![]() |
#1741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Cytat:
![]() ![]() PASY: zawsze zapinam, dolny pas pod brzuch. Ale ja jestem terrorysta pasowy i nikt nie jedzie w moim aucie bez pasów ![]() POROD I.STARSZAKI Ja planuje urodzić w dzień...haha. plan jest taki ze młodą do przedszkola, my rodzimy i tata jedzie ja odebrac ![]() Oczywiiscie żartuje ![]() Triss: super ze strony opiekunki. Fajna babka ![]() Kejka: uff, ciesze sie ze sie uspokoilas troche ![]() ![]() wysłane przez tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
Hellou
A co to jest taggesmutter??? ![]() Poród/a starszaki no wiec ja nie wiem co to bedzie u nas ![]() ![]() ![]() Kejka ![]() ![]() Kuba został dzis w domu ![]() Na szczęście przyjdzie dzis do mnie koleżanka, poprasuje mi ubranka dla małego. Mam 3 wielkie kosze ubranek juz popranych. Dzis tez ma przyjść kosmetyczka i materacyk do kosza. Materac do łóżeczka chyba jednak zamówię na Allegro. Ehh |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Rozeznanie
|
A mnie dzisiaj coś rano na wymioty wzięło
![]() My syna zawieziemy do teściów, chyba oboje tam z Tż spać będą jak ja będę w szpitalu to przynajmniej problem obiadu będzie z głowy ![]()
#1744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() patryśka mąż stanął na wysokości zadania ![]()
![]() |
#1745 |
Wtajemniczenie
|
Gosiaczek a 21.03 to chyba juz jest wielki tydzien nie? Wiec Hani nauczycielka nie powinna robic problemow bo w tym czasie to w szkole juz sie nic nie dzieje
![]() ![]() Mialam tragiczna noc ale czego sie spodziewac po takim dniu...musze zadzwonic do poloznej ze nie przyjde i ma przyjsc do mnie wiec wstac z lozka musze ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- GGI dziecko owiniete pepowina w brzuchu mamy jest bezpieczne a moj lekarz nie mowi rzeczy na ktore nie mamy wplywu, zeby sie kobieta nie denerwowala ![]()
#1746 |
Zakorzenienie
|
tak w ogóle to Witam sie z rana
![]() ![]()
#1747 |
Zakorzenienie
|
Gosiaczek: Witaj w klubie, moja tez chora...uszy bolą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe - część V :-)
A lulka ! Tak myslalam ze jestes w szpitalu ze wzgledu na cisnienie i to puchniecie, widzisz jednak mialam racje
![]() ![]() ![]()
#1749 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]()
#1750 | |
Zakorzenienie
|
Właśnie położne mówiły, że mam twardą dlatego mnie boli ![]() NetaC witaj w gronie chorych ![]() ![]() Znalałam fajne koszule do karmienia ![]() http://allegro.pl/koszula-nocna-ciaz...885387266.html Brzuch mi faluje od wczoraj, nie ma litości ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
A widzisz ![]() Współczuję, że miałąs 4 zastrzyki, ja miałam tylko 2. Ale pamiętałam, że Ty też je dostawałas i było mi jakoś raźniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To taka opiekunka- w DE jest kilka opcji do wyboru- niania w domu (chyba najdroższa wersja), żłobek albo własnie Tagesmutter- czyli "zastępcza mama", która opiekuje sie do 5. dzieciaczkami zwykle u siebie w domu, albo w dostosowanym do tego lokalu. Nasza jest bardzo "elastyczna", bo swoje dzieci ma juz odchowane. Inne dzieci sa uniej czasem od 7, niektóre odbierane o 19, a od wrzesnia będa raz w tygodniu u niej spały dzieciaki, bo mamusie to też lekarki i musza miec nocne dyzury. Dla Leona juz miejsce u niej zaklepałam ![]() Cytat:
![]() Zaczełam pranie i prasowanie ![]() Z ta ilościa ciuchów to sie do Wielaknocy nie wyrobię ![]() Gosiaczek- Antos będzie kurczakiem wielkanocnym ![]()
![]() |
#1752 |
Wtajemniczenie
|
U nas nie bd problemu z kim ma zostac maly tz bierze miesiac uropu znaczy 2 tyg taciezynskie i reszte taki normalny i bd siedzial z malym a jak cos podjedzie do tesciow zeby pomogli wiec o to sie nie martwie
![]()
#1753 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Zadomowienie
|
WAGA :
ja ważyłam po narodzinach 3900 a TŻ 2700 więc niezła różnica. Dzieciaczki raczej we mnie się nie wdały ![]() dzień dobry ! ![]()
#1755 |
Zakorzenienie
|
Ale ta taggesmutter to za darmo? Nie boisz sie tak obcej babie zostawić?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1756 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajna, tylko dlaczego jest w nia ubrana taka szczupła modelka?? ![]() ![]() Cała noc śniła mi sie wizyta dzisiejsza. Nawet ze mi szpik pobierał z kręgosłupa bo było cos nie tak.. Masakra ![]() Dzien dobry wszystkim! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | |||
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Krem z awokado robiłam - i uważam, że jest przereklamowany. Ogólnie lubię awokado ale w tym kremie to porażka, nie da się wytępić tego smaku. Dawałam więcej kakao, syropu z agawy, nawet robiłam wersję z masłem orzechowym - nadal średnie. Jedyny plus to taki, że taka mała porcja zamula totalnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Zadomowienie
|
hejka trzymam kciuki za wizyty!
ja mam w czwartek kurde ja to chyba WAS wszystkie pobilam uwaga moj obwod brzucha to 120
#1760 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Rozeznanie
|
Witam się z rana. W nocy po 2 dniach w końcu moje jelita ruszyły i jaka ulga
![]() Dzisiaj rano moj był leń i w żaden sposób nie chciał się ruszać... O ho trochę nakrecilam w końcu i teraz szaleje ![]() ![]() Dzisiaj 15.20 usg zaczynam mieć stresa zobaczymy co tam u małego słychać ![]() Mój obwód brzucha w 30t1d wynosi 103cm ![]()
Żona od 4.10.2014r. ![]() Adam 4.04.2016r. ![]() Edytowane przez Agnessssa Czas edycji: 2016-02-16 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za wizytę i czekam na info ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1764 | ||
Rozeznanie
|
Witam we wtorek
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gorąco Pisałyście wczoraj o tym że wam gorąco, ja też tak mam, zawsze taki zmarzluch, stopy i dłonie zimne a teraz tak mi gorąco, tak od środka czuję ciepło, zupełnie jak nie ja ![]() Czekolada Ja ogólnie uwielbiam ![]() ![]() wogóle moje jedzenie w ciąży tak sie pozmieniało, jadłam właściwie wszystko (z małymi wyjątkami) teraz może dla mnie jedzenie nie istnieć, wszystko jest bleeee, całą ciąże z małymi przerwami mam mdłości i wymioty. ogólnie mięso nie, warzywa tylko niektóre, zupa tak na siłe, właściwie wszystko na siłę, często mam wyrzyty sumienia że jak moja mała ma rosnąć, zdrowo sie rozwijać jak ja tak mało jem. Np wczoraj zjadłam śniadanie- zwymiotowałam ![]() ehhhhh to wam się wyżaliłam...
![]() |
#1765 | |
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Jak masz możliwość to najlepiej kupić te orzechy już bez łusek, bo podobno ciężko schodzą, a jak zostawisz to krem będzie gorzkawy. Tylko ten krem wychodzi twardszy niż nutella, bo nie ma dodanych tłuszczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Zakorzenienie
|
BÓL BRZUCHA
no kurcze ciągnie mnie, i to jak położę się to wtedy czuję, mała szaleje i mam takie wrażenie jakbym miała za mało miejsca dla niej i brzuch naciągnięty. I boli mnie w okolicy pachwin, ogólnie to po prostu boli mnie przy leżeniu - podkładam poduszkę pod brzuch i tak jakoś lepiej. Boli mnie jak kończę siku robić - wtedy normalnie cała szyjka mnie napierdziela, tak jakby mała główką naciskała na nią -czy to możliwe? Jakoś się nie wyspałam, więc dospałam jeszcze po śniadaniu ![]() ![]() No i ten ucisk na szyjkę tez mam tak o, tak po prostu od czasu do czasu. Teraz tak właśnie poczułam - takie samo odczucie jak kończę siusiu. A stópki córki to tak czuję ![]() I czuję jej dłonie które wpycha gdzieś nisko w okolicy jajników ![]() Dobra czas się ubrać i wyruszyć i ogarnąć, wrócę do prasowania ciąg dalszy ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Gosiaczek: http://www.thermoprzepisy.pl/desery/...o-czekoladowy/ http://domiwkuchni.pl/recipe/domowa-...owo-orzechowy/ http://www.stachurska.eu/?p=7752 tutaj ta z awokado http://quchniawege.blogspot.com/2012...z-awokado.html może któryś Ci się przyda ![]()
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
Ineso
Jak możesz to wstaw do klubu jak w nim jesteś przepis na to brownie, albo wyślij mi proszę na priv. Zainteresowałaś mnie a potem nie mogłabym znaleźć przepisu na forum ![]() Kajaja O matko, no chyba obwodem faktycznie pobiłaś wszystkie :p U mnie kiszka trochę. Pobrane crp jak na razie i to będzie moje być albo nie być w szpitalu. Jak nie spadło to dalej antybiotyk będzie tutaj, jak spadło to idę do domu dalej się leczyć. Mnie też mdłości mega od wczoraj nękają, ale podejrzewam raczej wpływ antybiotyku. Najważniejsze, że z córą jest wszystko ok
#1768 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Własnie mam przerwe w prasowaniu, a tu jeszcze męzowskie koszule w kolejce.... Nienawidzę prasować ![]()
![]() |
#1769 |
Zadomowienie
|
Polinezyjka moja też ciągle ciśnie się główką w dół i czuje jak tam rękami gmera. Zobaczymy co dziś gin powie o szyjce...
Dziewczyny czy Wy też zauważylyście w III trymestrze wieksza ilość sluzu? |
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Zadomowienie
|
Prasowanie : Ja lubię pod warunkiem, że nie są to koszule bo wtedy mnie szlag trafia
![]() Czas się za jakąś robotę wziąć ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.