|
|
#541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój ukochany jedzie za granice. Część II
Ta dam
![]() jestem i ja ![]() chlopcy mnie wczoraj upic chcieli nie chce mi sie dzis z domu wychodzic bleeee ale musze kilka spraw zalatwic a pozniej na piwko znow ide hehe |
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
uhhhh to widze leniuszkowanie dzis macie wszystkie
![]() lalala ja tez chce.... ale poleniuchuje w pracy :P wkoncu caly czas tam siedze ![]() wiec wezme 3 ksiazki zostawie do jutra w szafce ![]() jej a teraz ide w żebry do taty,zeby mnie zawiozl bo leje jak z cebra a ja do pracy jade 45 minut
|
|
#543 |
|
Wtajemniczenie
|
Agus a gdzie pracujesz bo chyba mi umknelo
?u mnie nie pada ale niedlugo bedzie lac
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
siedze na punkcie wydawania gratisow w hipermarkecie
heheheczasami jestem hostessa ![]() np. w poniedzialek ide promowac nowy dziennik ogólnopolski przy saloniku prasowym. Bedzie sie nazywal "Polska" ![]() a tata mnie nie zawiezie.wlasnie wyszedl. czyli mam na 14 i musze o 13 wyjsc z domu bleeeeeeeeeeeeeeee zjem sniadanko :P i sie ubiore cieplo nawet podkolanowki grube dzis zalozylam i mysle nad zimowymi kozakami.choc te botki co sobie kupilam tez maja futerko
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Gardziołko lepiej. Choć jeszcze boli troszkę. ale jest mi za to zimnoooo strasznie. więc siedze w polarku i pod kocykiem. I generalne to czuję się cała połamana jeszcze.
No więc u mnie dzień leniuszka znowu. A wieczorkiem spotkanie z TZ i leżenie pod kołderka Ahh i w koncu okres i się skoczył (tzn. miałam go 4 dni). ale przez tę gorączkę był bardzo obfity i mnie umęczył. |
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Ha! mój okres trwał 2dni - wtorek i środe, ciutkę w czwartek. ale w czw jak wzięłam juz pigułkę z nowego opakowania to nawet ani jedna kropelka nie spadła! dziwne, jakby ktoś kurki zakręcił
![]() jednak zrobie maseczkę trzeba korzystać z wolnej soboty od zajec i tz na upiększenie sie
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
oj to jaki krótki był ten okresik.
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
moje to zawsze tak z 4 dni.,a kurcze dostane go jutro i wolalabym,zeby na czwartkowym wuefie :P juz go nie było !! blech
nooooooo ja juz wykapana, wloski wysuszone ide teraz szukac warstwy ktore na siebie zaloze w ta zimnice
|
|
#549 |
|
Moderatoreska
|
No i jestem i ja - posprzatalam juz i teraz slodkie lenistwo do wieczora
![]() Zabko to ja poprosze te konserwanty ![]() 1141655 zycze ci milej pracy parvaa bo nam sie "rozalkocholizujesz"
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
Zycze wam milego popoludnia bede wieczorem kolo 21 z kawalkiem blech
|
|
#551 |
|
BAN stały
|
jestem i ja
![]() agoosiu moj tez wraca za 2 tyg i tez z londynu![]() ![]()
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak siedze i sobie mysle, ze za kilka miesięcy bede jechała do Holandii na.. no wlasnie nawet nie wiem na ile . Powiem wam ze bardzo się tego obawiam.
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Ano krótki, ale ja wcale nie narzekam, moze już zawsze tak przychodzić
krótszy czas abstynencji jest ![]() 1141655 to ciepełko wysyłam ![]() ja sie dzis nie musze ruszac z domku na szczescie. choć zakupki by sie przydały, zwłaszcza farbkę do włosów. e: A po co Magda o tym teraz mysleć? jeszcze nie wiadomo czy pojedziecie wogóle. to tak jakbym ja teraz siedziala i myślała jak bedzie z moja praca mgr
|
#554 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki.....jestem na waszym forum pierwszy raz,torche sobie poczytałam ,widze że jesteście zgraną paczką i bardzo chętnie bym do Was dołączyła jeżeli oczywiście pozwolicie
Powiem Wam że czym dłużej go nie ma tym ja jestem w gorszym stanie,dereja za depresą....przeszłam juz wszystko,brak apetytu,popijanie,wymioty ,spadek wagi a ostanionio nie mam snu i mogę ogladać tv przez całe noce.Ja bardzo często rozmawiam z mężem bo i rano przed pracą i w nocy po pracy......nie mogę wyjechać bo moj syn rozpoczął szkołe w technikum tam po gimnazjum musiałby pojśc zaraz na studia oczywiscie wszystko płatne chyba ze dostanie się dodacje od państwa...więc ja muszę tu siedzieć i sobie jakoś radzić.Mam nadzieję dziewczyny że przyjmniecie mnie do swojego grona i pomożeciemi jakoś przetrwać te smutne chwile.AAA i jeszcze jedno my tak będziemy żyć przez 5 lat...mąż nastawił się na oszczedzanie żeby potem zainwestować pieniądze w naszym kraju.....tylko czy za 5 lat będzie mu się chciało wracać do już nie mlodej żony>?....Dobra koniec marudzienia ,przepraszam Was ale jak przyjdzie sobota ,niedziela to ja tak mam i nic z tym nie moge zrobić.No więc jak dziewczyny przyjmujecie Jola smutase do grona? |
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Jolu witamy
Froggie a bo TZ ostatnio poruszył ten temat i tak czasami mne nachodzi i sobie mysle. Mamy jechac od razu po mojej obronie. |
|
|
|
#556 |
|
BAN stały
|
witaj ajolu a pewnie masz na imie jola
![]() kazdy jest tu mile widziany, zawsze mozesz nam sie pożalic a my znajdziemmy jakies slowko na pocieszenie ![]() moze powiesz czym zajmujesz sie na codzien
|
|
|
|
#557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jolu witam nie rozumiem tutaj czegoś
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
To akurat razem ustaliliśmy. Bo w sumie skoro chcemy jechać tam to po co czekac?? Jak by go tak bardzo ciągnęło do tej Holandii to już by tam był, a nie czekał na mnie prawie rok czasu.
|
|
|
|
#560 |
|
BAN stały
|
jolu mysle ze praca bylaby najlepszym rozwiazaniem-nie myslalabys tak i czas by szybciej lecial
![]() a o jakiej pracy marzysz?w zawodzie? |
|
|
|
#561 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlatego tak sądzi bo wiadomo jest że nie bedę siedzieć przed kompem i na niego czekać jak do tej pory,rano bede w pracy ,wieczorem bede zmeczona i pojde spac nie czekając na niego itd.......
![]() |
|
|
|
|
#562 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja myśle o pracy w swoim zawodzie,czyli kelner lub sprzedawca w tym pierwszym jestem wyuczona i jakos bym bardziej wolała,najwazniejsze soboty i niedziele bym miała zajęte a i problemow większych ze znalezieniem pracy w tym zawodzie nie ma
|
|
|
|
|
#563 |
|
BAN stały
|
oooo kelnerow to baaardzo potzrebuja i mysle ze bez zadnych problemow bys znalazla
![]() a jego myslenie jest bardzo egoistyczne-on sie zajmie praca czas leci a ty masz czekac przy komputerze ojojoj takie podejscie mi sie baaaardzo nie podoba |
|
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#565 |
|
BAN stały
|
ja bym nie ulegla mu-na dodatek 5 lat cie takich czeka.
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
A mój Tż pojechał pól roku temu -- ten czas okropnie sie dłuży . Tyle czasu bez siebie okropność
Naszczęscie już nie bawem znowu będziemy razem -- mam nadzieje ze już nie bedziemy musieli sie rozstawac bo sie chyba pochlastam :/
|
|
|
|
#567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro on o tym wspomina to chyba o tym myśli i tego chce.czyż nie? a Ty się zgodziłaś bo sama chcesz wyjechać, czy tylko dlatego, ze on chce, a ty nie chcesz rozłąki? tak zwany dobrowolny przymus. Bo to mnie ciekawi. Wspominałaś przecież o tym, ze chciałabyś jeszcze zrobić podyplomowe. Cytat:
|
|
#568 |
|
Moderatoreska
|
ach i jestem spowrotem
![]() Jolu my mamy podobna sytuacje tez mnie czeka jeszcze pare lat czekania. Tylko moj maz mnie na sile wygania do pracy, zebym tylko nie siedziala w domku, zawsze powtarzal ze potrzebna mi praca zebym nie miala czasu na myslenie i tesknote Oczywiscie nie tylko dlatego chce isc do pracy to jest takze moj wybor. Co dziewczynki porabiacie, pewnie nudzicie sie tak jak ja ![]() E. Ide zrobic sobie kawke,chce ktos???????? |
|
|
|
#569 |
|
Zadomowienie
|
dobra wpadajcie
na imprezke zapraszam ![]() a u mnie nawet duzo sniegu alr juz topnieje bo jest na +
|
#570 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() moze powiesz cos o sobie jak reszta?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

flejksy

Zycze wam milego popoludnia 

nie rozumiem tutaj czegoś