|
|
#2911 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.3
Cytat:
Wieczorkiem zerknę czy nie ma czegoś w mojej okolicy. Czasowa teraz jestm to chętnie bym się wybrała na jakieś warsztaty/szkolenie ![]() Aniu nie martw się, Maja jest jeszcze mała i może być tak, że się porusza a Ty nie czujesz tego Cytat:
![]() Bardziej przeraza mnie to co będzie po czy dam sobie radę, czy nie dopadnie mnie baby bluees i takie tam ![]() Cytat:
![]() Zupełnie inaczej niż w aucie u moich rodziców czy TŻ :P Także ten tego pewnie później praktykanci u mechanika mieli ubaw, że blondynka z autem przyjechała Cytat:
Już nie mogę się doczekać aż do rodziców w końcu pojadę. Od świąt się z mamą nie widziałam Zbieram sie szykować, TŻ za chwilę będzie z pracy. Zje pyszny biały barszczyk który ugotowalam i zbieramy się do galerii na chwilę Wejdę do Smyka może coś jeszcze zostało z przecen :P
|
|
#2912 |
|
Rozeznanie
|
Nowe ciuszki piorę w 40C i proszek Lovly a płyn JELP a te z LUMPKA najpierw w zwykłym proszku a później drugi raz w dziecięcym proszku
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi te lumpkowe smierdza haha takim tanim proszkiem.No ja sie ostatnio z moja polozna smialam ze nie poczuje skurczy bo juz tak do bolu jestem przyzwyczajona
|
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
MISIA no moze tak byc
|
#2915 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja bym pewnie zaraz się z tym w domu rozprawiła
|
|
|
|
|
#2916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja zrobiłam listę i dziś w gemini wrzuciłam wszystko co potrzebne do przechowalni. Teraz zamówiłam laktator, termometry, butelki, smoczki, szczoteczkę, katarek, nożyczki, pojrmniki na smoczki, tasiemkę do smoczka a resztę później w drugiej turze ![]() Jestem z siebie dumna Zostałam bohaterką w swoim domu:PJejku już nie mogę się Idy doczekać ![]() Zjem ją chyba
|
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ale mnie przed chwilą zestresowali ... Dzwonili z przychodni czy nie moge jutro na 14 przyjechac bo dr ma 1h okienka a ja ostatnia...znaleźli sobie pore. Ja tu już wszystko zaplanowałam. Mąz do 14 pracuje. Nie wiem co z tego bedzie. Miałam spokojna być a tu wpędzili w stres. Mąż mówi żebym sama jechała, a ja że nie po to płace by samej jechać. Innej okazji nie bedzie miał do oglądania
|
|
|
|
#2919 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja mam jakiś nerwobol, zjadłam tylko obiad, wcale nie jakiś duży, a ciągle mnie kłuje z lewej strony pod zebrami:-/ wzięłam nospe z godzinę temu i nadal nie przeszło:-( ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2920 |
|
Rozeznanie
|
Biedaczka ja dziś w samochodzie ściągałam stanik bo aż płakałam mąż się pytał co się dzieje wystraszył się tak zaczeły mie boleć piersi że szok piekły swędziały bolały myślałam że wyskoczy mi zaraz mleko heheh masakra aż się popłakałam na szczęscie pomasował i po jakimś czasie przeszło ale nigdy mnie nie bolały aż tak
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
Radena oj tak.Ruszyłam bo w końcu listę zrobiłam.Lubię być przygotowana
|
|
|
|
#2922 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Takie porządne zakupy do szpitala rozłożę na marzec i kwiecień ![]() Cytat:
Domyslam się co czujesz i jak bardzo chcesz iść na wizytę z TŻ. Też wolę jak mogę TŻ zabrać na usg potem razem przeżywamy i się cieszmy ![]() Byłam z TŻ w Castoramie. Mniej więcej wybraliśmy kolor ścian do pokoiku dla dziecka, kupiliśmy papier ścierny. Okleimy folią podłogę i wezmę się za szorowanie papierem ściernym łóżeczka jakie dostaliśmy a potem prosto po malowaniu pokoiku przemalujemy od razu łóżeczko dla małej
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Uff udało mi się Was przeczytać, ale nie było łatwo:P Zaglądam do Was raz na jakiś czas i stąd te braki. Kanwa jakie piękne ciuszki Ale od kogoś odkupuje póki co. Mam tylko nadzieję, że nie będzie u mnie takiej sytuacji o której pisałyście jakiś czas temu, że lekarz nie zauważył pindolka a dziewczyna w 8 mc sprzedać musiała całą wyprawkę![]() Jutro idę na nfz. Ciekawe czy będę miała usg Ostatnio nie miałam, ale nie zmartwiłam se tym jakoś szczególnie skoro tak czy siak chodzę też prywatnie Tak wstępnie z mężem wybraliśmy imię KINGA na szczęście jest jeszcze duuuuużo czasu.
19.05.2016 Kingusia Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2016-02-16 o 20:39 |
|
|
|
#2924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Kanwa szalejesz
i dobrze U mnie po wizycie wszystko ok ![]() Dzidzia sobie spała taka spokojna Szyjka ok, gin zbadał na fotelu. A co moich bóli podbrzusza, to prawdopodobnie od rosnącej macicy, bo w badaniu wszystko jest ok. No i dzidzia ułożyła się akurat główką w dół a że ma już twardszy łepek to może mnie uciskać. Mogę brać nospę do 4 tabletek dziennie i dużo odpoczywać i się oszczędzać ze względu że jestem po przejściach to lepiej dmuchać na zimne.
|
#2926 |
|
Zadomowienie
|
To ja pozazdrościłam dzisaj zakupów i zaszalałam w sh, kupiłam 12 bodziakow z krótkim rękawkiem, 10 pajacyków, 10 dresików i półspioszków, 3 spodenki jeansowe w tym ogrodniczki, 4 bluzy z kapturkiem w tym polarki, 4 sweterki i śpiworek, przewaga chłopięcych, ale dziewczyńskie też sie znalazły, wszystko za 200, nie wiem czy to dużo czy nie, ale większość prawie nówki i firmówki :-D
|
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm rodzaj bolu..
Takie napie.rd.alanie. w prawym boku. Potem klucie i znowu tepy bol. Jakby ci ktos wbijal noz i wyciagal a do tego walil cie mlotkiem
|
|
|
|
#2928 |
|
Zadomowienie
|
Zakupki
|
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Fiazo to nie decyduj się na wolny termin, tylko idźcie razem tak jak mieliście zaplanowane. Lekarz ma wolne okienko, ale wam akurat nie pasuje, przecież nie musicie dostosowywać się do niego.
Madzia no to u was też przygotowania idą do przodu. ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Motylku udane zakupy I jak dużo tego super ![]() U nas to ciężko trafić na taką ilość.
|
#2930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja panikuję jak jedną nospę wezmę przy bólu nerek, ale jak piszesz ze 4 wolno to awaryjnie będę więcej brałam. Mnie urlog mówił, że mogę brać wg potrzeb ale byłam tak szczęsliwa, że do domy wychodzę ze nie zapytalam. A wizytę mam w ten czwartek i tak się zastanawiałam jak to z tą nospę jest. Cytat:
![]() U mnie sama slabe w pobliżu 200zł jak wiekszość nówki i firmówki to rewelacja! ![]() Cytat:
![]() Piękne i ta cena
|
|
#2931 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapisuje się na 2 warsztaty z linku wrzuconego wyżej
|
|
#2933 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma wizyty. Najwczesniej to moze by sie udało nam dojechać na 14:20. Mąż nie może wyjsc wczesniej bo musialby to potem odpracować. Nawet głupie 10min. Taką ma firme że mocno czasu pilnują. A i tak ja bede sie zwalniać, potem jechać za miasto po jego i z nim znów do centrum. Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Też bede na 2 warsztatach. Wiecej w moim mieście nie ma, ale i tak fajnie
|
||||
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Fiazo mnie się na 4 warsztaty udało zapisać
Także fajnie! Ciesze się, że nam to podrzuciłaś ![]() Jakbyś coś miała jeszcze fajnego to czekam na info. Albo daj znać jak wyszukujesz takie warsztaty/eventy?
|
#2935 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
FIAZO nie denerwuj sie
daleko mąż ma od pracy? Doczytalam już przemyslalas i podjelas decyzję. EVELINKE no to dobrze, ze wszystko w porządku ![]() MOTYLEK swietne zakupy
|
#2937 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hehe też mam nadzieję że płeć się nie zmieni ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczne ciuszki
|
||||
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpisywałam w google bezpłatne warsztaty dla kobiet w ciąży. |
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dzisiaj u fizjoterapeuty z ta rwa kulszowa bo już nie dawalam rady
Powiedział ze juz mi sie stan zapalny w jakimś kregu zrobił, nakleił mi tasmy "tejpy" i troche pouciskał, powiedzial ze na tym etapie ciazy to juz wiecej zrobic nie mozna ale juz czuje ulge ;-) i powiedział, ze tyle ciezarnych co on poobklejał to mamy przerąbane bo raczej do porodu nie przejdzie :-P I teraz musze znalezc kogos kto ni w domu bedzie to naklejał bo nie będę średnio co 10 dni 60zl placila za wizyte.. |
|
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie co prawda 14.05 wiec nie wiem czy dam radę, ale zawsze może zadzwonić i się odwolać
![]() Cytat:
Kanwa ja mam 3 tetrowe z Pepco i 3 flenelowe - super na przewijak lub do wózka będą Taka przyjemna jest ta flanela i cena 4.99zl Wiesz jak jest żal nie kupić
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

Wieczorkiem zerknę czy nie ma czegoś w mojej okolicy. Czasowa teraz jestm to chętnie bym się wybrała na jakieś warsztaty/szkolenie 
tylko wtedy ten strach bardziej miałam na początku ciąży, im bliżej było porodu tym mniej się bałam. Zobaczymy jak teraz będzie.
Wracałam tempem żółwia, a teraz leżę, bo mnie podbrzusze lekko kłuje. Ale w sumie już przechodzi
Męża muszę pogonić żeby mi auto od mechanika odebrał, bo po kilka lżejszych rzeczy mogę się do sklepu przejść, ale zakupy typu mąka, jajka, ziemniaki to już za ciężko 
Już nie mogę się doczekać aż do rodziców w końcu pojadę. Od świąt się z mamą nie widziałam 

Ostatnio nie miałam, ale nie zmartwiłam se tym jakoś szczególnie skoro tak czy siak chodzę też prywatnie