|
|
#2521 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - cz. 10
Cytat:
Cytat:
Jakbym chciała sn a jeszcze by mi się wydawało że dużo czasu, ale musze umowic się na to cc więc pewnie mam jeszcze mniej nam zostało. Dziś mnie mąz opuścił pojechał do wa-wy do piątku, naprawiac jakąś maszynę i pytam się czy dzwonic jak mi wody odejdą żeby mnie zawiozł na ip to mnie wyśmiał ![]() .
|
||
|
|
|
#2522 |
|
Wtajemniczenie
|
Mira one chodzą od domu do domu takze to nie przypadek ze trafili akurat do Ciebie
kiedys takie 2mlodziutkie dziewczyny byly zastanawiałam się czy nie maja nic innego do roboty tylko chodzić i namawiać ludzi na swoja wiarę, ja jestem chrześcijanką ale nie wyobrażam sobie chodzić od domu do domu i rozmawiać o Jezusie udowadniać swoje racje
|
|
|
|
#2523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2524 |
|
Zadomowienie
|
Kilka stron do nadrabiania.ale.udalo sie , bylismy z psiakiem.u fryzjera o 14 a pozniej odwiedzilam.mame i siostre. A teraz zasiadam do seriali z gofrem z nutella.i bananem.
Dziewczyny ten spadek formy to.normalne tez tak.mam wczoraj podnioslam sie z lozka o 17 , mam jeszcze tyle do ogarniecia dla.malej i siebie ale.zero sily i checi. Misia jak.twoje bole? Nie zazdroszcze przechodzilam to w marcu ubieglego roku.. |
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Bonku, ja nie umiem się zabrać za prasowanie ubranek, 56 mam gotowe, 62 na suszarce wyprane a powyżej nawet nie ruszyłam
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Misia- jak tam sytuacja?
|
#2527 |
|
Zadomowienie
|
Pomocy ! Od rana myslalam, ze ktos wbija mi szpilki w bozene , a teraz 3 siku i tak piecze ze.zgina mnie w pol przez kilka minut przy siku i zaraz po. Nigdy nie mialam zadnej infekcji i nie wiem co moge zrobic? Moze jutro podjade do.szpitala z rana jak.nie przejdzie i bedzie gin. Bo ktg mam dopiero 29 lutego i wizyty juz zadnej do tp.
|
|
|
|
#2528 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny skurczę odczuwacie jako ściśniecie brzucha czy jak ? Bo już nie wiem czy wczoraj to było to czy nie
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak właśnie czuje. Tylko raz mam wrażenie, że mi ściska- jakby jakieś mega ciśnienie na niego napierało na całej powierzchni... A czasem mam wrażenie, że mnie coś rozpycha od środka. Iiiiiii.... Ja nadal nie wiem czy to TO
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie puchłam w ciazy, a po porodzie napuchly mi stopy, kostki i dlonie klapki kupilam rozm.wieksze, a i tak cisną.---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Moim zdaniem skurczu nie da sie pomylić i nie zauwazyc |
|
|
|
|
#2531 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Po 12h i potem podaje sie kolejna dawke. Cytat:
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Dziewczynki ja juz nie jestem w stanie was czytac. Bede obserwowac ktora rozpakowuje sie nastepna i czasami napisze co u nas. Niezle mam zamieszanie, serio nie dajemy rady ze wszystkim. Synus juz w domu, je ladnie ale co 2,5h. Dzisiaj pierwsza noc w domu, czuje ze bede zgon a jutro musze pakowac pudla na przeprowadzke :/ Mocno trzymam za was wszystkie kciuki. Za latwe i szybkie porody. Za szczesliwe i tylko szczesliwe zakonczenia
|
|
#2532 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2533 |
|
Zadomowienie
|
verrerie - jak tam z synkiem w domu? jak się czujecie?
dziewczyny w szpitalu, trzymam kciuki za was i żeby pobyt tam wam nie doskwierał moooniaaaa - powodzenia z karmieniem - mam nadzieję że się uda verrerie- a jak u ciebie z karmieniem w końcu zaczęłaś czy mały ładnie na mm rośnie? ja też dziewczyny nie jestem pewna czy to uczucie w brzuchu to są skurcze przepowiadające czy co ... i od kilku dni dzieje się to w tym samym czasie zaczyna się koło 19 i się nasila, rano jest ok i cały dzień też.. |
|
|
|
#2534 |
|
Zadomowienie
|
verrerie zajmij się synusiem i przeprowadzką
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam dwa kiwi :-P dobre ale szczypi język :-P aż dziw ze kiedyś ich nie znosiłam a teraz nawet ze smakiem zjem.
Magda - może to początki infekcji pęcherza, ale z tego co ja sama przechodziłam zapalenie to objawy powoli narastają i jak nie zacznie się leczyć to boli właśnie tak jak opisujesz. Miałaś kiedyś problem z piaskiem w moczowodzie?
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski.
Zaczynam nadrabianie. Verriere współczuję. Zamiast wsparcia i pomocy masz nerwówę dodatkową... ja ze swoim tez nie mam lekko. Nerwowy z niego typ i nie daj Boże nadepnac mu na odcisk, powiedzieć coś, skrytykować albo chociażby zadać jedno pytanie za dużo. Tez chciałabym więcej wsparcia i zrozumienia. Ale jak ładnie poproszę to pomoże. Misia biedna Ty. Ja mam kolki dosyć często więc jeśli to jest podobny ból tylko stały i mocniejszy to naprawdę współczuję. Monikmi ciekawe jak długo Cie przetrzymaja... nie wiem czego Ci życzyć. Oby ten pobyt szybko Ci zlecial i abyś szybko tulila swojego syneczka. Kalina super synek rośnie! Cytat:
Byłam dziś w mojej klinice. Ach wspomnienia! Najpiekniejsze! Cieszę się bardzo ze tam pojechałam. Gęba mi się śmiała od samego progu. Zostałam przyjęta i wyznaczono mi termin cc na 23go o 17. Potraktował mnie dr wyjątkowo ze względu na mojego gina z ktorym się zna bo za późno przyjechałam. Miałam tego świadomość że może być za późno ale liczyłam na farta także aby teraz dotrwac. A nawet jak się zacznie wcześniej to i tak mogę jechać aby tylko akcja za bardzo się nie rozkrecila no i żeby miejsce było. Wiec lepiej niech się nic nie rozkreca. Jeszcze tylko tydzień. Oj będzie się ciągnął.
|
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Verrerie
Super, że Synek w domu. Jednak przeprowadzki w takim momencie Ci nie zazdroszczę. Trzymaj się dzielnie. A jak Pola? Zdrowa? Jak zareagowała na braciszka w domu?
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Połowa prania wyprasowana.. Ledwo żyję
na siedząco nie umiem, a na stojąco plecy mnie bolą. Jutro kończę, bo już mam dość. Muszę pomyśleć co gdzie dać. Mieliśmy kupić drugą komodę, ale żal mi było kasy, więc teraz muszę strategicznie te ciuszki pochować.verrerie oby przeprowadzka poszła szybko i sprawnie. Wtedy na spokojnie zajmiecie się sobą moniaaa super, że taka współlokatorka Ci się trafiła może udałoby Ci się jakieś nowe zdjęcie zrobić
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Verrerie - mocno trzymamy kciuki i powodzenia, niedługo pewnie wszystko się unormuje.. Nerwy w tym okresie są normalne. Trzymajcie się ciepło i pamiętaj, że ten burzliwy okres szybko minie i mam nadzieję będziecie się szybko cieszyć wszyscy razem
Moooniaaaa - podziwiam ten optymizm myślę że powinnaś zawalczyć o kp jeśli Ci na tym zależy, daj nam jutro znać jak po konsultacji z doradcą laktacyjnym i chcemy jeszcze jakieś zdjęcie!
|
#2540 |
|
Zadomowienie
|
Mialam kiedys piasek, ale tu to takie pieczenie jak w srodku jak w bozenie, kurcze .nie wiem jak to opisac jak koncze siku to zaczyna piec cholernie, tak przy wargach jak by sie tam troche moczu dostawalo.
Bede musiala sie wybrac jutro z rana do.gin.moze go zlapie. |
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super ze po wizycie dobrze, że tak dobrze Cie potraktowali. Teraz tylko spakować tasie i czekać na godzinę zero!!! Kiedy ostatnio się nasza wróżka Kinga odzywała????
|
|
#2542 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda z tego co piszesz to raczej zapalenie pęcherza... Pij mnóstwo wody z cytryna zeby wypłukać bakterie, tabletki z żurawina jesli masz i pod kocyk kolderke i cieple majtki wygrzewaj mozesz tez ciepla kapiel wziac byle nie gorąca
|
|
|
|
#2544 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny, tak tez zrobie dzis kapiel ciepla i zaraz zabieram.sie za wode z cytryna
Jak nie bedzie lepiej to jutro podskocze do szpitala do gin ewentualnie w srode do gabinetu podejde. |
|
|
|
#2545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2546 |
|
Wtajemniczenie
|
Kto ma najwcześniej planowana cesarkę?
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2549 |
|
Zadomowienie
|
Ja
w piątek mam przyjęcie ale nie wiem czy zrobią w ten sam dzień czy na drugi ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- No taak oj to się mogą porody posypać ![]() No właśnie, ciekawe co Kiinga tak milczy
|
|
#2550 |
|
Wtajemniczenie
|
O na kiedy słoneczko masz bo cos nie doczytałam chyba
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

a to Toska
na mnie czekają jeszcze 3 prania wlozylam byle jak do szuflad i dojrzewają aż mi sie zachce 
Jakbym chciała sn a jeszcze by mi się wydawało że dużo czasu, ale musze umowic się na to cc więc pewnie mam jeszcze mniej nam zostało. 
kiedy wychodzicie?

także aby teraz dotrwac. A nawet jak się zacznie wcześniej to i tak mogę jechać aby tylko akcja za bardzo się nie rozkrecila no i żeby miejsce było. Wiec lepiej niech się nic nie rozkreca. Jeszcze tylko tydzień. Oj będzie się ciągnął.
na siedząco nie umiem, a na stojąco plecy mnie bolą. Jutro kończę, bo już mam dość. Muszę pomyśleć co gdzie dać. Mieliśmy kupić drugą komodę, ale żal mi było kasy, więc teraz muszę strategicznie te ciuszki pochować.