![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.9 :)
Ja mam dużego Carrefoura i w nim nam kino i siłownię robią
![]() ![]() Od dziś Tż ma na 2 zmianę, ja ☠☠☠☠☠☠☠ę ![]() Kaja ja ostatnio trafiłam na ginkę, która przepisala mi leki za 90 zl, a potem przeczytałam w ulotce że nie wolno ich stosować przy KP ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() moja tez o 3 wstala i spiewy i smiechy... dalam mleko i spala do 9 ![]() ![]()
#94 | |
celebriti
|
Szu jak ty sprzedajesz te ciuchy ? Hurtem czy pojedynczo ? Robisz fotki wszystkiego osobno ?
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ja bym musiała Łódź albo Warszawa...
A to inny niż ten co w ciąży chodzilas?? ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Nie jestem szuu ale w związku z tym że też sprzedaje ciuchy po Majce to Ci odpowiem. Ja sprzedaje na sztuki. Chyba że body w tym samym rozmiarze to jako komplet czy np pajace. Ale robię tak dlatego, że sama w "paczce" jakoś nigdy nie kupowalam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
celebriti
|
Dzięki alja
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Wpadam na chwile, a później nadrobie.
Od 25 lutego w lidlu różne zabezpieczenia m.in.do kontaktu z Safety po 9 zł Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
Groszko osobno sprzedaje na instagramie i na grupie sprzedazowej mojego miasta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w castoramie tez maja |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Noo nie az tak
![]() Cytat:
![]() Nie ma cionzy :p Ale za to moje jajniki mają dużo pęcherzykow co sprawia iż żem bardzo płodna :p Nadzerke dalej mam brzydką, ale tak to wszystko ok. Te coś co mnie boli to mówił że to miejsce zszycia więc może dlatego boleć, trzeba rozejść ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
DOBRY! Nowy wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma z tego jakiegoś wielkiego zysku. Ale ja nie mam miejsca na trzymanie tego wiec ktoś skorzysta a ja mam spokój. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Monika- bo mówiłaś, że Twój syn nie je słodyczy. I tak się zastanawiam ostatnio, co robiliście w jego urodziny? Miał tort? Jadł?
Tak jakoś ostatnio myślę o tym jak to ogarnialiście podczas takich właśnie imprez, bo to 'tylko kawałek tortu, nic mu się nie stanie' itp.itd.? ![]() Ja mam ostatnio jakieś zaćmienie umysłu ![]() Kupiłam 2 paki pampersów z Biedry 4... myślałam, że to 4+ ![]()
#106 |
Zakorzenienie
|
Wracamy z miasta, wypilam kawke z kolezanka.
![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze polki ma zrobic do salonu I zrobimy przemeblowanie ![]()
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
celebriti
|
Masija nie było tortu było wegańskie "ciasto " orkiszowe.
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Ja tez chce zeby jedli jak najmniej slodyczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie chcę żeby jadła, wiadomo-pewnie pozwolę ale skoro dam radę na razie to będę trzymała jak najdalej od niej słodycze ![]() Tylko tak mnie zastanawiała kwestia urodzin no bo tort na pewno będzie. I już słyszę te głosy stroskanej rodziny 'że jak to, wszyscy jedzą a solenizantka nie?' ![]() ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Hej. Witam się i ja
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Ja też mam kaprys wychowawczy w postaci niedawania słodyczy. Domowe ciasta jeść pozwalam, więc moja mama zawsze mu piecze babkę bez mleka w składzie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Widziałam też że wybieracie spacerówki. Ja też bym chciała, ale żal mi kasy bo ta po Julku jest nawet w dobrym stanie, jest lekka i zwrotna więc chyba przy niej zostanę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tort robiłam sama więc bez problemu dałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Masija u mnie to normalne że dziecko nie je słodyczy. I co to kogo obchodzi. Tort normalny będzie a Franek nie dostanie ani okruszka 😉 ja nie dam żadnego ciasta rocznemu dziecku i tyle.
U mnie ubranka najlepiej sprzedają się w zestawach po kilka sztuk.
#116 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie rozumiem tego jak można robić coś wbrew woli rodzica dziecka? Skoro mówi nie to nie i koniec ![]() Ech Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdzie rocznemu dziecku tort ![]() ![]() Miałam na myśli późniejsze lata ![]() A wiesz dla Ciebie to normalne ale dla rodziny np. mojej, tż'ta już nie. No bo co zaszkodzi biszkopt? weeź masija nie wydziwiaj, nic jej się nie stanie. Zresztą o czym ja mówię-moja mama ma pomysły, żebym dała małej parę łyżek np. żurku bo przecież tak mało zje, że nic jej nie będzie.. Już raz jej tak dała jak mnie nie było i mała miała takie jazdy z brzuchem..:/ ech..dorośli ludzie ![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Masijka myślałam że na roczek ci chodzi😊
A myślisz że u mnie jak jest? Wszyscy patrzą jak na dziwoląga 😉 a ja mam to w d.pie. To moje dzieci i ja decyduję o tym co jedzą. Ja mam łatwiej bo mój Leoś już ma nawyki wyrobione i nie zje byle jakiej chujni od teściowej 😉 a do Franka będzie przychodzić opiekunka i będzie mu dawać to co jej przygotuję.
#118 |
Zakorzenienie
|
A ja wyjdę zaraz na PRLowskiego zacofanca ale nie widzę problemu w zjedzeniu przez dziecko na swoich (nawet pierwszych) urodzinach tortu czy tam ciasta które ma być tortem. Tzn ja zawsze robię sama....biorąc pod uwagę zawrotną ilość jaka pochłonie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
A mamie czy teściowej powiedz wyraźnie że sobie nie życzysz dawania tego co oni jedzą i tyle. Ja tam nie mam z tym problemu. A jak Leoś musi zostać u teściowej trochę dluzej to daję mu przekąski w plecaku i to je.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.