|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
U mnie nigdzie nie mam bobu. Źli ludzie z tych Niemców :P
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym zjadła arbuza ale takiego słodkiego albo śliwke węgierke taka soczysta słodka co to jak się je to sok po brodzie leci
No dobrze sie trzymamy to fakt i oby tak zostalo.
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się już po badaniach. Piję kawkę i jem śniadanie u Nowakowskiego
Monia dużo zdrówka, Ola, ten kurz budowlany to koszmar.. Ja dodawałam octu do płynu do mycia podłóg. może pomóc. Z rana mile zaskoczenie. Mam taki pakiet, że za free mogę realizować skierowania od lekarzy spoza enelmedu Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
MamaNiny to super!
Ja też bym arbuza zjadla! A też nie ma :P
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
MamaNiny to super ze udało sie pobranie i fajnie ze taki pakiet zawsze to w razie co możesz skorzystać z niego.
|
#4836 |
|
Wtajemniczenie
|
Helou,
Po wizycie, maleństwo 345 gram i 15 cm od głowy do pupy ![]() Widzę, że załapałam się na końcówkę wątku ![]() Potem Was nadrobię. Choć nie wiem czy dziś dam radę. Jutro będzie więcej czasu. Monian ty mi tutaj nie choruj ![]() Zdrówka!
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Przez przypadek się dowiedziałam o tym pakiecie
Przyszła pielęgniarka od pobrań i usłyszała moją rozmowę w rejestracji. Sprawdziła, a w rejestracji babka by mnie skasowala na 60 zł.. Aaa i mój brzucholek z rana. Wieczorem jest bardziej wypukły. ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Cytat:
|
||
|
|
|
#4839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja to wyglądam juz jak w 7 ... nie wiem jak dociągne do lata :p Już nie wspomnę o dolegliwościach ze strony kręgosłupa w odcinku dupnym ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Ciesz się dziewczyno
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
MamaNiny super zgrabny malutki brzusio
Lazurowa mnie też odcinek dupny dokucza
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję. Wieczorami jest większy i taki do.góry bardziej.
Póki co mam na - kg... Niestety pewnie nadrobię pod koniec. I mnie kręgosłup boli. w czerwcu miałam mega problem, nie mogłam chodzić :-( Muszę lekarki zapytać czy na jogę mogę :-D Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4843 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ostatnio miałam kilka dni bez bólu. Wtedy dla odmiany na usg maluch był ułożony poprzecznie. Teraz siedzi znowu głową w dół i znów boli.
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Lazurowa, pewnie jakiś nerw uciska maluszek... Mnie non stop boli. Nawet dzisiaj w nocy obudziłam się z bólu.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Ano no to ja nie narzekam bo mnie boli ale nie cały czas. Raczej jak pochodze więcej, posiedzę czy leżę na plecach.
MamaNiny a ile na - jescze masz? Ja dziś weszłam na wagę i byłam święcie przekonana ze juz będzie na + ale jednak nie.
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
mamaNiny jak zgrabnie
Przy Was to ja jak wieloryb z tym brzuchem jakbym miała niedługo do porodu iść Dziś mam 20+5 i tak to wygląda:
M M Edytowane przez Elfka86 Czas edycji: 2016-02-17 o 09:16 |
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Elfka ale masz piękną piłeczke
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
wstaje i igarniam się. Zastanawiam się czemu jak się przekręcam w łóżku na plecy albo lewy bok to mnie podbrzusze boli... Nie macie tak?A odcinek dupny to wczoraj mi dawał popalic.
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba słabo uważałaś na przyrodzie, wieloryb to taki wielki zwierz wiesz?? Ty wyglądasz jak hmmm... Oo wiem! Kobieta w ciąży |
|
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajny brzuszek
Faktycznie duży ale wieloryb od razu? ![]() Ja zasypiam na siedzaco. Co jest? :/
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja wrzucę fotki. Jedna to z pierwszych dni jak wiedziałam o ciąży a druga z dziś... Niby widać różnice ale wg mnie to tylko taką jakbym przytyła a nie w ciąży była
|
|
|
|
#4852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Za rzadko z domu wychodzę. Czekam aż otworzą Smyka.. Weszłam do empiku i wydałam 300 zł. Siła woli się powstrzymywałam, bo książki ciężkie.. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4853 |
|
Zadomowienie
|
Hej Piękne! Śliczne brzuszki macie!
U mnie brzucha ciążowego nie widać, bo przykrywa go tłuszcz z kebabów HAHA ![]() Widzę, ze Wy ciagle w sukienkach, wdziankach ładnych a ja cały czas w dresie prawie
|
|
|
|
#4854 |
|
Raczkowanie
|
Witam się w 21 tyg
Aloffkowa, MamaNiny, fajne brzuszki ![]() ja wczoraj miałam niespodziewane usg, ale też strachu się najadłam. Dostałam w nd wieczorem lekkiego plamienia, w pon jeszcze trochę było, potem przeszło, ale nie żywa krew, tylko jakby podbarwiony beżowy śluz. Minimalnie, ale było. W pracy mnie laski nastraszyły skracającą się szyjką, więc poleciałam o 18 do lekarza mojego, żeby mnie przyjął na koniec dnia. Okazało się, ze wszystko ok, lekka infekcja w skutek wyjałowienia po biegunkach i przeziębieniu, które miałam i dostałam na 3 dni globulki. No i mówi, że podejrzymy w gratisie dziecia, a zamiast podejrzeć to się wciągnął tak, ze mierzył kość udową (ponad 3 cm), obejrzał żołądek, pęcherz, wszystko jest, tylko, łepetyna jak wciąż wielka, ale to po tatusiu No i pyta na co składaliśmy zamówienie. My, że na córcię, to patrzy między nóżki, patrzy i mówi, że nic nie dynda, więc chyba się zgadza "towar" z zamówionym ;P No ale 23.02 połówkowe, wtedy się dowiem, czy to nasza Rozalia czy też nie Pozdrawiam was
|
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Alloffkowa brzuszek ciążowy jest, co się czepiasz?
![]() Ja to cały dzień w pizamie, więc dres to już wyjściowy ! ![]() Mezzaluna dobrze, że nic takiego się nie dzieje i fajbie, że mogłaś podejrzeć co tam siedzi w brzuszku
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Ale ja się już w kurtce nie zasuwam :/ widocznie taka moja uroda, że wyglądam jakbym arbuza połknęła
|
#4857 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie!
Pojawił się temat pępków, jaki ma być pępek? Bo mój wygląda jak tłuszcz Absolutnie nic się nie posuwa do przodu, a tak mi się zawsze podobały ciążowe piłeczki z wystającym pępuszkiem ![]() Kamila, ależ bym też zjadła ten bób, chyba trzeba się będzie wybrać w końcu na spacerek do sklepu
|
|
|
|
#4858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Oj przestań
my wiemy lepiej! ![]() Ja do niedawna wyglądałam jakbym się strasznie obzarla i spasla. Teraz podobno brzuszek jest już ciążowy
|
#4860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja myslałam, że mam brzuchol wielki, Małż chodzi i mówi, że już większy od cycuchów obfoce się jak się ubiorę w cos normalnego póki co jeszcze mieszczę się w swoje dżinsy, ale już czas zakupić jakieś ze dwie kiecki codzienne i jakieś ciężarowe spodnie, bo nawet dresy mojej gwieździe przeszkadzają i mi stuka, ze ją guma naciska Lecicie z postami, że hej Nie zauważyłam, czy był taki temat, więc pytam, czego używacie przeciwko rozstępom, bo to mój koszmar, boję się tego okropnie, bo to wg mnie obrzydliwe Dostałam paczuszkę z HIPP, chusteczki pielęgnacyjne (taka mini paczuszka) i rabaty na kosmetyki do rossmana (między innymi przeciwko rozstępom) Zakupiłam ociekacz na butelki z netto i wygląda całkiem spoko, jak trawka w kuchni, narazie schowałam do dzieciowej szuflady ![]() ciuszki rzeczywiści koszmarnej jakości i z bardzo nieprzyjemnego materiału. Miłego dnia Wam życzę, dzisiaj mam sporo latania, więc może poczytam Was na telefonie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

jakbym miała niedługo do porodu iść
i tak to wygląda:
Wzięliśmy ślub 26-09-2015

[od 10.09.2011]