|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: I jak po wyborach? Wrażenia.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;5584814]I po co ta zośliwość?
![]() [/quote] Bo oni tak już mają. Kaczyński też gratulował Tuskowi z zaciśniętymi ustami. Złosliwość i szyderstwo metodą na porażkę
|
|
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
syfu jest nie więcej niż za czasów SLD
|
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Nie więcej niż przed nimi i po nich.
Syf był, jest i będzie, afery to nie jest wynalazek SLD.
|
|
#634 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie, o to mi chodziło
|
|
|
#635 |
|
Konto usunięte
|
Lubo, ale Ci się wątek rozrósł.
![]() A mnie tu zaledwie przez noc nie było.
|
|
|
|
|
#636 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#637 |
|
Zadomowienie
|
się cieszę
|
|
#638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciesze sie z wygranej PO
|
|
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Tak myślałam że PO zwycięży PIS będzie na 2 miejscu a potem LID i PSL
Zresztą przed wyborami były takie wyniki sądaży Ale jestem zdziwiona że LiD dostał tak mało głosów I bardzo się cieszę że Pan Leper i Gertych i Pani Renatka Begier sobie odpoczną ![]() Nie miałam siły wczoraj już czekać na wyniki ale widzę że za dużo się nie przeliczyłam
|
|
#640 |
|
Raczkowanie
|
to nie byłą złośliwość. To był mały żarcik -tak dla rozładowania napięcia.
głowa mnie boli bo się zasiedziałam do nocy. Pójdę po prostu się wyspać. Wstane i wszystko bedzie wyglądać tak samo, a ja pójdę sobie kupić buty..... " To smieszne że Polacy raz oszukani dali sie oszukać drugi raz." Luba: "I dlatego nauczeni tamtym doswiadczeniem, nie zagłosowali drugi raz na PiS" teraz z tej wymiany zdań wynika coś zupełnie innego, ale podejrzewam że nie to miałaś na myśli..... peace and love, ide spać, bo późniwj zamierzam udać się do centrum i złozyć CV - oczywiscie praca w naszym kraju za marne grosze, ale lepszy rydz niż nic - zwłaszcza dla biednej studenkti :P 3majcie się
|
|
|
|
|
#641 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jedno jest pewne - dostali duży kredyt zaufania od ludzi, a ja mam tylko nadzieję, że ich (nas ) nie zawiodą.
|
|
|
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tym CO to były rozbiory. Niczym tekst,że nadejdzie nowy stan wojenny.
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo właśnie oglądałam serial Jerycho
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z optymizmem patrzę w przyszłość, ale jak sobie myślę o układzie: Kaczyński prezydentem, Tusk premierem... To mocno się obawiam co z tego wyniknie
. No ale zobaczymy. A z tym rozbiorem Polski to juz naprawdę bardzo mocna przesada.
|
|
#645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest w "...", litości, nie biersz tego takl dosłownia
|
|
|
|
|
|
#646 |
|
Konto usunięte
|
Naprawdę się cieszę ,ze ...się cieszycie.
Nadzieja to ważna rzecz.Bardzo . Ja już się wychylałam z moimi poglądami więc już teraz nie będę Było mi to wszystko jedno kto wygra / może gdzieś tam głęboko się cieszę ? / Nie uwierzę nigdy ,że Polska stanie się drugą Irlandią /Anglią/itp nawet jakby mi to Kaczor Donald obiecał I winy nie upatruję w rzadach takich czy siakich ale w samych .....Polakach . Mentalności ? i tych na górze i tych na dole Naprawdę nie umiem dokładnie określić o co mi chodzi Każdy kombinuje jak może ,ale Polacy .... wiadomo Pamiętam jak był boom na działalność gospodarczą -w moim miejscu pracy kierownik zmusił ! każdą jedną sprzĄt aczkę do otwarcia swojej działalności .Jak to leciało -''konserwator powierzchni płaskich ''? Nom przecież musiały mieć pieczatkę i 'własną firmę',<confjuzd.> wiadomo dlaczego !O takie kombinowanie mi chodzi -nie do końca fair Dziewczyny ,sory ,ja naprawdę chciałabym się miło rozczarować /<-wiem tj niepoprawnie / ale uwierzę ,że w Nas Polakach coś pękło jak zorganizujemy ...EURO 2012 A nie wierzę - Będzie wstyd Jak zawsze Edytowane przez 201710120930 Czas edycji: 2007-10-22 o 09:33 Powód: cha chaaaaA napisałam EURO 2112 |
|
|
|
|
#647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Słowa o stanie wojennym to cytat z byłego już premiera - Kaczyńskiego.
Cytat:
Cytat:
A o mózgach to było na poważnie czy dla jaj? Trochę wiary. |
||
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba ta pani zapomniała, że wszyscy Polacy poza granicami kraju głosuja na listy warszawskie... I nie tylko z "warszawką" PiS przegrał...
|
|
|
#649 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I o tym mniej-więcej mówię |
|
|
|
|
|
#650 |
|
Raczkowanie
|
"...." w domyśle
![]() o mózgach mi się wyrwało |
|
|
|
|
#651 | |
|
Wtajemniczenie
|
taka mala ciekawostka
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#652 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Ponoć pięknie przegrywają tylko Wielcy...
To tyle odnośnie klasy, jaką pokazał PiS wczoraj w nocy. Również nie przekonują mnie argumenty, że PiS urosło w siłę, bo jeśli spojrzeć na PiS jako zlepek Ligi Romanów Polskich, samozagłady (świadomie mała litera), ZChN i PC - to suma ich głosów była 2 lata temu zdecydowanie wyższa od 31%.Ergo - logicznie rozumując - PiS utopił część wyborców. Odnośnie wygranej, cudu nad Wisłą, to ja tak sobie myślę, że cudem będzie, jak ktoś nie zwoła konferencji przez 2 miesiące, aby w tym czasie zamknąć łapówkarzy. Cudem będzie załatwienie spraw w urzędzie przez internet. Kolejnym cudem będzie zmiana systemu REGONoNIPoPESELu. O podatku liniowym nawet nie marzę, bo popatrzcie jak "źle" się wiedzie tym, co go wprowadzili. Normalnie nędza, jakieś marne 10-12% wzrostu PKB. My mamy ogromne 6%! p.s. Ciekaw jestem kto z PiS oberwie za porażkę... Ktoś w końcu jest winny, jakiś układ wewnątrz partii na pewno podstawił nogę
|
|
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zakład stoi. Czy rezygnujesz? Aha - w domyśśśśśle. I już wszystko jasne. Przepraszam, mogłam się domyśleć. A jak teraz obrzucę obelgami pół forum a za godzinę napiszę, że to było "w domyśle", że to przecież taki niewinny żarcik, to będzie w porządku? |
|
|
|
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak, jesli by mnie kto zapytał, to tak, liczę na cud
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,,statp,U...wiadomosc.html Pan Prezydent juz pokazuje różki
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
|
#656 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jestem spokojna,tylko nie lubię,gdy ktoś uzywa pojęć o których nie ma pojęcia. Jakie rozbiory.. Yennefer nie wyświetla mi się strona.
|
|
|
#658 |
|
Raczkowanie
|
Na pewno wiecei co to jest prznośnia
![]() Kiedy mówiłam rozbiór to chyba nie wyobrażałyście sobie tego tak jak to było za czasów II WŚ ? Dlaczego bierzesz to tak dosłownie ? |
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co mam nadzieje że PO rozwiąże problem z Służbą Zdrowia. Mój mąż płaci ok 500 zł składek a my musimy i tak wszędzie chodzić do lekarza prywatnie bo w naszym ośrodku nie ma ginekologa- ja jestem w ciąży, ani alergologa a nasz synek ma poważne problemy z alergią
![]() Na wizytę w innym ośrodku do okulisty musimy czekać ok 6 mies ![]() Dziwne to strasznie ale taka jest prawda niestety
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

[off-line]