![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 II
witam
niezmiernie mi miło że tak ciepło zostałam przez Was powitana ![]() ![]() ![]() Kamilko Antonia jest po prostu boska!!usmiech ma rozbrajajacy!!a Ty noz coz laseczka na calego ![]() ![]() Sohf Kubus w niezly trans wpadl:dwysylam na pw adres i mega podziekowania ![]() ![]() Garnuzki Olaf z jezorek swietny.mam podobna czape dla Laury z h^m tylko w innych barwach ![]() Aranko Laura byla wazona na niemowlecej wadze w przychodni przy okazji poniedzialkowej wizyty u lekarza wazy dokladnie 10970.pilegniarka byla w szoku.ale ona strasznie dluga jest przegonila juz Alana i wagowa i dlugoscia nosza ubranka w tym samym rozmiarze ![]() Maszko super ze wszystko ok z Wikunia!!z niecierpliwościczekam na zdjecia!! Zabko witam ![]() co do tego rozwoju to ja nie wiem do jakiej grupy zaliczyc laure ![]() ![]() ![]() a u mnie wczoraj byla masakra...Laura od poludnia non stop marudzila i poplakiwala a nie zdarza jej sie to praktycznie wogole(w drodze wyjatku jak spiaca glodna lub przy niekoniecznie przez nia akceptowanej pozycji)no wiec przy wieczornych rytulalach zajrzalam w dziaselka a tam dwa gorne zebole ![]() ![]() ![]() ![]() ja zmeczona dwudniowym maratonem ksiazkowym w koncu moge odsapnac bo sie nauczylam wsytskiego....zobaczymy jakie beda rezultaty...a tak wogole to moja corka wstala pol godz bez zamieru ponownego zasniecia.slysze ja jak krzyczy z radosci bo babcia ja zabawia ![]() dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
widze, ze tylko Belgia i Holandia jeszcze nie spia
![]() dobrej nocki i milego weekendu dla wszystkich!My wyjezdzamy na pare dni, na takie jesienne wakacje od codziennosci. Wracam w srode. Papa! |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Zadomowienie
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i głównie Arance za pamięć.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() męczę go o to żeby ubezpieczył Wikunię, ale boję się że to bedzie jak to sam kiedyś powiedział na św. dygdy ![]() Wrzucę parę zdjęć, nad tymi z chrzcin muszę trochę popracowac a Wikunia na razie nie pozwala mi na to więc teraz takie codzienne.A Wiktoria nadal jest bardzo pogodnym dzieckiem a do tedgo strasznie niesfornym, ale to chyba taki wiek ![]()
![]() |
#2104 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
![]() Ja jakos dawno chyba nie zagladalam,alepodczyttywa lam,jednak nie ma szans,ze nadrobie pisaniem zaleglosci ![]() Na pewno pamietam o zyczeniach dla Jaska buziaczki od nas ![]() Dziekuje rowniez za zyczenia od Was na Dzien Nauczyciela ![]() ![]() ![]() ![]() Marti,RZabbo,Zabko milo Was widziec po takiej dlugiej przerwie!!!Dzieciatka Wasze piekne,rosna i weolutkie jak zawsze!!!CIESZE SIE,ZE JUZ JESTESCIE BRAKOWALO WAS TU! Kasiu zazdraszczam wakacji jesienia ![]() Maszko ciesze sie ,ze chrzciny macie za soba,Kaczor daje ciala,ale milo ,ze byl na uroczystosci..milo by bylo gdyby kupil cos malej na pam9iatke tego dnia.. U nas dzis bardzo deszczowo zaliczylam z Mackiem spacerek,ale deszcze pogonil nas do domu,Macio dokonczyl drzemke w pod oknem.. Piszecie o antykoncepcji,ja tez rozmyslam..Fibian decydujesz sie na spiralke,czyli juz nie karmisz piersia??zapomnialam.. Ja tez mysle o spirali,ale jak zakoncze karmienie,a msle juz o tuym coraz czesciej ,przed ukonczeniem przez Macka roczku chcialabym zamknac temat,uwielbiam go karmic,ale chcialabym juz przejsc na jakas diete,przesypiac cale noce po butli i w ogole cel swoj ziscilam(chcialam karmic do0 roku ) A ja wczoraj wybylam na imprezke,mlodzi nauczyciele zorganizowali wypad do klubu,musialam wyruszyc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A sprzatanie,obiadek zakrecony,spacerek zaliczonyt i relaks z Wami,teraz ide wyprobowac nowa kuchnie io ukrecic jakies ciacho ![]() cmok
#2105 |
Zadomowienie
|
AhA zapomnialam dopisac,nie ma co sie przejmowac,tym ,ze nasze dzieci tera nie tyja tak jak kiedys,to zapewne stanie troszeczke w miejscu tak jak pisze Malgogaj na koszt rozwoju,ale rowniez dlatego ,ze dzieci teraz spalaja wiecej energii ,juz nie leza tylko smigaja na czworaka i na nozkach,wiec spalaja kalorie
![]() ![]()
#2106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DWOJKA LEWA GORNA...WSTUKALAM DZISIAJ...ZUNIA byla wczoraj lekko marudna ale nie zabardzo...wiec raczej sie nie domyslilabym gdybym palucha jej nie wlozyla ale dzisiaj podczas zabawy w ugryz palucha...cos mnie zadrapalo to mykiem po lyzeczke...stuku puku zebol!!! dzwonie do Tz...i lekko sie zasmucil ze nie poczekalam na niego...ale co tam moja sukienka i tyle on nie bedzie chodzil w sukienkach no nie:P w koncu jestesmy w gronie zebolkow ![]()
#2108 |
Zadomowienie
|
Anita - ja jeszcze karmie piersią, myslałam,że to nie ma związku z założeniem spirali???????
Yaira - gratuluję ząbka! U nas na razie 2 dolne. Czym zajmuje się Twój mąż - jest dj'jem?
#2109 |
Zakorzenienie
|
Anitko - moja Julka na butli chowana a w nocy wstawałam do niej o wiele częściej niż chowanej na cycku Laury! Na dodatek mleka modyfikowanego nie zrobisz na zapas - bo trzymane w podgrzewaczy zaraz kiśnie! Ja tak miałam więc przyznam szczerze wsadzałam w termos i dawałam chłodne - bo jakbym miała w środku nocy mruczącemu dziecku robić mleko to rozbudziłoby się na maxa i hulaj dusza do rana!
U nas dziś kolejna fajna nocka - Laura padła o 22 - wstała o 7 rano! A ja z wrażenia w nocy źle spałam. Wstałam zmęczona i siup na uczelnię od 8 do 19.30! Wróciłam o 20 i musiałam zacząć kręcić drugiego keksa bo zaprosiłam na jutro siostrę na obiad i się okazało, ze TŻ nie dość, ze wszamał nieprzyzwoitą ilość mięsa i musiałam po powrocie szybko rozmrażać i przygotowywać na jutro to jeszcze wpindolił tyyyle ciasta, ze szok ![]() ![]() Na uczelni porwałam rajstopy - dobrze, że cieliste były i ledwo co było widać ale kurcze ja tak mam - nie umiem w rajstopach...Chciałam podciągnąć na udzie i pół ręki mi w nie wpadło...Pończoch przynajmniej się nie podciąga a te rajtuzy pierońskie zawsze mi z tyłka zjeżdżają. Kupuję IV bo jestem wysoka i nogawki są za krótkie w mniejszych i czuję "gołe uda" jak się dotykają normalnie. A te większe mają luźne dupki i zjeżdżają... ![]() ![]() ![]() Buziaczki dla ślicznej wizażowej pogodynki Wikusi ![]() kasiu - życzę udanego i stosunkowo udanego wypoczynku ![]() Gratuluję Zuzi ząbka ![]() ![]()
#2110 |
Rozeznanie
|
fibian na codzien Tz jest przedstawicielem handlowym Malboro ale w wekendyy dj lub wodzirej
![]() Aranko sa aparaciki na zabki...pozatym przed wami jeszcze slale zeby wiec niemart sie na zapas ![]() Zuziol nalezal dzisiaj popoludniu do dzieci trudnych...ale potem ja puscilo..wykapac sie dala ale potem tylko tulic sie chciala i padla..a ja glupia zamist praowac znowu net...
#2111 |
Zadomowienie
|
Gratulacje dla Zuzi!
Anitko, ja raczej nie liczyłabym na przespane noce przy butli. Mi sie jeszcze nie zdażyło a Olaf na butelce od 2 miesięcy...ale pomarzyć zawsze można ![]() Co do nocy to dzisiaj był koszmar! O 2 wymiękłam i poszłam na kanape. Całą noc Olaf stękał, trzeba było go tulić smyrgać i nie wiem co jeszcze. O 7 znowu sie zmieniliśmy. Ale spać i tak nie spałam. Mam naprawde poważny problem z tym spaniem, trudno mi zasnąć, jak sie obudze to juz kaplica. Zasypiam mocno zazwyczaj około 2 a od drugiej to juz Olaf słabiej śpi.... Poszlismy dzisiaj na poszukiwania kombinezonu i katastrofa! Mój syn zime spędza w domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Wtajemniczenie
|
yaira grtuluję ząbka
![]() Aranko Kubie też rosną z przerwą między jedynkami. może będzie po mnie miał krzywe zębole, chocoaż cały czas mam nadzieję, ze jednak nie. ja też jak byłam mała miałam przerwę miedzy zębami, ale potem aparat i mi się zęby zeszły. ale i tak kicha bo mam za małą szczekę to moich zębów i ósemki już sie nie mieszczą... w ogóle to całe życie mam problem z zębami nie wiem kto to wymyślił :/ fibian, kurcze nie pamiętam jak to jest z ta spiralą. wiem ze mi gin mówił o trzech metodach podczas karmienia. zastrzyk, te tabletki specjalistyczne i właśńie nei pamietam co trzecie. nie wiem czy to nie spirala właśnie była. ale pokroić się za to nie dam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zadomowienie
|
o, kurcze mam nadzieję,że to spirala bo nie chce mi sie jechać na darmo.
Anielka znowu obudziła się o 2 z wrzaskiem, zabrałam ją do łóżka bo już nie miałam sił jej nosić.
#2114 |
Zadomowienie
|
Hej
A ja pamietam jeszcze jak niedawno wiele mam cwalilo butle,jak pisaly,ze dzieci przespia nocke,bo butla trzyma...trudno i tak raz w nocy budze sie do Macka,czasami przesypia do wczesnbego rana ![]() Yaira gratuluje zabka ![]() ![]() Fibian to zalezy pewnie jaka spiralka,sa takie,ktore wydzielaja hormon,wiec pewnie nie sa super polecane karmiacym,bo zawsze to wplywa na jakosc pokarmu,czy w ogole na gospodarke hormonalna i gdzies czestujemy tym dziecko..ale mozna wybrac te tradycyjne(ja wlasnie taka wole),ktore mozna chyba zalozyc karmiac..Ale moj gin powiedzial,ze jak skoncze karmic zrobimy badania wszystjkie i wtedy cos postanowimy (co do antykoncepcji)bo przeciez teraz nasza gospodarka hormonalna jest inna.. http://samozdrowie.interia.pl/kobiec...ews?inf=472842
#2115 |
Zadomowienie
|
Marti witaj znow wsrod nas, Zabo Ciebie tez witam po dluzszej nieobecnosci - Asia to cala Ty, niezla z niej panna
Wiktoria bardzo sie zmienila, a duza, ze hoho i fajna ma czuprynke!! Zuzi gratuluje zabka, a tym, ze pozno wyszedl sie nie martwcie, podobno im pozniej tym lepiej. A u nas noce to koszmary. Antonowka zarazila sie katarem od corki kolezanki. Dodam, ze prosilam ja zeby jej corka nie dawala Antoni swojej bulki i zeby jej nie calowala, skoro ma katar. Ale ona stwierdzila, ze nic sie nie stanie i nie zwracala swojej malej uwagi, a przeciez ja nie bede odganiac czyjegos dziecka. No i skonczylo sie na tym, ze w piatek zaczal sie katar. Antonowka poszla spac o 0.30 i budzila sie co chwile. Dzisiejszej nocy mielismy niezly koncert (ok. 30min ciaglego placzu), katar plus dwa zeby wychodzace na raz. Dalam jej Nurofen i zasnela, ale spala z nami i ciagle cos jeczala. Oczy same mi sie zamykaja. Ciekawe co bedzie dzisiaj. Do tego katar zaczyna sie robic zolty i boje sie, zeby nie przerodzil sie w cos gorszego (tfu tfu). Zakraplanie nosa to trauma. Daje jej Otriven i Eupforbium, na noc masc majerankowa. Dodatkowo wzmacniam jaj vibovitem. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze. Hehe nie mowilam Wam najlepszego, Antonowka znalazla sobie nowa zabawke. Spaceruje ciagle do lazienki i bawi sie... WKLADKAMI HIGIENICZNYMI - wyciaga je wszystkie z pudelka, obgryza ipotem wyciera nimi podloge i spaceruje z jedna po calym mieszkaniu. Udalo mi sie to uwiecznic. Jak znajde czas to wrzuce to na You tube. Mowie Wam, ze panna ma zajecie z tym przez dobre pol godziny. |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zadomowienie
|
Hej, dziękuję wszystkim za miłe powitanie.
Asia niestety spadła mi z łóżka, a noskiem zanurkowała w dywanik z tąd ten optarty nosek. Malgogaj zdjęcia mojej kreacji w całości niestety brak i tak że się doprosiłam mojego małża i mam chociaż te Marti kochana witam po przerwie i ucałuj swoją Laure odemnie i żeby ci się wszystko jak najlepiej ułożyło Maszko przynajmniej po wizycie w CZD wiesz co i jak i żźe zawsze jakby przypadkiem (oby nie) coś się działo to możesz do nich pojechać, a z Wiktorii śliczna dziewczynka. Kamilko nie zazdroszczę kataru, masakra, oby Atomówka wyszła z niego jak najszybciej Anitko bo maleńkie dzieciaczki (tak ok. do 5 -6 m-ca) to ładnie śpią po butli, mi Asia od ok. 3 m-ca przesypiała 11-12 godzin w nocy, jak zasypiała ok. 21 to budziła się rano ok.8, jednak już zróżnicowane jedzenie i to że dzieciaczki już coraz więcej zapamiętują i uczą się nowych rzeczy, że mają już sny sprawia że właśnie się kręcą i budzą, no i wychodzące ząbki, ja do Asi wstaję min. 2 razy, na szczęście w 90% przypadków daję jej pić i mała zasypia Yaira gratuluję zębolka A z tego co trochę podczytałam to Kasiu wczale nie jest powiedziane że Nina nie będzie raczkować pomimo że nie lubi leżeć na brzuszku, ćorka mojej kuzynki raczkowała zasuwając na siedząco na pupie, rewelacyjnie to wyglądało, a i naukowo udowodnione jest kilkadziesiąt rodzajów raczkowania, nie tylko na czworaka A wracają do infekcji Asi, to pediatra przepisała jej syrop Eurespal (czy jakoś tak) i mówiła że dzieci niezbyt chętnie go piją bo jest nie najlepszy w smaku, więc można go zmieszać z piciem, a ja na próbę pierwszy raz daję go niunia na łyżeczce, a ona po wypiciu mniam, mniam,... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zadomowienie
|
Witam niedzielnie.
Mam nadzieje ze wszyscy po wyborach? ![]() Ja chciałam: po pierwsze Olaf kończy dzisiaj 10 miesięcy! po drugie: wystukałam zębolka!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Kamilko, jak rodzice nie moga upilnowac to zostaje nam to robic. Bo finał taki, ze Antosie chora. Ja tam się nie przejmuje, jak jakies zakatarzone chce całusnąć Olafka to ja go na ręce. A swoja drogą to ludzie są dziwni, bo jak się jest chorym to się w domu siedzi a nie rozsiewa zarazki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Antonówka od małego wie co kobietkom jest potrzebne ![]() Nie chwalić - dziś była kolejna extra nocka. Laurka zasnęła koło 22 i pobudka na mini cyca o 6 była i spała z TŻ jak poszłam na uczelnię do 9! ![]()
#2119 |
Zakorzenienie
|
hej
Maszko czuje sie bardzo zobowiązana odpisać na Twoje pw ale niestety nie mam na to czasu narazie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaira gratulujemy z okazji pierwszego ząbka:piwko: Zabko Eurespal podobno jest bardzo dobrym lekiem.Laura też go przyjmowała ale niestety nie chciała go łykać i w wiekszości wypluwała.nie dało sie w żaden sposób przemycić w soku czy mleku bo to takie gorzkie że zmienia smak a raczej czuc nute goryczy.fujjjjjjjjjj podziwiam Asie ![]() Malgogaj ogromne gratulacje i wielgaśne życzonka dla Olafka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sohf dziekuje ![]() Kutwa chyba sie powiesze, chciałam wrzucić kilka filmików na youtube i dopa bo mam takie posadzone łącze ze co chwile mi rozłacza internet:/musze zadzwonić do TP niech robią bo to ewidentnie coś sie z łączem dzieje bo na dwoch kompach ta sama sytuacja. co co chrzcin jednak możemy ochrzcić mała 25listopada ksiądz nie robił problemów jeszcze idziemy do niego we wtorek na rozmowe no i w ko ńcu z Laury diabła wypedzimy.przeraża mnie wizja tego wszystkiego jak to bedzie:/ a oto moja zimowa czytelniczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zadomowienie
|
Malgogaj - buziaczki z okazji 10 miesiąca Olafka i jeszcze wieksze buziaczki z okazji ząbka!!! Nareszcie! Cieszymy się z Wami
![]() Kamilka - akcja podpaska brzmi bardzo ciekawie, wrzucaj ten film Aranka - nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tych nocek... Poniewaz jutro jade do gina to postanowiłam zrobić sobie fryzurkę na dole. Normalnie to chodzę do kosmetyczki na wosk, ale teraz nie miałam czasu więc nałozyłam krem depilacyjny i kurcze chyba za długo czekałam bo mam bikini w czerwone bolące krostki. Kurcze jak nie doopa solarium spalona to poparzone bikini. (Jak ja się jutro pokażę ![]()
#2121 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiktoria samochodzik dostała od mojego brata i bratowej już ze 2 miesiące temu, ale dopiero teraz zaczyna być użyteczny. A Wikunia faktycznie robi szybkie postępy. Mój brat nie widział jej 3 dni i był w szoku, że nagle zaczęła raczkować, stawać i bardzo ładnie chodzić, choć na razie tylko z pomocą. Tylko ząbków nadal brak. A przy okazji gratulacje dla Yairy i buziaki dla Olafka. A Laura to taka panna, że normalnie jestem w szoku. Wrzucam obiecane zdjęcia z chrzcin. Tym razem moje dziecko w wydaniu zszokowanym. Wiktoria była bardzo przejęta i poważna. Jak mleko zjadła o 4 nad ranem tak następne jedzenie było dopiero o 15 i to przez sen. W kościele moja panna ściągała czapkę co widać na załączonym obrazku -trzymała sie tylko na czubku głowy a potem to już kaptur albo nic.
![]() |
#2122 |
Zadomowienie
|
Maszko - Wikunia wygląda prześlicznie! Ty zresztą też, chyba trochę przytyłaś?
#2123 | |||
Zadomowienie
|
Hej
Buziaki dla urodzinowego Olafka i gratulacje pierwszego ząbka ![]() ![]() ![]() Marti buziaki od Olafa ![]() ![]() ![]() Kasiu udanego wypoczynku. Maszko Wikunia śliczna i jaki ma fajowy ten pojazd ![]() Yaira gratuluję nowego ząbka ![]() ![]() ![]() Cytat:
...Olaf na mleku modyfikowanym przesypiał mi najdłużej ok 9 godzin, teraz je w nocy średnio 2 razy, a przy wychodzących ząbkach jest różnie. Zawsze robię Olafkowi na bieżąco mleko, doszłam do takiej wprawy że zajmuje mi to bardzo mało czasu, a w oczekiwaniu Olaf ssie smoka. Wode gotuję w czajniku elektrycznym (minimalna ilość), jak jesteśmy poza domem, wodę gorącą mam w termosie. Cytat:
Cytat:
![]() Kamilko ale ma fajna zabawę Antonówka z wkładkami, koniecznie wrzuć filmik. Maszko Wikunia "chrzcinowa" Prześliczna ![]() Edytowane przez garnuszki Czas edycji: 2007-10-21 o 22:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zadomowienie
|
I kolejne z domu, z tortem, a dalsze z bratem i jego żona, a na koniec dorzucam dzisiejsze ze spaceru i z ukochanym dziadziem
#2125 |
Zakorzenienie
|
Maszko przesliczne zdjecia
![]() Garnuszki dziekuje ![]() ![]() ![]() ![]() ja dla Laury wybralam taki stroj na chrzciny z tymze nie wiem czy nie bede musiala na wierzch jeszcze dodatkowej peleryny zeby mi na dworzu nie zmarzla http://allegro.pl/item251976026_chrz...a_68_nowa.html zapomnialam dodac przy okazji wrzucania zdjec, fota z Alanem jest pt "se uwazaj" cos mi sie jeszcze przypomnialo.na jedym ze zdjec(na fotelu)widac rajstopki Laury, sa z kubusiem puchatkiem.Alan jest na etapie kubusia-uwielbia go a to dlatego ze Milena codziennie rano wlaczala mu bajke na disney channel kubus i przjaciele(Aranko widzialas moze??komputerowa wersjaboskie kolory)ma w pokoju wielki plakat i jak widzi bajke zabawke czy ten plakat z kubusiem krzyczy "bubu"no i w piatek zdaje sie przyszla z nim Milena a mala smigala w samych rajstopkach.posadzilam ja na kolanach i ten jak zatrybil ze ta ma rajstopy z kubusiem to mielismy ubaw po pachy.najpierw zaczal pokazywac i sie cieszyc, potem zaczal jej sciagac te rajstopy a na koncu w rezultacie niemocy sciagniecia rozwyl sie tak ze hej ![]() a i jeszcze jedna zabawna historia jak to w bajce kubus zaklinowal sie w norze u krolika i ciagneli go wszyscy za rece zeby go wyciagnac to ten jak to zobaczyl to pokazywal na tv i plakal-bylismy w szoku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupiłam na allegro bo normalnie miałam z tym wielkie problemy.Dwa miesiące czekałam na coś co sobie wymarzyłam. Jako ciekawostkę dodam, że znałam tylko rozmiar tj. 62, z którego Wiktoria już dawno wyrosła, ale intuicja mnie nie zawiodła bo dziwnie wierzyłam, że to ubranko jest akurat dla niej. Nie chciałam żadnych tiuli. Ubranko było polarkowe a jak się potem okazało miało też dodatki tiulowe ale tak stonowane, że wyglądało dużo lepeij niż na zdjęciu, a powiem nieskromnie, że mój krasnalek [poza czapką) naprawdę ładnie wyglądał.
![]() |
#2127 |
Zadomowienie
|
Maszko - ale z tą "pucułowatością" wyglądasz o wiele lepiej! Też bym chciała przytyć na buzi. Wiki słodziutka
#2128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie, był gdzieś tak z boku, ale go wycięłam bo gotów pozwać mnie do sądu za używanie jego wizerunku w internecie. Obok nas są chrześni.
![]() |
#2129 |
Zadomowienie
|
Dziekujemy bardzo za życzenia i gratulacje. Kurcze tak się cieszę z tego zęba jakby ze złota był
![]() Garnuszki ja go wystukałam przez przypadek. Poszliszmy po wyborach na kawe, Olaf bawił się łyzeczką więc mu zastukałam i tak oto odkryłam ząbka. Wklej ten kombinezon, prosze, moze jakaś inspiracja bedzie dla mnie. Marti zamiast kiecki to ja sobie płaszcz kupie! Laura jest taka duża ![]() Maszko zazdroszcze ze chrzciny macie juz za sobą. Mnie to czeka jakoś w swiątecznym okresie. Urodziny, swieta i jeszcze chrzciny...imprez a imprez. Wiktoria wyglądała super. Co do nocnego mleka, Olaf je okoł 6h30 -7. Ja mam wode w podgrzewaczu i odmierzone mleko (mam takie pojemniczki) wiec zrobienie mleka trwa minutke. Potem spimy do 9. Zaczełam sie zastanawaić kiedy bedzie można zrezygnawać z tego wczesnego sniadanka. Czekać az dziecko sanmo sie przestawi? Kurcze mam sąsiadke taka (czeszke), która ma córke (jakies 5 lat) i drugą dzieczynke niedawno urodziła, do tego psa (prawia jak nasza Aranka tylko pies mniejszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny,
uff nareszcie po weekendzie, nie bylo lekko z tym weselem i poprawinami,ale teraz chyba na dlugi czas spokoj z tego typu imprezami, oczywiscie bardzo fajnie bylo, tylko dzis przydaloby sie wolne ![]() MOC SPOZNIONYCH USCISKOW, BUZIAKOW I INNYCH SERDELECZNOSCI DLA OLAFKA Z OKAZJI 10 MIESIACA I ZABALKA !!! ![]() ![]() ![]() Marti nie bede oryginalna w stwierdzeniu, ze z Laury to kawal fajnej pannicy sie juz zrobil ![]() ![]() Maszko super zdjecia z chrzcin, Wiktoria slicznie wygladala, czasem to mi sie marzy zeby miec dziewczynke, bo mozna z niej zrobic taka mala ksiezniczke wlasnie ![]() Yaira dla Was tez gratulacje z okazji zabka ! Kamilko tez czekam na filmik, bo Twoj opis zapowiada niezla zabawe ![]() Co do mojego poprzedniego posta - nam sie zdarzyla ostatnio taka przygoda i trzeba bylo wode zmieniac ![]() Artur ostatnio ma takie cos, ze straszna uwage zwraca na jakies malutkie szczegoliki, np. jakis paproszek na podlodze itp. Ostatnio sie z niego bardzo usmialam, bo w kuchni na podlodze byla jakas kropeczka chlapnieta czyms, on nad nia siedzial chyba 5 albo 10 minut i probowal ja podniesc z podlogi tymi swoimi malymi paluszkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.