|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Navi przyro mi!ale miałam dużo pracy, nawet chwili wolnego by zajrzeć do was
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
hello.
Ja podjadłam ciastek ![]() Jejuś, a dieta ma być ![]() Kopnijcie mnie Łączę się w bólu ze wszystkimi które cierpią w pracy Ja też czasem mam ochotę odlecieć stąd!
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja swoją "karierę" zaczynałam w sklepie meblowym w którym wytrzymałam... całe dwa tygodnie Pozniej pracowałam w takim biurze pośredniczącym w udzielaniu kredytów. Beznadziejna to była robota napatrzyłam się na ludzi tonących w długach i aż mi to weszło na psychikę . Teraz jestem przeciwna wszelkiego rodzaju kredytom . Następną moją "pracą" były praktyki w biurze podróży. Nawet spoko, ale to były bezpłatne praktyki więc odwaliłam ten miesiąc i uciekłam. Ale sprawdziłam się i właścicielka po miesiącu zadzwoniła do mnie z propozycją stażu, ale jako że u niej 90% personelu to byli właśnie stażyści i praktykanci - podziękowałam, bo wiedziałam że po tym stażu i tak nie dostanę pracy na stałe... Choćbym nie wiem jak byla super. ![]() Potem trafiła mi się praca w sklepie z bielizną miała być taka "na chwilę" a z powodu super atmosfery zostałam w niej na dłużej... No i siedzę do dzisiaj, z tym że jak wiadomo już na trochę innych zasadach .
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
sweet
Vibesko co to to nie, na pewno nie bede Cie kopac. male odstepstwa od dietki dozwolone ![]() no to i ja moge swoja droge do kariery najpierw praca przez miesiac w beznadziejnym sklepie, bo wykiwali mnie wlasciciele restauracji w ktorej mialam pracowac potem rok w sklepie potem to cos co robie i w tym samym czasie 3 miesieczne praktyki ![]() koniec kariery moja kariera sie dopiero rozkreca!
|
|
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba pamiętacie jak opowiadałam![]() Vibesko każdemu się należy ![]() EDIT: Ines ano właśnie tylko ciekawe co jeszcze wykombinuje
♥ Edytowane przez sweetpinky Czas edycji: 2007-10-23 o 11:52 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
plecy mnie bolą.. i głowa
|
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
to przez łzy Kochana!
niech wie od czego jest![]()
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
wie wie
|
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Navi
![]() Chyba powinnaś się wyspać popołudniu, jesli masz mozliwość ![]() ciacho oddałam szefowi
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
o jezu Navi ja zapomniałam, że wy rocznicę macie! sorki
![]() GRATULUJĘĘĘĘĘĘ!!!!! wogóle obejrzałam piękne fotki, 3 razy na nie patrzyłam, siostra taka słodka, stworzona do przytulania a o Tobie to nie wspomnę, nie będę się powtarzać
|
#3643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziekuuuujeęęęę ona to fakt, przylepa zreszta z niej nieziemska, ale ze mnie tez, wiec sie dobrałysmy ![]() dzieki |
||
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
jejciu dziewczyny to kiedy urządzamy sobie mega spotkanie??
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie?
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
ka.si jestem dumna z Ciebie no no odkładaj
bo inaczek ines jejciu ale masz kariere rozbudowaną no no widze że ciekawie zaczełaś z tym wszystki i widzę że w każdej pracy sie odnajdziesz ja to nie mam za dużej w ogole wiecie co nie miałam prądu dlatego tak długo mnie nie było i jeszcze mam już listę promotorów ale wiecie jaka masakra znam tylko dwóch a chce isc tylko do jednego do którego wszyscy chcą iśc a jest tylko 9 miejsc i nie wiadomo jak to będzię jestem załamana nawet nie wiem na jaki ja mam temat pisać oreganus ja też chętna na spotkanko jestem jakos trzeba obmyślić plan co i gdzie i meeegaa spotkanko pozytywne będzie navi odpocznij troszkę i będzie lepiej aaa iii dalszych dwóch latek z podrzutkiem i dalszych i dalszych ... mi mija jutro 2 latka i 4 miesiące
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
oszaleję tu dziś
|
|
#3649 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie kiedy spotkanie...Trzeba tylko wymyślić gdzie. Ma ktoś jakieś pomysły?
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym prądem to u was się często zdarza ?U mnie i TŻ w Boże Narodzenie będą 4 lata ![]() I ja Ale przez ostatni tydzień normalnie tak się podszkoliłam w kwestii odpraw celnych, że spokojnie mogę zmieniać zawód .Nie no... Tak na serio to zielona jestem w tym temacie. Chociaż już znacznie mniej zielona niż tydzień temu
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
a ja oszaleję z nudów, ja siedzę i kompletnie nie mam nic do roboty
czytam sobie jedynie internetowy kurs autocada jeszcze godzina i 4minuty a potem idę na solarium
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
no z tym prądem to cały czas się tak zdarza
nie wiem co jest ale chcociaż czasami mam większy loozik ja też sie nudze troszeczkę nie chce mi się wpisywać ja mam propozycje może we Wrocku hihi nie no żartuje gdzi chccecie ja dojade jakoś Tż poprosze żeby mnie zawiózł a co Oreganuś ja wczoraj byłam na solarce i idę po jutrze chyba też hihi jakoś chcę troszkę się opalić i ocieplić
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę spadać, tzn jechać do banku... Grrrr. Tak mi się nie chce!
Ale w poleceniu było "NOW" więc chyba musze się spieszyć
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w sumie jak teraz zerknęłam na listę użytkowników to sweet-ów jest od cholery ale tylko ja, sweet i sweet21 mamy największą ilość postów a inne to porzuciły forum po 1 poście. Ale chyba mnie z nimi nie można pomylić? a avatarka chyba nikt nie skopiuje, bo po co komu moje zdjęcie?
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
OJJJ ines Ty co chciwla gdzieś biegasz
a wracasz dzisiaj czy potem do domciu juz?? mi sie spac chcę
|
#3656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spotkanie jak najbardziej ZA, dostaosuję się do każdego , wsiadam w auto i jade
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
ka.si jestem dumna z Ciebie
w takim krótkim czasie zyskujesz sympatię i zaufanie u innych ludzie że od razy wybierają Cię na kierowniczkę ulalala świetnie i moim zdaniem się znakomicnie nadajesz zostań moim kierownikiem
|
#3658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dawaj do Żor - ![]() a jesli chodzi o zaufanie i sympatie, to po prostu staram sie byc szczera i traktowac ludzi po ludzku
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
no to chyba sie muszę przeniśc
dowiaduj mi się jakie ceny działek u Was i się wprowadzam kurcze jeszcze na koniec mamy wariatkę ![]() nieeeeeeeeeeee!!!
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też wsiadam w moje autko i przyjeżdżam. Tylko gdzie i kiedy!
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

a co do tego sąsiada wydaje mi sie że to zwykły zbieg okoliczności , a jak ten facet jest byłym policjantem to strasznie kijowo
bo wiesz jak to jest znajomości i takie bzdury że czy tak czy tak jakoś sie wymiga i to jest najgorsze !!
spać gdzie będzie
i w końcu sie poznamy 

Navi przyro mi!

. Teraz jestem przeciwna wszelkiego rodzaju kredytom