|
|
#631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVI
Cytat:
Ale chyba podjęcłam dobrą decyzję, dziś już nie mam gorączki (termofor robi swoje ). Tobie też zdrówka Cytat:
najlepiej takich 11 - 12 cm ![]() (Te pirerwsze mają 10, te drugie 13 )
|
||
|
|
|
#632 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5564965][FONT=Verdana]Dziewczyny, korzystając z okazji, że mogę siąść przed komputerem, chciałabym wszystkim Wizażankom, które mnie tak serdecznie żegnały, a potem trzymały za mnie kciuki, ściskały wirtualnie i pozdrawiały mnie na forum( E mi przekazywała), a także tym , które miały do mnie numer telefonu i sms-owały SERDECZNIE I Z CAŁEGO SERCA PODZIĘKOWAĆ.[/QUOTE] Kijanko Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wow, szybko ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#633 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja nic nie sugeruję... Ja to wiem! I zastanawiam się ponadto, że lanie to lanie, ale pokłuta <no chyba, że obiecasz być delikatniutka> Recenzja pierwsza klasa. Jeszcze nie pachnę. |
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Szara Różo, oficjalnie biję pokłony za recenzję Avenki
A teraz coś specjalnie dla Margot45 (znaczy się te pierwsze z lewej) :
|
|
|
|
#635 |
|
Zadomowienie
|
Zaaplikowałam Intense Normy Kamali (od przecudownej kobiety Iwony-Homyka).
Po raz pierwszy po nałożeniu perfum zrobiło mi się gorąco. Tutaj niepotrzebne są słowa...więc posłużę się cytatem "Fire, walk with me" |
|
|
|
#636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hmm, cos fajnego wymysle
Cytat:
![]() Cytat:
Angel , ale mnie wzielas po wlos W zasadzie nic specjalnego z wlosami nie robie, z czytego lenistwa ![]() Zawsze mialam grube i geste wlosy. W zyciu zrobilam sobie tylko ze dwa razy trwala i ostatnio, od jakis 2 lat robie refleksy. Taki minimalizm procentuje. Uzywam szamponow bez SLS (sodium lauryl sulfate) i soli (sodium chloride). Oba cuda wysuszaja wlosy, powodujac, ze sa suche, matowe i sianowate, a gratisowo funduja suchy lupiez. Szampny zawsze tez rozcienczam 1/1 z woda. Unikam silikonow (sybstancji oleistych), bo pokrywaja wlosy cieniutka warstewka, dajac wrazenie zdrowego blasku. W wiekszosci przypadkow nie rozpuszczaja sie w wodzie i usunac je mozna tylko szamponami z silnymi detergentami, ktore z przy okazji niszcza tez wlosy. Niedostatecznie usuniety silikon nawarstwia sie na wlosach, tworzac nieprzepuszczalna powloke dla skladnich nawilzajacych z odzywek, a same wlosy robia sie oklapniete i trudne do stilizacji. I oto mamy bledne kolo. ![]() Uzywalam i polecam maski Lavery, maske chmielowa Pollany Malwa oraz WAX. ![]() Praktycznie nie uzywam preparatow do stilizacji, wlasnie z powodu silikonow. Ser, o ktorych piszesz, nie znam, ale obstawiam, ze to same silikony i alkohol, czyli jak dla mnie mieszanka piorunujaca. ![]() Niestety regularnie uzywam suszarki. ![]() wiecej grzechow nie pamietam Pachne dzisiaj Tresorem. Leo, urodzinow calusy przesylam wraz ze spelnieniem wszelkich Twoich marzen |
||
|
|
|
#637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
_________ Jil Sander No4 Szugarbejb śliczne czerwone kozaki.
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Szugar - Te szare botki są piękne, ach jakie piękne!
Ja dziś się nareszcie wyspałam, bo choć poszłąm spać koło 2 to wstałam przed 12. Czyli to co lubię najbardziej - dłuuugie wieczory z winkiem i dłuuugie spanie o poranku. Dobrze by było być np. wzięta pisarką, wtedy możnaby takie życie prowadzić (i jeszze ekscentrycznie zlewać sie od stóp do głów kadzidlakami). A na zapach nie mogę się zdecydować - Dzing czy Mechant Loup? |
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam dzis dziwne sny ale cala noc od momentu usniecia przespana!
Bez przebudzen! sny - moj byly, spotkanie z nim, on byl mily, potem jego byla dziewczyna, z ktora sie strasznie klocilam... Czerwone szaszki... I ze zab mi wypadl. Nie zebym byla zabobon jakis... ale .. Pachne Amor Amor
|
|
|
|
#640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ahoj! U mnie też biało
Zgodnie z coroczną tradycją, wrzuciłam kotkę do pierwszego śniegu na balkonie... ![]() Cytat:
Wyszło na szczęście tak, jak się spodziewłam. Najwyżej LiD dalej PPP, PO i PSL, na szarym końcu PiS, za Romanem i Gumofilco-karate Tulip, co studiujesz? Czyżby to, co ja kiedyś? ![]() Cytat:
![]() *** Pachnę Mauboussin. Pasuje mi jakoś do tego śniegu za oknem. W jesieni jest taki... zbyt oczywisty
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was ciepło w tym zimnym dniu
Cytat:
Pieńkowa Damo, komentarz doskonały ![]() Contax, piękne włosy. Gratuluję takiego skarbu ![]() Tymeno, dziękuję za wieści z urzędowego frontu ![]() Pachnę Oiro
|
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj pachniałam Ysatisem, co to za pogoda za oknem, ja nie mogę
|
|
|
|
#643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lewy nadgarstek Kenzo Amour (póki co z próbki, ale już niedługo z własnego flakonika słodko mi ![]()
|
|
#644 |
|
Wtajemniczenie
|
Drugi już dzień pachnę OI, wczoraj odważyłam się wyjść na dwór i znowu mnie załatwiło
ehh ... leżę przeziębiona i dumam ,a czas dodatkowo umila mi świeca zapachowa Apple&Cinnamon ,której też zrobiłam sobie zapasik![]() Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Lea i Tristana, życzę Wam spełnienia marzeń, zapachowej ekstazy na co dzień i co tylko sobie w życiu zapragniecie
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
na lapie pobrzmiewaja ostatnie nuty Diamentow, a na szyjce mam EDP Flowerbomb z probki, ktore mama moja skomentowala nastepujaco: "Fuuuj, lukier! Nie kupuj tego."
|
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dogrzewam czekoladową świeczką z serii ciasteczkowej z Ikea
|
|
|
|
#647 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ja odpalam jednocześnie wszystkie trzy (czekoladową, waniliową i ciastkową) co by wzmocnić siłę rażenia słodyczą ![]() Contax, wielkie, wielkie dzięki Wydaje mi się, że mamy ten sam typ włosów (tylko że moje jednak falują) dlatego tym bardziej zachłannie przeczytałam to, co napisałaś ![]() Czytałam na Biochemi, że SLS użyty w kremach działa zapychająco. Co to za paskudztwo, że działa tak nieciekawie nawet w specyfikach do włosów? Wspomniane sera używam podczas suszenia szuszarką żeby włosy się nie puszyły. Nie podejrzewałam, że mogą wysuszać.
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam smsa z sephory - biorę 3 rzeczy a za trzecia za złotówkę. Teraz myslę co sobie ustrzelić
|
|
|
|
|
#649 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja ''ikejowa''
świeczka też się pali, ale niestety kompletnie nie czuję jej zapachu![]() Jedynie papierki ''przykrywki'' ładnie pachną...
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Agato a ta cynamonowo-jabłkowa to skąd?
|
|
|
|
#651 |
|
Wtajemniczenie
|
Świeczka jest firmy Brise
w sumie to wpadłam na pomysł jej odpalenia tylko dlatego ,że stała sobie na parapecie ,a cały czas dobiegał mnie jej przepiękny zapach (stoi sobie już tam dobry rok ), po odpaleniu świecy cały pokój stał się świątynią cynamonowo-jabłkowej rozkoszy jak tylko wchodzi się do pokoju czuć OI i właśnie tą świecę, wczoraj dokupiłam sobie dwie nowe na zapas
|
#652 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dzisiaj addictem pachne ale juz wkrotce bede pachniec midnight poison
![]() ![]() zakochalam sie w tym zapachu od pierwszego niucha podobnie jak w hypnotic poison. jak juz ja bede miala to bede nia pachniec przez caly tydzien bez przerwy ![]() milego popoludnia
|
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuję, to ja też sobie kupię taką świeczkę Brise
|
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Kup sobie, kup, bo naprawde ladnie pachnie
![]() Serdeczne zyczenia spelnienia wszystkich marzen! ____________ A w temacie Bois Oriental
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2007-10-20 o 17:00 Powód: dopisek |
|
|
|
#655 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Lea
Tulipanko, zaintrygowałaś mnie tymi mocnymi przyprawami w Noir Epices, właśnie ten zapach został u Fryca wybrany dla mojego chłopaka, więc dokładnie obniucham, jak przyjdzie próbka I pewnie wyląduje u mnie Fizjologia żadna chyba jeszcze na mnie nigdy z perfum nie wyszła, więc czekam niecierpliwie ![]() Szugar, cudne te buty ).Nebrasko, ja bym wybrała Dzinga! Cieszę się, że test dostarczył rozrywki ![]() Pachnę odrobiną Yrii. Zapomniałam, jaka jest śliczna! Mój debeściak wśród średniopółkowców.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Homyku, dziekuje
Cytat:
Moje wlosy zostawione samym sobie po umyciu tez dosc mocno faluja. Sodium lauryl sulfate to najtanszy detergent syntetyczny, silnie pieniacy. Dodawany teraz do wiekszosci tonikow, balsamow, żel myjących, szamponow i płynow do kąpieli. Powoduje przesuszenie skóry, zaburza wydzielanie sebum, podrażnia skórę. W preparach niezmywajacych moze byc dodawany tylko w 1%. |
|
|
|
|
#657 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawy pomysł na "ekstremalny" wieczór filmowy - zaaplikować sobie pod rząd: "Mechanika", "Pająka", "Obłęd", "Requiem For A Dream", a na deser okrasić wszystko "The Shining" Kubrick'a ![]() Cytat:
![]() ![]() Recenzja jest może lekko pompatyczna, więc proszę o wyrozumiałość dla "debiutantki" ![]() Cytat:
Cytat:
)Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Hmmm, muszę to przemyśleć, ok.....??? ![]() Dziękuju, dziękuju! Cytat:
Szugar, ależ bardzo mi przyjemnie, że zdołałam Cię zachęcić swoją recką do zakupu ..... ![]() (i dzięęęki Prezes wynagrodził mi to "namówienie" sporą prowizją, będę miała na kolejną flaszkę..... |
||||||||
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najmocniej przepraszam za ten nietakt
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już poprawione
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

jestem przeciwnikem stosowana antybiotykow z byle powodu ( a to nagminne jest, niestety).
Ale chyba podjęcłam dobrą decyzję, dziś już nie mam gorączki (termofor robi swoje
). Tobie też zdrówka
a ile sie naszukalam, znalezienie czegos sensownego graniczy z cudem. Czy wszystkie ladne buty, musza byc na mega obcasach 
mojego owlosienia, w wersji wylizanej
. Fryzjer chyba rzeczywiście był roztargniony
.
następnie LiD i PO. 
No, ale jak to??? 

)