|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5131 |
Zadomowienie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
http://www.youtube.com/watch?v=GUG7h...0wlosow%20hair
tutaj jest filmik jak sie przypina te wloski na clip-in http://www.allegro.pl/item257014481_...p_in_50cm.html ja kupilam te wloski teraz czekam az mi przyjda... do tego jeszcze kupilam klipsy i odpruwam moja tasme od warkocza i tymi wlosami co mam teraz jeszcze dodatkowo sobie zageszcze,bo 70 cm tasmy to jest zbyt malo jak na moje oko.... i bedzie latwiej z myciem (ja mam malo wloskow i umycie z wysuszeniem zajmuje mi pol godzinki,a z tymi przedluzanymi ponad godzine) w tygodniu powinny dojsc,wiec napisze jak sie to nosi :P |
![]() ![]() |
![]() |
#5132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5133 |
Zadomowienie
|
ja mam teraz metr, ale sporo sie ich pozbylam przez ten miesiac noszenia bo wypadaly strasznie przy czesaniu.
zalaczam zdjecie moich wloskow obecnie 40 cm tasma przyszyta do warkocza, przyjda te nowe to zdejmuje i bede miala na spineczki,bo meczace jest mycie tych wlosow rano,a tak to osobno sobie je umyje pod wieczor, na rano bede miala suche, a swoje rano raz dwa sie umyje,spineczki przypnie i w droge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5135 |
Raczkowanie
|
Mała daj znać jak dojdę te włoski
|
![]() ![]() |
![]() |
#5136 |
Raczkowanie
|
hey
od ponad pół roku nosze włosy które zamówiłam na allegro od użytkownika Donna jestem zadowolona ale wiem ze to nie jest jeszcze towar pierwszej klasy czy znacie jakieś sklepy z włosami?? oczywiście z porządnymi włosami ![]() nie ubliżając Donnie bo jestem zadowolona z jej towaru |
![]() ![]() |
![]() |
#5137 |
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny
chcialabym zasiegnac waszej opinii ![]() http://www.europastars.pl/2007/andii/3.jpg http://www.marionnaud.fr/produits/ma...gabbana_36.htm Bede bardzo wdzieczna za odpiwedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5138 |
Przyczajenie
|
witam panie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5139 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki!
Widze ze wiele z Was pisze o clip-in tudziez clip-on.... Wlasnie nosze wlosy przypinane w ten sposob-troche ryzykowalam,bo pierwszy raz zalozylam sobie to na wesele i balam sie ze bedzie widac albo ze przy tancach co gorsza spadnie....to by byla porazka-fruwajace klaki na parkiecie ![]() Do tej pory mialam na warkoczu,wiec czulam ze wszystko sie trzyma-ale powiem Wam szczerze ze jestem mile zaskoczona-jesli dobrze ukryje sie miejsce spinek i przebiegu tasmy pod wlasnymi wlosami to nic nie widac a dobre spinki nie maja prawa sie wypiac...moje zdaly egzamin na piatke ![]() ![]() Tasme z wlosami kupilam od Batahair-falowane-jak dla mnie byly troche rzadkie,ale jak sie doszywa podwojna tasme to mozna wytrzymac i rzeczywiscie-po myciu-jestem mile zaskoczona -nie rozprostowaly sie ![]() Na wesele mialam zakrecone lokowka-zaraz wkleje fotki,zebyscie same mogly ocenic efekt ![]() Nie wiem jak wy-ja spinki do tasmy przyszylam 3-po jednej na kazdej krawedzi i jedna na srodku. Bylam w tych wloskach tez na dyskotece,krecilam glowa az milo i wszystko dobrze sie trzymalo. Jakbyscie mialy jakies pytania to walcie smialo;PP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5140 |
Raczkowanie
|
Fotka 1-moje prawdziwe wlosy bez dopiecia....
Fotka2,3,4-z tasma braz i blond-kazda podwojna.... |
![]() ![]() |
![]() |
#5141 |
Raczkowanie
|
Pani Reniu-kiedy bedzie Pani w listopadzie w Wawie? Bo ja jestem Pani cos winna....Pozdrawiam...
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5143 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5144 |
Rozeznanie
|
Ciesze sie , ze sprawa sie wyjasnila. Byc moze zapanuje tutaj spokoj.
Poza tym , po kiego licha zakladac kilka kont na forum i podszywac sie pod innym nickiem , skoro kazdy moderator posiada opcje gdzie , porafi jednym malutkim ruchem palca kliknac na guzik i sprawdzic numer IP oraz inne konta , z jakich pisal ten uzytkownik . Oszustwo nie ma sensu. Druga sprawa jest to , ze forum rzeczywiscie sluzy do wymiany doswiadczen , pogladow i powinno sie szczerze pisac o wszystkim , z czego jest sie niezadowolonym. |
![]() ![]() |
![]() |
#5145 |
Zakorzenienie
|
No i pięknie
![]()
#5146 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5147 |
Raczkowanie
|
HAAAAAAAAAAAA A NIE MOWILAM ! WZCZULAM JA !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmmm to jaki cel miala Aneta-polish w oczernianiu Ciebie? sama zajmuje sie przedluzaniem włosów? jesli sama przedluza to czemu przedluzała u Ciebie?
![]() |
#5150 |
Zakorzenienie
|
Witam!
nie bardzo rozumiem, mojej igerencji tzn rozszyfrowania..powiem tak, uwazam i nie tylko ja , ze Aneta -polisch chciala "sposobem"zarekalmwac sie , niestety zostala "przylapana "pzrez nas, kilka wizazanek, poniewzz kreci z "zeznaniach"...tzn ze gdzies zakladala, potem ze fryzjerka...potem wyszlo ze jest po kursie i wreszcie ze parcuje w salonie, ale nie ma kto pzredluzayc jej poniewaz wszystki panie co pzredluzaly wybyly za granice ,czy cos w tym stylu.. po drodze obrazajac wizazanki, ktore braly udzial w dyskusji potem natapial cisza ja nie wiem czy Aneta -polisch ,to jedna z tych ktore podaje Etna....podobno jasterka tez tego nie wie...wiec ,raczej tu prosze mnie nie podawac za osobe , ktora to rowniez odkryla, mam swoje zdanie na temat Anety,ktore juz wypowiedzialm i owszem i dalej bede obserwowac, posty i ta dyskusje natomiast poprosze Zlosia ,zeby sprawdzil czy Aneta-polisch to ta sama osoba , ktora podobno podszywa sie pod inne..i jakby nie bylo troche tu miesza...czy tez nie i mam nadziej wszystko sie wyjasni mam nadziej ..ze to nie niesmaczna rywalizacja dwuch salonow...bo to byloby niesmaczne i dziecinne
#5151 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5152 |
Zadomowienie
|
nie wiem, czy jest sens blokolwania anety-p. Pewnie założy kolejne konto.
Ja osobiście codziennie korzystam z 4 komputerow podłączonych do internetu. Każdy ma inne IP. Według mnie należy "ufać" starym wizażankom, a nie dziewczynom, ktore mają po 5 wiadomości i to wszystkie w 1 wątku... VanessaC świetnie wygladasz w przedłuzonych włosach! |
![]() ![]() |
![]() |
#5153 |
Raczkowanie
|
no to slicznie drogie Panie - sama juz nie wiem co myslec. Przez pewien czas sobie odwyk od wizazu robilam (ale uzaleznienie jest za silne wiec wrocilam do ukochanego watku) i nie nadrabialam zaleglosci (
w postaci okolo 20 stron) tylko spojrzalam na kilka ostatnich wpisow i natrafilam na ten Anety i coz... pomyslalam "kurde nieladnie" - sprawa cywilna jak wol. Ale cos mi spokoju nie dawalo i zajrzalam do stron ktorych nie przegladalam na ktorych Aneta sie wypowiada i powiem jedno - paranoja. Dziwnym trafem ze swietnego watku wraz z coraz wieksza popularnoscia przedluzania zaczelo sie cos dziwnego dziac - oczernianie, podszywanie, potyczki slowne itd. itp. - rany boskie co to jest - porzadne forum czy pudelek.pl ![]() jestem zniesmaczona ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5154 |
Przyczajenie
|
a czy mozecie mi doradziec gdzie moge kupic dobrej jakosci wloski syntetyczne? bede bardzo wdzieczna
|
![]() ![]() |
![]() |
#5155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najpierw chcialam przyczepic 3 warstwy...dwie podwojne tasmy blond i jedna podwojna brazowa,ale przyczepilam dwie,bo 3 nie dalo jakos rady zmiescic,chociaz kiedys mialam doszyte do warkocza nawet 4 podwojne tasmy...W cm to by wyszlo ok.140cm czyli jedna podwojna tasma blond i jedna podwojna braz.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5156 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5157 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5158 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
uwazam, ze skoro nosisz wloski ponad pol roku to sa one dobrej jakosci w szczegolnosci iz nie sa te wloski bardzo drogie...powiedzialabym nawet, ze jedne z tanszych. Dobry towar za dobra cene. Jezeli szukasz lepszych wlosow to napewno nie za ta cene. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5159 |
Raczkowanie
|
Do Anastazjii
Dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5160 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.