20+ cz. II - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-23, 10:06   #3601
Ines1985
Zakorzenienie

Dot.: 20+ cz. II

Cytat:
Napisane przez navi Pokaż wiadomość
ehh

nie wiecie jak stoją ceny w vision express? maja tam taka fajna znizke, ile lat, tyle % rabatu, a ze ja juz mam co nie co, to pare zl by sie zaoszczedziło
tylko nie wiem czy tam drogo bardzo nie jest
dzis jade poszukac jakis ladnych oprawek no i na badanie wzroku ... az sie boje

No w vision z tego co pamiętam tanio nie jest... Chyba że teraz ceny im trochę spadły. Dawno tam nie zaglądałam.
A też by mi się przydały nowe okulary

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 10:10   #3602
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

ka.si u mnie jest odwrotnie, wyrzyją się w pracy a do domu spokojnie wracają to jest po prostu masakra aaa teraz zaczelo sie na maxa będzie ciężki tydzień eh...

navi ja ostatnio kupowałam u mnie , jak chcesz to wpadni bo wyrobiłam sobie kartę i mam zniżke ale nie w vissiin express..

a jak masz u siebie Filmana to tam zajrzyj mają naprawdę niską cenę i śliczne oprawki

3.11.2012 killerek zaczęty -3 za mną
karaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 10:13   #3603
sweetpinky
Zakorzenienie

Hello Kochane!
czy Wy też tak macie, że jak włączacie nasz wątek rano to Wam się buzia haha od ucha do ucha, że mamy
siebie nawzajem? ja tak mam ale szkoda, że jesteście tak daleko
Odebrałam wczoraj zdjęcia, nie mogłam się na nie napatrzeć, bardzo fajne wyszły. Żeby Wam je pokazać
muszę je najpierw zeskanować bo nie dał mi płytki CD, choć mogę ją mieć ale za 200 zł i się zastanawiamy
czy chcemy napewno. Wczoraj wróciliśmy zbyt późno i dlatego dziś je zeskanuję.
Co do moich sąsiadów... sprawa troszkę się pokomplikowała, choć może nie zupełnie.
Otóż ten patafian z góry jest byłym policjantem. A skąd wiem? hehe...
Wczoraj jak wróciliśmy wieczorem do domu zadzwonił dzwonek do drzwi, mąż otwiera a tu jakiś pan się pyta
czy to taki i taki numer mieszkania, na to mąż, no co pan nie widzi pan, że tu inny numer? a on czy nie
znamy takiego nazwiska na to mąż, że nie bo za krótko tu mieszkamy a on, że ten facet jest byłym
policjantem. Po co nam to mówił skoro mąż powiedział, że nieznamy nazwiska i, że nie to mieszkanie? Dziś rano sprawdzam a to te nazwosko tego palanta z góry.
No i teraz nasuwa się pytanie: czy to był zbieg okoliczności? (choć nie chce mi się wierzyć), czy facet się
dowiedział i wysłał kogoś na zwiady by dowiedzieć się kto pod nim mieszka lub czy czasem nie zrobił tego by
nas nastraszyć, że mamy do czynienia z byłym policjantem i by się nie mieszać.
O to akurat trzecie nie mam co się martwić, bo akurat trafił na nieodpowiednią osobę i jeśli będzie próbował
nas straszyć to narobi sobie kłopotów. Ale to nie temat na forum
tak czy siak jak będzie kolejna awantura tym bardziej po tym nie zawaham się zadzwonić na policję.
Wkurzył mnie!

Edit. nie mogłam wogóle wysłać tej wiadomości a próbowałam już o 8

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 10:16   #3604
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
No w vision z tego co pamiętam tanio nie jest... Chyba że teraz ceny im trochę spadły. Dawno tam nie zaglądałam.
A też by mi się przydały nowe okulary
hmm no niby na stronie piszą, ze najtansze oprawki od 39, ale wyobrazam sobie jak one wygladają
no nic, na pewno kilka zl trzeba wydac. ale badanie wzroku moze maja gratis zaraz tam zadzwonie...

Cytat:
Napisane przez karaa86 Pokaż wiadomość
a jak masz u siebie Filmana to tam zajrzyj mają naprawdę niską cenę i śliczne oprawki
dzieki karaa, chetnie bym wpadla

Fielmann jest prawie we wszystkich duzych miastach ale w wawie nie ma
navi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 10:21   #3605
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

sweet... ja też chwile miałam problem z wizażem ale później było oki a co do tego sąsiada wydaje mi sie że to zwykły zbieg okoliczności , a jak ten facet jest byłym policjantem to strasznie kijowo bo wiesz jak to jest znajomości i takie bzdury że czy tak czy tak jakoś sie wymiga i to jest najgorsze !!

wiem o tym bo ostatnio eź mojej przyjaciółki miał wypadek jechał po pijaku 2 promile we krwi i dwóch kolegó z Nim walnął w dom w Czernicy moze czytalyście o tym w Fakcie ! i dlatego że jest policjantem nic mu nie zrobili nawet prawka mu nie zbarali , strasznie się o to wkurzyłam bo on teraz cwaniaczy i czuje sie bezkarny

Navi zapraszam do mnie spać gdzie będzie i w końcu sie poznamy

Stary 2007-10-23, 10:25   #3606
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
ehh

nie wiecie jak stoją ceny w vision express? maja tam taka fajna znizke, ile lat, tyle % rabatu, a ze ja juz mam co nie co, to pare zl by sie zaoszczedziło
tylko nie wiem czy tam drogo bardzo nie jest
dzis jade poszukac jakis ladnych oprawek no i na badanie wzroku ... az sie boje

edit:
ka.si a propo tego co mowisz, ta moja kierowniczka jak sie z mezem poklocila to lepiej bylo nie wchodzic jej w droge. koszmar

kurcze nie wiem jak to jest w tym VE hmm ... mam kumpla optyka i wszystkie ułomności wzrokowe załatwiam u niego

kurcze taką babe to tylko .... jakbym wiedziała że ktoś wyżywa się na mnie bez powodu! ojj nie uszłoby mu to na sucho !

25/09/2010 wedding
ka.si jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 10:25   #3607
navi
Zakorzenienie

GG do navi

sweet niezle.. swoja drogą facet na fakultecie mowil nam, ze wielu policjantow popada w alkoholizm, bo maja za duzo problemow, cisnienie w pracy itd. duzo jest tez samobojstw.
no, ale to oczywiscie nie tlumaczy takiego postepowania jak jego

karaa to jest przykre, ze sa rowni i rowniejsi

edit:
ka.si byla uciazliwa no i wscibiala nochala we wszystko. a tego to juz nie znosze
Stary 2007-10-23, 10:29   #3608
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

navi po prostu czasami zastanawiam się co sie dzieje na tym świecie i to wszystko mnie naprawdę przeraża

Ka.si u nas tak jest nie raz wracam z płaczem do domu ,bo np. mam zły kolor bluzki a jest zwykła biała lub np. żółta albo że mam za krótką gdzie jest wszystko w normie , albo e mam za długie paznokicie... eh.. to jest coś strasznego co tu sie dzieje

Stary 2007-10-23, 10:33   #3609
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
sweet niezle.. swoja drogą facet na fakultecie mowil nam, ze wielu policjantow popada w alkoholizm, bo maja za duzo problemow, cisnienie w pracy itd. duzo jest tez samobojstw.
no, ale to oczywiscie nie tlumaczy takiego postepowania jak jego

karaa to jest przykre, ze sa rowni i rowniejsi

edit:
ka.si byla uciazliwa no i wscibiala nochala we wszystko. a tego to juz nie znosze

hmm .. mam na to inną teorię, to nie stres z wykonywanej pracy, tylko piękne czasy gdzie na służbie zamiast wypisywać mandaty , dostawało się flaszki od zatrzymanych, i chlało się po kątach!
mam troche znajomości w policji i troszke wiem, jak ich praca wygląda! np. podobno pewien komendant to nie pamieta kiedy był trzeźwy na służbie, więc wcale się nie dziwie , że jak taki odchodzi na emeryturę to wariuje! bo dopływ do korytka się kończy !

25/09/2010 wedding
Stary 2007-10-23, 10:33   #3610
navi
Zakorzenienie

GG do navi

rozmawialam z mama .. poplakalam sie.. nie moge zniesc jak ona mnie traktuje

edit:
ka.si to tez prawda. ale on mowil, ze oni przez to ze maja duzo pracy to nie zaniedbuja rodziny, zostaja sami no i tak wpadaja w nałogi. duzo z nich korzysta ponoc z pomocy psychologia. no nie wiem, ja nie znam zadnego
Stary 2007-10-23, 10:35   #3611
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

bosssiee Navi co znowu sie stało ?? jak nie chcesz pisać tutaj to możemy na pw jejciu tak mi Ciebie szkodaze względu na tą mamę

Stary 2007-10-23, 10:35   #3612
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
Ka.si u nas tak jest nie raz wracam z płaczem do domu ,bo np. mam zły kolor bluzki a jest zwykła biała lub np. żółta albo że mam za krótką gdzie jest wszystko w normie , albo e mam za długie paznokicie... eh.. to jest coś strasznego co tu sie dzieje

OMG - co się dzieje na tym świecie!
ja wyznaję zasadę, traktuj ludzi tak, jak sam byś chciał być!

aaale teraz widzę, ta pogoń za kasą! po trupach do celu! MAMONA !

25/09/2010 wedding
Stary 2007-10-23, 10:38   #3613
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

tak ka.si to własnie jest to po prostu masakra , pieniądze potrafią zniszczyć wszystko i każdego !
jak mówilam Wam ostatnio dostałam podwyżke i umowe na czas nie określony to , ta dziewczyna która jest po studiach obraziła sie na mnie i traktuje mnie teraz z góry bo uważa że mi sie nie należało bo jeszcze nie skończyłam studiów

Stary 2007-10-23, 10:39   #3614
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:

edit:
ka.si to tez prawda. ale on mowil, ze oni przez to ze maja duzo pracy to nie zaniedbuja rodziny, zostaja sami no i tak wpadaja w nałogi. duzo z nich korzysta ponoc z pomocy psychologia. no nie wiem, ja nie znam zadnego

wiem jak to jest. ja dłuuugo żyłam w błogiej nieświadomości, że tylko jedna osoba zawiniła, tata (nie dziwie mu się) miał żal do mamy i torchę oddaliłmnie od niej. ale nie powiedział mi całej prawdy jak było. dowiedziałam się po fakcie i byłam zła na tate. oddaliłam się od niego a on był z tego faktu bardzo niezadowolony i często się kłóciliśmy. ale kiedyś mi wyznał, że zwyczajnie był o mnie zazdrosny! tak mają nasi rodzice! Twojej mamie pewnie ciężko jest pogodzić się z myślą, że tak świetnie dogadujesz się z ojcem i jego rodziną. boi się , że możesz ją zostawić! musisz dać jej czas. a jak trzeba będzie to , nawet wbreww jej woli, mocno przytul i nie wypuszczaj! i głośno krzyknij "KOCHAM CIE MAMO"

25/09/2010 wedding
Stary 2007-10-23, 10:42   #3615
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
tak ka.si to własnie jest to po prostu masakra , pieniądze potrafią zniszczyć wszystko i każdego !
jak mówilam Wam ostatnio dostałam podwyżke i umowe na czas nie określony to , ta dziewczyna która jest po studiach obraziła sie na mnie i traktuje mnie teraz z góry bo uważa że mi sie nie należało bo jeszcze nie skończyłam studiów

hahahahahaahhahaha NIE MOGE , co za ****** yyyymmmmmm nie powiem no!

miałam identyczną sytuację, jak z mięsnego awansowałam do banku, nie miałam żadnych studiów a zostałam specjalistą ds sprzedaży umów, kredytów itd. aaa moja koleżanka studiowała na "wysokim" poziomie i ciężko jej było znaleźć cokolwiek, więc jak się dowiedziała, że pracuję w banku, i mam "tylko" szkołę średnią - to się na mnie obraziła! bo oan "miała wyższe" a ja "tylko średnie" ahhahahahahahahahahahahha hahahahahahhahah

25/09/2010 wedding

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-23, 10:44   #3616
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Tak mi przykro kiedy ona się opamięta i zauważy co wyprawia?

Stary 2007-10-23, 10:44   #3617
navi
Zakorzenienie

GG do navi

karaa dziekuje
ja juz nawet slow na to nie mam
Stary 2007-10-23, 10:47   #3618
ka.si
Wtajemniczenie

apropos policji. ja tam swoją uwielbiam. u mnie jest zasada do 88 razy sztuka.

całkiem niedawno (ciiii 30h temu) przekroczyłam prędkość, było 50 - ja miałam 80, brak dokumentów, śpieszyłam się, nie zapięte pasy ... miało być holowanie , eskorta aby mnie odwieźć na miejsce, bez auta.
aaaaa skończyło się na moim nr tel i zakupach ze zniżką w moim sklepie.

może nie powinnam o tym pisać, bo niewiadomo kto to czyta, jak co to wykasuję

25/09/2010 wedding
Stary 2007-10-23, 10:47   #3619
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

no widzisz ja po prostu nie wiem co Ci ludzie sobie teraz myślą, dla mnie wykształcenie nie jest istotne , ważne jest to jak znajdujesz sie w danej sytuacji !! a tu widzisz takie klopsy nieznośne !! ja po prostu czasami mam ochotę wykrzyczeć jej że i tak nic nie umie i nie osiągnie nigdy tego co ja !! gr.... wiem nie dobra jestem ale czasem już nerwowo nie daje rady !! ]

no Ka.si takie sytuacje często mają miecje wiec sie nie przejmuj hihi ważne że mandatu nie było

Navi zawsze możesz do mnie uderzać z czym tylko chcesz z resztą dla wszystkich jestem otwarta i moje PW i GG zawsze jest dla Was

Stary 2007-10-23, 10:50   #3620
Ines1985
Zakorzenienie

Ech, jak to atmosfera w pracy potrafi człowiekowi czasami nerwy poszarpać . Karaa, trzymaj się dzielnie i nie daj się tym wstrętnym babom.

Stary 2007-10-23, 10:50   #3621
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
no widzisz ja po prostu nie wiem co Ci ludzie sobie teraz myślą, dla mnie wykształcenie nie jest istotne , ważne jest to jak znajdujesz sie w danej sytuacji !! a tu widzisz takie klopsy nieznośne !! ja po prostu czasami mam ochotę wykrzyczeć jej że i tak nic nie umie i nie osiągnie nigdy tego co ja !! gr.... wiem nie dobra jestem ale czasem już nerwowo nie daje rady !! ]

no Ka.si takie sytuacje często mają miecje wiec sie nie przejmuj hihi ważne że mandatu nie było

Navi zawsze możesz do mnie uderzać z czym tylko chcesz z resztą dla wszystkich jestem otwarta i moje PW i GG zawsze jest dla Was
może czas najwyższy uświadomić koleżankę
noo dzięki Bogu, bo minimum 600zł
no no dobrze że jesteś dla wszystkich
aaaa i ja też dla wszystkich, jak ktoś chce mój nr gg to na priwa napisze, bo miałam dziwne wiadomości jak miałam udostępniony nr gg na forum

25/09/2010 wedding
Stary 2007-10-23, 10:54   #3622
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

dziękuje kobietki !! nie dam sie napewno !! silna babka ze mnie a co

ka.si jak zaoszczędziłaś to na konto biegnij i wpłać przynajmniej 200zł i już więcej na BMW

Stary 2007-10-23, 11:01   #3623
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez ka.si Pokaż wiadomość
wiem jak to jest. ja dłuuugo żyłam w błogiej nieświadomości, że tylko jedna osoba zawiniła, tata (nie dziwie mu się) miał żal do mamy i torchę oddaliłmnie od niej. ale nie powiedział mi całej prawdy jak było. dowiedziałam się po fakcie i byłam zła na tate. oddaliłam się od niego a on był z tego faktu bardzo niezadowolony i często się kłóciliśmy. ale kiedyś mi wyznał, że zwyczajnie był o mnie zazdrosny! tak mają nasi rodzice! Twojej mamie pewnie ciężko jest pogodzić się z myślą, że tak świetnie dogadujesz się z ojcem i jego rodziną. boi się , że możesz ją zostawić! musisz dać jej czas. a jak trzeba będzie to , nawet wbreww jej woli, mocno przytul i nie wypuszczaj! i głośno krzyknij "KOCHAM CIE MAMO"
ka.si... ale ja nie czuje ze ją kocham

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
Tak mi przykro kiedy ona się opamięta i zauważy co wyprawia?

nie wiem

edit:
ka.si, dawaj
Stary 2007-10-23, 11:06   #3624
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
ka.si... ale ja nie czuje ze ją kocham

koochasz

edit:
PW do Navi

25/09/2010 wedding
Stary 2007-10-23, 11:12   #3625
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

hihi mi też daj napisze wieczorkiem bo w pracy mam zablokowane gg

i co ka.si z tym 200 zł na konto czy nie bo jakos nie skomentowałas

Stary 2007-10-23, 11:15   #3626
aneczka_1984
Wtajemniczenie

Kasia a Ty w tym sklepie to od razu na kierowniczke startowałaś? Kurcze troche mnie podbudowałyście, bo ja jak na razie mam załamkę związaną z szukaniem pracy. Wszędzie takie wymagania, że głowa boli.

Kara spokojnie

Navi gratuluję dwóch lat! I wierzę, że z mamą się poukłada.
Stary 2007-10-23, 11:22   #3627
navi
Zakorzenienie

GG do navi

dzieki dziewczynki
Stary 2007-10-23, 11:25   #3628
oreganka
Zakorzenienie

Dziewczyny nudzi mi się a spamować nie mogę

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 11:26   #3629
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
hihi mi też daj napisze wieczorkiem bo w pracy mam zablokowane gg

i co ka.si z tym 200 zł na konto czy nie bo jakos nie skomentowałas
mam klienta - mierzy się , więc mam chwilkę,ale powoli ruch się rozkręca.
jutro ide do banku, wpłacić 500zł z czego 200 na OKO
Cytat:
Napisane przez aneczka_1984 Pokaż wiadomość
Kasia a Ty w tym sklepie to od razu na kierowniczke startowałaś? Kurcze troche mnie podbudowałyście, bo ja jak na razie mam załamkę związaną z szukaniem pracy. Wszędzie takie wymagania, że głowa boli.

Kara spokojnie

Navi gratuluję dwóch lat! I wierzę, że z mamą się poukłada.
najpierw byłam sprzedawcą, poźniej po 2 miesiącach awans

25/09/2010 wedding
Stary 2007-10-23, 11:30   #3630
navi
Zakorzenienie

GG do navi

wlasnie, bardzo szybko awansowalas ka.si
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości