![]() |
#151 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LIX
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Betty ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
U mnie nie ma czegos takiego jak zjeść malo ![]() Jak cos mi smakuje to jem dopóki się nie skończy ![]() Za to po tygodniu na jaglance zamiast pól kilo mniej to jest półtorej kilo mniej ![]() ![]() Bylymy wczoraj na imprezie w dekadzie i calkiem ok. Ludzie kolo 30-tki i tak na luzie, bez spiny i wypindrzonych lachonow i namolnych kolorowych ![]() ![]() Za to faceci tak się pchali, ze miałam dosyć. Tańczyć -pchają się do tańca. Stanąć pod ściana "a czemu nie tańczysz?" Itp ![]() A im bardziej miałam naburmuszona minę tym bardziej się pchali. Nie ogarniam facetów ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-02-13 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
niecnotliwa dziewica
|
A mnie rozłożyło na obie łopatki. Od piątej nie śpię, katar,kaszel,gorączka. Słaba jestem tak,że do biblioteki windą wjechałam,nie dałam rady wejść po schodach na piętro
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
![]() wczoraj stypa, a dziś sie wszyscy zareczaja... Nie wiem co gorsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | ||
Mother of Cats
|
Macham znad poćwiczenia sobie rano - zaczynam już czuć ponoć największy mięsień w ciele człowieka - cudowne uczucie
![]() ![]() Betty ![]() Spontaniczna stypa ![]() Ojć, ja utknęłam na 250... Co nie zmienia faktu, że wielbię Avignon ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Znad braku auta, braku laptopa, braku earl greya oraz próby nie załamania się
![]() Robię ponownie casting na earl greya - jesli nie Ahmad to co? Znudził nam się, a Dilmah już dawno mi nie smakuje, Twinnings też, ale ten Lady, co brać? Jest na sali jakiś smakosz INTENSYWNEGO smaku bergamoty w herbacie? Będę klikać sieciuniowo of kors jako i przyprawy. Liptonów nie pijemy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Snat dalszego braku auta (juz połtora miecha w warsztacie). fffcurwa na denta i bezradnosci oraz domowej produkcji roladek wieprzowych nadziewanych warzywami, a i jeszcze snad niuchania Avignonu na łapie, który na mój nastrój pasuje akurat
![]() Auto miało wymieniany cały silnik, juz poskładali do kupy jeszcze tylko wymiana czegos tam i w poniedziałek ponic auto do odbioru na chodzie. Coz tego, jak tzra je sprzedac teraz. I tylko 2 weeki jeżdzenia, bo dotad wazne ubezpieczenie, a nie przedłuzałam wiedzac ze pdo młotek idzie. Trza szukac nowego dupowózka i sponsora tyz, bo w totka nie wygrałam ![]() Co do denta, to koronki dopasował, przykleil tymczasowo abym stwierdziła czy ok czy poprawki i ...odkleiły sie wczoraj wieczorem, a dent dopiero w poniedziałek na chodzie ![]() ![]() Zas co do ruladek, to przesadziłąm z musztarda Dijon jak dzika ![]() Jak nie bedę miec Avignonu to sie pochlastam, to jest to! I pomyslec, ze jak bylam mala i czułam taki zapach w kosciele to było mi autentycznie niedobrze i chciałam zwiewac gdzie pieprz rosnie ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-02-13 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. Jak pomyślę, że musimy kupić auto z rynku wtórnego to mi słabo. Jestem pewna, że żadne nie jest sprawne. ![]() 2. Chyba trafiłaś na kiepskiego denta, ja bym już dawno po którejś wtopie uciekła od niego. ![]() ![]() ![]() 3. A bo to był całkiem inny zapach, mówię, Avignion pachnie czym innym ![]() 4. Dobra idziemy na tego Spotlajta w końcu. Tzn na seans do wyra. Ja opłakuję laptopa, poszedł do lekarza, ale szanse są niewielkie. ![]() Schlapałam się odlewką Angela od Mam na pocieszkę. Serio on jest jakiś terapeutyczny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() I szczerze nie przeszkadza mi brak auta, ale jednak cos trzeba kupic, bo tylko słuzbowe małza zostało ![]() Dla mnie kazdy dent jest kiepski przy moich problemach zebowych i tu cały pies pogrzebany ![]() Nie nie, dokłądnie tak samo w kosciele kadziłem zajezdzało, ja Avigon, tylko mi sie zmienił gust zapachowy i ejdzeniowy o 180 C od tamtego czasu ![]() Nigdy nie mów nigdy - a nóż laptop uratuja ![]() Na mnie Angel działa własnie uspokajajaco ![]() ![]()
![]() |
#162 | ||||||
Panaroja
|
snad drapiącej się kothy
![]() Cytat:
![]() 2,ja mam prawie całą 125 ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() ![]() 3.a mówiłam kiedyś - im bardziej widać że Ci zwisają, tym bardziej się pchają ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.ja też wielbię a mam tylko troszkę w odlewce ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.http://demmers.pl/pol_m_HERBATY_-Cza...tkami-149.html Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#164 | ||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Czasami mam wrażenie, że zębowe kłopoty są złośliwie inteligentne. Złe rzeczy w paszczy w 90% dzieją się w piątek wieczorem albo w Wigilię, albo w pierwszy dizeń długiego weekendu... Cytat:
![]() Trzymam kciuki za laptopa - może jednak da się go wyleczyć ![]() Bidna kota. Czyli że proszek na karku nie działa? Ad. 1. Ponoć w pośladzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#165 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() paczaj ile oszczędziłaś kupując swoje buty złośliwego skrzata http://www.bergdorfgoodman.com/Aquaz...&cmCat=product ![]() a te http://www.bergdorfgoodman.com/Aquaz...&cmCat=product jeszcze lepsze ![]() Cytat:
![]() 2. aa , znaczy mięsień szynkowy ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-02-13 o 22:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No to by była bardzo smutna refleksja ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Wasz Godryczek jest klasycznym wyjątkiem od reguły. Poza tym jest z "dobrej epoki" jak my to mawiamy "samochodu ciosanego", wtedy wykończenia i wszystko inne było trwałe i solidne. Jasne, że nie wieczne, ale nieporównywalne, do modeli po 2000 którymś tam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
Mam szerszy pogląd. Wiec wiem niestety ze jest jak jest a u niektórych by było jeszcze gorzej. Niestety żadnemu dentowi nie ufam w 100% z moimi problemami.
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Ja na auta z rynku wtórnego nie narzekam, ale to zasługa taty pasjonata i mechanika. Miesiącami potrafi szukać, aż znajdzie coś w zadbanego w idealnym stanie, zna się to innego nie kupi. Ale wiem, ze bardzo ciężko o takie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-02-14 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja tez nie narzekam, bo dotychczas sie nie przejechalismy. Po prostu nie potrzebnie zwlekalismy ze sprzedazą.
#171 |
Mother of Cats
|
Macham znad zakwasów, słoneczka, spaceru z kurtką w ręce (bo z kurtką na grzbiecie wytrzymac się nie dało) i zakupu świeżej kawy, żeby znów odpalić dawno nieużywane ptaszydło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Macham snat wypadnietych koronek
![]()
#173 |
Piers do przodu
|
A ja ze specjalną dedykacją dla Baru :
#174 |
Panaroja
|
snad ogólnego zdechu
![]() ojojku ![]() ![]() Dla wielbicieli języka angielskiego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ech no, jutro tam zrobie awanture , bo juz naprawde mam dosć
![]() Jeszcze przymusowa dieta - bo jak jesc??
#176 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Znad gotowania obiadku i powrotu męża (jak właśnie słyszałam przez okno) ![]() A dzie Ju, jak jej nie ma tu i tam?
![]() |
#177 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
#178 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłałam dziś TZa z Didem na spacer a ja zaliczyłam pierwsze prawdziwe zakupy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
krówkę miał dłużej niż żonę i nigdy nie zawiodła, dopóki nie wybuchł silnik parę mil przed lotniskiem i parę godzin przed koncertem Loreeny w wawie ![]() nie mogłam uwierzyć, ale widocznie tak miało być ![]() w ciągu tygodnia znalazł żabę, od jakiejś emerytki kupił, z małym przebiegiem i w idealnym stanie. czasem się tylko trupy w bagażniku trochę tłuką, ale hindusi je uciszają za parę funtów ![]() zjeździliśmy nią kornwalię i całe południowe wybrzeże jeszcze pewnie do walii nas zawiezie, ale na szkocję raczej trzeba będzie zmienić na coś wygodniejszego dla kierowcy a w mojej rodzinie ojciec chrzestny wszystkim samochody dostarcza, bo przez prawie 30 lat tysiące ich sprowadził i wie co wybrać ![]() 1. ![]() 2. też prezent? ![]() Cytat:
![]() EGa nie piję od dłuższego czasu, przerzuciłam się na english breakfast, darjeelinga i yorkshire ale będę trochę buszować za herbami, to jakbyś miała jakieś typy słabo dostępne u nas, to pisz ![]() Cytat:
1. ![]() a ja nie mam czasu ani siły ![]() 2. ![]() spontaniczna, bo dzień wcześniej po południu potwierdzili mi zmianę na spokojny dzień, a imprezę chyba w nocy klepnęli ![]() ale już wiem, co najważniejsze dla mnie, że nie ma problemów z zamianami i będę mogła sobie krótsze wypady robić ![]() desperat ![]() ciekawe czy zrobią z tego materiał na nową książkę, film czy choćby odcinek ojca mateusza.... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam z czym przyszłam
zabrać nie mogę ![]() ale imienia szukamy ![]() IMG-20160214-WA0000.jpg IMG-20160214-WA0003.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.