|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Cytat:
No w vision z tego co pamiętam tanio nie jest... Chyba że teraz ceny im trochę spadły. Dawno tam nie zaglądałam. A też by mi się przydały nowe okulary
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
ka.si u mnie jest odwrotnie, wyrzyją się w pracy a do domu spokojnie wracają
to jest po prostu masakra aaa teraz zaczelo sie na maxa będzie ciężki tydzień eh... navi ja ostatnio kupowałam u mnie , jak chcesz to wpadni bo wyrobiłam sobie kartę i mam zniżke ale nie w vissiin express.. a jak masz u siebie Filmana to tam zajrzyj mają naprawdę niską cenę i śliczne oprawki
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Hello Kochane!
czy Wy też tak macie, że jak włączacie nasz wątek rano to Wam się buzia haha od ucha do ucha, że mamy siebie nawzajem? ja tak mam ale szkoda, że jesteście tak daleko ![]() Odebrałam wczoraj zdjęcia, nie mogłam się na nie napatrzeć, bardzo fajne wyszły. Żeby Wam je pokazać muszę je najpierw zeskanować bo nie dał mi płytki CD, choć mogę ją mieć ale za 200 zł i się zastanawiamy czy chcemy napewno. Wczoraj wróciliśmy zbyt późno i dlatego dziś je zeskanuję. Co do moich sąsiadów... sprawa troszkę się pokomplikowała, choć może nie zupełnie. Otóż ten patafian z góry jest byłym policjantem. A skąd wiem? hehe... Wczoraj jak wróciliśmy wieczorem do domu zadzwonił dzwonek do drzwi, mąż otwiera a tu jakiś pan się pyta czy to taki i taki numer mieszkania, na to mąż, no co pan nie widzi pan, że tu inny numer? a on czy nie znamy takiego nazwiska na to mąż, że nie bo za krótko tu mieszkamy a on, że ten facet jest byłym policjantem. Po co nam to mówił skoro mąż powiedział, że nieznamy nazwiska i, że nie to mieszkanie? Dziś rano sprawdzam a to te nazwosko tego palanta z góry. No i teraz nasuwa się pytanie: czy to był zbieg okoliczności? (choć nie chce mi się wierzyć), czy facet się dowiedział i wysłał kogoś na zwiady by dowiedzieć się kto pod nim mieszka lub czy czasem nie zrobił tego by nas nastraszyć, że mamy do czynienia z byłym policjantem i by się nie mieszać. O to akurat trzecie nie mam co się martwić, bo akurat trafił na nieodpowiednią osobę i jeśli będzie próbował nas straszyć to narobi sobie kłopotów. Ale to nie temat na forum ![]() tak czy siak jak będzie kolejna awantura tym bardziej po tym nie zawaham się zadzwonić na policję. Wkurzył mnie! Edit. nie mogłam wogóle wysłać tej wiadomości a próbowałam już o 8
|
#3604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic, na pewno kilka zl trzeba wydac. ale badanie wzroku moze maja gratis zaraz tam zadzwonie...Cytat:
![]() Fielmann jest prawie we wszystkich duzych miastach ale w wawie nie ma
|
||
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
sweet... ja też chwile miałam problem z wizażem ale później było oki
a co do tego sąsiada wydaje mi sie że to zwykły zbieg okoliczności , a jak ten facet jest byłym policjantem to strasznie kijowo bo wiesz jak to jest znajomości i takie bzdury że czy tak czy tak jakoś sie wymiga i to jest najgorsze !! wiem o tym bo ostatnio eź mojej przyjaciółki miał wypadek jechał po pijaku 2 promile we krwi i dwóch kolegó z Nim walnął w dom w Czernicy moze czytalyście o tym w Fakcie ! i dlatego że jest policjantem nic mu nie zrobili Navi zapraszam do mnie spać gdzie będzie i w końcu sie poznamy
|
#3606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze nie wiem jak to jest w tym VE hmm ... mam kumpla optyka i wszystkie ułomności wzrokowe załatwiam u niego ![]() kurcze taką babe to tylko
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
sweet niezle.. swoja drogą facet na fakultecie mowil nam, ze wielu policjantow popada w alkoholizm, bo maja za duzo problemow, cisnienie w pracy itd. duzo jest tez samobojstw.
no, ale to oczywiscie nie tlumaczy takiego postepowania jak jego ![]() karaa to jest przykre, ze sa rowni i rowniejsi ![]() edit: ka.si byla uciazliwa no i wscibiala nochala we wszystko. a tego to juz nie znosze
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
navi po prostu czasami zastanawiam się co sie dzieje na tym świecie i to wszystko mnie naprawdę przeraża
Ka.si u nas tak jest nie raz wracam z płaczem do domu ,bo np. mam zły kolor bluzki a jest zwykła biała lub np. żółta albo że mam za krótką gdzie jest wszystko w normie , albo e mam za długie paznokicie... eh.. to jest coś strasznego co tu sie dzieje
|
#3609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm .. mam na to inną teorię, to nie stres z wykonywanej pracy, tylko piękne czasy gdzie na służbie zamiast wypisywać mandaty , dostawało się flaszki od zatrzymanych, i chlało się po kątach! mam troche znajomości w policji i troszke wiem, jak ich praca wygląda! np. podobno pewien komendant to nie pamieta kiedy był trzeźwy na służbie, więc wcale się nie dziwie , że jak taki odchodzi na emeryturę to wariuje! bo dopływ do korytka się kończy !
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
rozmawialam z mama .. poplakalam sie..
nie moge zniesc jak ona mnie traktuje ![]() edit: ka.si to tez prawda. ale on mowil, ze oni przez to ze maja duzo pracy to nie zaniedbuja rodziny, zostaja sami no i tak wpadaja w nałogi. duzo z nich korzysta ponoc z pomocy psychologia. no nie wiem, ja nie znam zadnego
|
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
bosssiee Navi
co znowu sie stało ?? jak nie chcesz pisać tutaj to możemy na pw jejciu tak mi Ciebie szkodaze względu na tą mamę
|
|
#3612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
OMG - co się dzieje na tym świecie! ![]() ja wyznaję zasadę, traktuj ludzi tak, jak sam byś chciał być! aaale teraz widzę, ta pogoń za kasą! po trupach do celu! MAMONA !
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
tak ka.si to własnie jest to
po prostu masakra , pieniądze potrafią zniszczyć wszystko i każdego ! jak mówilam Wam ostatnio dostałam podwyżke i umowe na czas nie określony to , ta dziewczyna która jest po studiach obraziła sie na mnie i traktuje mnie teraz z góry bo uważa że mi sie nie należało bo jeszcze nie skończyłam studiów
|
#3614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem jak to jest. ja dłuuugo żyłam w błogiej nieświadomości, że tylko jedna osoba zawiniła, tata (nie dziwie mu się) miał żal do mamy i torchę oddaliłmnie od niej. ale nie powiedział mi całej prawdy jak było. dowiedziałam się po fakcie i byłam zła na tate. oddaliłam się od niego a on był z tego faktu bardzo niezadowolony i często się kłóciliśmy. ale kiedyś mi wyznał, że zwyczajnie był o mnie zazdrosny! tak mają nasi rodzice! Twojej mamie pewnie ciężko jest pogodzić się z myślą, że tak świetnie dogadujesz się z ojcem i jego rodziną. boi się , że możesz ją zostawić! musisz dać jej czas. a jak trzeba będzie to , nawet wbreww jej woli, mocno przytul i nie wypuszczaj! i głośno krzyknij "KOCHAM CIE MAMO"
|
|
|
#3615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahahahahaahhahaha NIE MOGE , co za ****** yyyymmmmmm nie powiem no! miałam identyczną sytuację, jak z mięsnego awansowałam do banku, nie miałam żadnych studiów a zostałam specjalistą ds sprzedaży umów, kredytów itd. aaa moja koleżanka studiowała na "wysokim" poziomie i ciężko jej było znaleźć cokolwiek, więc jak się dowiedziała, że pracuję w banku, i mam "tylko" szkołę średnią - to się na mnie obraziła! bo oan "miała wyższe" a ja "tylko średnie" ahhahahahahahahahahahahha hahahahahahhahah
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy ona się opamięta i zauważy co wyprawia?
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
karaa dziekuje
![]() ja juz nawet slow na to nie mam
|
|
|
|
#3618 |
|
Wtajemniczenie
|
apropos policji. ja tam swoją uwielbiam. u mnie jest zasada do 88 razy sztuka.
całkiem niedawno (ciiii 30h temu) przekroczyłam prędkość, było 50 - ja miałam 80, brak dokumentów, śpieszyłam się, nie zapięte pasy ... miało być holowanie , eskorta aby mnie odwieźć na miejsce, bez auta. aaaaa skończyło się na moim nr tel i zakupach ze zniżką w moim sklepie. może nie powinnam o tym pisać, bo niewiadomo kto to czyta, jak co to wykasuję
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz
ja po prostu nie wiem co Ci ludzie sobie teraz myślą, dla mnie wykształcenie nie jest istotne , ważne jest to jak znajdujesz sie w danej sytuacji !! a tu widzisz takie klopsy nieznośne !! ja po prostu czasami mam ochotę wykrzyczeć jej że i tak nic nie umie i nie osiągnie nigdy tego co ja !! gr.... wiem nie dobra jestem ale czasem już nerwowo nie daje rady !! no Ka.si takie sytuacje często mają miecje wiec sie nie przejmuj Navi zawsze możesz do mnie uderzać z czym tylko chcesz z resztą dla wszystkich jestem otwarta i moje PW i GG zawsze jest dla Was ![]() ![]()
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, jak to atmosfera w pracy potrafi człowiekowi czasami nerwy poszarpać
. Karaa, trzymaj się dzielnie i nie daj się tym wstrętnym babom.
|
#3621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() noo dzięki Bogu, bo minimum 600zł no no dobrze że jesteś dla wszystkich aaaa i ja też dla wszystkich, jak ktoś chce mój nr gg to na priwa napisze, bo miałam dziwne wiadomości jak miałam udostępniony nr gg na forum ![]()
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje kobietki !! nie dam sie napewno !! silna babka ze mnie
a co ![]() ka.si jak zaoszczędziłaś to na konto biegnij i wpłać przynajmniej 200zł i już więcej na BMW
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem ![]() edit: ka.si, dawaj |
|
|
|
|
#3624 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
hihi mi też daj
napisze wieczorkiem ![]() i co ka.si z tym 200 zł na konto czy nie
|
#3626 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia a Ty w tym sklepie to od razu na kierowniczke startowałaś? Kurcze troche mnie podbudowałyście, bo ja jak na razie mam załamkę związaną z szukaniem pracy. Wszędzie takie wymagania, że głowa boli.
Kara spokojnie ![]() Navi gratuluję dwóch lat! I wierzę, że z mamą się poukłada.
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynki
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nudzi mi się a spamować nie mogę
|
|
#3629 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jutro ide do banku, wpłacić 500zł z czego 200 na OKO ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie, bardzo szybko awansowalas ka.si
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

no i na badanie wzroku ... az sie boje 

to jest po prostu masakra aaa teraz zaczelo sie na maxa
spać gdzie będzie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)