![]() |
#2491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - cz. 10
polly kochana, już bliżej jak dalej i niedługo będzie po wszystkim
![]() Moniaaa, pisz co u Was bo my spragnione wieści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Zakorzenienie
|
![]() Musimy dać radę. BTW... skakanie i kręcenie na piłce mogą przyspieszyć poród? Nie mowie, że już teraz zacznę skakać, ale piłki są akurat w Biedronce za 20 zł i jeśli mogą pomóc, to kupię:P
![]() |
#2493 |
Zakorzenienie
|
To dobrze
![]() Zazdrosna, chce być najważniejsza dla mamy, a nie jakieś tam obce baby ![]() Witaj w klubie! Ja też mam dość, a tu jeszcze tyle czasu do porodu. Mam ochotę płakać do poduszki ale nie wypada tego robić przy dziecku i reszcie familii ![]() ![]()
#2494 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam, mam dużo miejsca do płakania. Do tego zapas pocieszycieli w słonej i słodkiej postaci.
![]() |
#2495 |
Zakorzenienie
|
No skakanie i kręcenie na piłce chyba pomaga wprowadzić dziecko w kanał rodny. Ale mogę się mylić. Nie wiem jak to się ma do nierozpoczętego porodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2497 |
Raczkowanie
|
Tak skakanie na piłce może przyspieszyć poród. Ja sobie kupiłam bo chciałam poćwiczyć ale teraz gin zabronił mi w ogóle na nią siadać. Często też na salach porodowych są piłki
![]()
#2499 |
Rozeznanie
|
Polly ogarnij sie bo spadłaś z podium w top gadułach
![]() U mnie też śluz jak takie lekko zielone smarki ale juz od dluzszego czasu taki mam. Gbs u mnie tylko z pochwy. ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Ja pilke nam za punkty z almy bede cwiczyc oddychanie i skakac przed porodem. Moja siostra na niej skakalaz dzieckiem tylko to malej pomagalo na kolki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() co u was dziewczyny? ![]() polly biedna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Zakorzenienie
|
Szkoda tylko, że w całej ciąży ani razu nie miałam spotkania z położną, więc nawet nie wiem gdzie się zgłosić.
![]()
![]() |
#2502 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Zakorzenienie
|
Polly,
![]() Te ciążowe hormony pod koniec są okropne!! Mam je co drugi dzień i ciężko z tym walczyć :-( ale to już tak blisko, musisz jeszcze trochę wytrzymać żeby Ninka nabrały masy i urodziła się jako zdrowy, pulchniutki, donoszony bobasek. Przecież nie będziemy jej wyganiac z brzuszka w 36 czy 37 tc, co nie? :-* Zjedz sobie słodkiego pocieszacza, wagą się nie przejmuj, pewnie zobaczysz po porodzie pod kołderka chude nóżki patyczki jak u Emmy, bo wy to z natury chude lamy jesteście ![]() Poszłam się położyć z nadzieją na drzemkę i to nie jest jednak to, bo nie śpię :-P wstaje, robię herbaty i do 22 jakoś wytrzymam
#2504 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dostalam dzisiaj od tż kwiaty ![]() Powiem Wam, ze kondycyjnie super, ale szwy i tam na dole tak bola, ciezko siedziec, podniesc się tak zeby napiac tam miesnie. Bralam prysznic to tak ostroznie tam dotykalam ![]() Jutro bede korzystala z uslug doradcy laktacyjnego bo jest dostępny. Dzisiaj byla, ale mala byla na badaniach to tylko cycki mi sprawdzila, siara jest, mowila przystawiac. Ale mloda nie umie chwytac i zassac, za płytko bierze. Więc lecimy na mm. To wsuwa az sie uszy trzesa. Dolujacy jest tez placz, jak mala nakarmiona, przewinięta, wytulana (ja ją bez przerwy cmokam ![]() ![]() A i rozmawialysmy o gosciach w szpitalu. Powiem Wam, ze ja o dziwo chetnie i wszystkich zapraszam. Na razie byl tylko tż i moja mama bo tata przeziebiony, ale jutro ma wpasc chrzestny,moze moja kolezanka. Wspollokatorke mam fajna, pomagamy sobie itd.,a to jednak wazne. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2506 |
Rozeznanie
|
Emma Nadia Faithworkswonders Agulec
![]() ![]() Milka ja bardzo późno zaczęłam zbierać wyprawkę malowanie też zrobiłam w 35 tyg nawet wózka jeszcze nie kupiłam ![]() ![]() ![]() Milenujdka i tak dużo dzisiaj zrobiłaś ![]() Mi się udało zwlec z łóżka i przywiozłam kołyskę która u nas jest od 37lat i tak wędruję od dzidziusia do dzidziusia ![]() M_moni a co Ty jeszcze tam ćwiczysz ![]() Dezire przepis na farsz pychotka chyba sama się skuszę ![]() Szczeperka czyżbyś była następna ![]() Monicca Fasolka ja dziś także miałam dwa takie mega skurcze że aż mnie w pół zgięło ![]() Polly ![]() Moniaaa gorące uściski dla Was ![]() Eeyesblue taka sama było moja reakcja jak zobaczyłam Antonina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2508 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Wtajemniczenie
|
Polly ja tez mam dolki zauwazylam ze jak nie mam planu co robic i mam siedziec caly dzien w domu to jakos tak smutnieje wszystko boli a jak zajmę sie czymś to jestem w swoim żywiole i mam sily i nic mnie nie boli 😃 umów sie z kolezanka na miescie czy cos wyjdź z domu będzie lepiej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Polly spadek formy nastąpił u Ciebie zaraz po tematach natury gazowej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2510 |
Zakorzenienie
|
Już sobie wyobrazilam Andrzeja jak się gibie na różowej piłce.
![]() ![]()
![]() |
#2511 |
Rozeznanie
|
Mowili Bonku o tym serialu w dzien dobry tvn tez mi sie spodobalo ale ja to zaczne ogladac na tvn playerze jak juz bedzie wiecej odcinkow bo nie lubie potem czekac tydzien na kolejny. Mam plan karmic Staśka oglądając seriale.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Zakorzenienie
|
Bonku, muszę sobie zajęcie znaleźć. Chyba zamówię trochę materiałów i spróbuję swoich sił w szyciu na maszynie.
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Bonku, dziwne, bo mnie pierdy zawsze rozśmieszały. ![]() ![]()
![]() |
#2513 |
Zadomowienie
|
Polly dasz rade..ja caly tamten tydzien mialam placzliwy..a dzisiaj nowy duch we mnie wstapil..ale procz niego jeszcze mi bol w dupe wszedl po tym moim sprzatniu. Wyszlam do sklepu i myslalam ze juz do domu nie dojde tak mnie sieklo. Mezulo musi rozmasowac bo jutro mam zamiar konczyc co zaczelam
![]() Co do gbs to nie wiem jaki jest zwyczajny a nadzwyczajny. Mialam pobrany tylko z bozenki. Wyobrazcie sobie ze dokulalam sie do domu, a za 5 min dzwonek do drzwi..2 mile panie pytaja czy ja po polsku mowie..I sie okazuje ze to swiadkowe Jehowy.Ja nie mam nic przeciwko ich wyznaniu,zreszta zadnemu innemu tez nie. Tyle ze ja bardzo malo religijna jestem wogole. Pogadaly chwile i poszly. A ja sie zakrecilam i zapomnialam spytac jak to sie stalo ze akurat do nas trafily..az jestem ciekawa..bo nie mam drzwi oznaczonych numerem ani nazwiskiem. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Wtajemniczenie
|
A mówiłam ze za wczesno te ciuszki bierzecie teraz bylo by zajecie jak znalazl
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja jestem mega zla! kupilismy lezaczek tiny love 3w1 i dostalismy bez tej zabawki grajacej ;/ dzwonilismy, mieli dac do reklamacji i sie odezwac i co? cisza. caly tamten tydz dzwonilismy, dzis to samo na kazdy nr, zero odzewu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomału się zgracie z Tośką i będziesz wiedziała o co jej chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale bolalo mnie w kij ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2520 |
Zakorzenienie
|
Nie ma wyjścia.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.