kompie, bo miała jakiś referat a nie ma neta, ale trochę pogadałyśmy
|
#2152 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Wreszcie mam jakąś chwilę wolnego czasu Przez cały tydzień prkatycznie nie włączałam komputera, tylko jak pisałam pracę na historię siedziałam przy kompie ... Boże! Co się ze mną dzieje Mathilda właśnie mówili w radiu, że w Twojej okolicy pada śnieg, to prawda? ![]() Nija podziwiam Cię za to, że wzięłaś udział w tej olipmiadzie A ja się pochwalę, że zdecydowałam się na olimpiadę artystyczną... (Durga też będzie ją pisać ) W tej chwili nie mam pojęcia jak ja wogóle mam to pisać, bo wiedzy na razie nie mam żadnej |
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Bardzo mi miło, że o mnie pamiętacie (a to dlatego bo mnie instruktorzy uczyli go robić patrząc na pier***one pachołki, które tam były jakoś poprzestawiane ) O szkole to szkoda gadać, z 3 przedmiotów które mam na rozszerzeniu (matma,infa,fiz) mam najgorsze oceny. A już z matmy na której mi najbardziej zależy im więcej się ucze tym gorsze oceny dostaję. Jakiś koleś którego ostatnio poznałam w klubie, mi nie daje spokoju, choć mu mówię wyraźnie, że nic z tego nie będzie. Mam okres, i chce mi się słodkiego, a w domu pustki I jeszcze szamponetka, która miała wyjść granatowa czerń, wyszła jakaś burgund wpadający w fiolet. No co to ma być ![]() Nija A i najważniejsze, że olimpiadę masz już z głowy, też Cię podziwiam, że w ogóle podjęłaś się takiego zadania uhahana Będzie dobrze na egzaminie, każdy ma czasem taki gorszy dzień i gorsze jazdy. Najważniejsze to się nie denerwować, myśleć i jechać spokojnie i mieć oczy dookoła głowy Też jestem zakochana w "Apologize" i będę głosować na PO Mieliśmy wybory w szkole i wygrało PO- 48%, PiS-22%, LiD-14% Ale to wiadomo, że młodzi raczej na PO głosuję, a berety i nie tylko na PiS
|
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
uhahana-hehe dlaczego?
Akurat ta moja pijacka wypowiedź jest tak durna i żałosna, że.. ![]()
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Ej, wiece co...zaczęłam ten temat polityczny, a dzisiaj jest już cisza przedwyborcza...
Mogą nam grzywnę wlepić![]() Śnieg?!Nie u mnie ani widu ani słychu... ![]() Cytat:
Albo jeszcze lepiej! Namawiamy nauczycieli na zrobienie sondy przed wyborczej, i juz mieliśmy takie 3 ![]() Kasia, Fajnie, ze sie odezwałaś Co do matury z historii...mi nie opłaca sie jej zdawać Bo WOS rozszerzony jest o wile łatwiejszy i wymaga znacznie mniej nauki, łatwiej osiągnąć dobry wyniki, a na mój kierunek to i to jest tak samo punktowane...I nie wiem teraz.Żal mi teraz porzucać historię, bo nastawiałam sie na to 3 lata, ale z drugiej strony-jeszcze nic nie umiem ![]() To ja sie lepiej za naukę wezmę ![]() PS. Cały czas mam wrażenie że jest niedziela..
|
|
|
#2156 |
|
Zadomowienie
|
krówka mi sie też wydaje caly czas ze jest nd...
No śnieg dalej jest u mnie. Ale juz troszke stopniał... ![]() kasia blaque i jak tam kacyk męczy hihi ![]() Miałam sie uczyc i rozbolała mnie głowa przy odżywianiu sie roslin. :/ Z chemii moze 10 zad zrobiłam... Wogóle to wszystko jest pogmatwane i nie wiem czy wogóle dzisiaj gdzieś pójde... A obliczyłam sobie skrupulatnie ze mam jeszcze tylko 10 weekendów żeby kogoś poznać na 100dniówke... kaaatastrofa
|
#2157 | |
|
Rozeznanie
|
Śnieg
myślałam, że jeszcze nigdzie w Polsce nie spał śnieg..Cytat:
laylaaa mam nadzieję, że z TŻ się wszystko wyjaśni Z tego co pamiętam, to już chyba kiedyś tak było, że on się do Ciebie nie odzywał przez bardzo długi czas ![]() uhahana zdasz trzymamy kciuki ![]() A ja mam weekend z biologią Uczę się jej cały czas i teraz też do nej idę.. JA CHCĘ BY BYŁO JUŻ PO MATURZE... Albo chociaż żeby były już święta i chwila odpoczynku...EDIT: Ywonula Ty zdajesz rozszerzoną biologię na maturze? |
|
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
Ha ha ha! Ale śmieszne
![]() Już nie.. ![]() pamelija- Jezu jak ja Cię podziwiam! Ja szczerze mówiąc uczę się tej biologii, ale z podejściem 'na odwal się'.. ;/A zdajesz podst czy roz? uhahana-dasz radę wariacie ![]() kasia-
|
|
#2159 |
|
Rozeznanie
|
Blaque podstawową.. ale ja lubię się jej uczyć
Chociaż zadko mi się chce.. a teraz to poprostu muszę, bo mam sprawdzian wielki..
|
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
pamelija-ja bym mogła ją czytać, ale szlag mnie trafia jak mam to wszystko zapamiętać-te wszystkie nazwy itp;/
Btw. Krówka-jak tam z W...? ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

nie odespałam jeszcze nauki z nocy ze środy na czwartek - olimpiada

czulam sie jak jakis glupek, pierwszy raz w zyciu kompletnie nie wiedzialam o czym pisac.

) a nie pisać bzdury
)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)