Lipcówki 2016 na urlopie miodowym - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-17, 10:40   #4861
Arida_
Zadomowienie

Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym

Hej hej
mamaNiny chciałam Ci przypomnieć, że masz pamiętać o wszystkim na badania, ale tego... trochę późno wstałam Tak sobie lezałam, patrzę w okno - pogoda taka piękna, niebo jak latem Otworzyłam okno i jak mnie spizgałooooooo
Zabrałam się zaprzegląd moich ciuchów, w które się już nie mieszczę i wywioze w weekend do domku na wsi żeby mi nie zagrac ały, a zacznę juz składować dziecięce
Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Witam się w 18 tygodniu

To już 18 tydzień a mi się wydaje, że dopiero co robiłam test
Jeszcze 2 tygodnie do polowkowego! Nie mogę się doczekać.

Wymieniłam mojemu T co jeszcze potrzebujemy kupić dla mnie i dziecka i chyba dostał ataku serca

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ----------

Tak się zastanawiam, gdzie się podziala cześć z naszych mamusiek, która kiedyś się udzielala... coraz mniej nas tu zostało a było nas tak duzo!
kamila ja ciągle coś dopisuje do mojej podstawowej listy i tż w końcu poiwedział, że mi ją zabierze ale o ile na początku miałam jakiś zdrowy rozsądek i lista była w porządku, to teraz dopisuję każdą bzdurę, bo musze mieć
Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Moja znajoma dziś w nocy urodziła miała wczoraj wizytę i tylko 0,5 cm rozwarcia, w nocy skurcze były ale nieregularne, obudziły ja wody które odeszły. Miała jechać do miasta oddalonego o 30 h ale mąż ją namówił na ten tutuejszy i chwała Bogu bo by chyba w aucie urodziła... Na porodówkę trafiła z 8 cm rozwarcia a na łóżku porodowym spędziła godzinę... No poród ekspres
ja też poproszę o taki poród
Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
Zdycham. Obudzilam się chora na maksa
Zdrówka
Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Też tak sobie mówię
Kiedyś byłam chora co kilka tygodni. Od jakiś 3 lat nie choruje prawie wcale. Ciekawi mnie co takiego się stało

Zjadlabym bób. Co za pech .
Ja standardowo 2-3 razy w roku mialam anginę i zapalenie ucha, na jesień jakoś mnie ominęło, więc może i wiosna będzie łaskawa, oby bo nie wiem wtedy jak z antybiotykiem
Cytat:
Napisane przez Iza0808 Pokaż wiadomość
A ja sushi?!!!!!! Chyba zaraz sobie zamówie na wynos i pojadę odebrać w Porze obiady. Chyba już miesiąc za mną chodzi!
Tez miałam mega ochotę mieliśmy z tż iśc na sushi w walentynki, ale zamówiłam już na poczatku tygodnia Musiałam!

Cytat:
Napisane przez Lazurowa1 Pokaż wiadomość
Helou,
Po wizycie, maleństwo 345 gram i 15 cm od głowy do pupy

Widzę, że załapałam się na końcówkę wątku
Potem Was nadrobię. Choć nie wiem czy dziś dam radę.
Jutro będzie więcej czasu.

Monian ty mi tutaj nie choruj
Zdrówka!
Gratki Ciekawe ile sobie liczy mój dzieć jutro się dowiem

Cytat:
Gin mnie pocieszył, że może mi on (ten ból) towarzyszyć do porodu
Ostatnio miałam kilka dni bez bólu. Wtedy dla odmiany na usg maluch był ułożony poprzecznie. Teraz siedzi znowu głową w dół i znów boli.
Jeny, to jak malec już niedługo będzie tylko głową w dół to Ci nie zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez deksterowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry wstaje i igarniam się. Zastanawiam się czemu jak się przekręcam w łóżku na plecy albo lewy bok to mnie podbrzusze boli... Nie macie tak?
A odcinek dupny to wczoraj mi dawał popalic.
Mam tak samo, instynktownie ostatnio robię to wolniej. Pewnie się wszystko naciąga i rozciąga

Cytat:
Napisane przez MuniaMusia Pokaż wiadomość
Hej Piękne! Śliczne brzuszki macie!
U mnie brzucha ciążowego nie widać, bo przykrywa go tłuszcz z kebabów HAHASory za obrazowość

Widzę, ze Wy ciagle w sukienkach, wdziankach ładnych a ja cały czas w dresie prawie
Wstawię Wam wieczorem mój brzuchol Tez mam większy niż cycki, a cycki mam ogromne, także tego... Już do porodu bym mogła iśc

Ja już dawno pomykam w ciążowych leginsach z tym wysokim pasem, na to jakieś koszule do pracy, albo bluzka i żakiet, a w domu w dresiku albo na golasa
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny
Ale ja się już w kurtce nie zasuwam :/ widocznie taka moja uroda, że wyglądam jakbym arbuza połknęła
ja też nie mam nadzieję, że zima już nie wróći, bo nie śmiecha mi się kupować na parę tygodni nowej kurtki w rozmiarze namiot

Na rozstepy oliwka z rossmana, mam nadzieję ze wystarczy.
Stary 2016-02-17, 10:45   #4862
Arida_
Zadomowienie

Dziewczyny jakie macie propozycje tytułu na następny wątek?
Stary 2016-02-17, 10:46   #4863
MartasSul
Raczkowanie

Dzień dobry muszę wstawać wcześniej bo zawsze od rana tak szybko drukujecie 😅
Dziś 18 tydz. według mojej aplikacji na tel.19 tydz.
Ładne macie brzuszki ja to nie mam co pokazywać brzuch nie rośnie poszło w cycki 😂
Idę jeść śniadanie i podczytam was do końca 😊
MartasSul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 10:49   #4864
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
Zdycham. Obudzilam się chora na maksa

Biedna wracaj do zdrowia jak najszybciej!

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
Witam się już po badaniach. Piję kawkę i jem śniadanie u Nowakowskiego

Monia dużo zdrówka,
Ola, ten kurz budowlany to koszmar.. Ja dodawałam octu do płynu do mycia podłóg. może pomóc.

Z rana mile zaskoczenie. Mam taki pakiet, że za free mogę realizować skierowania od lekarzy spoza enelmedu

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Przetestuję ten ocet...
Pojemniczka rozumiem, że nie zapomnialaś zapełnić

Pakiet super
olutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 10:49   #4865
Elfka86
Zakorzenienie

Ja rozstępów po pierwszej ciąży nie mam i teraz też jak na razie nic nigdzie nie wylazło smaruję się tylko wieczorem olejkiem i nic więcej przy rozstępach to dużo zależy od genów u mnie w rodzinie kobiety po 4 dzieci rodziły i żadna nie ma rozstępów, a nie smarowały się specjalnie oby geny mnie wybawiły
Stary 2016-02-17, 10:49   #4866
*misia*
Zakorzenienie

Kurcze ja też już ledwo się dopinam a brzuch niby nie duży chyba za bardzo obcisle kurtki i płaszcze nosze :p a u nas dziś zimno tak ze wyjęlam swoją grubsza czapke bo w cieniutkiej zmarzlam.
Zaraz zmykamy na posiadówke u kuzynki, także miłego dnia dziewczynki. Nie piszcie za wiele żebym potem zdołała Was nadrobić.
Arida u mnie pomysłu brak
Stary 2016-02-17, 10:50   #4867
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
Helou,
Po wizycie, maleństwo 345 gram i 15 cm od głowy do pupy

Widzę, że załapałam się na końcówkę wątku
Potem Was nadrobię. Choć nie wiem czy dziś dam radę.
Jutro będzie więcej czasu.

Monian ty mi tutaj nie choruj
Zdrówka!

Gratulacje rośnie jak na drożdżach
Stary 2016-02-17, 10:51   #4868
kamila_509
Zakorzenienie

Ja się ciesze, ze mi nie poszło w cycki bo boję się tego co będzie z nimi jak skończę karmić

Mam mam wrazenie, że biodra mam tak szerokie, że szok!
Ja płaszczyka ŻADNEGO nie dopne. Tragedia nie chce kupować teraz nowego namiotu a na przyszły rok odwiesic gdzieś w otchlani szafy. Kupiłam jedna kurtkę taka wiosenna, jedna gruba zimowa mam i dostałam od kolegi z pracy taka przejsciowa. Chyba jego żonie się nie spodobała bo wygląda jak nowa!

Idę się ogarnac. Kopnijcie mnie w dupsko bo się nie rusze!

Edytowane przez kamila_509
Czas edycji: 2016-02-17 o 10:55
kamila_509 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 10:52   #4869
Arida_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *misia* Pokaż wiadomość
Kurcze ja też już ledwo się dopinam a brzuch niby nie duży chyba za bardzo obcisle kurtki i płaszcze nosze :p a u nas dziś zimno tak ze wyjęlam swoją grubsza czapke bo w cieniutkiej zmarzlam.
Zaraz zmykamy na posiadówke u kuzynki, także miłego dnia dziewczynki. Nie piszcie za wiele żebym potem zdołała Was nadrobić.
Arida u mnie pomysłu brak
Jak wrócisz to już pewnie będzie nowy wątek
Stary 2016-02-17, 10:56   #4870
kamila_509
Zakorzenienie

Myślę nad nowym wątkiem ale mam budyń z mózgu. Jedyne co wymyśliłam to lipcowe mamusie i ich cudne brzusie no budyń
Stary 2016-02-17, 10:57   #4871
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
Przez przypadek się dowiedziałam o tym pakiecie
Przyszła pielęgniarka od pobrań i usłyszała moją rozmowę w rejestracji. Sprawdziła, a w rejestracji babka by mnie skasowala na 60 zł..
Aaa i mój brzucholek z rana. Wieczorem jest bardziej wypukły.

Jejku, normalnie magia
Lokator jest, a brzucha nie
Stary 2016-02-17, 10:58   #4872
Lazurowa1
Wtajemniczenie

Dziękujemy za gratki

Arida dobrze, że jesteś i ogarniasz nowy wątek bo te gaduły biją rekordy
Ja pomysłu nie mam na tytuł. Jest mi obojętny to i tak tylko na około trzy tygodnie
Stary 2016-02-17, 11:00   #4873
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
mamaNiny jak zgrabnie

Przy Was to ja jak wieloryb z tym brzuchem jakbym miała niedługo do porodu iść

Dziś mam 20+5 i tak to wygląda:

Jejku!! Ciekawe, czy aż do porodu będzie się powiększał czy już się zatrzyma. Ale w kolejkach pierwszeństwo gwarantowane, jak nic
Stary 2016-02-17, 11:02   #4874
Dreamer9o
Rozeznanie

alloffkowa jak super pozazdrościć znajomej porodu! dla znajomej
Monian, co Ty tak chorujesz?! Dbaj o siebie! Dużo zdrówka!
Mezzalluna najważniejsze, że już wszystko dobrze! Fajnie że sobie dziecia pooglądałaś! No i życzę Ci aby potwierdziła się córa w brzuszku
KaMilka4891 ja używam kremu ELANCYL bardzo fajnie pachnie, szybko się wchłania, na razie jest super. O i do mnie wczoraj HIPP przysłał to samo

Uciekam na kawkę do siostry Miłego dnia mamuśki!
Stary 2016-02-17, 11:02   #4875
MartasSul
Raczkowanie

Jeśli chodzi o wymyślanie to noga jestem, nawet żadnego pseudonimu nie umiem sobie znaleźć. 😂😂
MartasSul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 11:04   #4876
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
To i ja wrzucę fotki. Jedna to z pierwszych dni jak wiedziałam o ciąży a druga z dziś... Niby widać różnice ale wg mnie to tylko taką jakbym przytyła a nie w ciąży była

Powiększył się tylko brzuch i biust, a nie całość -zdecydowanie widać, co jest powodem
Wydaje mi się, że super fryzurkę dostrzegam

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez mezzaluna Pokaż wiadomość
Witam się w 21 tyg Aloffkowa, MamaNiny, fajne brzuszki
ja wczoraj miałam niespodziewane usg, ale też strachu się najadłam. Dostałam w nd wieczorem lekkiego plamienia, w pon jeszcze trochę było, potem przeszło, ale nie żywa krew, tylko jakby podbarwiony beżowy śluz. Minimalnie, ale było. W pracy mnie laski nastraszyły skracającą się szyjką, więc poleciałam o 18 do lekarza mojego, żeby mnie przyjął na koniec dnia. Okazało się, ze wszystko ok, lekka infekcja w skutek wyjałowienia po biegunkach i przeziębieniu, które miałam i dostałam na 3 dni globulki. No i mówi, że podejrzymy w gratisie dziecia, a zamiast podejrzeć to się wciągnął tak, ze mierzył kość udową (ponad 3 cm), obejrzał żołądek, pęcherz, wszystko jest, tylko, łepetyna jak wciąż wielka, ale to po tatusiu No i pyta na co składaliśmy zamówienie. My, że na córcię, to patrzy między nóżki, patrzy i mówi, że nic nie dynda, więc chyba się zgadza "towar" z zamówionym ;P No ale 23.02 połówkowe, wtedy się dowiem, czy to nasza Rozalia czy też nie Pozdrawiam was

Cieszę się, że w miejsce stresu masz tak dobre wieści
Stary 2016-02-17, 11:08   #4877
BlueSky14
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

słonecznego dnia dla Was

Kamila, mnie brakuje Kattoo i Papryczki

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

którego masz połówkowe? Ja dziś dzwonię się umawiać, bo też jakoś za 2 tyg muszę miec
Tak, gdzie one sie podziały??
Cytat:
Drugi
Tzn, ze mam sie pilnować :P
Cytat:
Ja bym zjadła arbuza ale takiego słodkiego albo śliwke węgierke taka soczysta słodka co to jak się je to sok po brodzie leci
No dobrze sie trzymamy to fakt i oby tak zostalo.
Na dzisiaj mam gruszke i marsa podwojnego jakby mnie zasysało na slodkie
Cytat:
Przez przypadek się dowiedziałam o tym pakiecie
Przyszła pielęgniarka od pobrań i usłyszała moją rozmowę w rejestracji. Sprawdziła, a w rejestracji babka by mnie skasowala na 60 zł..

Malusi
Cytat:
mamaNiny jak zgrabnie

Przy Was to ja jak wieloryb z tym brzuchem jakbym miała niedługo do porodu iść

Dziś mam 20+5 i tak to wygląda:
Wieloryb?? Ja mam dzisiaj 17+3 i mam wrazenie ze od tygodnia rosne w oczach, masz piekny ciazowy brzusio!!
Cytat:
To i ja wrzucę fotki. Jedna to z pierwszych dni jak wiedziałam o ciąży a druga z dziś... Niby widać różnice ale wg mnie to tylko taką jakbym przytyła a nie w ciąży była
Gdzie Ty widzisz tłuszcz??!! Dzidziuś Kochana!!!
Cytat:
Napisane przez MuniaMusia Pokaż wiadomość
Hej Piękne! Śliczne brzuszki macie!
U mnie brzucha ciążowego nie widać, bo przykrywa go tłuszcz z kebabów HAHASory za obrazowość

Widzę, ze Wy ciagle w sukienkach, wdziankach ładnych a ja cały czas w dresie prawie
Munia, to do zdjecia tylko :P hehe Ja po domu w dresach chodze, do lekarza chyba tez już w dresach pojde
Cytat:
Napisane przez mezzaluna Pokaż wiadomość
Witam się w 21 tyg Aloffkowa, MamaNiny, fajne brzuszki
ja wczoraj miałam niespodziewane usg, ale też strachu się najadłam. Dostałam w nd wieczorem lekkiego plamienia, w pon jeszcze trochę było, potem przeszło, ale nie żywa krew, tylko jakby podbarwiony beżowy śluz. Minimalnie, ale było. W pracy mnie laski nastraszyły skracającą się szyjką, więc poleciałam o 18 do lekarza mojego, żeby mnie przyjął na koniec dnia. Okazało się, ze wszystko ok, lekka infekcja w skutek wyjałowienia po biegunkach i przeziębieniu, które miałam i dostałam na 3 dni globulki. No i mówi, że podejrzymy w gratisie dziecia, a zamiast podejrzeć to się wciągnął tak, ze mierzył kość udową (ponad 3 cm), obejrzał żołądek, pęcherz, wszystko jest, tylko, łepetyna jak wciąż wielka, ale to po tatusiu No i pyta na co składaliśmy zamówienie. My, że na córcię, to patrzy między nóżki, patrzy i mówi, że nic nie dynda, więc chyba się zgadza "towar" z zamówionym ;P No ale 23.02 połówkowe, wtedy się dowiem, czy to nasza Rozalia czy też nie Pozdrawiam was
Super,że córeczka, ja tak sobie mysle, że jak bedzie druga córka to tez sie uciesze... dziewczynki sa słodkie
Cytat:
Napisane przez Arida_ Pokaż wiadomość

Ja już dawno pomykam w ciążowych leginsach z tym wysokim pasem, na to jakieś koszule do pracy, albo bluzka i żakiet, a w domu w dresiku albo na golasa
Na rozstepy oliwka z rossmana, mam nadzieję ze wystarczy.
Też lubie nago chodzić
Cytat:
Ja rozstępów po pierwszej ciąży nie mam i teraz też jak na razie nic nigdzie nie wylazło smaruję się tylko wieczorem olejkiem i nic więcej przy rozstępach to dużo zależy od genów u mnie w rodzinie kobiety po 4 dzieci rodziły i żadna nie ma rozstępów, a nie smarowały się specjalnie oby geny mnie wybawiły
A co do rozstepow, to w pierwszej ciazy smarowalam sie jak mi sie przypomniało i tylko mam jeden mały przy bliznie (wyglada jak czesc blizny) podejrzewa ze teraz znowu mi sie ta blizna rozciagnie. A w tej ciazy codziennie wieczorem oliwka pod prysznicem na brzuch i cycki
Witam:P

Jutro musze mocz zaniesc do badania a dzisiaj byłam na pobieraniu krwi.
Ide sobie kawusie zrobic i pranie do mnie z pralki krzyczy, WYCIAGNIJ MNIE!! Och....

Mam duzy brzuszek....

ale mi wcieło duzo postów :/
BlueSky14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 11:10   #4878
olutka
Zakorzenienie

Pomysłu na tytuł brak. Pomysł Kamili mi się podoba

Rozstępy-kupiłam olejek Mustela, ale smaruję się może raz na tydzień? Po prostu nie lubię się niczym balsamować/smarować itd. Do tego się czasem zmuszam bo na szczęście jest suchy i wnika w sekundę, więc nie trzeba czekać, aż wsiąknie.

Wstałam rano, wzięłam prysznic, zjadłam śniadanie, wpuściłam panów... I poszłam spać pogoda jest za oknem tak piękna, że zastanawiam się czy ich nie porzucić i nie pójść na spacer
Stary 2016-02-17, 11:10   #4879
*misia*
Zakorzenienie

Mezzalunia super wieści ze towar się zgadza i fajnie ze nic strasznego z plamienia nie wyszło. Chłopaki pykaja przed wyjściem jeden meczyk na xbox to i ja się Wam pochwalę moim brzuchem choć w luźnej bluzce jak mam dziś niewiele go widać bluzka kupiona 40 a ja nosze góry 36 ale nie mogłam się jej oprzeć a nawet z dużym brzuchem w nią wejde a potem nim go zrzucę to fałdki schowam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1455703842913.jpg (28,2 KB, 31 załadowań)
Stary 2016-02-17, 11:12   #4880
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
Mezzalunia super wieści ze towar się zgadza i fajnie ze nic strasznego z plamienia nie wyszło. Chłopaki pykaja przed wyjściem jeden meczyk na xbox to i ja się Wam pochwalę moim brzuchem choć w luźnej bluzce jak mam dziś niewiele go widać bluzka kupiona 40 a ja nosze góry 36 ale nie mogłam się jej oprzeć a nawet z dużym brzuchem w nią wejde a potem nim go zrzucę to fałdki schowam

Super rośnie
Stary 2016-02-17, 11:14   #4881
BlueSky14
Zadomowienie

Cytat:
Mój brzuszek wyglada podobnie.

Dziewczyny jak widze wasze zdjecia brzuszków i w tyle taki porzadek to mi wstyd za siebie...

Ahaa chciałam dodac, ze nie mam rozstepow po pierwszej ciazy, w okolicy krocza mam ale tam nie widac :P
BlueSky14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 11:17   #4882
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

MuniaMusia, ja dzisiaj na badania jechałam, więc w kiecce. Na codzień też w dresach pomykam ...

Zgłupiałam dzisiaj w tym hm.. Były te rampersy, ale wydawały mi się strasznie wielkie.. najlepsze mi się wydawały w rozmiarze 50...W końcu stwierdziłam, że pójdę do Smyka zobaczę jak tam wygląda rozmiarówka, bo z tego co pamiętam hm ma zawyżoną. I faktycznie.. Do tej 50 z hm to porównywalne jest 62 że Smyka.. Więc stwierdziłam, że kupię w hm 56, ale przez stronę. Za newsletter mam 25% zniżki i jest do końca lutego darmowa wysyłka. Wzięłam że Smyka jedne bodziaki i łapki.. Oczywiście zrobiło mi się słabo musiałam zakończyc zakupy... :-( lipa.. Jak dojadę wrzucę fotki.

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 11:19   #4883
wuncek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
tez tak mam, jak robię to wolniej to aż tak nie boli

A ja myslałam, że mam brzuchol wielki, Małż chodzi i mówi, że już większy od cycuchów obfoce się jak się ubiorę w cos normalnego póki co jeszcze mieszczę się w swoje dżinsy, ale już czas zakupić jakieś ze dwie kiecki codzienne i jakieś ciężarowe spodnie, bo nawet dresy mojej gwieździe przeszkadzają i mi stuka, ze ją guma naciska

Lecicie z postami, że hej

Nie zauważyłam, czy był taki temat, więc pytam, czego używacie przeciwko rozstępom, bo to mój koszmar, boję się tego okropnie, bo to wg mnie obrzydliwe póki co po każdym prysznicu smaruję się babydreamem oliwką dla dzieci, bo ją uwielbiam, a pod prysznicem się mocno masuję gąbką. Ale czy coś może jeszcze? może faktycznie kupić jakiś specyfik docelowo na rozstępy??

Dostałam paczuszkę z HIPP, chusteczki pielęgnacyjne (taka mini paczuszka) i rabaty na kosmetyki do rossmana (między innymi przeciwko rozstępom)

Zakupiłam ociekacz na butelki z netto i wygląda całkiem spoko, jak trawka w kuchni, narazie schowałam do dzieciowej szuflady
ciuszki rzeczywiści koszmarnej jakości i z bardzo nieprzyjemnego materiału.

Miłego dnia Wam życzę, dzisiaj mam sporo latania, więc może poczytam Was na telefonie
Ja używam ziaję - krem na rostępy na całe ciało, i na piersi oddzielnie krem modelujący. Ta oliwka z baby dream bardzo mi nie podeszła
Na szczęście na razie nie ma nic nowego, jednak też się obawiam, że później może być już tylko gorzej.

A właśnie, wczoraj dostałam pudełeczko i album z BebiKlubu i jesteśmy super zadowoleni Nareszcie zaczął się jakikolwiek temat wyboru imienia dla dzieciątka
wuncek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 11:19   #4884
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Mezzaluna, gratuluję księżniczki <3

Mikołaj <3
Stary 2016-02-17, 11:22   #4885
kamila_509
Zakorzenienie

Ładny brzusiooooo kolejny

Uwaga zaraz zaczynam spam. Chyba już nie mogę robić zakupów bo ojej dziecko nie wynosi wszystkiego
Stary 2016-02-17, 11:23   #4886
kamila_509
Zakorzenienie

Uwaga uwaga! ciuchy na maluchy!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1455704586799.jpg (78,7 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1455704598342.jpg (80,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1455704609346.jpg (87,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1455704620251.jpg (85,4 KB, 28 załadowań)
Stary 2016-02-17, 11:23   #4887
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Ja dopiero zaczynam.. I mam problem, bo nie mogę się przestawić na chłopaka.. Ciągnie mnie do półek dziewczęcych

Mikołaj <3
Stary 2016-02-17, 11:25   #4888
Elfka86
Zakorzenienie

BlueSky porządek? u mnie porządek tylko w sypialni, resztę Maja "sprząta" - nie ma gdzie nogi postawić, bo zabawki wszędzie
Stary 2016-02-17, 11:25   #4889
kamila_509
Zakorzenienie

Mnie też ciągnie do dziewczęcych. Słodkie sukienki, róże i tak dalej. Ale mam chłopaka (70 %) więc muszę jakoś go ubrac. Na razie takie kolory zachowawcze, bo jest te 30%
Stary 2016-02-17, 11:25   #4890
wuncek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olutka Pokaż wiadomość
Pomysłu na tytuł brak. Pomysł Kamili mi się podoba

Rozstępy-kupiłam olejek Mustela, ale smaruję się może raz na tydzień? Po prostu nie lubię się niczym balsamować/smarować itd. Do tego się czasem zmuszam bo na szczęście jest suchy i wnika w sekundę, więc nie trzeba czekać, aż wsiąknie.

Wstałam rano, wzięłam prysznic, zjadłam śniadanie, wpuściłam panów... I poszłam spać pogoda jest za oknem tak piękna, że zastanawiam się czy ich nie porzucić i nie pójść na spacer
Kurcze gdzie Wy macie tą pogodę?? U nas szaro i buro od rana, w tv jeszcze mówili że od naszej strony już pomyka front w stronę reszty Polski więc obawiam się że wszędzie słoneczko zniknie, także korzystajcie póki możecie!!!
wuncek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości