Mamusie kwietniowe - część V :-) - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-17, 21:02   #2071
sunshine1551
Raczkowanie

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Sunshine a co do wagi to nie pomyliłaś się? bo Ty masz chyba termin na sam początek kwietnia
no faktycznie pomyliłam się miało być 2279.

Byłam dzisiaj w biedronce i były pieluchy dada 1-dynki mala paczuszka 28 szt za 14 zl z groszami z wycięciem na pępek i 2 -ki za 29 zl.
Dziewczyny jakie wy kupujeie do szpitala 1 czy 2 i w jakich ilościach te najmniejsze. Bratowa kupiła 2 -ki i powiedziała że od 2jek zacznie zakładać. Dla mnie pieluchy to czarna magia, może mnie któraś oświecić
Stary 2016-02-17, 21:06   #2072
Smarrita
Wtajemniczenie

Jedynki mam jedna paczke dużą bo zostala mi po starszej corce. 1 i 2 pampersa niewiele roznia sie wielkoscia. Poprzednio mialam jedna mala paczke 1 a potem juz 2 pampersa. Dady nie wiem jak jedynki i dwojki co nie mialam. Ale 3 i 4 w porownaniu z pampersami sa wieksze wiec podejrzewam ze tez te mniejsze rozmiary sa wieksze. Masz paczke jefynek to ci wystarczy na poczatek potem kup 2 i zobaczysz jak za duze to zostana na potem i kupisz jedynki
Jak zas nakupisz jedynek za duzo to mozesz nie zuzyc

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 21:08   #2073
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Ja mam 175 cm, 68,5 kg i zamówiłam rozm. S. Wg mnie jeszcze jedna Kejka by się zmieściła
Więc ja bym zamówiła na Twoim miejscu M ew. L...ale XL to już będzie jak pościel na kołdrę

Nie mam dziś o czym mówić jeśli chodzi o szkołę rodzenia bo było o porodzie naturalnym i jakoś tak z żalu co chwile się wyłączałam. Ale szału nie było, jedynie oddychanie na 4 sposoby fajne i ćwiczyłam z dziewczynami...

Ja jutro ściągam i zakładam mamie, a pojutrze sobie i na samą myśl już mam nerwa...łączę się w niechceniu
Fajną zawartość paczuszki dla dziecia dostałaś..pozazdrościć..: D

Kropcia miała torbę Nike chyba, a nie z decathlonu

renata teraz w promo można kupić Szumisia z CrySensorem jakby co
te ciążowe koszule są ogromne
jak zobaczyłam M z Italian Fashion to zwątpiłam
moje S z dolce sonno jeszcze ujdą
Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
MiniMonix dobrze że już w domku. Nie ma to jak własne łóżeczko. Trzymam kciuki by antybiotyk w końcu pomógł

Sunshine no to dobre wieści z wizyty, ale tak jak mówisz naciśnij jeszcze swojego gin żeby sprawdził ta szyjke. Będziesz spokojniejsza

Ja już leżę w łóżeczku. Ok 22 kolejne ktg. Magnez w kroplowce zleciał A brzuch nadal co jakiś czas napina się na dole i pobolewa podbrzusze.
jesteś w dobrych rekach, a brzuszek może ze stresu związanego ze szpitalem i tym wszystkim się napina

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Moje dziecko chciało sobie umyć nogę.... Podczas prysznica wyciągnął stópkę albo kolanko tak bardzo, że aż naprawdę bolało i tak sobie trzymał z pół minuty Normalnie jakby chciał wyjść przez brzuch Dotychczas tylko czułam dyskomfort jak mi przy żebrach majstrował albo w żołądek przywalił, a teraz chyba przechodzimy na poziom hard
brzmi tak, że musiało boleć
ciekawe kiedy mój tak zacznie przy tej swojej ruchliwości
póki co jakoś zaprzestał okopywania żeber, całe szczęscie bo zaczynało już bolec
Cytat:
Napisane przez annihilate Pokaż wiadomość
A ja dalej torby nie spakowałam i z prasowaniem jestem w lesie, ba, nawet trochę prania mi zostało jeszcze Muszę się w te 4 tygodnie wyrobić a chęci nie mam żadnych. Jedynie wmawiam sobie, że z dnia na dzień będzie mi gorzej a nie lepiej i muszę to ogarnąć. Dzisiaj kupiłam ręcznik więc jeszcze przewijak mi został i ewentualnie ten leżaczek :P
trochę prania...
ja dopiero zaczynam, a termin mam tydzień po Tobie, ale damy radę

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Witaj w klubie
piona też nie przepadam za różem
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 21:09   #2074
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Sunshine ja kupuje na poczatek jedynki bo w 2 to sie chyba dziecko utopi juz widze te wycieki kupy
Mam 1 paczke jedynek 22 sztuki do szpitala (chyba dokupie jeszcze druga i maz dowiezie w odpowiednim czasie) i chyba mam 2 duze opakowania 1 w domu

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 21:11   #2075
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

dziewczyny tak z innej beczki, chcialabym zrobic sałatke: rukola, pieczony burak i ser kozi, mysle tez o zrobieniu pasty jajecznej z avocado, jadła któras? jak to smakuje, bo połaczenie wydaje sie dziwne, a nigdy nie robilam, nie chcialabym przypału
Stary 2016-02-17, 21:23   #2076
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sunshine1551 Pokaż wiadomość
no faktycznie pomyliłam się miało być 2279.

Byłam dzisiaj w biedronce i były pieluchy dada 1-dynki mala paczuszka 28 szt za 14 zl z groszami z wycięciem na pępek i 2 -ki za 29 zl.
Dziewczyny jakie wy kupujeie do szpitala 1 czy 2 i w jakich ilościach te najmniejsze. Bratowa kupiła 2 -ki i powiedziała że od 2jek zacznie zakładać. Dla mnie pieluchy to czarna magia, może mnie któraś oświecić
Ja do szpitala kupiłam jedynki. Przy córce używałam jedynek na pewno z miesiąc jak nie dwa ona fakt jakimś kolosem nie była 2900 i 54cm ale mimo wszystko myślę że choć do szpitala te jedynki się przydadzą bo nawet jak dziecko 4 kg sie urodzi to i tak maluszek jest. U nas okropnie szły pieluchy na początek po każdym karmieniu kupa
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 21:24   #2077
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
dziewczyny tak z innej beczki, chcialabym zrobic sałatke: rukola, pieczony burak i ser kozi, mysle tez o zrobieniu pasty jajecznej z avocado, jadła któras? jak to smakuje, bo połaczenie wydaje sie dziwne, a nigdy nie robilam, nie chcialabym przypału
dla mnie spoko, smak awokado jest wyczuwalny wiec jeśli jakos nie szczególnie za nim przepadasz moze Ci nie posmakowac
no i pozostaje też kwestia tego jakie przyprawy dodasz do smaku, ja dawalam czosnek, pieprz, trochę natki pietruszki i sok z cytryny w niektórych przepisach podają też jogurt albo majonez ale nie dawałam
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-17, 21:26   #2078
Polinezyjka
Zakorzenienie

Tabaska - pastę robiłam na wiele różnych sposobów ja uwielbiam każdą! Raz nawet zrobiłam awokado z czosnkiem zajadalismy z mężem mniam
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 21:28   #2079
kropcia007
Wtajemniczenie

Gosiaczek ja mam zwykłego szumisia włącza sie guzikiem tylko trzeba najpierw wkładkę rozkręcić i włożyć baterie.

Torbę do szpitala mam swoja na silke nike wiec nie wiem o jakiej innej piszecie

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:

Ja robiłam sałatkę rukola pieczony burak ser kozi i prażone migdały - pycha

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 21:28   #2080
MaLoS
Rozeznanie

A ja dla odmiany jestem miłośniczka różowego koloru i ta torba akurat mi podjechała jak przyjdzie zacznę pakować, juz gromadzę zapasy

Pieluchy---> a mi sie cos pokićkało i kupiłam w gemini paczkę 0 zerówek... Dla dzieci poniżej 2,5 kg podejrzewam ze wyrzuciłam kasę w błoto, bo do niczego sie takie mini nie przyda, no i TŻ rozerwał opakowanie, Bo chciał zobaczyć malutkie pieluszki... No trudno! A tak to kupiłam paczkę jedynek pampers premium care i ten box dwójek pampers z Tesco promocji. A i widziałam bilbord reklama Careffura za 79,99 jakis mega box pieluszek pampers

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 21:32   #2081
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MaLoS Pokaż wiadomość
A ja dla odmiany jestem miłośniczka różowego koloru i ta torba akurat mi podjechała jak przyjdzie zacznę pakować, juz gromadzę zapasy

Pieluchy---> a mi sie cos pokićkało i kupiłam w gemini paczkę 0 zerówek... Dla dzieci poniżej 2,5 kg podejrzewam ze wyrzuciłam kasę w błoto, bo do niczego sie takie mini nie przyda, no i TŻ rozerwał opakowanie, Bo chciał zobaczyć malutkie pieluszki... No trudno! A tak to kupiłam paczkę jedynek pampers premium care i ten box dwójek pampers z Tesco promocji. A i widziałam bilbord reklama Careffura za 79,99 jakis mega box pieluszek pampers
to oddaj te 0 do szpitala, moze się komus tam przydają.
Ja miałam wrażenie że pampersy z carrefura są cieńsze i mniej chłonne niż te kupione w kauflandzie czy tesco
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-17, 21:34   #2082
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Dzieki za potwierdzenie dobrego smaku, czasami boje sie ze cos przekombinuje, a wydaje sie zdrowo wiec sprobowac warto, a nuż zasmakuje

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Smarrita Pokaż wiadomość
to oddaj te 0 do szpitala, moze się komus tam przydają.

Ja miałam wrażenie że pampersy z carrefura są cieńsze i mniej chłonne niż te kupione w kauflandzie czy tesco

To pewnie tak jak z produktami "wyprodukowane dla stobka" itp ze jak robione dla jakiejś sieci i są na promocji to od razu gorsza jakość..
Stary 2016-02-17, 21:36   #2083
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Malos ja bym dokupila male op. 1 i wziela do szpiala 0 i 1. Moze akurat Ci sie maluszek trafi i uzyjesz kilka chociaz a jak nie to zostawisz w szpitaluto tylko 15 zl

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 21:48   #2084
Polinezyjka
Zakorzenienie

Tabaska przez Ciebie zrobila mi sie ogromna ochota na chleb z masłem i czosnkiem a juz za późno na jedznie och boże ale bym czosnku zjadła oszaleje :O
21 tc córeczka
Stary 2016-02-17, 21:49   #2085
akinomka03
Rozeznanie

Cytat:
Melduję się po wizycie Mój synek waży 2246g +/- 336,88g Ale bardzo ciężko było go zmierzyć i może być większy, słowa mojej gin Główka jest bardzo niziutko, ale z szyjką jeszcze ok. Mam się bardzo oszczędzać. Boli mnie spojenie, ale sprawdziła i na szczęście się nie rozchodzi I gbs mi już pobrała jednak bo myśli, że mogę urodzić szybciej. Ale te 4 tygodnie muszę się jeszcze postarać wytrzymać. Następna wizyta za 3 tygodnie, 9.03
super że wszystko dobrze, duży chłopak

Cytat:
Napisane przez renata3_ Pokaż wiadomość
Ktora z Was kupila ta rozowa torbe 55l z decatlonu co jest za 14,99 zl ?
Pamietam zdjecie juz spakowanej do szpitala. Moje pytanie, czy ona jest pojemna ? Zmieszcze tam podklady na lozko oraz poporodowe i inne rzeczy dla mnie do szpitala ?
.
ja ją mam już spakowaną, jak dla mnie pojemna zmieściłam wszystko co chciałam, podkłady też, tylko bez ciuszków dzieciecych bo u mnie nie trzeba.
ogólnie jak za tą cenę jest ok, pojemna, sama w sobie lekka, cienka i mała po spakowaniu.

Cytat:
Napisane przez sunshine1551 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Zdaje relacje po wizycie. Mala ma okolo1279 jest główka na dól, łożysko na tylnej górnej ścianie, przepływy ok, serducho też. Afi 1,5 jeśli dobrze pamiętam. Pytałam się o szyjkę bo mala mi strasznie wali ręką i jak chodzę dziś to tak jakby mi napierała na nią czuję ciężkość. Ale lekarz nie badał przez pochwę tylko jeździł mi po brzuchu powiedział że szyjka ok zamknięta.No chyba olał bo byłam na nfz a za tydzień mam swojego gina to będę molestować go żeby sprawdził dokładnie co i jak.
Diabetolog kazał podkręcać insulinę i już nie muszę przyjezdzać na wizytę chyba że będzie się coś dziać niedobrego z cukrami.
Przyjechałam do domu padnięta i jak zjadłam padlam jak mucha na lużko i spalam 3 godziny.
właśnie tez zastanawiałam się czy dobra waga ale już wyjaśnione
super że wszystko ok, a z szyjką to rzeczywiście sprawdź. ja też nisko czuję mała, wizytę mam dopiero za tydzień mam nadzieje że z szyjka bedzie dobrze.

wstawiam fotki brzucha, 34 tydz (33+0) w najszerszym miejscu mam 98 cm. przytyłam 9 kg.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160217_181740..jpg (59,5 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160217_181826..jpg (68,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160217_182037..jpg (87,5 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez akinomka03
Czas edycji: 2016-02-17 o 21:50
akinomka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 21:55   #2086
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Tabaska przez Ciebie zrobila mi sie ogromna ochota na chleb z masłem i czosnkiem a juz za późno na jedznie och boże ale bym czosnku zjadła oszaleje :O

Jakbym teraz to zjadła to umieralabym w nocy przez zgagę na szczęście nie lubię takiego polaczenia, ale juz z bagietka tak wystarczy ze zjadłam dzisiaj paczka, bulke z dżemem truskawkowym i bulke z białym serkiem i ogórkiem i musiałam sie rennie ratować wrrr
Stary 2016-02-17, 22:16   #2087
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
Poli tak kupił-tego z sensorem płaczu. No ładne to to i szumi faktycznie to kółko...ale zeby to jakaś rewelacja była to nie powiedziałabym, tzn pewnie sie okaże jak maluch juz bedzie jakbym widziała go gdzies na żywo wcześniej to bym raczej sama nie kupiła za tyle kasy no ale jak dostałam to spoko
Ekstra!!!
Cytat:
Napisane przez akinomka03 Pokaż wiadomość
wstawiam fotki brzucha, 34 tydz (33+0) w najszerszym miejscu mam 98 cm. przytyłam 9 kg.
O la la
I widzę, że jesteś ze mną i Patulinką w klubie trzech sutków
Cytat:
Jakbym teraz to zjadła to umieralabym w nocy przez zgagę na szczęście nie lubię takiego polaczenia, ale juz z bagietka tak wystarczy ze zjadłam dzisiaj paczka, bulke z dżemem truskawkowym i bulke z białym serkiem i ogórkiem i musiałam sie rennie ratować wrrr
ho ho ale to jakoś pod rząd to jadłaś?
Bo wtedy to ja też bym miała zgagę.

Ostatnio mnie nie łapie (ufff) wiem co ją wywołuje od razu:
soczek bananowo-jabłkowo-marchewkowy
visolvit

także tego już nie tykam.
Szkoda, że czekolada nie wywołuje u mnie zgagi, łatwiej byłoby mi ją rzucić w pierony

och oby mi się chciało czosnku jutro bo mam taką chcicę na niego a zjeść już nie wypada bo zasypia mi się powoli.

Zmykam spać
21 tc córeczka
Stary 2016-02-17, 22:20   #2088
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Nie no w odstępie kilkugodzinnym ja prawie po wszystkim mam zgagę, najgorzej produkty pomidorowe, cebulowe itp
Stary 2016-02-17, 22:54   #2089
Avlis
Raczkowanie

patulinka
Trzymaj się, dobrze będzie.

annihilate
Fajnie, że wszystko ok Ładna waga.

wywiad
U mnie zajęło to ok 30-40 minut. Nie jechaliśmy do szpitala od razu, tylko jak były konkretne skurcze i potem w czasie tego wywiadu musiałam sobie przerwy robić w momencie skurczu

sunshine
Miałam jedną paczkę 1, potem zaczęliśmy 2.
Avlis jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-17, 22:57   #2090
Agnessssa
Rozeznanie

Red face Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

No to ja już pospalam. Chyba muszę chodzić spać o 1 lub 2. Mały daje mi o dziwo pospać bo sam śpi po dzisiejszym dniu i tylko czasami mnie smyrnie a ja guzik nic z tego. Usnelam na godzine i sie znowu tluke. Mam okazje maly mi pozwala a ja nie moge
Stary 2016-02-17, 23:18   #2091
patryska0804
Zadomowienie

Witam sie i ja jeszcze dzisiaj
gratuluje wizyt! pieknie rosna nasze dzieciaczki
GGI i Patulinka trzymajcie sie... jeszcze troszke musimy wytrzymac...
torba
dzieki za info juz ja zamowilam.. kolor mi nie przeszkadza ;p

ja mam dzisiaj gorszy dzien... wieczorem dostalam skurczy ale na szczescie przeszly a teraz boli mnie cos po lewej stronie... wczoraj maly byl malo ruchliwy po wygibasach z tz ale dzisiaj juz jest ok...

zmykam spac

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 04:11   #2092
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dalej torby nie spakowałam i z prasowaniem jestem w lesie, ba, nawet trochę prania mi zostało jeszcze Muszę się w te 4 tygodnie wyrobić a chęci nie mam żadnych. Jedynie wmawiam sobie, że z dnia na dzień będzie mi gorzej a nie lepiej i muszę to ogarnąć. Dzisiaj kupiłam ręcznik więc jeszcze przewijak mi został i ewentualnie ten leżaczek :P
Tylko spokojnie, ja ani za pranie się nie wzięłam więc nie spiesz się i do trzymaj mi towarzystwa na luzie...
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 05:25   #2093
Agnessssa
Rozeznanie

Masakra w końcu padlam jak mucha po 1... budzilam się na siku raz po 4 także przespalam do 6 sny miałam różne i dziwne... jak mi dobrze w końcu. Niunio współpracował i grzecznie spał za co mu jestem wdzięczna... już się uaktywnia na moich zebrach ale dostaje moje pozwolenie teraz już niech szaleje. Mąż do pracy zaraz śmiga a ja idę spać jeszcze trochę chociaż do 9. Dzisiaj przychodzi moja przyjaciółka także będę miała z kim pogadać.

W sobotę za to na wsi będę miała rozrywkę. Ojcu i teść zmowili się ze kupują świnie od sąsiada i będzie swiniobicie już widzę ten syf wszędzie ale mnie to zwisa ja grzecznie wolę leżeć
Stary 2016-02-18, 05:29   #2094
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Ja z kolei od 3.30nie śpię, młody tak mi naciąga brzuch ze mam wrażenie ze zaraz wyjdzie, bo skóra pęknie, przed chwila podbrzusze tak mi wypychal ze az tż sie przestraszył i pytal co to jest?! A przeciez ruchy miały byc w 8 miesiącu juz mniej wyczuwalne? Mam wrażenie jakbym miala jakiegoś aliena w sobie.. Albo kilku..
Stary 2016-02-18, 05:38   #2095
NetaC
Raczkowanie

Hej wam.

Ja zasac miałam problem ale w końcu poszłam spać w nogach. Więcej miejsca miałam jak mój mąż wyczail ze sie przekrecilam rozłożył się prawie w poprzek łóżka i ogólnie mam wrażenie że jakoś więcej miejsca dzięki temu mieliśmy. Jakoś udało mi się zasnąć. Ale i tak do wc szlak chyba 3 razy.

Ta torba tez już zamówiłam 15 zl darmowa przesyłka. Mi pasuje. A paczkomaty mam blisko siebie. Różowa może być. Najważniejsze że składaną mąż nie będzie marudzil ze nie ma gdzie dawać tych moich torebek.

Chciałabym dziś wstać normalni bo mam sporo do zrobienia ale boję się ze znów przespie dzień.

A chce zrobić placki ziemniaczane. Tyle o tym było że no nie wylamie się.

Ciąża pogłębia moje lenistwo.
Liczę ze Samuel to zmieni.
NetaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 06:20   #2096
gosiulka22
Wtajemniczenie

Hej Wy tu o bezsenności a ja bym spala i spala gdyby tylko byla taka możliwość. Poszlam spać przed 23 i mnie córka obudziła przed 7. A tak bym pospala chociaż do 8 :/ bo wiem że potem dobre kilka miesięcy bede chodzila jak zoombie.

Wczoraj bylam z Młoda na sali zabaw 3 godziny tak mi się nie chciało jechać bo mam 25 km ale trzeba korzystać póki można bo potem z dwójką się szybko nie wybiorę.

Cloche spokojnie ja tez nie piore jeszcze ani nie prasuje. Torby tez nie pakuje bo nie mam nic nawet koszul jeszcze nie ogarnelam cały marzec przede mną

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

NetaC jestem pewna że jak się pojawi Mały to lenistwo się skończy. Musialabys miec mega spokojne dziecko żeby się dalej lenic. Ale to i tak siła rzeczy jest więcej spraw do ogarnięcia. Teraz się jeszcze len

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Kurcze musimy ta szafę kupić w końcu bo chocbym chciała prac to nie mam gdzie kłaść tych ubranek. A tu mąż cały tydzień w pracy, soboty ns kursach i pewnie będę musiała czekać do marca bo wątpię żeby po całym dniu chciało mu się jeszcze w niedziele na zakupy jechać :/
Stary 2016-02-18, 06:31   #2097
gosiaczek071
Zakorzenienie

Hellou
Kejka a promocja na szumisia nie była tylko na walentynki?
Ja o dziwo ostatnio ładnie śpię w nocy, w dzien juz nie sypiam, zeby w nocy spac. Ostatnio nawet soe na siku nie budzę
Dzis pani przychodzi chate ogarnąć, a ja bede tylko składać pranie i leżeć super atrakcje

Znow bury wstrętny dzien :/
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-18, 06:45   #2098
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
Cloche spokojnie ja tez nie piore jeszcze ani nie prasuje. Torby tez nie pakuje bo nie mam nic nawet koszul jeszcze nie ogarnelam cały marzec przede mną [COLOR="Silver"]
/
ja też nie. Zajmę się tym na l4 ;] poza tym chłop musi najpierw pokoik pomalować i złożyć komodę. Torbę też na spokojnie w marcu.
Agnessa ale masz jazdy z tym spaniem, współczuję.
akinomka fajny brzuszek!!
co do pieluch, to mam opakowanie jedynek 88 szt. i na razie nic więcej nie kupuję.
Uciekam do roboty, miłego dnia

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 06:47   #2099
gosiulka22
Wtajemniczenie

Velika od kiedy idziesz na l4?
Stary 2016-02-18, 07:07   #2100
kopycio
Rozeznanie

Dzien dobry

Oj jak ja teraz dobrze spie, dzis bym spała i spała, ale obudziło mnie szuranie jakies. Otwieram oczy a tu moja bratsnica (lat5) leży na moim psie obok lozka i sie przytula No cudak kochany nic, trzeba wstać i nakarmić dziecko

A śnił mi sie moj Szkrab, ze spał w łóżeczku i go karmiłam co pare godzin

Miłego dnia
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości