|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5161 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
Cytat:
maja. ale nie na tasmie. a kiedy bede? 25-26 pazdziernik. a w listpadzie jeszcze nie wiem. zalezy ja sie klientki zbiora. natomiast jesli jestes zadowolona z wlosów na spinkach i dajesz sobie rade to chyba wystarczy moj nr konta? po co masz taki kawal drałowac. jeszcze wypadniesz z pociągu i znów złamiesz noge |
|
|
|
|
#5162 |
|
Raczkowanie
|
a tak wogóle to zaczełam wspópracowac z perukarnia i przerabiaja mi włosy słowinaskie na taśme. bardzo fajna sprawa bo ta tasma, ktora oni robia ma zaledwie 3 milimetry i jest tak malutko wyczuwalna...bajer. widzialam u nich taka jasna kite znaczy jasny blond 60 cm włosy , piękne fale 35 dkg. coś pięknego.cena wysoka ale za taka gramature to sie opłaca. wystraczy na 2 głowy jak nic . ta informacja jest dla zwolenniczek tasmy i włosów słowianskich , ktore do tej pory dostepne byly tylko w kitkach.zatem mozna miec teraz i jedno i drugie
|
|
|
|
#5163 |
|
Przyczajenie
|
Malwiiinko droga,Aneta-polish przedłuża włosy w Poznaniu na os.Przemysława...Nie wiem,w czym akurat mój salon jej przeszkadza,ale przecież miasto jest duże,ja bynajmniej na brak pracy nie narzekam.Aneta-polish już w dniu,kiedy do mojego salonu przyszla,pod moją chwilową nieobecność podpytywała się jednej z pań u nas pracującej,czy personel jest zatrudniony i po ile godzin pracują...O tym dowiedziałam sę jednak dopiero po jej wyjściu...Więc skoro salon jest legalny,sprawy personalne również to chora głowa postanowiła z innej strony...Taka moja mała dygresja przy okazji do anety-polish.Jak chcesz moja droga w taki sposób z konkurencją to najpierw ureguluj swoje sprawy..Bo salon,który tak reklamujesz nim nie jest.Płać moja droga ZUS-y,podatki,weż odpowiedzialność za pracowników a dopiero potem kop pod kimś dołki...Bo sama w nie kiedyś wpadniesz..Widocznie masz tak mało moja droga polish pracy,że bardzo się nudzisz i nie myślisz już logicznie...
|
|
|
|
#5164 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aha,ta kobieta to jest maniaczka zusów itp spraw.Nie uwaza fryzjerek typu Renihair itd.Moja droga nie trzeba miec niewiadomo jakiego salonu by dobrze cos robic.ale do kogo to pisze FRYZJERKO STULECIA Z SALONU na przedmiesciu
|
|
#5165 |
|
Zakorzenienie
|
a ja radze , zebyscie swoje prywatne sparwy zalatwialy nie na forum..tylko prywatnie
to chyba bardziej kulturalne rozwiazanie?choc nie bardzo wiem czy obie potraficie to pojac? jest cos tajkiego jak priv ... a poza tym...i tak Was nie znamy i ja pzrynajmniej teraz to wogole nie pojelabym sie oceny kto jest komu co winny... prosze zakonczcie te rozgrywki na forum..inaczej bede musiala zareagowac..ostzregam..na razie tu na forum
|
#5166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5167 |
|
Przyczajenie
|
dziewczynki kochane a wy same mocujecie sobie te tasmy??? cz ktos wam pomaga???
|
|
|
|
#5168 |
|
Raczkowanie
|
Ty to jednak bezczelna jestes.Jak siedzialm na krzesle i zakladalas mi wlosy to smiałas sie w głos wraz ze swoimi fryzjerkami z p.Reni i osob ktore w domach innym włosy robia.jak to p.Renia guru wizazu...Masz tupet...
|
#5169 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5170 |
|
Raczkowanie
|
Grunwald tak-a twoj salonik smieszny na peryferiach. ja radze,bys przestała oszukiwac ludzi i oddała mi pieniadze!i rada ode mnie-nie po dziewczyny zapuszczaja wlosy bys je na koniec ciachała brzytwa.dziewczyny spojrzcie na fotki w jej galerii.wszystkie robi na siebie-sama wygladasz tragicznie-pozwol innym wygladac dobrze!!!moje wlosy sa tragicznie pociete.do wgladu sa fotki przed przedluzaniem i po zdjeciu wlosow-dla zainteresowanych oczywiscie
|
#5171 |
|
Raczkowanie
|
Szanowne Panie zwracam sie do Was z prosba ogromna - zaprzestancie publicznego prania brudow, bo to sie robi powoli bardzo niesmaczne. Chcecie ze soba walczyc, to robcie to, ale prywatnie. Ja nie wiem po ktorej stronie lezy prawda i co jest najlepsze - mnie to absolutnie nie interesuje, bo wasza wojna jest wasza prywatna sprawa i sadze ze wiekszosc osob przyzna mi w tej kwestii racje. Choc ze smutkiem musze stwierdzic ze publiczne obrzucanie sie blotem to chyba jakas polska cecha narodowa
To czy ktos placi skladki, podatki i inne publiczne haracze czy tez tego nie czyni - mnie to lata i powiewa - jego sprawa. Wezcie zacznijcie zachowywac sie powaznie - jak dorosli ludzie, a nie jak dzieci. Do rozwiazywania takich spraw sluzy mediacja, ugoda, a jak to nie dziala to droga sadowa dochodzenia swych roszczen, a nie forum internetowe. A teraz konkrety - Pani Reniu kochana wiem ze Pani w pazdzierniku bedzie w Warszawie, a czy jakis inny termin przyjazdu do Wawy lub w okolice Bialegostoku (hehe Wawa to dla mnie okolice Bstoku ) planuje Pani przed koncem roku Bo ja mialam sie w grudniu do Pani na robienie nowych wloskow zglosic ale ja nie przyjade juz na Slask w tym roku A ja swoje wlosy tylko w Pani rece oddam
|
|
|
|
#5172 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Za daleko to zaszło moja droga Zainteresowani sprawdzili co napisałam rano
|
|
|
|
|
#5173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oooo-to cudownie-a zdradzisz Reniu ile taka tasma kosztuje<to juz zaczne zbierac fundusze;>tzn. tak np.150 cm tasmy ile by kosztowalo? Numer konta-jakos zapomnialam,ze takie cos istnieje Tylko ze dopiero po 11.11....tzn. jakbys byla to ja bym nawet tak przylazla -jesli masz to chociaz zobaczyc te slowany....
|
|
|
|
|
#5174 |
|
Raczkowanie
|
Dzis lub jutro zamieszcze swoje zdjecie włosow.Po zdjeciu twoich.A obok zdjecie moich przed przedluzeniem-niech inni osądzą.Ciekawe co wtedy powiesz kłamczucho.
|
#5175 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
tylko nie zrób sobie krzywdy nożyczkami jak będziesz ten swój fryz tworzyć![]() ![]() tonący,brzytwy się chwyta |
|
|
|
|
#5176 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny skonczcie juz!!!!!! Ile macie lat????? Chyba a malo,zeby brac udzial na forum!!!!!
Teraz to juz w ogole mam pojecia kto jest kto, i ktora z Was ma racje!!!!! Mi wlosy spartoliła Katarzynka PMI i jezeli Ja kiedys spotkam to kopne ja porzadnie w tylek i tyle!!! A obecnie mam wlosy zrobione przez Ranie i sa cudowne-wiec laskawie odwalcie sie od niej!!!!!! Wkurza mnie na maxa jak wciagacie w swoje spory osoby trzecie-zupelnie z tym nie zwiazane!!!!!Kompletna dzecinada!!!!Na tym koncze. Bez odbioru!!! Edytowane przez jesterka Czas edycji: 2007-10-23 o 11:43 Powód: literowka |
|
|
|
#5177 |
|
Raczkowanie
|
jak czytam to wszystko, Bogu dziękuje ze mieszkam na prowincji. może i jestem małomiasteczkową fryzjerką ale wolę tak aniżeli borykac sie z takimi problemami jak wy. ponadto ja również płace , zusy podatki prowadze swoja jednoosobowa firme i fakt że nie posiadam jeszcze swojego salonu raczej nie powinno mi w niczym uwałaczać...
hmmm..właściwie jednak..skoro mówi sie o mnie w tak "prestiżowych" salonach jak wasze to powinnam sie raczej cieszyć ze moja "sława" sięgnęła az tak daleko .
|
|
|
|
#5178 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz tu pewnie gaga wkroczy ale tak się zastanawiam... Nie da się nic zrobić z takim zachowaniem ? Może dziewczyny wymieńcie się numerami gadu i tam konwersujcie bo nie wiem jak inny ale ja tu przychodze juz z przyzwyczajenia a takiej atmosfery tu nie było hoho
|
#5179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tymczasem po tym wszystkim skutek jest odwrotny od zamierzonego . Ja nie wiem juz Nic. Proponuje zatem , o ile moderatorzy sie zgodza : - usunac niepotrzebne wiadomosci aby nie straszyc ich trescia nowoprzybylych do tego tematu gosci ( a i miejsca przybedzie - ciagnac dalej dyskusje o przedluzaniu. |
|
|
|
|
#5180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
az strach powiedziec ile..
|
|
|
|
|
#5181 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5182 |
|
Raczkowanie
|
cześć,
śledze ten wątek od kilku już dni, przeczytałam conieco, aktualnej awantury nie komentuję > nie chcę się wtrącać, nie moja sprawa ![]() zdecydowałam się przedłużyć włosy. myslałam żeby zrobic to u Reni (pozytywnych komentarzy bez liku ), ale ostatecznie pierwszy raz zrobię to w salonie gdzie bywam od dwóch lat i który przedłuża włosy już kilka lat włosami DOME na warkoczyk a później zgrzewem, gdzie jakby coś mi się działo, to będę miała do nich rzut beretem. jeśli można, to ja z pytaniem się zwracam. jakie kosmetyki byscie mi doradziły do moich nowych włosów. pomijając oczywiście jedwab. chodzi mi o szampony, odzywki. dotychczas używałam kosmetyków profesjonalnych i chcialabym wypróbować jeszcze coś z tych: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5856 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16606 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1319 może z któryms macie juz jakieś doświadczenia. oczywiscie dorzuciałabym jeszcze do tego odżywkę z tej samej serii. pzdr. |
|
|
|
#5183 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tobie zadna konkurencja nie zaszkodzi i slawy nie odbierze. Jak ktos trafnie zauwazyl , jestes GURU tego forum i nim pozostaniesz a chocby i dlatego , ze jestes soba . Ty nie reklamujesz SIEBIE , to zadowolone klientki reklamuja Ciebie. Nigdy niczego nachalnie nie reklamowalas , nigdy nie wciskalas ludziom kitu , zawsze chetnie sluzysz dobra rada i jestes chetna do pomocy , bez wzgledu na to , czy ktoras robi wlosy u Ciebie czy tez nie . To sie nazywa profesjonalizm. Ps. Osobiscie wole przedluzac wlosy w domowym zaciszu fryzjerki i przytulnym kacie ...niz w olbrzymim salonie , obserwowana z kazdej strony przez starszych panow czy panie , ktore sceptycznym wzrokiem patrza na " wymysly mlodych" i zbyt latwo poznaja tajemnice piekna wlosow dzisiejszych kobiet.
|
|
|
|
|
#5184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. proponuje rowniez od razu zakupic sobie nablyszczczacz do włosów aby potem swoje spryskac . efekt ikapitalny. naprawde. lsniace , zdrowe włosy.polecam.
|
|
|
|
|
#5185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5186 |
|
Raczkowanie
|
tak, tak, bede miała włosy syntetyczne. jednak nie zdecydowałam się na naturalne za pierwszym razem, chyba po prostu trochę szkoda mi aż tyle kasiory
. hm, nabłyszczacz mówisz, a takie rzeczy nie wysuszaja włosów, nic im nie szkodzą? a jeśli już to poleć mi pliska jakiś, to se od razu zamówię kupując resztę
|
|
|
|
#5187 |
|
Zadomowienie
|
jak juz wspominalam kupilam kilka pasm włosow na probe,wczoraj doczepiła mi je moja fryzjerka kilka na tulejki ,kilka na ringi z silikonem.
Ku mojemu zdziwieniu tulejki okazały sie lepsze,poniewaz z rinow przy zaciskaniu wylatywał silikon ![]() kiedy załozyła mi tulejki stwierdzilysmy ze nie bedziemy zasiskac ich na ,,ksiażeczke" ,poniewaz i tak sie dobrze trzymaja(prosze sie nie nabijac )-to taki eksperymentwszytsko bylo ok,jednak dzisiaj rano spadły mi 3 pasma,wytrzymaly 12 godzinheh.Zostały mi teraz tylko 2 .Mam pytanko,czy beda sie lepiej trzymały jak zacisniemy na ksiazeczke? ![]() pasma ktore doczepiłam sa oczywiscie mojej dlugoscie włosow. Juz zgłupialam calkowicie,powiedzcie prosze ktora metode lepiej wybrac??ringi/tulejki czy kupic zgrzewarke i machnąc na keratyne :confus ed:zrezygnowałam narazie z przedłuzania,chce samo zagęszczanie mojej fryzurki ala V.B
|
#5188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5189 |
|
Raczkowanie
|
Dzisis a co sie tutaj dzieje??? masakra.
Klócą sie dwie wciagając jeszcze osoby trzecie czyli naszą Renie. Dziewczyny jesteście żalosne obie! Robicie sobie taką reklamę,ze na pewno kazda z wizazanek mieszkająca w pokolicach Poznania bedzie Was omijała z daleka. Idzcie sie pokłócić w sądzie a nie zasmiecajacie forum. Bo nas nie interesuja Wasze problemy i to ja sie obrzucacie sie błotem. Reniu ja teraz jade na wycieczke, gdzie słoneczka bedzie duuzo ale wloski nie dojda mi juz raczej przed wyjazdem wiec powiedz mi tylko kochana jak o nie zadbac tam? jakie produkty kupic zeby ochronic przed sloneczkiem, i morska bardzo słona wodą. no i czy np. kapiąc sie w morzu po wyjsciu musze biec co sil do hotelu suszyc suszrka? czy moge im pozwolic lagodnie wyschnąć? Powiedz mi jak myslisz jak zgrzewy zareaguja na wysoka temperature??
|
|
#5190 |
|
Raczkowanie
|
dzięki Renia
![]() życzę szybkiego ostudzenia atmosfery. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

) planuje Pani przed koncem roku
Bo ja mialam sie w grudniu do Pani na robienie nowych wloskow zglosic ale ja nie przyjade juz na Slask w tym roku
Tylko ze dopiero po 11.11....tzn. jakbys byla to ja bym nawet tak przylazla -jesli masz to chociaz zobaczyc te slowany....
.