![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.9 :)
Cytat:
![]() Kupiłam se śpiworek do wózka i jestem zadowolona wielce z siebie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Daj nurofen. Tak jak szuuu pisała dobrze działa naprzemienne stosowanie paracetamolu i Ibuprofenie. Moja ma straszna chrypkę, wczoraj sie tyle opłakała, ze dzis ledwo jakiś dźwięk wydaje. Zrobiłam jej nebulizacje, wieczorem zrobię jeszcze jedna. Jak jutro nie bedzie lepiej to pójdę z nia do lekarza. Cos sie nie moze bidulka wykaraskać z tej choroby, ale wszyscy tacy chorzy. U brata rozwinęło sie w zapalenie oskrzeli, u siostry i bratanka w zapalenie krtani a szwagier zapalenie ucha. Wszyscy na antybiotykach. Niezłe nas siostrzenica załatwiła w Polsce, nie ma co. ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
I chyba miedzy podaniem Ibuprofenu musi minąć 6 h. Paracetamolu 4h |
||
![]() ![]() |
![]() |
#303 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jaki kupiłaś? La millou? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Jaki mi sloiczek wpadnie w rece
A wpadl z jagnięciną Cytat:
![]() Tak mi sie przypomnialo, ze mowili w tym pyt. na sniad. ze dzieci smoczkowe czesciej maja zapalenia ucha. Wynika to z tego ze jak smoczek upadnie to zamiast go oplukac to mamy oblizuja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Tak ![]() ![]() Hipp ma, ja mam dwa słoiki hippa z jagnięcina jak chcesz moge Ci sprezentować bo Julo i tak nie zje stoją i sie kurza ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
celebriti
|
masija ;(
o rany w zyciu nic bym nie oblizala i nie podala dziecku. ani nie jemy tymi samymi lyzkami ani nie dmucham prątków "aby ostygło" brrr ej ja to jestem jełop jakus , mam ups niedaleko to sprawdzam przykladowa przesylka 10kg- ponad 100 zl!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
Bobovita
Akurat kupilam w Biedronce. Bo są w promocji za 2,19 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Pierogowa, zamowilabym u Ciebie zyrafke ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Hmmm nie widzialam nigdzie gerbera. Ja to chyba w ogole tylko gerbera kupuje. Najbardziej mi sklady pasuja.
![]() |
#314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja nie doszła T oglądała. To dopiero było,.jak tylko Brook była na ekranie można było się łaciny uczyć ![]() Wczoraj nie miałam siły odpisać. Mały w dzień wspina się po wszystkim, żeby stawać i nie można go na chwilę zostawić samego. Wczoraj poszłam do salonu po ładowarkę a on sobie guza nabił :/ zostawiłam go na środku maty... raz dałam jogurt, nie grecki tylko skyr. U nas w lidlu jest taki, mało tłuszczu, dużo białka, naturalny bez dodatków. Jeśli chodzi o kuriera polecam stronki typu furgonetka pl oraz sendit pl ewentualnie allekurier pl Groszko chyba znalazłam lepsze mydelko od free farmacy. Mam z mydlarni frqnciszkanskiej (czy jakoś tak to szło) pastę/mydło z oliwek w podeleczku. Zrobię fotkę później. Oczyszcza super a tak nie wysusza. Tylko cholernie szczypie w oczy, trzeba zmywać ostrożnie. I ma konsystencję glutow. Używam jej i do tego krem na dzień i na noc z lidla i cera jest ładniejsza. Wyrobuje ja pozniej w de, bo w pl może to być kwestia wody, zawsze mam.tu wlosy ladniejsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Nie dawalam cyca od 6. Nie wiem czy jest glodna.
Na sniadanie o 10 zjadla kasze z 60 ml i 3/4 sloiczka owocow. Teraz chcialam dac butelke ale nie chciala. Poszla na drzemke, jak wstanie to dam obiadek. I co dalej?
![]() |
#316 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Ja nie daję śniadań. Kp a poza tym tylko owoce przed południem, ok 12-14 obiadek i 17-19 kaszka. Normalnie kaszka o 17, ale teraz nigdy nic nie wiadomo ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Sprawdź stronki,które podałam. Kurier przyjeżdża. Z sentymentu zawsze zamawiam dpd na furgonetce. Za przesylke 2kg. 70cmx50cmx20cm i ubezpieczenie do 1500zl zapłaciłam 15,30zl. kurier przyjechał po paczkę. Na następny dzień była doreczona. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#317 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie była,drzemka, po,drzemce miała być kaszka, ale była rozpacz o cycka.. Zjadła cycka, kaszkę i znów cycka.. O.o Teraz drzemka, i będzie jadla obiad.. I pewnie znów będzie ryk o cycka.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dalam malej dzis zwykla owsianke z jablkiem, nie bylo jakiegos wow ale duzo zjadla ![]() mamu snieg ![]() ![]()
![]() |
#319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Masija ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Marei zestaw semilaca kosztuje 250 zl. Lakiery sa po 29 zl.
Malujesz cztery warstwy: baza, dwa razy kolor i top. Kazda pod lampe na 45 sek. Zmywanie: do acetonu na 15 minut a potem skrobanie.
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boshhh zawsze miałam takie ładne paznokcie, a teraz ni chu chu czasu nie ma |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i paznokcie sa twardsze. Ja jeden dzien nie mialam hybrydy i zlamalam 3 paznokcie ![]()
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po obiadku daj cyca jak sama pokaze ze glodna juz jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
☠☠☠☠us. Mialam pocytowane i goska mi machnela reką i wszystko wylączyla
![]() Tak. Wyrywanie chirurgiczne osemek robilam prywatnie. Ale chyba lepiej sobie pojedynczo to zrobic niz sie tak meczyc ![]() Ja jestem ciemna masa. Nie wiedzialam ze tak sie kurierem wysyla. Myslalam ze trzeba gdzies isc i tak jak na poczcie ![]() Goska dzis szaleje. Chyba sie ta jedynka przebij. Dalam nurofen. Groszko, DZiekuje za pocieszenie. Wiedzialam ze zawsze moge na ciebie liczyc ![]()
#326 | ||
celebriti
|
mehja dzieki za stronki.
Mnie hybryda ladnie wyglada 2-2,5 tyg max, bo potem jest odrost no i nieco sie matowi. Ja polecam savon noir ( najlepsze skladowo jakie znalazlam z organique ) oraz hicior- mydlo nie-mydlo z mydlarni u franciszka - czarne mydlo afrykanskie, marsylskie ten ok - sklad ok w l'oocitane ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() a co do ciemnej masy to cieszem siem zem nie sama myslala jak Ty,
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Ja ☠☠☠☠☠☠☠e. Wszystko jest bardziej interesujące niz jedzenie. Kwiatek na sliniaku, szelki do zapinania, pieprzyk na mojej ręce i milimetrowa kropla obiadku, ktora spadla na tace.
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Oczywiscie drzemki nie bylo. Pociumkala obiadku i dupa. Nie wiem juz sama co robić z tym jej jedzeniem. Jak wstanie to dam reszte sloika ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- W ogóle mam wrazenie, ze się cofam. Moje obiady je niechetnie, jak juz to te papki ze sloika woli. A tak ladnie jadla w kawalkach ![]()
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Groszko afrykańskie chcę też kupić. Marsylskie ma mały. Z aleppo czeka na swoją kolej. A to mam teraz
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- A ten sklad? Alkohol ok czy nie bardzo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie martw się, może to chwilowe |
||
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- No i lezy w lozeczku i cmoka. Dzizas co mam robic ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.