| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-10-22, 20:48 | #871 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II

Witamy Pana Doctora!! /prawda, że zgadłam?/ | 
|     | 
|  2007-10-22, 20:54 | #872 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

hihihi  Zapraszamy na czat http://www.polchat.pl/chat/?room=misja+w+zambii | 
|     | 
|  2007-10-22, 21:01 | #873 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Ayeye Tereska  Strasznie sie cieszę że udało mi się zalogować. A to wszystko zasługa Rocky - zostałem połuczony na spotkaniu w niedzielę co i jak ....i są efekty. Tak sie ucieszyłem że zacząłem uskuteczniać swój Zambijski na forum   
				__________________ Mzungu | 
|     | 
|  2007-10-22, 21:05 | #874 | |
| Raczkowanie |  Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II Cytat: 
  . Jeśli Cię forum wciągnie to bardzo dobrze. Warto dla naszych afrykańskich dzieci poświęcić trochę czasu (nie zaniedbując własnych). Oczywiście cały czas czekamy na wspomnienia z Afryki. | |
|     | 
|  2007-10-22, 21:09 | #875 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

żeby Wam tu za dobrze nie było... ;P to rozmówki dla pozostałych: http://www.eurochallenges.com/dating/Nyanja_phrasebook http://www.coroner.pl/travel/en/Nyanja_phrasebook 
				__________________ poCZATuj z nami! CENNIK POCZTY =>suwak na Afryka (paczka ekonomiczna 20 kg [max] = 187 zł) | 
|     | 
|  2007-10-22, 21:16 | #876 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Cytat: 
 Mwachoma bwanji - dobry wieczór Mulibwanji - jak się masz Ayeye - tak Pozdrawiam  I niestety uciekam Do jutra 
				__________________ Mzungu | |
|     | 
|  2007-10-22, 21:16 | #877 | 
| Raczkowanie |  Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II | 
|     | 
|  2007-10-22, 21:18 | #878 | 
| Raczkowanie | 

hejjj   Moja kolezanka została dziś mamusią  )) To jej dzidzia ( w sumie już nie taka dzidzia bo ma 11 latek ... i jutro ponoć urodzinki   http://xs220.xs.to/xs220/07431/PhillisyKapenya.jpg Postaram sioę kumpele zwabić tutaj do nas na forum  ) | 
|     | 
|  2007-10-22, 21:21 | #879 | 
| Zakorzenienie | 

Witam Mzyngu serce mi mówiło że to Bertrand poważnie   a nie powinno być inaczje troche? nie ważne wiadomo żeś biały  tak się cieszę i wklejam e-mail : Doszla przeogromna paczka ze wspanialosciami z Gimnazjum Z Chorzowa-wIEEEEElkie dzieki i pozdrowienia -podziekowanie tez pojdzie poczta. Dzisiaj z tej duuuuzej liczby oczekujacych dzieci wybralismy 13-mamy garstke informacji o kazdym z nich ,ktora teraz bede przesylac.Trojka z nich ma zdjecie.Reszta w tym tygodniu beda dochodzic i bedziemy Wam dosylac. 
				__________________ | 
|     | 
|  2007-10-22, 22:22 | #880 | 
| Raczkowanie | 

zaniedbujecie forum !!!!!!   (( nie ładnie  :P | 
|     | 
|  2007-10-23, 00:00 | #881 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

garść linków: http://pita777.fotosik.pl/ - zdjęcia Pity ze spotkania przelicznik z cali na cm, stopni F na C itd. po angielsku: uprawa ogórka uprawa marchwi uprawa sałaty w tunelu sałata gruntowa wyszukiwarka 
				__________________ poCZATuj z nami! CENNIK POCZTY =>suwak na Afryka (paczka ekonomiczna 20 kg [max] = 187 zł) | 
|     | 
|  2007-10-23, 00:27 | #882 | ||
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  Cieszę się, że udało Ci się zalogować  I teraz to już wsiąkłeś  - to forum działa jak narkotyk, ale warto  No to teraz jak zaczniecie i jeszcze wciągniecie w to mukashanę to my już w ogóle nie będziemy wiedzieć co się tutaj dzieje  Cytat: 
 Dobrze, dobrze - nasza "rodzinka" się powiększa. Przekaż koleżance, że czekamy tu na nią  | ||
|     | 
|  2007-10-23, 01:25 | #883 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski 
				 | 

No to teraz moja kolei na mały odzew po spotkaniu  . Było luxik, ludzie masakryczni - oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu  . Zresztą Ci którzy mieli okazję mnie spotkać wiedzą już, że nadużywam tego słowa  . Moria - mi nawet na spotkaniu powiedzieli, że siedzę i tylko hiihihi i buhhaha  . Chciałem jakąś opowiastkę strzelić, którą doktor Bertrand przedstawił ale skoro już się zalogował to myślę, że zrobi to dużo lepiej niż ja  . Ja bym prosił o szczepie bemba (chyba tak sie nazywał) i jego zwyczaju grzebania szefa. No i jak można to o Św. Józefie a raczej jego ziemskim odpowiedniku  . To może napiszę jak to poznałem New Rocka  . Godzina 15.30 dworzec Wschodni - czas umówionego spotkania - a przed dworcem ani gościa na czarno z plecakiem campusa i specyficznym obuwiem, ani zakonnika, ani Ani  - blond włosy, 180cm trudno nie zauważyć  (szczególnie jak już się zdjęcie widziało  ). Kropla płynie wielka, ale nic, pewnie są w środku. Wchodzę do budynku, rozglądam się, nie ma. Myślę no to może na peronach czekają na Nortona - jest jakaś blondynka, wysoka, nawet podobna - podejść, nie podejść - podejdę a co, raz się żyje. Ale jak zauważyłem rodzinkę obok niej to zwątpiłem. Biorę kom. piszę do Ani, gdzie są bo ich nie widzę - odpisała, że siedzi w domu przed kompem, nie przychodziła, bo mieliśmy z Rockiem i Nortonem na zakupy jeszcze iść i że będzie później. Napisała też, że Rock dopiero z domu wyszedł. No to mówię ładnie mnie załatwili - piękne warszawskie powitanie  . Wychodzę przed budynek, patrzę, idzie jakiś gość, na czarno cały, plecak campus, pudło w rękach, butów i twarzy jeszcze nie widzę. Stanął, podchodzę bliżej i lukam perfidnie na niego. On się odwraca w moją stronę - eeeeee jakiś gówniarz - myślę, gdzie tu te 32 lata na karku. Pewnie przypadek, że się tak ubrał, ale kurcze buty rzeczywiście - nie jakiś tam pospolity gumiak oborniany, tylko zaiste cosik oryginalnego. Patrzę dalej - normalnie jak miłość od pierwszego wejrzenia - ja na niego on na mnie. Zaczynam strzelać uśmieszki z nadzieją, że da jakiś znak, że to jednak on... ale gdzie tam zero wzruszenia na twarzy, powieka nie dryga nawet. Widać nie w jego typie jestem. Frustracja mnie dopada, wyciągam komórkę - nadeszła wiekopomna chwila - jeden sygnał, nawet nie drgnął, drugi sygnał, żadnej reakcji ( ja już paznokcie chciałem obgryzać), trzeci sygnał - lipa to nie ten gość, mówiłem, że za młody... Nagle BACH - bomba atomowa, Grunwald, i dwaj tacy, co kiedyś coś ukradli - kiwa głową na tak - no wreszcie... Tak to właśnie poznałem New Rocka  A dla tych co to są tak wytrwali i doczytali do końca kilka fotek ze spotkania  http://pita777.fotosik.pl/albumy/295604.html Miłego oglądania. Dobranoc wszystkim. PS. macie wszyscy pozdrówki od Nortona, który zachorzał cosik | 
|     | 
|  2007-10-23, 03:18 | #884 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

pita- jesteś niemożliwy  masakra normalnie  A jak już składamy zamówienia u dr.Bertranda, to ja poproszę historię o leczeniu pewnej kobiety z pewnej przypadłości i próbie podania leków jej mężowi  | 
|     | 
|  2007-10-23, 07:57 | #885 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: z chałupki 
				 | 

Ja sie tylko pod tym podpisuję   obiema rękami... i nogą!    Witam serdecznie Mzyngu  i również czekam na opowieści. W końcu wyczekiwany gość zabrał głos  Co do New Rock'a... hihi, no on też mi na swój wiek nie wygląda, ja bym mu tam 20 lat dała, nie więcej. Nutko, bardzo się cieszę, że butki dotarły i że jak piszesz są ładne  To dobrze, bo ja je tylko na zdjęciach widziałam  agu_siek - pogratuluj od nas ślicznej córci koleżance i spróbuj ją wciągnąć na forum   
				__________________ | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-10-23, 09:22 | #886 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Bawaria 
				 | 

Pita, obudziłam smiechem moje chore dziecko     . Piszesz kabaretowe skecze? Witam Doktora, lepieij późno niz wcale  Tereska, znalazłam wszystko, dzięki  Rock, moglibyśmy zbic majątek na tym drzewie kiełbasianym  Dlaczego jeszcze tego nie sprzedajemy?  Już wiem kto jest kto na zdjęciach  . Rock zawsze taki poważny?  Dostałam list (wirtualnie na razie) od Maxona (Seona  ), nareszcie troche mam o nim wiadomosci. Ma trzech braci i wychowuje ich babcia, bo są sierotami. A Maxon chce w przyszłosci zostać nauczycielem  No, jesli o mnie chodzi, to zostanie  Jemu tylko pozostaje się tylko uczyc  Muszę Was pozegnac na jakiś czas, bo wyjeżdżam.   
				__________________ Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! | 
|     | 
|  2007-10-23, 09:29 | #887 | 
| Zakorzenienie | 

pita jesteś masakryczny   Luba a moze do Polski sie wybierasz?  to wiesz gdzie mieszkam ...  Miłego dnia wszystkim - dzisiaj będzie sporo nowych adopcji, mam listę od siostry  wszystkich oczekujących proszę o cierpliwość to nie takie łatwe jakby mogło się wydawać. Ukłony w strone s.Józefy   
				__________________ | 
|     | 
|  2007-10-23, 10:04 | #888 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Cytat: 
  Ja też już bym chciała  Ale poczekam wytrwale na swoją kolej   Piękne marzenia ma Twój synek i jak dobrze, że jest ktoś kto pomoże mu je zrealizować  pita  Ciekawa ta historia agu_siek gratulacje dla koleżanki    A z tego, że to chyba ta paczuszka doszła o której myślę - bardzo się cieszę     
				__________________ I love dance  | |
|     | 
|  2007-10-23, 10:51 | #889 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Bawaria 
				 | 

Tym razem nie, jadę w troche cieplejsze okolice   Ale prędzej czy później zjawię sie u Ciebie   
				__________________ Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! | 
|     | 
|  2007-10-23, 12:09 | #890 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
   agu_siek kuś koleżanke żeby do nas wstąpiła i to koniecznie. Nutko cieszę się że paczka doszła. | |
|     | 
|  2007-10-23, 12:18 | #891 | 
| Raczkowanie | 

pita ---> Jesteś bezbłędny!!!!   agu_siek --> Gratulacje dla koleżanki  Miłego dnia wszystkim, dziś mam troche pracy :/ 
				__________________ "Pomagając innym - pomagasz samemu sobie..."   | 
|     | 
|  2007-10-23, 13:43 | #892 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Oj pita pita o 8 weszłam na forum ze śmiechu z krzesła spadłam i dopiero teraz spod biurka sie wygrzebałam.  Moje narty poszły w zapomnienie bo nie dość że sobie nerki obiłam to jeszcze brzuch mi chyba pęka  No to znów rozdaję nagrodę za.....esej "jak poznałem Rocka"  a to dla ciebie  Ale ładne długopisy kupiłam... | 
|     | 
|  2007-10-23, 13:44 | #893 | 
| Raczkowanie | 

A Ja mam od dziś jeszcze synka   Nazywa się Langson Kayoba, ma 9 latek  Mieszka w Mpwaya  ) | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-10-23, 13:57 | #894 | 
| Wtajemniczenie | 

wlasnie przeczyalam na gronie. jestem w szoku  ) masz zdjecie? 
				__________________ zapuszczam i dbam o włosy  nie farbuję od 20.12.2012 | 
|     | 
|  2007-10-23, 14:09 | #895 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  ładnie ci sie rodzinka powiększa   | |
|     | 
|  2007-10-23, 14:12 | #896 | 
| Wtajemniczenie | 

moja Jeni ma braciszka ktory ma roczek. tak sie zastanwialam czy go nie adoptowac tez, ale chyba nie bede tak szalec poki co   
				__________________ zapuszczam i dbam o włosy  nie farbuję od 20.12.2012 | 
|     | 
|  2007-10-23, 14:24 | #897 | 
| Raczkowanie | 

Nie jeszcze nie mam   Mam tylko info,że urodził się 1.10.97 r. czyli niedawno miał urodziny ... Mam oboje rodziców, którzy nie umieją ani czytać ani pisać  ( Ma 3 braci (Nickson,Haward,Chrispin) i 3 siostry (Stellia,Anastasia,Lovene ss). Chodzi do 2 klasy w Mpwaya  Ponoć uwielbia matematykę ... mhmmm już wiem jaki mu prezent sprawię  ))) hmmm  Tak rozmawiałam z moją mamcią, która stwierdziła,że ta cała adopcja nawet na mnie dobrze wpływa nie mówiać nic o niesieniou pomocy dzieciakom  )) Dlatego sama stwierdziła,że jak chcę to mogę adoptować kolejne a ona  mi pomoże wpłacać pieniażki itd  ) 
				__________________ (...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!” | 
|     | 
|  2007-10-23, 14:25 | #898 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  jeszcze 1 dzieciątko czeka na rodziców rano było 3-je oczekujących bo wszystkich z kolejki już obdarowałam dziećmi , później pojawiła się Aga z prośbą, jakiś bywalec czata  no i zostało jeszcze 1 ale jak znam życie to do wieczora się wyjaśni  czyli dzisiaj było 10 adopcji    niestety bez zdjęć  ale za to wgrywam teraz na fotosik do albumu wolontariuszek takie cudne, zwałaszcza dzieci że chciałoby się garściami jeść, dostałam niespodziewanie płytkę nawet nie wiem od kogo i wgrywam 
				__________________ | |
|     | 
|  2007-10-23, 14:26 | #899 | 
| Raczkowanie | 

hihihi  )))))) podwojona radość  )     
				__________________ (...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!” | 
|     | 
|  2007-10-23, 14:27 | #900 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  ) nie to jest teraz najwazniejsze  ) 
				__________________ (...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!” | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.