|
|
#601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój ukochany jedzie za granice. Część II
Cytat:
Cytat:
uwielbiam puzzle. kazdy piniądz bym na nie wydała. ajajajaj. ja sie nudze, az chyba naprawde zaczne sie uczyć ;/
|
|
#602 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() musissz sledzic prognoze![]() o powrocie mojego wiem tylko ja moja rodzinnka i przyjaciolka-od tz-ta nikt nie wie tylko ja bede czeakala na niego na dworcu![]() ![]()
|
|
|
|
|
#603 |
|
Moderatoreska
|
Tak to zalezy od pogody, ale u niego narazie jest cieplutko nawet na krotki rekaw jeszcze chodza. Tam zima na dobre moze sie zaczac pod koniec listopada lub z poczatkiem grudnia, a jak wcale sie nie zacznie jak w tamtym roku to zobaczymy sie dopiero kolo 20 grudnia. Wiec na 100% nie wiem kiedy tz bedzie wracal.
Zaba, a ja do puzli nie mam cierpliwosci nie lubie ukladac ![]() E. chyba dzis dluzej bedzie pracowac bo jeszcze go w domku nie ma bo nie dostalam sygnalku
|
|
|
|
#604 |
|
BAN stały
|
[quote=froggie;5572645]
dawaj linka uwielbiam puzzle. kazdy piniądz bym na nie wydała. ajajajaj. zabko w goglach wpisz puzzle online i sa rozne stronki |
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
a to to wiem. ale myslałam ze trafiłaś na jakąs fajną
|
#606 |
|
BAN stały
|
nie nie tak se rozne patrzylam
|
|
|
|
#607 |
|
Moderatoreska
|
Zaba chyba poszla szukac puzzli
Bo zniknela nagle.Ja sie wypluskalam robie sobie herbatke i jak zwykle wieczorek przed kompem
|
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
aaa nie prawda
![]() poszłam jeść. dzisiaj jestem głodzilla. zrobiłam sobie tosty z czosnkiem, wędlinką, serkiem zółtym i ziołami ![]() dobre było, ale mało ![]() dobrze, że TŻ nie bedzie do jutra, bo jakbym z tej tęsknoty tyle żarła to by sie ze mnie hipopotam zrobił, a nie żabka
|
#609 |
|
BAN stały
|
a ja sobie robilam zapiekankiz wedlinka i serem
nie znosze zadnych ziół łe wlaczam tv i bede ogladala jednym okiem nianie a potem moj ulubiony serial-kryminalni-uwielbiam-zawsze sie cos dzieje, 3ma w napieciu ![]() pustki jak nigdy ![]() daje nura do wanny
Edytowane przez laura87 Czas edycji: 2007-10-20 o 20:30 |
|
|
|
#611 |
|
BAN stały
|
zabko masz żoladek bez dna?
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i ja z pracy ooooooooooooooooh
![]() zmeczylam sie :P ale byla promocja podpasek always i mam zapas na caly rok za free chyba no co jeszcze aaa nadrobilam to co pisalyscie ![]() Ajolka JA bym nie sluchala faceta i bym poszla do pracy MAcie takie same prawa.On pracuje to czemu ty nie mozesz. Praca to nie tylko pieniadze to nowe kontakty , odkrywanie innych rzeczy i co najwazniejsze dla kobiet czekajacych na swoich tżtow : Zabojca czasu takze sie nawet nie zastanawiaj Mnie by nikt sila nie zamknal w domu chocbym miala sie o to bic to ja chce pracowac, pracowac bede i tyle o ![]() noooo a wy tak mowicie o przyszlosci.. uuuh jesli do tego dojdzie, to ja sie boje wyplyniecia z tym moim gagatkiem w przyszle wakacje na 3 miesiace. Nie za bardzo bym chciała. hmm ale to chyba raczej strach, niz niechec,. Nigdy nie chcialam pracowac w miejscu, w ktorym pracuje bliska mi osoba. hmmm/. noooooooooooo co ja jeszcze chcialam :P chyba nic ![]() bede was podczytywac do wieczorka ![]() a teraz ide zmyc MAJ MEJKAP :P
|
|
#613 |
|
Moderatoreska
|
|
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Łoooo ale się rozgadały
![]() Właśnie TZ wyszedł ode mnie Załatwiłam wszystkie pieczątki no i teraz moge śmiało NIP załatwiać
|
|
|
|
#615 |
|
Moderatoreska
|
No w koncu watek ruszyl, a juz myslalam ze pustki beda i sie rozkreci jak pojde spac
![]() E. chyba za duzo siedze na kompie bo od wczoraj kolano mnie boli nie moge nogi sfobodnie wyprostowac, a zawsze z tym kolanem tak mam jak np. jade dlugo samochodek ok 5-6 godzin to tez mnie kolano boli. |
|
|
|
#616 |
|
Raczkowanie
|
Macie wszystkie racje tylko ja taka dupa jestem juz dawno powinnam to zrobić...a i jemu byłoby lepiej i to w 100% bo ja ostatnio jestem bardzo marudna.....najglupsze rzeczy mnie denerwują....tylko czekac aż się pokłóce a ostanio tomi sie przytrafia co kilka dni.
|
|
|
|
#617 |
|
BAN stały
|
no wreszcie przyszly dziewczyny
bo nie bylo co czytac![]() tz dzwonil i przez niego przegapilam 15minut kryminalnych i teraz nie wiem o co chodzi ![]() to jak masz taki zapas to nic tylko krwawic haha |
|
|
|
#618 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tak mi sie zdaje-jeszcze tak ni mialam ale mi sie wydaje lepiej byc dobra i pocieszac sie i czułe słówka szeptac hehe
|
|
|
|
|
#619 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Poszukaj sobie jakiegos zajecia, napewno cos interesujacego znajdziesz ![]() Agoosia jak tam po zajeciach???? |
|
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
na to chyba wygląda. zasysam wszystko co się da
![]() Cytat:
|
|
#621 |
|
Moderatoreska
|
|
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
tyle napisalyscie, ze musze ponadrabiac jakis czas ![]() po dzisiejszych zajeciach mam tylko 1 uwage - jestem debilem stylistycznym :/ nie wiem, czy cos ze mnie bedzie tam sa za wysokie loty za to z samym makijazem zabawa bardzo mi sie podoba
|
|
|
|
#623 |
|
BAN stały
|
ahhh ja zrobilam sobie goraca kapiel i czuje sie fantastycznie
|
|
|
|
#624 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Domyslam sie ze to byly pierwsze Twoje zajecia??? |
|
|
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma nic gorszego emotka nie odda wielu uczuc, i juz jest o co sie doczepic napisze na koncu ok to tez bedzie zle ,bo np. wolalabym by napisal :tak kochanie dlatego jakos ostatnio,wole z nim, pogadac na skypie bo piszac mozna sobie w glowie wieele scenariuszy napisac :P hhehehe nooooooooooooooo moje gardlo znacie sposob na poprawe gardla ... bez uzycia plukania solą ?? jakis domowy sposob bo nie mam ani jednej tabletki a sklepy zamkniete juz.
|
|
|
#626 |
|
BAN stały
|
e tam sa apteki całodobowe
|
|
|
|
#627 |
|
Moderatoreska
|
Kurcze, a ja wlasnie sobie uswiadomilam ze nie dokupilam doladowania do skypa, a jutro tz bedzie dzwonil, mialam jutro nigdzie nie wychodzic, ale bede musiala skoczyc po doladowanie bo mi zostalo tylko 56 minut rozmowy
![]() E. Z domowych sposobow to znam wlasnie tylko ten ![]() Ale jak chcesz to nadstaw gardlo do cd-roma to ci psikne tantum verde do gardelka
|
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak u mnie na chyloni nba kazdym zakrecie
jak se wybuduje chyba hehe a leje deszcz ... psa szkoda wystawiac na dwor Ale moze ktos inny mi doradzi? bo jutro juz kupie tabletki jak bede jechala do pracy dzis musze sobie inaczej pomc a sol odpada bo jak to czuje w ustach to wymiotuje .
|
|
#629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do makijażu, to jestem pewna, że dam radę ale już cała stylizacja, zrobienie stroju z 3 szmatek i korali.. myślałam, że zrobiłam dobrze, a zrobiłam źle nie znam się ![]() Cytat:
a na gardło nic sobie nie przypominam, oprócz spania w szaliku - poważnie tylko sie nie udusic prosze!
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

flejksy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Macie wszystkie racje tylko ja taka dupa jestem juz dawno powinnam to zrobić...a i jemu byłoby lepiej i to w 100% bo ja ostatnio jestem bardzo marudna.....najglupsze rzeczy mnie denerwują....tylko czekac aż się pokłóce a ostanio tomi sie przytrafia co kilka dni.