Scent Bar LIX - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-12, 20:16   #151
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar LIX

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
spontaniczna stypa
To brzmi i strasznie, i śmiesznie

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-12, 20:16   #152
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Full Incense jest bardzo podobne i chyba tańsze. Ja nawet wolę FI, nie wali szmatą.
ani ladryną cytrynowo-kolową. mój typ to Mad & Len Encens XLIII, niestety chyba słabo dostępny; Sonoma też się poddała w kierunku cytryny i coli

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-12, 20:38   #153
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
A nie nie nie. Napadło mnie na kupno czegoś z czym nigdy nie byłam spójna ale ilekroć byłam u Mamy to niesamowicie poprawiało mi nastrój, wyostrzało zmysły lepiej niż kawa etc. Właśnie śmieję się sama z siebie że jestem o włos od kliknięcia czegoś, o czym przez lata byłam przekonana, że tego akurat na pewno nie kupię nigdy.

Mowa o Angel
Tylko mnie dzieli od kliku zastanawianie się nad wersją
Klasyk rządzi

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Da, ma elastyczny dekolt
U mnie odpadają rozpinane guziczki i serki, od razu wyglądam jak pani Gienia.

Ale mnie wczoraj choroba zmogła, nie miałam nawet siły odpisać. Dziś już przeszło.

Rejcz,
może być, że nie ma takich perfum jakbyśmy chciały?

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Elastyczne dekolty są fajne

Cytat:
Znad najpyszniejszej słodkości na świecie!!

Domowe masło z orzechów laskowych!!

Uprażyć orzechy, zdjąć skórki, zblendować z masłem i miodem! Można zamiast części masła dodać czekoladę, wyjdzie chropowata nutella! Moje proporcje to 20 dag orzechów 10 dag masła i 4 dag miodu Jestem w niebie!

Betty i odpoczywaj

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-13, 08:18   #154
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wiem ile, albowiem można zjeść mało i spalić. .

U mnie nie ma czegos takiego jak zjeść malo

Jak cos mi smakuje to jem dopóki się nie skończy

Za to po tygodniu na jaglance zamiast pól kilo mniej to jest półtorej kilo mniej Ogólnie od kiedy (z powodu stopy) przestalam zasuwać na skakance a ćwiczę tylko z Mel B to waga nagle leci w dół, widac jak ćwiczyłam i jedno i drugie to za dużo spalałam i metabolizm stal

Bylymy wczoraj na imprezie w dekadzie i calkiem ok. Ludzie kolo 30-tki i tak na luzie, bez spiny i wypindrzonych lachonow i namolnych kolorowych Tylko muza średnia, miało być 80/90/współczesne, a leciało głównie współczesne

Za to faceci tak się pchali, ze miałam dosyć. Tańczyć -pchają się do tańca. Stanąć pod ściana "a czemu nie tańczysz?" Itp

A im bardziej miałam naburmuszona minę tym bardziej się pchali. Nie ogarniam facetów

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-02-13 o 08:21
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-13, 10:10   #155
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

A mnie rozłożyło na obie łopatki. Od piątej nie śpię, katar,kaszel,gorączka. Słaba jestem tak,że do biblioteki windą wjechałam,nie dałam rady wejść po schodach na piętro

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Za to po tygodniu na jaglance zamiast pól kilo mniej to jest półtorej kilo mniej Ogólnie od kiedy (z powodu stopy) przestalam zasuwać na skakance a ćwiczę tylko z Mel B to waga nagle leci w dół, widac jak ćwiczyłam i jedno i drugie to za dużo spalałam i metabolizm stal

Bylymy wczoraj na imprezie w dekadzie i calkiem ok. Ludzie kolo 30-tki i tak na luzie, bez spiny i wypindrzonych lachonow i namolnych kolorowych Tylko muza średnia, miało być 80/90/współczesne, a leciało głównie współczesne

Za to faceci tak się pchali, ze miałam dosyć. Tańczyć -pchają się do tańca. Stanąć pod ściana "a czemu nie tańczysz?" Itp

A im bardziej miałam naburmuszona minę tym bardziej się pchali. Nie ogarniam facetów
A mnie rozłożyło na obie łopatki. Od piątej nie śpię, katar,kaszel,gorączka. Słaba jestem tak,że do biblioteki windą wjechałam,nie dałam rady wejść po schodach na piętro
Stary 2016-02-13, 13:20   #156
Betty83
Zakorzenienie

wczoraj stypa, a dziś sie wszyscy zareczaja... Nie wiem co gorsze
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-13, 13:40   #157
aileenn
Mother of Cats

Macham znad poćwiczenia sobie rano - zaczynam już czuć ponoć największy mięsień w ciele człowieka - cudowne uczucie

Betty
Spontaniczna stypa

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
No niestety , a jeszcze niedawno był po 290
Ojć, ja utknęłam na 250...
Co nie zmienia faktu, że wielbię Avignon

Cytat:
Za to po tygodniu na jaglance zamiast pól kilo mniej to jest półtorej kilo mniej

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Obłóż się książkami, witaminą C i czosnkiem Teraz niestety dobry czas dla bakcyli.

Cytat:

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-13, 14:35   #158
rachell111
Zakorzenienie

Znad braku auta, braku laptopa, braku earl greya oraz próby nie załamania się

Robię ponownie casting na earl greya - jesli nie Ahmad to co? Znudził nam się, a Dilmah już dawno mi nie smakuje, Twinnings też, ale ten Lady, co brać? Jest na sali jakiś smakosz INTENSYWNEGO smaku bergamoty w herbacie? Będę klikać sieciuniowo of kors jako i przyprawy. Liptonów nie pijemy Wolę już Tesco
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-13, 14:41   #159
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Snat dalszego braku auta (juz połtora miecha w warsztacie). fffcurwa na denta i bezradnosci oraz domowej produkcji roladek wieprzowych nadziewanych warzywami, a i jeszcze snad niuchania Avignonu na łapie, który na mój nastrój pasuje akurat

Auto miało wymieniany cały silnik, juz poskładali do kupy jeszcze tylko wymiana czegos tam i w poniedziałek ponic auto do odbioru na chodzie. Coz tego, jak tzra je sprzedac teraz. I tylko 2 weeki jeżdzenia, bo dotad wazne ubezpieczenie, a nie przedłuzałam wiedzac ze pdo młotek idzie. Trza szukac nowego dupowózka i sponsora tyz, bo w totka nie wygrałam

Co do denta, to koronki dopasował, przykleil tymczasowo abym stwierdziła czy ok czy poprawki i ...odkleiły sie wczoraj wieczorem, a dent dopiero w poniedziałek na chodzie Ja juz mam dosc tych perypetii, chyba wole bez zebów ale szczesliwa

Zas co do ruladek, to przesadziłąm z musztarda Dijon jak dzika za to mezu zachwycony bo uwielbia takie ostre.

Jak nie bedę miec Avignonu to sie pochlastam, to jest to! I pomyslec, ze jak bylam mala i czułam taki zapach w kosciele to było mi autentycznie niedobrze i chciałam zwiewac gdzie pieprz rosnie

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2016-02-13 o 14:43
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-13, 19:03   #160
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Snat dalszego braku auta (juz połtora miecha w warsztacie). fffcurwa na denta i bezradnosci oraz domowej produkcji roladek wieprzowych nadziewanych warzywami, a i jeszcze snad niuchania Avignonu na łapie, który na mój nastrój pasuje akurat

Auto miało wymieniany cały silnik, juz poskładali do kupy jeszcze tylko wymiana czegos tam i w poniedziałek ponic auto do odbioru na chodzie. Coz tego, jak tzra je sprzedac teraz. I tylko 2 weeki jeżdzenia, bo dotad wazne ubezpieczenie, a nie przedłuzałam wiedzac ze pdo młotek idzie. Trza szukac nowego dupowózka i sponsora tyz, bo w totka nie wygrałam

Co do denta, to koronki dopasował, przykleil tymczasowo abym stwierdziła czy ok czy poprawki i ...odkleiły sie wczoraj wieczorem, a dent dopiero w poniedziałek na chodzie Ja juz mam dosc tych perypetii, chyba wole bez zebów ale szczesliwa

Jak nie bedę miec Avignonu to sie pochlastam, to jest to! I pomyslec, ze jak bylam mala i czułam taki zapach w kosciele to było mi autentycznie niedobrze i chciałam zwiewac gdzie pieprz rosnie

1. Jak pomyślę, że musimy kupić auto z rynku wtórnego to mi słabo. Jestem pewna, że żadne nie jest sprawne.

2. Chyba trafiłaś na kiepskiego denta, ja bym już dawno po którejś wtopie uciekła od niego. Tak serio to niemanie auta wkurza, ale modlę się aby mi się nie przytrafiła dentystyczna odyseja. Wszystko zniesę, ale zębowej tradżedy nie

3. A bo to był całkiem inny zapach, mówię, Avignion pachnie czym innym

4. Dobra idziemy na tego Spotlajta w końcu. Tzn na seans do wyra.

Ja opłakuję laptopa, poszedł do lekarza, ale szanse są niewielkie.

Schlapałam się odlewką Angela od Mam na pocieszkę. Serio on jest jakiś terapeutyczny.
Stary 2016-02-13, 19:29   #161
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

1. Jak pomyślę, że musimy kupić auto z rynku wtórnego to mi słabo. Jestem pewna, że żadne nie jest sprawne.

2. Chyba trafiłaś na kiepskiego denta, ja bym już dawno po którejś wtopie uciekła od niego. Tak serio to niemanie auta wkurza, ale modlę się aby mi się nie przytrafiła dentystyczna odyseja. Wszystko zniesę, ale zębowej tradżedy nie

3. A bo to był całkiem inny zapach, mówię, Avignion pachnie czym innym

4. Dobra idziemy na tego Spotlajta w końcu. Tzn na seans do wyra.

Schlapałam się odlewką Angela od Mam na pocieszkę. Serio on jest jakiś terapeutyczny.
Rejczuś, ja wszystkie swoje auta miałam z rynku wtórnego i nic im nie było. To jest pierwsze z taką powazna naprawą, ale fakt wiedzieliśmy, ze ten model z silnikiem takim tak miewa totez mielismy je uzytkowac tylko 2 lata, ale se głupio pomyslelismy ze skoro jest spoks 2 to i tzreci bedzie i lipa
I szczerze nie przeszkadza mi brak auta, ale jednak cos trzeba kupic, bo tylko słuzbowe małza zostało

Dla mnie kazdy dent jest kiepski przy moich problemach zebowych i tu cały pies pogrzebany

Nie nie, dokłądnie tak samo w kosciele kadziłem zajezdzało, ja Avigon, tylko mi sie zmienił gust zapachowy i ejdzeniowy o 180 C od tamtego czasu

Nigdy nie mów nigdy - a nóż laptop uratuja

Na mnie Angel działa własnie uspokajajaco

Live long and prosper
🖖🏻

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-13, 21:51   #162
Parabelka
Panaroja

snad drapiącej się kothy
Cytat:

padam na pysk
pierwszy dzień sama na zmianie i spontaniczna stypa się trafiła...
jestem w szoku, że tyle ogarnęłam
kierowniczka też, jak zobaczyła utarg
wpadły i pochwały i bonusy

ja go chyba jeszcze trochę mam w szafce. prezent od byłej niedoszłej teściowej
1.
2,ja mam prawie całą 125
Cytat:
No nie wiem ile, albowiem można zjeść mało i spalić. Przeż nie jem całej porcji na raz. Ja mam to na kilka dni, nawet teraz zrobię z 10 dag, bo połowę rozczęstowałam. Tłuszcz z orzechów zdrowy, można se zrobić bez masła, z jakimś olejem etc. Na bank mniej idzie w dupsko niż po gotowcach lub kawałku jakiegokolwiek ciasta W zasadzie niskie IG jakby masło odjąć. Dla mnie to jest smakowe niebo.

Znad próby ratowania własnego lapka, tzn oddam do diagnozy do serwisu, bo mimo wszystko nowy zakup to jak mokrą szmatą w pysk.

Grzeje się, parzy, went nie rusza - drga, ale nie umie ruszyć, i kompikos się wyłącza. Tyle widzimy, a co ową sytuację powoduje, to już za wysokie progi.

Niby podejrzana grafika, ale to już zostawię macherom, no trudno.
1.jak dobre nie da się zjeść mało
2.

Cytat:

1.
2.
3.a mówiłam kiedyś - im bardziej widać że Ci zwisają, tym bardziej się pchają instynkt zdobywcy czy co
Cytat:

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Macham znad poćwiczenia sobie rano - zaczynam już czuć ponoć największy mięsień w ciele człowieka - cudowne uczucie

Ojć, ja utknęłam na 250...
Co nie zmienia faktu, że wielbię Avignon
1.któren
2.ja też wielbię a mam tylko troszkę w odlewce
Cytat:

Robię ponownie casting na earl greya - jesli nie Ahmad to co? Znudził nam się, a Dilmah już dawno mi nie smakuje, Twinnings też, ale ten Lady, co brać? Jest na sali jakiś smakosz INTENSYWNEGO smaku bergamoty w herbacie? Będę klikać sieciuniowo of kors jako i przyprawy. Liptonów nie pijemy Wolę już Tesco
1.
2.http://demmers.pl/pol_m_HERBATY_-Cza...tkami-149.html
Cytat:

Zas co do ruladek, to przesadziłąm z musztarda Dijon jak dzika za to mezu zachwycony bo uwielbia takie ostre.

też bym się pochlastała bez Avignonu , a z drugiej strony mam ochotę się pochlastać jak cenę widzę

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-13, 21:53   #163
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
też bym się pochlastała bez Avignonu , a z drugiej strony mam ochotę się pochlastać jak cenę widzę
Jakby go rzucili na jakies perfumerie typy Dolce, to byłby po 150 -190, a tak to jest jak jest

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-02-13, 22:08   #164
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
SCo do denta, to koronki dopasował, przykleil tymczasowo abym stwierdziła czy ok czy poprawki i ...odkleiły sie wczoraj wieczorem, a dent dopiero w poniedziałek na chodzie Ja juz mam dosc tych perypetii, chyba wole bez zebów ale szczesliwa

Czasami mam wrażenie, że zębowe kłopoty są złośliwie inteligentne. Złe rzeczy w paszczy w 90% dzieją się w piątek wieczorem albo w Wigilię, albo w pierwszy dizeń długiego weekendu...

Cytat:

Auta z rynku wtórnego mogą być porządne i zadbane - przykładem jest nasz Godryczek

Trzymam kciuki za laptopa - może jednak da się go wyleczyć

Cytat:
snad drapiącej się kothy

1.któren
Bidna kota. Czyli że proszek na karku nie działa?
Ad. 1. Ponoć w pośladzie

Stary 2016-02-13, 22:28   #165
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Jakby go rzucili na jakies perfumerie typy Dolce, to byłby po 150 -190, a tak to jest jak jest
Ano

paczaj ile oszczędziłaś kupując swoje buty złośliwego skrzata http://www.bergdorfgoodman.com/Aquaz...&cmCat=product
a te http://www.bergdorfgoodman.com/Aquaz...&cmCat=product jeszcze lepsze
Cytat:

Bidna kota. Czyli że proszek na karku nie działa?
Ad. 1. Ponoć w pośladzie
1. ma zacząć działać za tydzień , jak się po całej skórze rozlezie .
2. aa , znaczy mięsień szynkowy bo ja wiem , czy on największy , czworogłowy uda też duży , tylko dłuższy a cieńszy , ale na masę to chyba podobny będzie .

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2016-02-13 o 22:30
Stary 2016-02-13, 22:48   #166
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Rejczuś, ja wszystkie swoje auta miałam z rynku wtórnego i nic im nie było. To jest pierwsze z taką powazna naprawą, ale fakt wiedzieliśmy, ze ten model z silnikiem takim tak miewa totez mielismy je uzytkowac tylko 2 lata, ale se głupio pomyslelismy ze skoro jest spoks 2 to i tzreci bedzie i lipa
I szczerze nie przeszkadza mi brak auta, ale jednak cos trzeba kupic, bo tylko słuzbowe małza zostało

Dla mnie kazdy dent jest kiepski przy moich problemach zebowych i tu cały pies pogrzebany
1. Nie zrozumiałaś mnie - chodzi o to, że teraz Wasze poawaryjne będzie na wtórnym, jak zresztą w 99 % przypadków cała reszta Ktoś to kupi, podobnie jak nasze złomy, które sprzedaliśmy. Mamy pełną świadomość, że możemy kupić złoma.

2. No to by była bardzo smutna refleksja , ale mówisz tak bo wierzysz temu jednemu czy masz szerszy pogląd, drugą czecią opinię dentów?

Cytat:
Dzięki, aż jestem ciekawa. Z reguły nie lubię takich luzem, niemniej wezmę pod uwagę. Dzięks

Cytat:

Czasami mam wrażenie, że zębowe kłopoty są złośliwie inteligentne. Złe rzeczy w paszczy w 90% dzieją się w piątek wieczorem albo w Wigilię, albo w pierwszy dizeń długiego weekendu...

Auta z rynku wtórnego mogą być porządne i zadbane - przykładem jest nasz Godryczek
1. No heloł, witaj w klubie, nie od dziś się "śmieję" że choruję zawsze w weekendy i w święta. W przychodni bywam rzadko za to nocna opieka zdrowotna - Zaliczam regularnie Siostra taty mówiła mi, że coś jest na rzeczy, ona rzadko chorowała, ale jeśli już to np we własny ślub 40 stopni gorączki etc.

2. Wasz Godryczek jest klasycznym wyjątkiem od reguły. Poza tym jest z "dobrej epoki" jak my to mawiamy "samochodu ciosanego", wtedy wykończenia i wszystko inne było trwałe i solidne. Jasne, że nie wieczne, ale nieporównywalne, do modeli po 2000 którymś tam Obecnie, tylko samochody powyżej pewnej kwoty, zazwyczaj 100 000 oferują wysoką jakość, ale co do trwałości, no cóż, czas pokaże.
Stary 2016-02-13, 23:06   #167
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Dzięki, aż jestem ciekawa. Z reguły nie lubię takich luzem, niemniej wezmę pod uwagę. Dzięks
My korzystamy z tego sklepu od ładnych paru lat i jest w porządku , znaczy herbaty są całkowicie w porządku , rzeczywiście każda inaczej pachnie i smakuje . Sklep tyż jest w porządku , ino że my stacjonarnie możem

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-02-14, 08:45   #168
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Dokładnie tak samo uwazam i w 90% przypadków u mnie tak wlasnie bylo

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Ano

paczaj ile oszczędziłaś kupując swoje buty złośliwego skrzata http://www.bergdorfgoodman.com/Aquaz...&cmCat=product
a te http://www.bergdorfgoodman.com/Aquaz...&cmCat=product jeszcze lepsze
Ha ha ha no rzeczywiście

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
1. Nie zrozumiałaś mnie - chodzi o to, że teraz Wasze poawaryjne będzie na wtórnym, jak zresztą w 99 % przypadków cała reszta Ktoś to kupi, podobnie jak nasze złomy, które sprzedaliśmy. Mamy pełną świadomość, że możemy kupić złoma.

2. No to by była bardzo smutna refleksja , ale mówisz tak bo wierzysz temu jednemu czy masz szerszy pogląd, drugą czecią opinię dentow?
Aaa... Ale moj bedzie w 100% sprawny teraz i na dodatek z nowym silnikiem wiec to sami mu nie nawali. Ja bym zostawiła i pojezdzila nim z rok - dwa jeszcze. Ale małża tak trzepnelo po kieszeni ze zdecydował sprzedać.

Mam szerszy pogląd. Wiec wiem niestety ze jest jak jest a u niektórych by było jeszcze gorzej. Niestety żadnemu dentowi nie ufam w 100% z moimi problemami.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-02-14, 09:16   #169
Maja102
Zakorzenienie

Ja na auta z rynku wtórnego nie narzekam, ale to zasługa taty pasjonata i mechanika. Miesiącami potrafi szukać, aż znajdzie coś w zadbanego w idealnym stanie, zna się to innego nie kupi. Ale wiem, ze bardzo ciężko o takie

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-02-14 o 09:18
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-14, 10:44   #170
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Ja tez nie narzekam, bo dotychczas sie nie przejechalismy. Po prostu nie potrzebnie zwlekalismy ze sprzedazą.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-02-14, 14:32   #171
aileenn
Mother of Cats

Macham znad zakwasów, słoneczka, spaceru z kurtką w ręce (bo z kurtką na grzbiecie wytrzymac się nie dało) i zakupu świeżej kawy, żeby znów odpalić dawno nieużywane ptaszydło I znad cukierków w dużej ilości

Stary 2016-02-14, 15:32   #172
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Macham snat wypadnietych koronek

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-02-14, 16:07   #173
Katty_p13
Piers do przodu

A ja ze specjalną dedykacją dla Baru :

Stary 2016-02-14, 16:22   #174
Parabelka
Panaroja

snad ogólnego zdechu
Cytat:
ojojku

Dla wielbicieli języka angielskiego https://www.facebook.com/ievgendudi/...type=2&theater

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-02-14, 16:25   #175
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
snad ogólnego zdechu

ojojku
Ech no, jutro tam zrobie awanture , bo juz naprawde mam dosć
Jeszcze przymusowa dieta - bo jak jesc??

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-02-14, 17:07   #176
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Znad najpyszniejszej słodkości na świecie!!

Domowe masło z orzechów laskowych!!

Uprażyć orzechy, zdjąć skórki, zblendować z masłem i miodem! Można zamiast części masła dodać czekoladę, wyjdzie chropowata nutella! Moje proporcje to 20 dag orzechów 10 dag masła i 4 dag miodu Jestem w niebie!
O jaaaaa Ale mój blender to by na tym zakończył swoje życie

Znad gotowania obiadku i powrotu męża (jak właśnie słyszałam przez okno)

A dzie Ju, jak jej nie ma tu i tam?

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-14, 17:10   #177
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-02-14, 20:10   #178
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

O jaaaaa Ale mój blender to by na tym zakończył swoje życie

Znad gotowania obiadku i powrotu męża (jak właśnie słyszałam przez okno)

A dzie Ju, jak jej nie ma tu i tam?
Ostatnio widziano ją w Krakowie

Wysłałam dziś TZa z Didem na spacer a ja zaliczyłam pierwsze prawdziwe zakupy trochę w biegu i w amoku ale coś tam kupiłam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-14, 21:35   #179
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Macham znad zakwasów, słoneczka, spaceru z kurtką w ręce (bo z kurtką na grzbiecie wytrzymac się nie dało) i zakupu świeżej kawy, żeby znów odpalić dawno nieużywane ptaszydło I znad cukierków w dużej ilości

Cytat:
teżu to jest dziecko szczęścia
krówkę miał dłużej niż żonę i nigdy nie zawiodła, dopóki nie wybuchł silnik parę mil przed lotniskiem i parę godzin przed koncertem Loreeny w wawie
nie mogłam uwierzyć, ale widocznie tak miało być
w ciągu tygodnia znalazł żabę, od jakiejś emerytki kupił, z małym przebiegiem i w idealnym stanie.
czasem się tylko trupy w bagażniku trochę tłuką, ale hindusi je uciszają za parę funtów
zjeździliśmy nią kornwalię i całe południowe wybrzeże
jeszcze pewnie do walii nas zawiezie, ale na szkocję raczej trzeba będzie zmienić na coś wygodniejszego dla kierowcy

a w mojej rodzinie ojciec chrzestny wszystkim samochody dostarcza, bo przez prawie 30 lat tysiące ich sprowadził i wie co wybrać

Cytat:
1.
2,ja mam prawie całą 125
1.
2. też prezent?

Cytat:

EGa nie piję od dłuższego czasu, przerzuciłam się na english breakfast, darjeelinga i yorkshire
ale będę trochę buszować za herbami, to jakbyś miała jakieś typy słabo dostępne u nas, to pisz

Cytat:

Betty
Spontaniczna stypa

1.
a ja nie mam czasu ani siły

2.
spontaniczna, bo dzień wcześniej po południu potwierdzili mi zmianę na spokojny dzień, a imprezę chyba w nocy klepnęli
ale już wiem, co najważniejsze dla mnie, że nie ma problemów z zamianami i będę mogła sobie krótsze wypady robić

desperat
ciekawe czy zrobią z tego materiał na nową książkę, film czy choćby odcinek ojca mateusza....
Stary 2016-02-14, 22:01   #180
Betty83
Zakorzenienie

zapomniałam z czym przyszłam

zabrać nie mogę
ale imienia szukamy

IMG-20160214-WA0000.jpg

IMG-20160214-WA0003.jpg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości