|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Może nie. Ale to wygląda tak, jakbym ja tu całe dnie spędzała i jedyną moją rozrywką było nabijanie sobie licznika
. A tak nie jest. Sam licznik niech sobie będzie ale czy wszyscy musza go oglądać?Czytałyście? http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...8&ticaid=14af4 ja wiedziałam, że tak będzie
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
hmm no tak, to tez racja.
ale co sie przejmowac co inni pomysla sama wiesz najlepiej jak jest. mnie to tam malo obchodzi co kto mysli o moich 3 tysiacach ![]() a ten link.. nie wiem czy smiac sie czy płakac ... wiec pouderzam glowa w |
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Ines daj spokój co Ty sie przejmujesz
fajnie że jesteś tutaj taka aktywna zrobiłam sobie mala przerwę na jedzonko i dalej wpisuje masakra po prostu z tym wpisywaniem ale z drugiej strony super szybko czas mi leci kurde i znowu to lotto
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie lotto mogloby juz dac sobie spokoj
![]() wymienialam tonery w drukarkach.. jestem cala usmarowana ![]() edit: http://www.smog.pl/wideo/13361/niesa...na_dziewczyna/ |
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorki, że Was tak zamęczam tymi sąsiadami ale coś mi przyszło do głowy. Co będzie jeśli mężulek tej pani dowie się o tym donosie i sobie pomyśli, że to może ona zadzwoniła i ją pobije? o tym nie pomyślałam
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie możesz myśleć w ten sposób Sweet. Zareagowałaś - to najważniejsze. Nie możesz teraz gdybać bo naprawdę nie ma lepszego rozwiązania tej sytuacji. Ale zmarzłam. Byłam na chwilę w jednym naszym sklepie... Dzisiaj dla odmiany miałam bardzo miłe sytuacje przy parkowaniu. Aż się czasem nie mogę nadziwić jak różni potrafią być ludzie.
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
sweet nie zadreczaj sie.. jesli on ja wyzywa i bije, to bedzie widzial ze nie dzwonila bo niby jak skoro sie na nia drze w tej samej chwili. domysli sie ze to sasiedzi.
ines az musze sie wybrac na ta marianne i zobaczyc co sie stalo.. czemu juz nie masz tego linku w popisie?
|
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiecie tak sobie myślę
i chyba jeszcze raz do szefa uderzę
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: Navi a co chodzi z Ines podpisem?
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
no muszę z nim w 4 oczy pogadać
No i może na ten kurs auto cada go naciągnę
|
|
#3492 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo nigdy nic nie wiadomo A może np na gronie założymy sobie jakieś forum i tam będziemy odpisywać tylko w szczególnych okolicznościach![]() Cytat:
Drinkowałam troszeczkę ![]() Ale i tak fajnie było - odpoczęłam na maxa. A dzisiaj rano TŻ wrócił Cytat:
Cytat:
Cieszę się, że się dogadaliście A tego Twojego kolegę też chyba znam - może dlatego, że kilka latek w Wałbrzychu mieszkałam i gdzieś go widywałam ![]() Ja się własnie uczę Angielskiego![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ciężko cokolwiek zaplanować jeśli się nie wie czy dostanie się np 2-3 dni urlopu czy nie... Pewnie znów po Bożym Narodzeniu będziemy wymyślać A marzy mi się wyjazd z TŻ w góry...
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...6&postcount=53 dzisiaj dla odmiany ochroniarz pochwalił moją kulturą parkowania, a później pewien miły pan pomógł mi wyjechać, tzn. zanim wsiadł do swojego auta zaczął mi pokazywać, czy jeszcze spokojnie mogę kręcić/jechać. Zabawni są tacy ludzie . Normalne miejsce, można wyjechać za jednym zamachem, ale oni bardzo się starają pomóc . Oczywiście wolę takich niż takich buców jak tamten, z którym miałam nieprzyjemność mieć styczność w zeszłym tygodniu
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
misiaczku wybacz, juz Ci doslalam
![]() mi tez sie marzy wyjazd, tylko we dwoje ale obawiam sie ze jak zwykle kasa-a raczej jej brak na to nie pozwoli ![]() edit: ines szkoda gadac...
|
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Ano szkoda... Ale miło jest się przekonać, że są na świecie też mili kierowcy. I że ktoś docenia moją kulturę parkowania
|
|
#3496 |
|
Rozeznanie
|
Ja kasę do grudnia na pewno zorganizuję, ale z tycz wolnym, to już gorzej
ale zobaczymy - jak coś to zawsze są oferty last minute
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
no ba
![]() ja ide do domku ogarnac ten pokoj wreszcie, bo juz nie moge w tym bałaganie ![]() pozniej wysle wam zdjatka ![]() |
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
czekamy navi na dalsze focie : hihi ja wczoraj troszkę ogarnełam
misiaczku 6h masakra !!! ja bym z zimna chyba zamarzła ale najważniejsze że potem się ogrzałaś organuś powodzonka ! naciagaj go a co zawsze papierek i umiejętności sie przydadzą bosssiee ja też już myslę o świętach, sylwestrze i prezentach hm... co tu komu kupić na sylwka planów jeszcze nie ale co napewno coś się zorganizuje jejciu ja na 1 listopada nie będę miała 4 dni urlopu zostane sama w pracy bo jedna kurs, druga zwolnienie , 3 na urlopie jejciu ale myślę że któraś bedzie z Was mnie wspierała na forum ![]() SWEET.. nie przejmuj się tak TY już zrobiłaś co mogłaś
|
#3499 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hmm ... no torche by Ci to zajęło. ale może kiedyś wymyślą teleportację ![]() Cytat:
![]() jak już mnie Navi uprzedziła, to mój friends ![]() Cytat:
ooo noł no to si enie zrozumieliśmy heheheheheheheheheeCytat:
rewolucja jak nic, ale nie do końca dobrze, naprawiamy. oo prosze kolejna która może zna mojego friendsa ![]()
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet, ja niestety wątpię aby ta kobieta odeszła od tego alkoholika . Niestety, ale takie sytuacje zdarzają się często, a bardzo niewielki procent kobiet deyduje się na opuszczenie swojego "kata". Sprawa jest jeszcze trudniejsza kiedy są dzieci... ![]() No ale może twoja sąsiadka będzie się zaliczać do tej niewielkiej "silnej" grupy. Nie no, w ogóle nie mogę się skoncentrować
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
sweet wiem że to bardzo cieżko nie przejmowac się losem ludzi którzy żyją obok nas i to w takich sytuacjach
kurcze ja nie mogę zrozumieć tych kobiet dlaczego onee po prostu nie zostawią tych facetów !! matkoo przecież coś nie tak musiało być już wcześniej bo takie rzeczy wydaje mi sie że nie dzieją sie z dnia na dzień napewno na początku byłoby im ciężko ale lepiej żeby wrcać spokojnie do domu, żeby nie stresować tych biednych dzieci ... cholerka jasna przecież to jest proste że jak facet uderzy raz kobietę to niebawem zrobi to po raz drugi , przynajmniej ja tak sądzę i to samo ze zdradą ! kurczę wkurza mnie to , że tyle niewiinych kobie i dzieci musi byc w takich sytuacjach i boją się odejśc ![]() ines odpocznij troszkę biedactwo wiem co to znaczy remont gdzieś blisko to jest masakra ! z głową się taką wychodzi że nie wiadomo w która stronę iśc
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
jestem ciekawa co dzisiaj będzie w nocy, czy spokój czy kolejna awantura.
Jutro zdejmuję żele, wkurzają mnie strasznie a po drugie jeden mi odpadł i wygląda palec jak kikutek jeszcze 1 godz i 20 min ale wolno czas leci, dziś czekają mnie zakupy i odbiór fotek, no i oczywiście wizyta u rodziców by im te fotki pokazać. Postaram się jak najszybciej Wam je pokazać ale nie wiem czy dzisiaj będę miała czas.
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
sweet mam nadzieje że będzie spokój
i że już więcej jej i tych dzieci ani nie dotknie , anie na nich nie będzie krzyczał !!! super , super nie długo będą Twoje focie lalalala już sie doczekać nie mogęmi też na maxa czas wolno leci eh... ale już nie długo do domciu i obiadzio potem ... hmmm żadnych planów nie mam jak na razie choć nie wiem co wymyśli mój TŻ mam nadzieje że cos fajnego dziś porobimy
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a obiad to chyba odpuszczę, nie jestem głodna zupełnie, czemu tak?
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet, nie moge sie doczekac tych fotek
![]() Jejuuu, właśnie sie dowiedzialam ze ten remont potrwa jeszcze 2 dni Ale dostalam cukierki na pociechę .
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
do czego odnosiło sie czemu tak ? ale chyba do rugiej cześci wypowiedzi
i tak sobie myslę czy nie połżyć sie troszkę spać na godzinke przemaga tylko i wyłącznie sen ![]() ojjj ines współczuje ale widzisz masz coś na osłode żebyś lepiej to wszystko zniosła
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moje czemu tak odnosiło się do tego dlaczego nie jestem głodna![]()
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
o bosssiee tu sie objawia moje zmęczenie
ok gasze kompa i czekam na haslo można już iśc trzymajciu się Myszki Kochane ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.

. A tak nie jest. Sam licznik niech sobie będzie ale czy wszyscy musza go oglądać?

fajnie że jesteś tutaj taka aktywna
masakra po prostu z tym wpisywaniem ale z drugiej strony super szybko czas mi leci ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
o tym nie pomyślałam

A może np na gronie założymy sobie jakieś forum i tam będziemy odpisywać tylko w szczególnych okolicznościach
A marzy mi się wyjazd z TŻ w góry...

ale wolno czas leci, dziś czekają mnie zakupy i odbiór fotek, no i oczywiście wizyta u rodziców by im te fotki pokazać. Postaram się jak najszybciej Wam je pokazać ale nie wiem czy dzisiaj będę miała czas.