Wszystko o Oriflame - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-22, 22:44   #1681
di_86
Raczkowanie

GG do di_86
Dot.: nowości Oriflame cz. II

i ostatnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 112.JPG (92,6 KB, 208 załadowań)

- I love you Honey-Bunny...
- I love you Pumpkin...
di_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 22:56   #1682
kagwi
Raczkowanie

A ja już się boję, że będą straszliwe braki i pewnie mimo ogromnej listy zakupów połowy nie będzie
kagwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 22:57   #1683
di_86
Raczkowanie

GG do di_86

Ja zastanawiam się nad prezentem dla mamy: zestaw Time Reversing, chwaliła próbki, kusi mnie zestaw emalia+krem do rąk+krem do skórek i paznokci i kosmetyczka , do przemyślenia jest nowa pomadka GG, al chyba zrezygnuję, bo chciałam jakąś z tej nowej serii Colour Attraction, ciekawa jestem czy ten nabłyszczający puder do powiek faktycznie jest taki złoty jak na zdjęciu..., na pewno to biorę temperówkę Visions
Czekam cały czas na relację Bravii, jak sprawuje się nowa kredka złota Visions.
Szkoda, że dezodorant Nomadic jest ostatni raz w katalogu i to bez promocji :/ mam wodę toaletową i chciałam ten dezodorant, muszę się zastanowić nad nim. Miała któraś z Was albo z Waszych klientek krem do rąk Time Reversing? Polecacie?
Bardzo przyjaźnie zerkają na mnie z katalogu zestawy Silk&Cashmere i Swedish Spa Chyba wypróbuję zimowy krem do ciała, tylko że już i tak mam tyle balsamów do ciała
Ale na pewno nie skusi mnie paleta do makijażu, chociaż bardzo chciałam kupiłam sobie niedawno za niewielką kasę inne, więc na razie mi wystarczy
Uff....ale się napisałam dobrej nocy i spokojnej po takich wrażeniach

kagwi: Chyba tak trzeba się nastawiać niestety :/ albo szybciutko zamawiać

- I love you Pumpkin...
Stary 2007-10-22, 22:59   #1684
sunbeam
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kagwi Pokaż wiadomość
A ja już się boję, że będą straszliwe braki i pewnie mimo ogromnej listy zakupów połowy nie będzie

Niestety to bardzo prawdopodobne

Ja tam się postaram od razu pierwszego dnia złożyć zamówienie
Ta biała pomadka power shine, cudo
sunbeam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 23:08   #1685
MagJa
Zakorzenienie

Wielkie dzięki za katalog
Kuszą mnie świąteczne nowości do ciała i żurawinowe do twarzy. No i niezmiennie Amethyst Crystal, ale najpierw chciałabym dorwać próbkę albo chociażby tester w filii, ale jak na razie lipa pod tym względem.

Aaaa, no i te pryzmatyczne nowości GG, ale pewnie obejdę się bez zakupu Tyyyle już tego mam

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2007-10-22 o 23:09 Powód: dopisek
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 23:13   #1686
di_86
Raczkowanie

GG do di_86

Proszę bardzo trzeba sobie pomagać z katalogami ja to jednak jestem sierotka, mogłam sobie zdecydowanie wcześniej zamawiać kosmetyki do filii, a tak zawsze odbierałam jak jeździłam do domu w filii :/ i nie pomyślałam, żeby następny katalog dodać sobie do koszyka a teraz jak idę to widzę, że jest nowy i kupuję tylko cennika dziś nie wzięłam :/ sierota

- I love you Pumpkin...
Stary 2007-10-23, 05:51   #1687
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nysza Pokaż wiadomość
emalia podkładowa nieźle się trzyma jak delikatnie zmatowisz płytkę paznokcia a co do jakości lakierów do paznokci to akurat Visions są najmniej trwałe, polecam Giordani-świetnie pokrywają , rewelacyjny pędzelek i szybko schną , godne uwagi sa również lakiery Long Wear Nail Polish miłego testowania
no wlasnie zauwazylam, ze Visions kiepsko sie trzymaja... long wear mam i nawet kilka dni sie taki lakier trzyma... kusza mnie wlasnie te lakierki Giordani, ale jakos zaden kolor mi nie pasuje... ale moze sobie jednak ktorys na probe wybiore....
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-23, 06:58   #1688
Anusia : )( :
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez di_86 Pokaż wiadomość
Proszę bardzo trzeba sobie pomagać z katalogami ja to jednak jestem sierotka, mogłam sobie zdecydowanie wcześniej zamawiać kosmetyki do filii, a tak zawsze odbierałam jak jeździłam do domu w filii :/ i nie pomyślałam, żeby następny katalog dodać sobie do koszyka a teraz jak idę to widzę, że jest nowy i kupuję tylko cennika dziś nie wzięłam :/ sierota
Dziękuje bardzo, nasyciłam oczy : )

Anusia : )( : jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 07:30   #1689
isa666
Zakorzenienie

Dziękuję za katalog
Strasznie mi się dużo rzeczy spodobało Zwłaszcza nowa seria z żurawiną wygląda ciekawie, te kosmetyki zimowe, puder pryzmatyczny(czy jakoś tak), te świeczki świąteczne(uwielbiam takie duperelki )
Zapowiada się spory wydatek, tymbardziej, że świąteczny katalog Ori bardziej mi się spodobał niż ten z Avonu
Stary 2007-10-23, 08:16   #1690
snowqueen
Zakorzenienie

Przyłączam się do podziękowań

Podobnie jak isa666 jestem zachwycona katalogiem. Przede wszystkim, po raz pierwszy od dawna podoba mi się okładka, zdjęcia w środku, cała szata graficzna. Juz to zachęca mnie do zakupów Na pewno skuszę się na coś z zimowej kolorówki i pielęgnacji, na aniołki świąteczne (do mojej aniołkowej kolekcji ) i świeczki, podobają mi się też niektóre promocje i zestawy. Ostro zabieram się za zuzywanie zapasów
Postarali się z katalogiem
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 08:23   #1691
BRAVIA
Raczkowanie

dziewczyny dzisiaj po 13 odbiore paczkę z kredkami ( między innymi) więc musicie uzbroić się w cierpliwość, bo zaraz potem jade na uczelni i wrócę dopiero wieczorem. ale jak tylko dopadnę komputer to napiszę Wam recenzję
BRAVIA jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-23, 08:41   #1692
gos88
Raczkowanie

Smile Dot.: nowości Oriflame cz. II

Ale mi się spodobał katalog 16 Tak jak reszcie koleżankom...super.. czuje ze szykują się wiieeeeeelkiiieeeee zzzaaakkkkuuuupppyyyy I duużo punktów PP ;P hehe oby....

Edytowane przez gos88
Czas edycji: 2007-10-23 o 09:05
gos88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 08:50   #1693
di_86
Raczkowanie

GG do di_86

Bravia: Będę czekać

Mój TŻ stwierdził, że Oriflame chyba najwięcej zarabia na konsultantkach bo ciągle ode mnie słyszy a to w promocji, a to nowe, a to takie super no i MUSZĘ to mieć
I zgadzam się, katalog ma bardzo sympatyczną szatę graficzną.

- I love you Pumpkin...
Stary 2007-10-23, 09:29   #1694
nysza
Wtajemniczenie

GG do nysza

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
kusza mnie wlasnie te lakierki Giordani, ale jakos zaden kolor mi nie pasuje... ale moze sobie jednak ktorys na probe wybiore....

dokładnie..... ja też ubolewam nad skromną paletą kolorystyczną tych lakierów ale jestem z nich zadowolona

Międzynarodowy Instruktor Stylizacji Paznokci
nysza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 09:34   #1695
smerfeta01
Zakorzenienie

dzięki za katalog

niestety jak dla mnie mało ciekawy, nic dla siebie nie wybrałam. Może to i dobrze, będę miała więcej na Avon

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-23, 10:06   #1696
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

dzięki di_86 za katalog. Podczas przeglądanie katalogu zrobiło mnie się tak świątecznie. Nie wiem jeszcze na co konkretnie się skuszę. Szkoda, że nie ma bazy pod makijaż w promocji, tak liczyłam, że ją dadzą.

...a z obecnego katalogu skusiłam się na perłowy puder nabłyszczający do ciała, mgiełkę na dobranoc i na zachwalany róż malarski: Feeling Peachy

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 10:51   #1697
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Swietny katalog... zapowiadaja sie wydatki wszedzie szukalam kubka termalengo musze go miec a spodobala mi sie jeszcze seria za zime... emulsja rozswietlajaca dobra jest jak sie ja stosuje?

A co myślicie o perfumowanych talkach do ciala? sa przydatne?

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Edytowane przez Yovitka21
Czas edycji: 2007-10-23 o 11:14
Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 11:29   #1698
gos88
Raczkowanie

Smile Dot.: nowości Oriflame cz. II

Cytat:
Napisane przez Yovitka21 Pokaż wiadomość
Swietny katalog... zapowiadaja sie wydatki wszedzie szukalam kubka termalengo musze go miec a spodobala mi sie jeszcze seria za zime... emulsja rozswietlajaca dobra jest jak sie ja stosuje?

A co myślicie o perfumowanych talkach do ciala? sa przydatne?

Ja stosuje emulsje rozświetlajacą Jest fajna tak samo jak kremik Stosuje się tak samo jak kremik, rozsmarowuje się na twarz ilość emulsji wielkości orzeszka laskowego, po czym błyskawicznie się wchłania i efekt zadawalajacy. Stosuje ją razem z podkładem adaptacyjnym Giodrani Gold i efekt jest super. Pieknie rozswietlona twarzyczka Naprawde polecam 3maj się
gos88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 11:33   #1699
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
dzięki di_86 za katalog. Podczas przeglądanie katalogu zrobiło mnie się tak świątecznie. Nie wiem jeszcze na co konkretnie się skuszę. Szkoda, że nie ma bazy pod makijaż w promocji, tak liczyłam, że ją dadzą.

...a z obecnego katalogu skusiłam się na perłowy puder nabłyszczający do ciała, mgiełkę na dobranoc i na zachwalany róż malarski: Feeling Peachy
Dokładnie to samo miałam napisać - zapachniało świętami

Hosenko, masz Power Shine w promocji

Ja będę chyba dzisiaj składac zamówienie z obecnego katalogu, ale jeszcze nie zdecydowałam na co się skuszę
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-23, 11:54   #1700
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Przyłączam się do podziękowań

Podobnie jak isa666 jestem zachwycona katalogiem. Przede wszystkim, po raz pierwszy od dawna podoba mi się okładka, zdjęcia w środku, cała szata graficzna. Juz to zachęca mnie do zakupów Na pewno skuszę się na coś z zimowej kolorówki i pielęgnacji, na aniołki świąteczne (do mojej aniołkowej kolekcji ) i świeczki, podobają mi się też niektóre promocje i zestawy. Ostro zabieram się za zuzywanie zapasów
Postarali się z katalogiem
Oj tak, szata graficzna bardzo przyjemna Aż chciałabym już święta a tu jeszcze prawie 2 miesiące... Też się muszę wziąć za zużywanie, zwłaszcza 2 toników i pianki do mycia buźki bo coś czuję, że zaopatrzę się w tonik i żel żurawinowy, tak apetycznie wyglądają Miałam kupić tonik z serii Aloe, ale teraz będę mieć dylemat
Stary 2007-10-23, 12:27   #1701
justysiek
Zadomowienie

Ja równiez bardzo dziekuje za katalog!!! Jest lepszy niz porzednie, bo z 14 dla siebie nic nie bralam, a z 15 tylko krem do rak. Z 16 zaintrygowaly mnie: perlowa szminka Power Shine (raczej nie kupie, kolor nie moj, ale ciekawi mnie ta perlowa biel), swiateczny krem do rak w czerwonym opakowaniu (jestem lasa na kremiki w swiatecznej szacie ) oraz nowa seria zurawinowa (choc waham sie, bo jednak winogronowa mnie rozczarowala). No i moze kupie jakas wode, np. Air, Fire albo Miss Punk, choc zapachy mi sie szybko nudza, wiec pewnie sie rozmysle.

Edytowane przez justysiek
Czas edycji: 2007-10-23 o 14:53
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 14:06   #1702
kagwi
Raczkowanie

A ja się dziś ucieszyłam jak dziecko, bo zamawiałam jakies drobnostki z kat. 14 w ostatni dzień obowiązywania i automatycznie dopisano mi katalog 15. A dziś odbieram zamówienie i tam... katalog 16!!! Cieszę się ogromnie, bo ja lubię tak sobie pooglądać, wymacać, wywąchać wszystkie strony
Mam kompletnego bzika na punkcie kremów i innych smarowideł, więc po tak wnikliwej lekturze pewnie zamówienie będzie pokaźne. O kubku termicznym też myślałam, szalik męski ma fajne pasy, no i zestawy... zestawy... do dłoni chociażby

A jak oceniacie ten "nowy" krem migdałowy do wysuszonych dłoni? Dopiero ze dwa razy się nim wysmarowałam, ogólnie ok, ale nie doczytałam, że on migdałowy i poza zapachem nawet mi odpowiada. (Niebieski SPA pod względem zapachu bije go na głowę)
kagwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 14:22   #1703
droga A
Zadomowienie

I ja dziękuję za katalog.
Mam też pytanie czy zamawiałyście kosmetyki z nowej serii lawendowej. Napalam się na krem do ciała i interesuje mnie jego zapach, czy bardzo lawendowy, czy z dodatkiem jakichś innych nut?
droga A jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 15:00   #1704
lafaza
Raczkowanie

O jezuuuuuuuuuuuuu ale bombowy katalog
Zastawiam się jak bedą pachaniły te kosmetyki nowe ten zel 2 w 1 , balsam , krem do ciala i cos tam jescze te takie w cerwonych opakowaniach ajajjajjhjjjjj
lafaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 15:33   #1705
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
Napisane przez gos88 Pokaż wiadomość
Ja stosuje emulsje rozświetlajacą Jest fajna tak samo jak kremik Stosuje się tak samo jak kremik, rozsmarowuje się na twarz ilość emulsji wielkości orzeszka laskowego, po czym błyskawicznie się wchłania i efekt zadawalajacy. Stosuje ją razem z podkładem adaptacyjnym Giodrani Gold i efekt jest super. Pieknie rozswietlona twarzyczka Naprawde polecam 3maj się
dzieki....to napewno zamowie...

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 15:36   #1706
beoneself
Zakorzenienie

A ja mam pytanie o nowe pomadki Colour Attraction
Ma któraś? Którąkolwiek? Są perłowe? I wogóle, piszcie co wiecie)
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 17:10   #1707
Kfiatuszek12345
Raczkowanie

fajny katalog parę rzeczy mi sie podoba
Kfiatuszek12345 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-23, 19:14   #1708
Joovika
Raczkowanie

dzieki za katalog, rzeczywiscie zapachnialo swietami
ja wlasnie zrobilam zamowienie z kat. 15 i mam wszystko tego sie nie spodziewalam.
Zamowilam:
-szminke colour attraction
-perelki
-mleczko i tonik Royal
-kolczyki i naszyjnik funky
-puder matujacy Visions
-pedzel do pudru
-kolczyki perelki
-dezodorant outrageous
-krem scierajacy do stop
Joovika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 19:15   #1709
tabeh
Rozeznanie

GG do tabeh

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie o nowe pomadki Colour Attraction
Ma któraś? Którąkolwiek? Są perłowe? I wogóle, piszcie co wiecie)
ja zamówiłam, tzn. chciałam zamówić dzis rano, ale juz były same braki z kolorków które zamówiłam. uważam ze to skandal, wlasciwie 2 dzien obowiazywania katalogu, nowosc, a tu znów nie przygotowani!!!! koszmar... nie wspomne o brakach w pastach, peeling itp

a jak te kredki do powiek z brokatem? macie już?
tabeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 19:25   #1710
Anahstasia
Zakorzenienie

Śmiało mogę powiedzieć, że to jeden z najlepszych katalogów ostatnich miesięcy. Naprawdę super Jeśli jeszcze Ori zrobiło zapasy i nie będzie dużo braków to czekają nas cudne świąteczne zakupy A przynajmniej mi ten katalog solidnie portfel wyczyści

Cytat:
Napisane przez tabeh Pokaż wiadomość
ja zamówiłam, tzn. chciałam zamówić dzis rano, ale juz były same braki z kolorków które zamówiłam. uważam ze to skandal, wlasciwie 2 dzien obowiazywania katalogu, nowosc, a tu znów nie przygotowani!!!! koszmar... nie wspomne o brakach w pastach, peeling itp
Jedna z moich klientek zamówiła pomadkę, odcień Fever. I dzisiaj ją odebrałam z zamówieniem. Z tego co podejrzałam nie jest perłowa, ale na pewno można ją nazwać rozświetlającą. I strasznie ładnie pachnie, tak cukierkami
Anahstasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości