Mamy marzec 2016 - cz. 10 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-15, 12:20   #2371
201610051940
Konto usunięte

Dot.: Mamy marzec 2016 - cz. 10

Opieka i jedzenie ok. Najgorsze jest to ze jest zakaz odwiedzin i siedzę jak w klatce :-( mam dwie dziewczyny na sali które się przeziebily i aby kaszla i smarkaja :-(

Mój Tż tez chory i juz go tydzień nie widzialam
201610051940 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-15, 12:22   #2372
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
może zanim się wypowiem powinnam spróbować ale jakoś nawet nie mam ochoty...
Nie no spoko, ja też śledzi nie cierpię mimo, że nie próbowałam ale pokrzywa np. miło mnie zaskoczyła. Przypomina mi w smaku mięte, a tę bardzo lubię

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdka997 Pokaż wiadomość
Ojej, to faktycznie musi Ci być smutno jeszcze troszkę i będzie coś wiadomo.
Stary 2016-02-15, 12:22   #2373
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Opieka i jedzenie ok. Najgorsze jest to ze jest zakaz odwiedzin i siedzę jak w klatce :-( mam dwie dziewczyny na sali które się przeziebily i aby kaszla i smarkaja :-(

wspolczuje,najgorszy właśnie ten zakaz odwiedzin,słyszalam że w wielu szpitalach teraz jest

Ide smażyć naleśniki,corcia prosi

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-15, 12:24   #2374
lala_la
Rozeznanie

Abii ja nie mam problemów z dziąsłami ale jak byłam na czyszczeniu zębów to higenistka uprzedzała że mogą w ostatnich miesiacach spulchnąć i krwawić żeby sie nie przejmować. Powiedziała że nie którym tak puchną że zębów nie widać więc nie jest z nami najgorzej.
Ja mam za to słabe naczynka w nosi jak kichne to zawsze z krwią ale to też ponoć norma.
lala_la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-15, 12:32   #2375
dezire
Zakorzenienie

O ludzie dziewczyny !! ale mnie smutki złapały.

Byłam dzis na ostatniej wizycie. Od teraz do terminu porodu jestem jakby zdana tylko na siebie, czekam na to co dziecko wymyśłi tzn. panika lekka że jak to? gdzie wizyta? a usg? a badanie krwi? Aaaaaaa.... poza tym wyszło trochę "szydło" z worka, że poza chodzeniem na NFZ korzystałam tez z prywatnej słuzby zdrowia tj. luxmedu.
Niby co komu do tego, ale na NFZ miałam naprawdę superprzyjemna opiekę i mam poczucie winy, że to może oznaka brak zaufania do lekarza. A jak padło Ostatnia Wizyta to już w ogóle że lekarz pewnie Foch!
tak, tak to pewnie urojenia ciężarnej, ale pewnie sobie tego nie przetłumaczę, wezmę do siebie i w ogóle.

2004 - Boisz się, że ludzie z internetu odnajdą cię w prawdziwym życiu.

2014 - Boisz się, że ludzie z prawdziwego życia odnajdą cię w internecie.

dezire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-15, 12:33   #2376
eeyesblue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lala_la Pokaż wiadomość
Ja zamierzam ale jeszcze nie kupiłam, herbaty uwielbiam ale nie ziołowe nawet do miety mnie nikt nie zmusi, dobrze że ona kilka złotych kosztuje to zaryzykuje. Chyba duzo zalezy od subiektywnej opini bo gdziesz czytałam w internecie że jest pyszna jak nie zioło.

ja wlasnie bardzo duzo pije ziolowych herbat i przeroznych ogolnie, bo lubie ale ta jest chyba najgorsza jaka mialam chyba, ze mam jakas ze starych lisci

mi tez przy myciu zebow dziasla krwiawia, cala ciaze w sumie. teraz dolaczyla suchosc nosa, lzawienie i pieczenie oczu

ide smazyc placki ziemniaczane
Stary 2016-02-15, 12:33   #2377
Abii84
Rozeznanie

Cytat:
Abii ja nie mam problemów z dziąsłami ale jak byłam na czyszczeniu zębów to higenistka uprzedzała że mogą w ostatnich miesiacach spulchnąć i krwawić żeby sie nie przejmować. Powiedziała że nie którym tak puchną że zębów nie widać więc nie jest z nami najgorzej.
Ja mam za to słabe naczynka w nosi jak kichne to zawsze z krwią ale to też ponoć norma.
no to chociaż tyle że do 2go marca już niedaleko, może się nie wścieknę do tego czasu :P zęby na razie widać więc nie ma tragedii tylko przy jedzeniu mam problemy ale póki co przerzuciłam się na chleb tostowy więc jest trochę łatwiej.
Abii84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-15, 12:35   #2378
marta1986222
Zakorzenienie

mi też przy myciu krwawia dziasla

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2016-02-15, 12:36   #2379
lala_la
Rozeznanie

Abii przypomniałaś mi chleb tostowy z serem to była moja urozmaicona dieta pierwszego trymestru cała reszta lądowała w toalecie.
Stary 2016-02-15, 12:37   #2380
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
Ja już po obchodzie i ordynator zarzadzil że zostaje już do porodu zalamalam się troszke, myślałam że jeszcze będę w domku przed urodzeniem no ale trudno. Tutaj jesteśmy bezpieczniejsi

Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
trzymaj się kochana, już bliżej jak dalej
A przynajmniej się stresować nie będziesz czy dojedziesz na czas

Cytat:
Napisane przez dezire Pokaż wiadomość
A dlaczego bierzecie no-spę w tym okresie?
Chodzi o ból czy nospa działa pozytywnie na tym etapie? np opóźnia skracanie sie szyjki ?
na mocne skurcze i ból

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Ja od 4 nie spie. Nerka nie daje mi zyc. Chyba mnie szlag jasny trafi i jak tak dalej pojdzie to pojade i bede blagac o kroplowe bo chyba zwariuje. Ilez czlowiek moze cierpiec? No ile ?
biedna

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
Malinka mam nadzieje ze sie bilet znajdzie do konca miesiaca jeszcze troche zostalo...szkoda kasy.

Diablica moje dziewucha jak zacznie rozrabiac to tez zastanawiam sie czemu wszyscy mowia ze pod koniec aktywnosc dziecka jest mniejsza..
NA szczęście bilet znalazłam
Będzie mnie za to chłop dziś masował, nie ma to tamto

Też właśnie nad tym ostatnio myślałam, bo moja wieczorami to takie cyrki robi, że szok
Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
Przyjechałam tylko na ktg! Myślałam, że o tej porze już w domu będę ale niee.. Moje uparta dziecko zrobiło taki cyrk, że mnie odłączyły! Niby taka duża a ucieka spod głowicy i same szumy.. Poszłam na usg czy wszystko okej, teraz mam chwilę odpocząć i druga próba
ale łobuziara Ci rośnie

Cytat:
Zapomnialam..wg Om Dzisiaj witamy 38 tydz (37 +0)Do porodu zostalo 21dni..

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk
Czyli jesteście donoszone

Cytat:
Napisane przez verrerie Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, u mnie urwanie glowy. Meza chyba udusze ktoregos dnia jest taki podly! Wszystko mu przeszkadza non stop sie drze. Przeprowadzka jeszcze w proszku, a dzisiaj rano kazali nam odebrac synka. Maz moj gdzies pojechal i go nie ma a juz 11:15. Jakas masakra, jak on mnie wkur**a beznadziejny jest. Ja rozumiem, ze jest nerwowo bo mamy przeprowadzke i w ogole, ale sa rzeczy wazne i wazniejsze, a dla niego liczy sie tylko on
dużo Wam się zwaliło ostatnio na głowę
Trzymaj się kochana

Najważniejsze, że synka masz już przy sobie
Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
U nas bardzo dobrze, wazymy juz prawie 2200 g i za kilka dni idziemy do domu !!!!
super

Cytat:
Dziewczyny, robi któraś z was wałówke na "po powrocie ze szpitala"?
Typu jakieś zamrożone pierogi, krokiety, nie wiem, gotowy sos bolonski tylko do odmrożenia i podgrzania?

Mój tz niestety jest antytalent jeśli chodzi o gotowanie i niestety mało kiedy wyjdzie mu coś smacznego :-P ale mu tego nie mówie oczywiście :-P i myślę czy nie zrobić małych zapasów, chociaż na kilka razy kiedy nie będę w stanie /nie będzie czasu zrobić obiadu.
ja nie robię, mąż gotuje bardzo dobrze wiec się nie boję o niego. Zresztą od jakieś 2 miesięcy to on się domem zajmuje i gotowaniem więc nie zginie A i ja coś dobrego pewnie po wyjściu ze szpitala dostanę
Stary 2016-02-15, 12:37   #2381
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

Dziewczynki a myślałyście już o tym co ubrać na chrzest? Chodzi mi o chłopca bo z dziewczynką jest mniejszy problem

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-15, 12:38   #2382
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
ja wypilam pierwszy kubek tej herbaty z lisci malin i jest nie dobra blee nie wiem czy kolo malin w ogole te liscie rosly czy jakis krzakow ktos to pije w ogole czy tylko ja sie na to porwalam?
Ktiry u Ciebie tc?

U mbie 24 dni do porodu. A dopiero byla studniowka

Wy tak narzekacie na to kopanie. Juz 100 razy bardziej wolalabyl, te bolace kopniaki niz te ciche dni mojej Malej. Serio. Jak mi sie dluzszy czas nie rusza to schizuje. Tlumacze sobie ze przeciez musi spac, ze sluchala i polozna i bylo ktg i sluchala lekarka. No ale schizy mam jak jej nie czuje. A przeciaz za kazdym razem nie bede jej budzic

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-15, 12:39   #2383
dezire
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek2507 Pokaż wiadomość
Dziewczynki a myślałyście już o tym co ubrać na chrzest? Chodzi mi o chłopca bo z dziewczynką jest mniejszy problem
to pewnie zalezy kiedy chrzest tj od miesiąca i wieku dziecka

2004 - Boisz się, że ludzie z internetu odnajdą cię w prawdziwym życiu.

2014 - Boisz się, że ludzie z prawdziwego życia odnajdą cię w internecie.

dezire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-15, 12:41   #2384
faithworkswonders
Wtajemniczenie

Ja już przed ciążą miałam nadwrażliwość dziąseł a teraz to już w ogóle kosmos ja za to strasznie puchne i to wstaje już spuchnieta , a wieczorem to stopy mam tak opuchnięte że nie mogę ujsc tak mnie aż bolą
Czekam już na wizytę pod gabinetem, od 14 przyjmuje a jestem 2

Emilia
faithworkswonders jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-15, 12:41   #2385
mira81
Zadomowienie

Abii mnie jakos bardzo dziasla nie spuchly ale od czasu do czasu bola, troche puchna i krawiawia. Dentystka mi mowila zeby wtedy Eludrilem plukac no i za jej przykazaniem 2 razy dziennie czyszcze przestrzenie miedzy zebami tymi malymi wyciorami..szczoteczkami czy jak to sie tam nazywa.

mira81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-15, 12:43   #2386
Abii84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek2507 Pokaż wiadomość
ja najpierw musze znalezc chrzestnych... a synusia na chrzest ubralam w bialy garniturek kupiony za grosze specjalnie na tę okazje. chrzest byl w lipcu wiec maly mial niecale 2 mce i długie spodenki i dlugi rekaw sie swietnie sprawdzily.
Abii84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-15, 12:44   #2387
aguleck
Raczkowanie

kalina, super, że Staś przybiera na wadze. Laktacja pewnie się jeszcze rozkręci. I tak jest super, że karmisz troszkę swoim, a trochę mm. Napewno jest trudno z wcześniakami, bo ani dzidziuś nie jest gotowy na ssanie, ani piersi na karmienie.

verrerie, tak jak dziewczyny pisały. Jak już będziecie z Rossem w nowym mieszkanku, wszystko się napewno ułoży i emocje opadną. A jak z laktacją?

monikmi, jesteś naprawdę dzielna. Leżenie w szpitalu nie jest przyjemne, ale to dla waszego dobra. Zresztą sama o tym wiesz najlepiej i widać po twoich wypowiedziach, że bardzo rozsądnie do tego podchodzisz.

gwiazdka, ty też dzielnie znosisz ten szpital. Współczuję, że nadal nie wiesz na czym stoisz. Oby jak najszybciej wszystko się wyjaśniło.

misia, jak nerki? Bardzo współczuję tych cierpień.

Co do gotowania na zapas, to mam nadzieję, że tż sobie poradzi. Poprzednio to głównie on gotował przez pierwsze tygodnie. Zupy typu rosoł, czy jakaś jarzynówka, krupnik naprwdę nieźle mu wychodzą. Mięso wrzucić do piekarnika, to też nie problem. Na naleśniki, czy racuchy nie ma szans, ale to przecież tylko parę tygodni, da się wytrzymać. A pierogi i tak kupujemy. Zresztą ja jednak jestem zwolenniczką lekkostraenej kuchni przy kp. Oczywiście wiem, że nie ma czegoś takiego, jak dieta matki karmiącej, ale lepiej produkty wprowadzać pojedynczo, więc na początku dieta będzie u mnie dość monotonna.
aguleck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-15, 12:46   #2388
gosza82
Rozeznanie

Olgietka ja także mam nadzieję że urodzę przed terminem bo już naprawdę ciężko się czuję w nocy przy każdym przewracaniu stękam w dzień chodzę jak zoombie zero energii wszystko przygotowane i tylko atkie czekanie teraz jak na szpilkach

Ktoregos_dnia to faktycznie też bym miała problem z wyborem tym bardziej byłoby mi szkoda lekcji śpiewu bo u mnie w SR nie było

Monikmi to prawda w szpitalu nie pozwolą nam przytyć dbają o nasz wygląd jeśli chodzi o jedzenie

Lala mi zaś strasznie dziąsła krwawią

Ja nie mam dziś weny na obiad chyba będzie sałatka bo widzę jest sałata kukurydza suszone pomidory tuńczyk fasolka czerwona cebula czerwona tak więc dziś fit obiad
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-15, 12:51   #2389
mira81
Zadomowienie

Ja dzis mam szal na sprzatanie.. posprzatalam lazienke, toalete, sypialnie na tip top lacznie z umyciem okna i zmiana firan i zaslon. A i prasowanie skonczylam. Teraz odpoczywam chwilke ale strasznie mnie korci zeby jeszcze w salonie umyc okno i zmienic zaslony. Mam tyle mocy dzisiaj ze hej, tylko mozg mi sygnaly wysyla ciagle: siedz na dupie kobieto bo sie zle skonczy. Normalnie az mnie skreca ale odpuszcze raczej bo chce jeszcze w dwupaku przynajmniej ten tydzien wytrwac.

Stary 2016-02-15, 12:55   #2390
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Dark u mnie też sie nie wyrzuca jedzenia tak staram sie obmyślać obiady żeby wszystko wykorzystać. Nawet nie chodzi o biede choć u mnie w domu też sie kiedyś każda złotówka liczyła ale o zwykły szacunek do jedzenia. Nawet bułki suszą sie na kaloryferze na bułkę tartą.
też nie wyrzucamy jedzenia, staramy się jesć wszystko albo mrozić na zaś. Bułkę tartą też sami robimy

Cytat:
Jak tż pyta czy to czasem nie zdrowo to mu mówie że wyczytałam w internecie że sie muszą z asymilować z domowymi bakteriami

Cytat:
Ja nie piję bo nikt i nic na świecie nie zmusi mnie do picia jakichkolwiek ziół, nie wiem, rumianku, mięty czy pokrzywy :-P na samą myśl mi słabo :-P
ja z ziołowych tylko miętę jestem w stanie przełknąć
Ale za to owocowe uwielbiam

Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
KWy tak narzekacie na to kopanie. Juz 100 razy bardziej wolalabyl, te bolace kopniaki niz te ciche dni mojej Malej. Serio. Jak mi sie dluzszy czas nie rusza to schizuje. Tlumacze sobie ze przeciez musi spac, ze sluchala i polozna i bylo ktg i sluchala lekarka. No ale schizy mam jak jej nie czuje. A przeciaz za kazdym razem nie bede jej budzic
Ja mimo, że Mała czasem kopie jak szalona to nie narzekam (no, wczoraj narzekałam pierwszy raz od początku mężowi, bo tak mnie lała po żołądku, że aż mnie mdliło), bo zdarzały jej się już ciche dni, a ja wtedy od zmysłów odchodzę..

My już po wizycie, ostatniej. Mała nadal główkowo ułożona Dno macicy już coraz niżej. Posłuchałam serduszka, pobrała mi gbs i zbadała szyjkę, która się skraca, jest miękka i ogólnie mam już rozwarcie na jakieś 1,5 palca Ostatnie dni ze skurczami się do tego przyczyniły i położna mówiła, że to dobrze, że wszystko się szykuje coraz bardziej do porodu. Teraz tylko zostało czekać kiedy nasza panna zechce wyjść. Jeśli by zmieniła zdanie to mam skierowanie na ktg w dzień terminu. Jak wyjdzie ok, to kolejne po 3 dniach, a jak nic nie ruszy to 5dni po tp wywołują. Czyli najpóźniej 14.03 będę rodziła
Badań już żadnych nie robię, wynik gbs przy przyjęciu sobie sprawdzą i ewentualnie dadzą antybiotyk i będą robić na cito dodatkowe badania.

Ogólnie mam już się nie trzymać 10 skurczy na dzień tylko liczyć co ile są i jak długie i mocne Dostałam wskazówki kiedy na IP jechać i pogratulowała mi położna, że dotrwałyśmy tak długo

I najlepsza wiadomość Od ostatniej wizyty 5tyg temu przytyłam zaledwie 1kg Jak tak dalej pójdzie to będę w dole widełek jakie miałam przyzwolenie na przytycie

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
ide smazyc placki ziemniaczane
też będę dziś miała

Cytat:
Ja dzis mam szal na sprzatanie.. posprzatalam lazienke, toalete, sypialnie na tip top lacznie z umyciem okna i zmiana firan i zaslon. A i prasowanie skonczylam. Teraz odpoczywam chwilke ale strasznie mnie korci zeby jeszcze w salonie umyc okno i zmienic zaslony. Mam tyle mocy dzisiaj ze hej, tylko mozg mi sygnaly wysyla ciagle: siedz na dupie kobieto bo sie zle skonczy. Normalnie az mnie skreca ale odpuszcze raczej bo chce jeszcze w dwupaku przynajmniej ten tydzien wytrwac.

syndrom wicia gniazda jak nic Ci się włączył
Ale odpocznij, zostaw resztę na inny dzień, żebyś nie urodziła.
Stary 2016-02-15, 12:57   #2391
gosza82
Rozeznanie

Malinka za bardzo udaną wizytę!!! To już tylko czekać nam zostało

Mira pożycz trochę tej mocy
Stary 2016-02-15, 13:00   #2392
mira81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosza82 Pokaż wiadomość
Malinka za bardzo udaną wizytę!!! To już tylko czekać nam zostało

Mira pożycz trochę tej mocy
Gosza wysylam..odbierz..bo jak nie to mnie skreci od tej energii i umyje to okno w salonie a potem za ciosem jeszcze w kuchni...nienawidze robic na raty.

Stary 2016-02-15, 13:01   #2393
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
Ja już po obchodzie i ordynator zarzadzil że zostaje już do porodu
Jesteś dzielną Mamusią

Cytat:
Napisane przez trzydziescidwa Pokaż wiadomość
marudź nam na forum, będziemy szukać rozwiązań jak ulżyć i pomóc sobie nawzajem

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Coraz lepiej ale wciąż dokarmiam mm. Niestety, nie starcza mi.
To super najważniejsze, że Stasiu najedzony.

Cytat:
To bardzo długo się z nim nie widziałaś
Stary 2016-02-15, 13:03   #2394
gosza82
Rozeznanie

Biorę i wstaję chyba czas najwyższy wyskoczyć z piżamy
Stary 2016-02-15, 13:03   #2395
_emma
Zakorzenienie

Jestem po wizycie.
Szyjka bardzo krótka i miękka
Stary 2016-02-15, 13:07   #2396
m_moni
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
My już po wizycie, ostatniej. Mała nadal główkowo ułożona Dno macicy już coraz niżej. Posłuchałam serduszka, pobrała mi gbs i zbadała szyjkę, która się skraca, jest miękka i ogólnie mam już rozwarcie na jakieś 1,5 palca Ostatnie dni ze skurczami się do tego przyczyniły i położna mówiła, że to dobrze, że wszystko się szykuje coraz bardziej do porodu. Teraz tylko zostało czekać kiedy nasza panna zechce wyjść. Jeśli by zmieniła zdanie to mam skierowanie na ktg w dzień terminu. Jak wyjdzie ok, to kolejne po 3 dniach, a jak nic nie ruszy to 5dni po tp wywołują. Czyli najpóźniej 14.03 będę rodziła
Badań już żadnych nie robię, wynik gbs przy przyjęciu sobie sprawdzą i ewentualnie dadzą antybiotyk i będą robić na cito dodatkowe badania.
I najlepsza wiadomość Od ostatniej wizyty 5tyg temu przytyłam zaledwie 1kg Jak tak dalej pójdzie to będę w dole widełek jakie miałam przyzwolenie na przytycie
super! same dobre wieści!

zmieniłam sobie avatar na poprawę humoru

idę poćwiczyć

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie.
Szyjka bardzo krótka i miękka
fajowo
ciekawe jak tam u mnie.ostatnio zamiast skracać, to się wydłużyła
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-15, 13:07   #2397
faithworkswonders
Wtajemniczenie

Emma - nic z tym lekarz nie będzie robil? Bo mamy podobny termin bo mam dwa na 21/03 i 26/03

Emilia
faithworkswonders jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-15, 13:14   #2398
eeyesblue
Zadomowienie

malinka9191, emma super, ze wizyty udane i corcie sie szykuja powoli na swiat

chyba przesadzilam z obiadem, dopadla mnie zgaga
Stary 2016-02-15, 13:14   #2399
marta1986222
Zakorzenienie

Malinka to super że ostatnia wizyta udana.
Nie pozostaje nic innego jak czekać na corcie.

Emma to super że coś się dzieje w tym kierunku,mniejsza szansa na przenoszenie

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2016-02-15, 13:15   #2400
lala_la
Rozeznanie

malinka zazdroszcze wagi u mnie w twa tygodnie dwa kilo przybyło
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości