|
|
#4861 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
Hej hej
mamaNiny chciałam Ci przypomnieć, że masz pamiętać o wszystkim na badania, ale tego... trochę późno wstałam Tak sobie lezałam, patrzę w okno - pogoda taka piękna, niebo jak latem Otworzyłam okno i jak mnie spizgałooooooo![]() Zabrałam się zaprzegląd moich ciuchów, w które się już nie mieszczę i wywioze w weekend do domku na wsi żeby mi nie zagrac ały, a zacznę juz składować dziecięce Cytat:
ale o ile na początku miałam jakiś zdrowy rozsądek i lista była w porządku, to teraz dopisuję każdą bzdurę, bo musze mieć Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mieliśmy z tż iśc na sushi w walentynki, ale zamówiłam już na poczatku tygodnia Musiałam!Cytat:
jutro się dowiem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tez mam większy niż cycki, a cycki mam ogromne, także tego... Już do porodu bym mogła iśc ![]() Ja już dawno pomykam w ciążowych leginsach z tym wysokim pasem, na to jakieś koszule do pracy, albo bluzka i żakiet, a w domu w dresiku albo na golasa ![]() Cytat:
mam nadzieję, że zima już nie wróći, bo nie śmiecha mi się kupować na parę tygodni nowej kurtki w rozmiarze namiot ![]() Na rozstepy oliwka z rossmana, mam nadzieję ze wystarczy.
|
|
#4862 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jakie macie propozycje tytułu na następny wątek?
|
#4863 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry muszę wstawać wcześniej bo zawsze od rana tak szybko drukujecie 😅
Dziś 18 tydz. według mojej aplikacji na tel.19 tydz. Ładne macie brzuszki ja to nie mam co pokazywać brzuch nie rośnie poszło w cycki 😂 Idę jeść śniadanie i podczytam was do końca 😊 |
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Biedna wracaj do zdrowia jak najszybciej!---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
Przetestuję ten ocet... Pojemniczka rozumiem, że nie zapomnialaś zapełnić Pakiet super
|
|
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rozstępów po pierwszej ciąży nie mam i teraz też jak na razie nic nigdzie nie wylazło
przy rozstępach to dużo zależy od genów oby geny mnie wybawiły
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ja też już ledwo się dopinam a brzuch niby nie duży chyba za bardzo obcisle kurtki i płaszcze nosze :p a u nas dziś zimno tak ze wyjęlam swoją grubsza czapke bo w cieniutkiej zmarzlam.
Zaraz zmykamy na posiadówke u kuzynki, także miłego dnia dziewczynki. Nie piszcie za wiele żebym potem zdołała Was nadrobić. Arida u mnie pomysłu brak
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się ciesze, ze mi nie poszło w cycki bo boję się tego co będzie z nimi jak skończę karmić
Mam mam wrazenie, że biodra mam tak szerokie, że szok! Ja płaszczyka ŻADNEGO nie dopne. Tragedia nie chce kupować teraz nowego namiotu a na przyszły rok odwiesic gdzieś w otchlani szafy. Kupiłam jedna kurtkę taka wiosenna, jedna gruba zimowa mam i dostałam od kolegi z pracy taka przejsciowa. Chyba jego żonie się nie spodobała bo wygląda jak nowa! ![]() Idę się ogarnac. Kopnijcie mnie w dupsko bo się nie rusze!
Edytowane przez kamila_509 Czas edycji: 2016-02-17 o 10:55 |
|
|
|
#4869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę nad nowym wątkiem ale mam budyń z mózgu. Jedyne co wymyśliłam to lipcowe mamusie i ich cudne brzusie
no budyń
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku, normalnie magia Lokator jest, a brzucha nie
|
|
|
|
|
#4872 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękujemy za gratki
Arida dobrze, że jesteś i ogarniasz nowy wątek Ja pomysłu nie mam na tytuł. Jest mi obojętny to i tak tylko na około trzy tygodnie
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4874 |
|
Rozeznanie
|
alloffkowa jak super
pozazdrościć znajomej porodu! dla znajomej ![]() Monian, co Ty tak chorujesz?! Dbaj o siebie! Dużo zdrówka! Mezzalluna najważniejsze, że już wszystko dobrze! Fajnie że sobie dziecia pooglądałaś! No i życzę Ci aby potwierdziła się córa w brzuszku ![]() KaMilka4891 ja używam kremu ELANCYL bardzo fajnie pachnie, szybko się wchłania, na razie jest super. O i do mnie wczoraj HIPP przysłał to samo ![]() Uciekam na kawkę do siostry Miłego dnia mamuśki!
|
#4875 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o wymyślanie to noga jestem, nawet żadnego pseudonimu nie umiem sobie znaleźć. 😂😂
|
|
|
|
#4876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiększył się tylko brzuch i biust, a nie całość -zdecydowanie widać, co jest powodem ![]() Wydaje mi się, że super fryzurkę dostrzegam ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
Cieszę się, że w miejsce stresu masz tak dobre wieści
|
||
|
|
|
#4877 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tzn, ze mam sie pilnować :P Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witam:P Jutro musze mocz zaniesc do badania a dzisiaj byłam na pobieraniu krwi. Ide sobie kawusie zrobic i pranie do mnie z pralki krzyczy, WYCIAGNIJ MNIE!! Och.... Mam duzy brzuszek.... ![]() ale mi wcieło duzo postów :/ |
|||||||||
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Pomysłu na tytuł brak. Pomysł Kamili mi się podoba
![]() Rozstępy-kupiłam olejek Mustela, ale smaruję się może raz na tydzień? Po prostu nie lubię się niczym balsamować/smarować itd. Do tego się czasem zmuszam bo na szczęście jest suchy i wnika w sekundę, więc nie trzeba czekać, aż wsiąknie. Wstałam rano, wzięłam prysznic, zjadłam śniadanie, wpuściłam panów... I poszłam spać pogoda jest za oknem tak piękna, że zastanawiam się czy ich nie porzucić i nie pójść na spacer
|
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Mezzalunia super wieści ze towar się zgadza
i fajnie ze nic strasznego z plamienia nie wyszło. Chłopaki pykaja przed wyjściem jeden meczyk na xbox to i ja się Wam pochwalę moim brzuchem choć w luźnej bluzce jak mam dziś niewiele go widać bluzka kupiona 40 a ja nosze góry 36 ale nie mogłam się jej oprzeć a nawet z dużym brzuchem w nią wejde a potem nim go zrzucę to fałdki schowam
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super rośnie
|
|
|
|
|
#4881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny jak widze wasze zdjecia brzuszków i w tyle taki porzadek to mi wstyd za siebie... ![]() Ahaa chciałam dodac, ze nie mam rozstepow po pierwszej ciazy, w okolicy krocza mam ale tam nie widac :P |
|
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
MuniaMusia, ja dzisiaj na badania jechałam, więc w kiecce. Na codzień też w dresach pomykam ...
Zgłupiałam dzisiaj w tym hm.. Były te rampersy, ale wydawały mi się strasznie wielkie.. najlepsze mi się wydawały w rozmiarze 50...W końcu stwierdziłam, że pójdę do Smyka zobaczę jak tam wygląda rozmiarówka, bo z tego co pamiętam hm ma zawyżoną. I faktycznie.. Do tej 50 z hm to porównywalne jest 62 że Smyka.. Więc stwierdziłam, że kupię w hm 56, ale przez stronę. Za newsletter mam 25% zniżki i jest do końca lutego darmowa wysyłka. Wzięłam że Smyka jedne bodziaki i łapki.. Oczywiście zrobiło mi się słabo musiałam zakończyc zakupy... :-( lipa.. Jak dojadę wrzucę fotki. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4883 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na szczęście na razie nie ma nic nowego, jednak też się obawiam, że później może być już tylko gorzej. A właśnie, wczoraj dostałam pudełeczko i album z BebiKlubu i jesteśmy super zadowoleni Nareszcie zaczął się jakikolwiek temat wyboru imienia dla dzieciątka
|
|
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Mezzaluna, gratuluję księżniczki <3
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Ładny brzusiooooo kolejny
![]() Uwaga zaraz zaczynam spam. Chyba już nie mogę robić zakupów bo ojej dziecko nie wynosi wszystkiego
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga uwaga! ciuchy na maluchy!
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero zaczynam.. I mam problem, bo nie mogę się przestawić na chłopaka.. Ciągnie mnie do półek dziewczęcych
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
BlueSky porządek?
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też ciągnie do dziewczęcych. Słodkie sukienki, róże i tak dalej. Ale mam chłopaka (70 %) więc muszę jakoś go ubrac. Na razie takie kolory zachowawcze, bo jest te 30%
|
#4890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.

chciałam Ci przypomnieć, że masz pamiętać o wszystkim na badania, ale tego... trochę późno wstałam
Otworzyłam okno i jak mnie spizgałooooooo

wracaj do zdrowia jak najszybciej!

jakbym miała niedługo do porodu iść