![]() |
#571 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: I jak po wyborach? Wrażenia.
Cytat:
![]() ...a tak off topic, to mogli jeszcze większe te karty do głosowania wydrukować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#573 |
Zakorzenienie
|
O nie, nie, to nie jest prawdą. Jestem tylko sceptyczna. Jeśli ktoś nie ulega zbiorowej euforii wobec PO, to od razu życzy Ojczyźnie źle? To dość uproszczone myślenie. Nie chcę się kłócić więc zmykam z forum. A PO życzę powodzenia. A w to powodzenie mam prawo wątpić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
Zakorzenienie
|
ja też głosowałam na kobiety dziś
![]() Cytat:
![]() oo optymistka widze ![]()
![]() |
![]() |
#575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
stresowalam sie dzis jak przed egzaminem, a minuty do wstepnych wynikow odliczalam jak do sylwestra. No i frekwencja porazila! Przypuszczam, ze PO dostanie jeszcze kilka punkcikow wiecej, bo np w takiej Anglii zdecydowana wiekszosc glosowala na platforme. A jak wiadomo, to niemalo osob ![]() No i super sie jak dla mnie rozlozyly proporcje, jest PO, nie ma LPR i Samoobrony (JEZU CO ZA ULGA), psl i Lid to tez dobre partie i na pewno odnajda sie w sejmie. Przydadza sie w razie gdyby prezydent wetowal ustawy ![]() ciesze sie, naprawde. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
(Jeszcze przed snem
![]() Ja sie też spodziewałam porazki PiS ale dopiro jak zobaczyłam jak rządzą. A nie od razu po ogłoszeniu wyników wyborów... Uważam, że należy każdemu dac szansę. ![]()
![]() |
#577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mi mignal Roman w tv i ciekawe co bedzie z mundurkami ![]() Roman odchodzi chlip chlip ![]() Do ost chwili bylam przekonana ze wygra PiS ,nauczona doswiadczeniem sprzed 2 lat kiedy to sondaze tez byly korzystne dla PO |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#578 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha i PO to był dla mnie pewnego rodzaju wybawiciel, bo poprzednie rządy to był koszmar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
"21 października skończyła się IV RP" A.Kwaśniewski
![]() |
#581 |
Raczkowanie
|
no zobaczymy za rok jak to bedziemy się cieszyź z rządów PO.....
ktos tam napisał: "emigranci wracajcie" - to chyba jakiś żart. Gdyby nagle wszyscy wrócili to bezrobocie wzrosłoby do 50 % xD Nawet PO cudów nie zrobi i nowych miejsc pracy nie stworzu. I myślcie że lekarze dostana podwyżki? Albo że (cytuje Kwaka Donalnda) - przy drogach wyrosną nowoczesne szkoły i baseny? (zupełnie jak grzyby po deszczu - wystarczy podlać). Pytam sie z czego? Chyba ostatnio którys z polityków tej partii zaproponował podwyższki płac dla posłów sejmu - śmiech na sali. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja podobnie jak Luba - zalamywalam sie w trakcie a nie od razu po wyborach ad 2005. wtedy mialam nadzieje, ze bedzie dobrze. a ze nie bylo... nie postarali sie. romka mi szkoda. kto bedzie kurskiego wpedzac w zaklopotanie? romek to madry chlop. szkoda, ze tak radykalnie prawicowy. ciesze sie z sukcesu. dlaczego? bo wygrala partia, ktora jest mi bliska pogladowo. cud gospodarczy bedzie. ale nie jutro. do tego trzeba czasu. pis mowi otwarcie o tym, ze w ciagu tych dwoch lat pisowskich rzadow cud sie stal - czyzby? gdzie? kiedy? jak? trzeba pisowczykow rozliczyc z przeszlosci - z obietnic [w ostatniej polityce probowano ![]()
![]() |
![]() |
#583 |
Zakorzenienie
|
Ale pomyślcie - normalne państwo, podkreślam N O R M A L N E - czy to u nas możliwe?????? Tak słuchałam Donalda Tuska w jego lekko przynudnawym przemówieniu i taka reflaksja mnie naszła: "ale teraz będzie nudno"
![]() ![]() OK, mowie ironicznie, ale tak na serio, to mimo iż nie jestem zwolenniczką LPRu i Samoobrony, to troszkę mi się szkoda zrobiło, ze nasza scena polityczna utraciła tak barwne postaci jak Roman Giertych, którego lubię - bo on święcie wierzy we wszystkie swoje teorie, no i wymiótł w przemówieniach przy głosowaniu rozwiązania sejmu ![]() Mam nadziję, ze my, Polacy, nie przejęliśmy zachowań "najwyższych" głów naszego Państwa, i zdołamy sie w normalności, w tej wyczekiwanej normalności, odnaleźć...I tym optymistycznym akcentem... ![]() Dobranoc wszystkim, jutro czeka mnie cieżki dzień ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oni wszyscy są warci siebie.....wszyscy wiedzą że są rozkradane ale każdy ma to w dupie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A moze na tym forum sa tez ludzie ktorzy nie wierza w polityczna propagande a po prostu zagdzaja sie z programem platformy? z jej zalozeniami? ja sie zgadzam tych ckliwych tekstow z reklam nie slucham, bo kazdy mowi to samo nie oczekuje cudow, ale nizszych podatkow, odsuniecia kosciola od spraw kraju i wiem, a raczej tu wierze platformie, ze bedzie reprezentowac moje zdanie w parlamencie EDIT: nie zapomne jak K. obiecywali ze nie beda rzadzic jednoczesnie bo "to byloby nie do zaakceptowania przez polskie spoleczenstwo" ze nie bedzie koalicji z przestepcami (lepper - buahah) ze w ogole w rzadzie nie bedzie przestepcow ze usprawnia polska gospodarke, dajac wiecej praw i mozliwosci pracodawcom! (a oni nie - robin hoodzi, zabierac bogatym i rozdawac biednym (becikowe)) nie zapomne wystapienia kaczynskiego na zdjezdzie radia maryja gdzie mowil "TU JEST PRAWDZIWA POLSKA I PRAWDZIWI POLACY" i roznych smakolykow wyglaszanych przez politykow pis na antenie tegoz radia itp itd... poza tym patrzenie na tuska sprawia mi taka frajde, ze chociazby dlatego ciesze sie ze wygrali. Wybaczcie, ale pan K. wyraza sie w taki sposob, jakby od 10 lat siedzial zamkniety w oborze i pil z kolegami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
Teraz PO ma swoje 5 minut, zobaczymy czy je godnie wykorzysta. I nie ukrywam swojego zadowolenia, że właśnie jego partii dano teraz szansę.
Spokojnej nocy ![]()
![]() |
![]() |
#588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To która Rzeczpospolitą teraz mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
Ja wierzę, że Tusk nie przyniesie tyle wstydu dla Polski w świecie, co przynósł Kaczyński.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Zadomowienie
|
A ja sie PO prostu ciesze, ze ta farsa sie skonczyla
![]() I po cichu mam nadzieje, ze gorzej byc nie moze ![]()
![]() |
![]() |
#591 |
Raczkowanie
|
patrząc na znajomość Tuska w sferach gospodarczych stwierdzam że nie ma się z czego cieszyć?
ostatnio Tusk proponował podatki takie jak w Irlandii bo to wdłg niego doskonałe rozwiązanie....jesli liczysz dalej na tuska w tej sprawie to poszukaj innego miejsca do zycia, bo tam podatki są cholernie wyoskie. Zresztą tę kwestię skomentował już Kwaśniewski... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Zakorzenienie
|
chce ktos herbate ?
![]()
![]() |
#593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 |
Wtajemniczenie
|
Dajmy im szanse
![]() ![]() ![]()
![]() |
#595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wierze w donalda. swoj chlop ![]()
![]() |
![]() |
#596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Zakorzenienie
|
Uśmiechnęłam się do wyników.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Raczkowanie
|
no sorry jak mamy patrzeć na to jak wyglada polityk i po tym go wybierać....bez komentarza.
A co do podatku liniowego - ok - komuś się w życiu udało? A reszcie ktorej sie nie udało? Skoro takie kiepskie płace w polsce to skąd 70 % gorzej zarabiającego społeczeństwa ma wziąść pieniądze na podatki ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
dostałam dziś coś takiego:
http://www.youtube.com/watch?v= ExKWyLATNz0
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
dziś jest taka piękna noc
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.