![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rudowłose Wizażanki...Łączmy się
meredith91, a no, tylko wybrańcy mają naturalnie rude włosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
![]()
Też jestem ruda, caaałkowicie naturalna xD
W okresie podstawówki miałam różne głupie pomysły na zmianę koloru, ale że mam kochaną rudą siostrę modelkę, która jest pięękna, to dzięki niej koloru nie zmieniłam (bo miałam nadzieję, że będe tak ładna jak ona xD) Za żadne skarby nie zmieniłabym mojego koloru włosów, piegów nie kocham aż tak bardzo, ale bym ich nikomu nie oddała. Jeszcze jakieś parę lat temu, kiedy tylko usłyszałam śmiech na ulicy - kurczyłam się i próbowałam zapaść pod ziemie -bo to przecież oczywiste, że śmieją się ze mnie. Grunt to pewność siebie! ![]() Edytowane przez ef_bi_aj Czas edycji: 2007-11-09 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
No to podczepiam się.
Ja też mam dziwny kolor włosów. Niektórzy mówią, że blon, niektórzy, że rudy. Jak dla mnie są koloru miodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ps.fajnie ze sie watek rozwija ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Jak myślicie czy rude włosy przyciągają chłopców czy raczej odpychają?
Oczywiście wiadomo, że chłopak nie patrzy tylko na kolor włosów, ale jeśli o nich mowa, to jakie jest wasze zdanie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
z moich doswiadczen wynika ze zalezy od wieku "chłopaka",na tych po 30-tce rudosc działa jak magnes,mlodsi zachowujący sie pozytywnie nalezą do mniejszości...ale faceci są jak wino
![]()
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
czy jako farbowana rudowłosa mogę sie przyłączyć do Was ?
![]() uwielbiam rude włosy, są po prostu piękne ![]() także kobitki z kompleksami - proszę się natychmiast przestać kompleksować ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
To i ja dołączam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
W ramach sprzątania odkurzam mój wątek,a nuz jeszcze ktos się dopisze (tak naprawde mam doła po nieudanej imprezie
![]() ja do mojej rudosci nadal mam stosunek ambiwalentny,jakos nie potrafie uwierzyc w te teskty typu "alez ja ci zazdroszcze,ile ja bym dała by tak wygladac"...kazdy ma swoje problemy i odczuwa je inaczej,ale nikt z osob,które to mówią przynajmniej nigdy nie był tak samotny dodatkowo tak sie zastanawiam jak by mi sie życie ulożylo i kim bym była z bardziej konwencjonalnym wyglądem - w koncu zab.osobowości i zab.nerwicowe to cos co sie nabywa,glównie przez stres i nieodpowiednią stymulację psych. w okresie dzieciństwa lubię siebie,swój charakter,nawet jesli odbiega od standartu, tylko czuję sie tak strasznie samotna a przez to taka ograniczona,to błedne kolo,nie potrafie zając sie czymkolwiek bo nie mam z kim,a nie mam z kim bo nigdzie poza uczelnią nie wychodzę no i podejscie trudno wtedy zmienic,cokoweil trudno zmienic koniec smęcenia,czas na smaczne pocieszające śniadanie ![]()
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie wszystko nasiliło się przez jesień, łykam jakieś tabletki ale nie sądze żeby pomogły... szykuje się chyba wizyta u lekarza. znam to uczucie błędnego koła- próbuje znaleźć sobie jakiś cel- a to "byle do Świąt", byle do Sylwestra... ale chyba nie warto tak cągle na coś czekać, lepiej cieszyć się teraźniejszością.. tylko moja teraźniejszość jakoś średnio mnie cieszy. Restless... trzymam kciuki, mam nadzieję że chandra minie- sobie też tego życze. Z doświadczenia wiem, że nierutynowe rzeczy potrafią poprawić humor- właśnie jakaś impreza, kino... zrobienie czegoś innego niż na codzień... to brzmi banalnie ale pomaga.
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
off topu ciąg dalszy
![]() juz mi troche przeszło,jest ok źle reaguje poprostu na uczelniane obowiązkowe imprezy-jest tak mało luzu,rozmowy typu ktos jest bardziej błyskotliwy,no i najgorsze ze wszyscy zawsze,co do jednego łepka przychodza w parach ja jak za dawnych czasów odbieram jako sygnał ze nie zalguję by byc z kims,jako ze jestem za ładna/brzydka/glupia/madra/nudna/wyzywająca/aseksualna do wyboru ale to są jednorazowe doły,na drugi dzien szybko dochodzę do wniosku ze to nie ma znaczenia ze mną,tak poprostu sie układa jak czytam blogi sprzed kilku lat to myslę ze mam znacznie większe poczucie własnej wartości,tylko czasem trace głowę na codzien jest normalnie,ew trochę nudno i ciasno,ale za pół roku zacznę pracowac i nie w głowie mi będzie się nudzic,w sumie nie mogę sie doczekac konca studiów w sumie zabawne ze mam byc psychiatrą,a sama nei potrafię do konca dojść ze soba do ładu,ale jak się to mówi :"Szewc bez butów chodzi " ![]() Chii1986 jesli kiedys zechcesz mozesz mi sie wygadac na priv,razem łatwiej wymyslic cos konstruktywnego,a przede wszystkim spojrzec na wszystko obiektywnie
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Hey śliczne ;]
przyłączamy sie do Was ![]() ![]()
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
heeeeloooł
![]() Ania się zgłasza ![]() pozdrawiam wszystkie rudzielce ![]() Na polepszenie humoru, czyli czego to ludzie nie wymyślą oO' - http://www.redandproud.com/Red%20Her...d%20Taunts.htm hmm.. właściwie kilka mi się podoba ![]() na przykład: Redheaded Devilwoman ![]() albo "Red on the head: Fire in the bed." ![]() ![]() ![]() to jest zabójcze ![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
zglasza sie kolejna ruda :P tez mialam te problemy co Wy kiedy bylam mlodsza a teraz to jakos jest lepiej i nie raz slysze komplementy na temat koloru wlosow
![]() ![]()
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
N4TI, ostatnie zdjęcie to prawie mój kolor włosów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
N4TI masz świetne włosy ( i nietylko
![]() na polepszenie humoru najlepsze jest forum Redheadess Goddess ![]() http://www.invisionplus.net/forums/i...dheads&act=idx świetne lekastwo na klasyczny dolek typu "Znowu rozmawiali o mnie z autobusie,nigdy nie znajdę faceta i skoncze jako dziwaczka hodującą koty" ![]() ja się uzależniłam od farbowania,trzeba bylo to zrobic juz dawno nie sądziłam ze będzie az taaaki efekt.... -oświadczylo mi się kilku żuli/robotników na budowie ![]() -ani razu nie słyszałam nic obraźliwego -zaczepia mnie wiecej staruszek,chcących dotknąc włosów(moze zacząc pobierac opłatę ? ![]() -sama mam jakby więcej energii,az szkoda mi siedziec w domu nad książkami -znowu wpadłam w rudą obsesje-szukam maniakalnie zdjęc rudych osobników,zwlaszcza z ciekawym makijazem i szczętnie przechowywuję na dysku wogóle mam obsesję na punkcie włosów,no i jeszcze ostatnio staników poza tym nie sądziłam ze farbowanie to taki skomplikowany proces: włosy potrzebuja 2 op farby/saszetki,1 raz musiałam zadowolic się jedną i ufarbowałam sie głównie w okolicach od przedziałka,na resztę pozostały wymyte resztki,przez 2 dni chodziląm sobie z dwukolorowymi włosami obecnie jestem po 3 zmianach-wyrównywaniach koloru,troche juz spłowiał i się wymył....kusi mnie żeby znowu podkręcic temperaturę ![]() ponizej efekty( nie wystraszyc się - zdjecia bez makeupu ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Ojej ale macie śliczne włosy
![]() ![]() A oto ja w spranych włosach ![]() życzę udanego sylwestra ![]()
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Ja też sie dołączam
![]() ![]() Podkreślam swoje włosy henną!! Całe życie marzyłam żeby mieć jak najbardziej rude włosy i wszystkim naturalnym płomiennym rudzielcom zazdrościłam i tylko oglądałam się za rudymi czuprynami i wzdychałam...Moje naturalnie to takie bardziej miodowe a henna dodaje im płomiennej rudości i pogłębia odcień ![]() Restless - kobieto..Twoje włosy to moje marzenie..Ty masz kompleksy a ja za takimi wzdycham cały czas..moje przyjaciółki tez uwielbiają rudości..(piękne rude Irlandki ![]() ![]() Moje fotki gdzieś są na wizażu..ale jak będę mieć chwilę to wkleję ![]()
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
1.Jak wam się zyje rudowłose wizazanki?
2.Czujecie sie z tego powodu wyjatkowe czy kwestia koloru włosów jest dla was czyms normalnym? 3.Czy głupawe stereotypy dalej funkcjonują w waszym otoczeniu? 4.Czy kolor włosów miał wpływ na to jakie i kim jestescie? 1. A dobrze .. dość xP 2. Rudych widzę mało. Jestem farbowanym ruduchem ![]() 3. Stereotypy? .. Nie wiem jakie . U mnie raczej nie. 4. Mamwiele przezwisk z tego powodu. RudeQ, marchewa ..xP
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Jak wam się żyje rudowłose wizazanki?
Cudownie ![]() Czujecie sie z tego powodu wyjątkowe czy kwestia koloru włosów jest dla was czymś normalnym? Dla mnie to wyjątkowe, bo uwielbiam rudości ![]() ![]() Czy głupawe stereotypy dalej funkcjonują w waszym otoczeniu? Nie, zupełnie nie..mam koleżanki które z zazdrości wzdychają jak widza rudowłose dziewczyny..Rudość wzbudza podziw ![]() ![]() Czy kolor włosów miał wpływ na to jakie i kim jesteście? Nie ma...ale czuję się w nim lepiej, barwniej i pewniej ![]() ![]() ![]() ![]() Kochane rudzielce - cieszcie się swoim darem ![]() A na zdjęciu ja ruda ![]()
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, ![]() Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2008-02-20 o 12:24 Powód: dodanie zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Dodałam zdjątko
![]()
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
piękne włosy-dłuuugie i takie słoneczne
![]()
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Dziękuje Restless..zawsze marzyłam żeby mieć kręcone..przynajmniej na Twoje włosy się napatrzę
![]()
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
uwielbiam rude wlosy ale ponoc mi nie pasuja i nosze blond
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
Oj, też bym chiała byc naturalnie.. póki co używam ferii loreala i jest dobrze. tylko brwi mnie zdradzaja. xD
a zyje mi sie - cudownie. co drugie dziewczę na ulicy jest blondynką, przynajmniej nie wtapiam sie w tłum. ;D i owszem, kolor ma wpływ. jestem bardziej pewna siebie. ;> pozdrawiam! (moj pierwszy post ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez mieedziana Czas edycji: 2010-02-04 o 12:06 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
mieedziana boski kolor (podobny do mojego naturalnego ,do którego po eksperymentach staram się wrócić
![]() widać ze masz super grube i zdrowe wlosy,tak połyskują - wyglądają jak podrasowane w photosopie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.