![]() |
#2071 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj w biedronce i były pieluchy dada 1-dynki mala paczuszka 28 szt za 14 zl z groszami z wycięciem na pępek i 2 -ki za 29 zl. Dziewczyny jakie wy kupujeie do szpitala 1 czy 2 i w jakich ilościach te najmniejsze. Bratowa kupiła 2 -ki i powiedziała że od 2jek zacznie zakładać. Dla mnie pieluchy to czarna magia, może mnie któraś oświecić ![]() ![]()
![]() |
#2072 |
Wtajemniczenie
|
Jedynki mam jedna paczke dużą bo zostala mi po starszej corce. 1 i 2 pampersa niewiele roznia sie wielkoscia. Poprzednio mialam jedna mala paczke 1 a potem juz 2 pampersa. Dady nie wiem jak jedynki i dwojki co nie mialam. Ale 3 i 4 w porownaniu z pampersami sa wieksze wiec podejrzewam ze tez te mniejsze rozmiary sa wieksze. Masz paczke jefynek to ci wystarczy na poczatek potem kup 2 i zobaczysz jak za duze to zostana na potem i kupisz jedynki
Jak zas nakupisz jedynek za duzo to mozesz nie zuzyc Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
jak zobaczyłam M z Italian Fashion to zwątpiłam ![]() moje S z dolce sonno jeszcze ujdą Cytat:
Cytat:
ciekawe kiedy mój tak zacznie przy tej swojej ruchliwości póki co jakoś zaprzestał okopywania żeber, całe szczęscie bo zaczynało już bolec Cytat:
ja dopiero zaczynam, a termin mam tydzień po Tobie, ale damy radę ![]() piona ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Wtajemniczenie
|
Sunshine ja kupuje na poczatek jedynki bo w 2 to sie chyba dziecko utopi
![]() ![]() Mam 1 paczke jedynek 22 sztuki do szpitala (chyba dokupie jeszcze druga i maz dowiezie w odpowiednim czasie) i chyba mam 2 duze opakowania 1 w domu ![]()
#2075 |
Zadomowienie
|
dziewczyny tak z innej beczki, chcialabym zrobic sałatke: rukola, pieczony burak i ser kozi, mysle tez o zrobieniu pasty jajecznej z avocado, jadła któras? jak to smakuje, bo połaczenie wydaje sie dziwne, a nigdy nie robilam, nie chcialabym przypału
![]()
#2076 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no i pozostaje też kwestia tego jakie przyprawy dodasz do smaku, ja dawalam czosnek, pieprz, trochę natki pietruszki i sok z cytryny w niektórych przepisach podają też jogurt albo majonez ale nie dawałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
Tabaska - pastę robiłam na wiele różnych sposobów
![]() ![]()
![]() |
#2079 | |
Wtajemniczenie
|
Gosiaczek ja mam zwykłego szumisia
![]() Torbę do szpitala mam swoja na silke nike ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
Ja robiłam sałatkę rukola pieczony burak ser kozi i prażone migdały - pycha ![]()
![]() |
#2080 |
Rozeznanie
|
A ja dla odmiany jestem miłośniczka różowego koloru i ta torba akurat mi podjechała
![]() ![]() Pieluchy---> a mi sie cos pokićkało i kupiłam w gemini paczkę 0 zerówek... Dla dzieci poniżej 2,5 kg ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2081 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja miałam wrażenie że pampersy z carrefura są cieńsze i mniej chłonne niż te kupione w kauflandzie czy tesco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2082 | |
Zadomowienie
|
Dzieki za potwierdzenie dobrego smaku, czasami boje sie ze cos przekombinuje, a wydaje sie zdrowo wiec sprobowac warto, a nuż zasmakuje
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
To pewnie tak jak z produktami "wyprodukowane dla stobka" itp ze jak robione dla jakiejś sieci i są na promocji to od razu gorsza jakość..
![]() |
#2083 |
Wtajemniczenie
|
Malos ja bym dokupila male op. 1 i wziela do szpiala 0 i 1. Moze akurat Ci sie maluszek trafi i uzyjesz kilka chociaz a jak nie to zostawisz w szpitalu
![]() ![]()
#2084 |
Zakorzenienie
|
Tabaska przez Ciebie zrobila mi sie ogromna ochota na chleb z masłem i czosnkiem
![]() ![]()
![]() |
#2085 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ogólnie jak za tą cenę jest ok, pojemna, sama w sobie lekka, cienka i mała po spakowaniu. Cytat:
![]() super że wszystko ok, a z szyjką to rzeczywiście sprawdź. ja też nisko czuję mała, wizytę mam dopiero za tydzień mam nadzieje że z szyjka bedzie dobrze. wstawiam fotki brzucha, 34 tydz (33+0) w najszerszym miejscu mam 98 cm. przytyłam 9 kg.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120505650117.html Edytowane przez akinomka03 Czas edycji: 2016-02-17 o 21:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2086 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakbym teraz to zjadła to umieralabym w nocy przez zgagę ![]() ![]()
![]() |
#2087 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I widzę, że jesteś ze mną i Patulinką w klubie trzech sutków ![]() Cytat:
![]() ![]() Bo wtedy to ja też bym miała zgagę. Ostatnio mnie nie łapie (ufff) wiem co ją wywołuje od razu: soczek bananowo-jabłkowo-marchewkowy visolvit także tego już nie tykam. Szkoda, że czekolada nie wywołuje u mnie zgagi, łatwiej byłoby mi ją rzucić w pierony ![]() och oby mi się chciało czosnku jutro bo mam taką chcicę na niego a zjeść już nie wypada bo zasypia mi się powoli. Zmykam spać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Zadomowienie
|
Nie no w odstępie kilkugodzinnym
![]()
#2089 |
Raczkowanie
|
patulinka
Trzymaj się, dobrze będzie. annihilate Fajnie, że wszystko ok ![]() wywiad U mnie zajęło to ok 30-40 minut. Nie jechaliśmy do szpitala od razu, tylko jak były konkretne skurcze i potem w czasie tego wywiadu musiałam sobie przerwy robić w momencie skurczu ![]() sunshine Miałam jedną paczkę 1, potem zaczęliśmy 2. |
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Rozeznanie
|
![]()
No to ja już pospalam. Chyba muszę chodzić spać o 1 lub 2. Mały daje mi o dziwo pospać bo sam śpi po dzisiejszym dniu i tylko czasami mnie smyrnie a ja guzik nic z tego. Usnelam na godzine i sie znowu tluke. Mam okazje maly mi pozwala a ja nie moge
![]()
#2091 |
Zadomowienie
|
Witam sie i ja jeszcze dzisiaj
![]() gratuluje wizyt! pieknie rosna nasze dzieciaczki ![]() GGI i Patulinka trzymajcie sie... jeszcze troszke musimy wytrzymac... torba dzieki za info ![]() ja mam dzisiaj gorszy dzien... wieczorem dostalam skurczy ale na szczescie przeszly a teraz boli mnie cos po lewej stronie... wczoraj maly byl malo ruchliwy po wygibasach z tz ale dzisiaj juz jest ok... zmykam spac ![]()
#2092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2093 |
Rozeznanie
|
Masakra w końcu padlam jak mucha po 1... budzilam się na siku raz po 4 także przespalam do 6
![]() W sobotę za to na wsi będę miała rozrywkę. Ojcu i teść zmowili się ze kupują świnie od sąsiada i będzie swiniobicie ![]() ![]()
#2094 |
Zadomowienie
|
Ja z kolei od 3.30nie śpię, młody tak mi naciąga brzuch ze mam wrażenie ze zaraz wyjdzie, bo skóra pęknie, przed chwila podbrzusze tak mi wypychal ze az tż sie przestraszył i pytal co to jest?! A przeciez ruchy miały byc w 8 miesiącu juz mniej wyczuwalne? Mam wrażenie jakbym miala jakiegoś aliena w sobie.. Albo kilku..
#2095 |
Raczkowanie
|
Hej wam.
Ja zasac miałam problem ale w końcu poszłam spać w nogach. Więcej miejsca miałam jak mój mąż wyczail ze sie przekrecilam rozłożył się prawie w poprzek łóżka i ogólnie mam wrażenie że jakoś więcej miejsca dzięki temu mieliśmy. Jakoś udało mi się zasnąć. Ale i tak do wc szlak chyba 3 razy. Ta torba tez już zamówiłam 15 zl darmowa przesyłka. Mi pasuje. A paczkomaty mam blisko siebie. Różowa może być. Najważniejsze że składaną mąż nie będzie marudzil ze nie ma gdzie dawać tych moich torebek. Chciałabym dziś wstać normalni bo mam sporo do zrobienia ale boję się ze znów przespie dzień. A chce zrobić placki ziemniaczane. Tyle o tym było że no nie wylamie się. Ciąża pogłębia moje lenistwo. Liczę ze Samuel to zmieni. |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Wtajemniczenie
|
Hej Wy tu o bezsenności a ja bym spala i spala gdyby tylko byla taka możliwość. Poszlam spać przed 23 i mnie córka obudziła przed 7. A tak bym pospala chociaż do 8 :/ bo wiem że potem dobre kilka miesięcy bede chodzila jak zoombie.
Wczoraj bylam z Młoda na sali zabaw 3 godziny ![]() Cloche spokojnie ja tez nie piore jeszcze ani nie prasuje. Torby tez nie pakuje bo nie mam nic nawet koszul jeszcze nie ogarnelam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- NetaC jestem pewna że jak się pojawi Mały to lenistwo się skończy. Musialabys miec mega spokojne dziecko żeby się dalej lenic. Ale to i tak siła rzeczy jest więcej spraw do ogarnięcia. Teraz się jeszcze len ![]() ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Kurcze musimy ta szafę kupić w końcu bo chocbym chciała prac to nie mam gdzie kłaść tych ubranek. A tu mąż cały tydzień w pracy, soboty ns kursach i pewnie będę musiała czekać do marca bo wątpię żeby po całym dniu chciało mu się jeszcze w niedziele na zakupy jechać :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
Hellou
Kejka a promocja na szumisia nie była tylko na walentynki? Ja o dziwo ostatnio ładnie śpię ![]() ![]() Dzis pani przychodzi chate ogarnąć, a ja bede tylko składać pranie i leżeć ![]() ![]() Znow bury wstrętny dzien :/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 | |
Winter is coming
|
Cytat:
Agnessa ale masz jazdy z tym spaniem, współczuję. akinomka fajny brzuszek!! co do pieluch, to mam opakowanie jedynek 88 szt. i na razie nic więcej nie kupuję. Uciekam do roboty, miłego dnia ![]()
![]() |
#2099 |
Wtajemniczenie
|
Velika od kiedy idziesz na l4?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() Oj jak ja teraz dobrze spie, dzis bym spała i spała, ale obudziło mnie szuranie jakies. Otwieram oczy a tu moja bratsnica (lat5) leży na moim psie obok lozka i sie przytula ![]() ![]() ![]() ![]() A śnił mi sie moj Szkrab, ze spał w łóżeczku i go karmiłam co pare godzin ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.