|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
Moni ja mam L w pudełku pomarańczowym raczej, chociaż może być czerwony, jakby się ktoś uparł. Edp, a buteleczka jest taka zielonkawo-niebieska.
Kosmetyk i kwiatek to przecież formy poprawne ![]() A perfum już nie ![]()
#92 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A czy ja mowie ze kosmetyk i kwiatek sa niepoprawne? Tak mi sie skojarzylo glupio! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Navi dostalam, dzieki, odpisze pozniej. ![]() Bea ja tez jestem dzisiaj klapa tak ze wspolczuje ![]() Ide dalej lezec i zdychac. PS. a ja przedwczorai mialam air condition wlacony a dzisiaj heating ![]() ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Iwuś jak się mały urodził to dostawał mnóstwo pajacyków, komplecików, zabawek etc., ale jedna cioteczka zaskoczyła mnie totalnie: małemu przyniosła symboliczny drobiazg (stwierdziła ze i tak mały dostanie duzo rzeczy), ale za to dla świeżo upieczonej mamuśki czyli dla mnie, przyniosła cuuudną koszulkę nocną, sama pamiętając o tym, że po urodzeniu dziecka czuła się trochę jak kopciuszek (koszulkę niepraktyczną bardzo
![]() ![]() ![]() no to muszę się cofnąc i poczytać coście tam naspmowały ![]() edit: już ![]() Monique, co do lolity to mam tą: to to jest EDP http://www.allegro.pl/item257364863_...promocja_.html tej nie wąchałam http://www.allegro.pl/item255627857_...gwarancja.html i mam jeszcze tą: http://www.allegro.pl/item256784888_..._edp_40ml.html i tą uwielbiam ![]() mi przy zakupie lolitek doradzała E ![]() ![]() Beatko, Lide zdrowiej kochana ![]() Navi :kwiatek: ![]() ![]() a z tymi kanapkami to po prostu p o e z j a ![]()
![]() |
#95 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() W zmywarce robie jedno zmywanie. Bierze 12 litrów. Cytat:
Ale mi nie daje spokoju tab aukcja miniatury Halloween. AJ, jak za pewne pamiętacie, bardzo początkująca allegrowiczka jestem, więc nie wszystko rozumiem i nie wszystko wiem. Otóź w niedziele zalicytowałam tę miniaturkę (bez powodzenia zresztą, ale to mniejsza). Aukcja skończyła się o godz. 21.24. Widziałam na własne oczy informację o zakończeniu i kto wygrał. Wczoraj (poniedziałek) znów TA SAMA aukcja otwarta, nawet widnieję tam jako jeden z licytantów. Znów o 21,24 aukcja zakończona, a za jakąś godzinę znów otwarta, wciąż TA SAMA. Ja nic nie rozumiem. Jak długo ma ta osoba, która wygrała czekać na rzeczywiste zakończenie aukcji. Przecież ta, co wystawiła może sobie tak w nieskończoność wznawiać. Czy to tak jest na allegro? Mnie się to dziwne wydaje. Uświadomcie mnie, proszę. http://www.allegro.pl/item253760137_...tura_5_ml.html Gadmarka, jak Ty masz zwolnienie, to oni Cie, moim zdaniem, nie maja prawa ciągać do roboty, zwłaszcza na kontrolę ZUS (jeszcze zakwestionuje zasadność zwolnienia, skoro jesteś w pracy). Ja mysle, ze co najwyżej jakieś konsultacje telefoniczne i to tylko tak po koleżeńsku, a nie służbowo. Tak myślę, ale fachowcem w tej dziedzinie nie jestem. Cytat:
A serum możesz stosować spokojnie z Retinem, ale nie równocześnie. Np. wieczorem Retin, rano serum i filtry. Tak poleca Basia Kwiatkowska. Ja się jeszcze jej dopytam, czy kwas hialuronowy jest dobrym nawilżaczem przy Retinie. Czy można na Retin go kłaść. edit: Najnowsze doniesienia na temat stosowania filtrów: wystarczy ok. 1.5- 1.8ml kremu z filtrami na samą twarz i szyję, czyli tyle, co wcześniej było zalecane na samą twarz.
Edytowane przez maglisa Czas edycji: 2007-10-23 o 16:07 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Rzabbocop
|
Maglisko czytałam dzisiaj na mamowym, ze jedna mam tez miała jakies chocki z aukcją a jedną jej aukcję zdulowało. Widać coś z Allegro sie działo
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozna sobie tak aukcje w nieskończoność przedłużać? Prawie się cieszę, że nie wygrałam, bo nie wiem, jak długo przyszłoby mi czekać na przedmiot aukcji.
Edytowane przez maglisa Czas edycji: 2007-10-23 o 16:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Magliska dzięki za tulanki, od razu mi lepiej
![]() Mam troche wyrzutów sumienia, że do pracy nie poszłam, bo roboty mam tyle że ![]() Ale z drugiej strony, to bym siedziała padnięta i niewiele bym zrobiła. Magliś ja niestety nie dam rady rano mazać się serum, czekać pare minut, potem filtry i znowu czekać ![]() Ja rano każdą minutke liczę bo śpioch jestem okropny ![]() Może rozważę opcję: serum po południu, a reitn na noc ![]() A co do żelu, to miałam wątpliwości czy coś co sie tak szybko wchłania i troszkę ściąga buzie może nawilżać, ale chyba może ![]()
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wyrzutów nie miej. Jakbyś nawet się zmobilizowała i poszła do roboty, to nie byłabyś tak "wydajna" jak zwykle. A tak odpoczęłaś, i jutro pewnie robota Ci się będzie palić w rękach: zrobisz za dziś i za jutro. ![]()
![]() |
#100 |
sophisticated
|
Magliso od dwóch dni są kłopoty z allegro, jakieś przeprowadzki czy coś, w związku z tym wszystkie aukcje zostały już dwa razy automatycznie przedłużone o dobę, wyczytałam to przypadkiem z zupełnie innej okazji
powinien być jakiś komunikat na all sprzedawca nie ma prawa przedłużać aukcji po jej zakończeniu, zresztą nie ma takiej technicznej możliwości lecę dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy ten zel zastępuje kremy?
![]() a z tym allegro to jednakowoz dziwa sprawa ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wiedziałam, jak mam tę sytuacje rozumieć, tym bardziej, żem nowa na all. Cytat:
On nie zawiera żadnych "substancji odżywczych" dla skóry, chyba, ze mówimy o serum z wit E i C na bazie kwasu.
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-10-23 o 18:29 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
o rany nowy wątek
![]() cześć kobietki ale się stęskniłam za Wami w pracy nie mam jak spamować, w domu za to czasu nie mam wskoczyłam tylko buziaka Wam dać i już uciekam się uczyć a dziękuję za zdjęcia
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a już podejrzewałam u siebie jakąś malutką schizkę tudziez sklerozkę ![]() kochane potrzebuje pomocy, bo KWC mi nie pomogło. ![]() Niebawem moja mama bedzie miała urodziny, postanowiłam upić jej jakiś krem. I tu zaczynają się schody. Mama po 50, nie pali, skóra taka se. Chciałabym jakiś krem drogeryjny ze sredniej półki cenowej, apteczne ewentualnie też mogą być, byle nie mordowały ceną ![]() ![]() Powiedzcie czego używaja Wasze mamy i z czego są zadowolone. Czy te revitalifty loreala itp. są faktycznie takie dobre? A moze nasze polskie?? a w spr. kontroli,to ech szkoda gadać... nie potrafię załatwiać takich spraw przez telefon ![]() Cytat:
czesć ![]() ![]() że na pewno brak Ci czasu ![]() Maglissa to jest to serum, które zamawiala Iwona: http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumferulicCE.html stosujac je trzeba maziać się kremami z filtrami lub nakładać na noc, czy jako cięzarówka mogę je stosować? jesli mam i zel nawilzający i serum, to stosuję zamiennie? przepraszam, moze te pytania są idiotyczne, ale naprawdę jestem zielona w tych klimatach ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-10-23 o 18:31 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz, myslę, i na dzień i na noc, a na to żel, jesli masz serum płynowe. A czy ciężarówki mogą, to nie wiem. Myslę, ze to raczej bezpieczne, ale to tylko moje gdybanie. Moge Basi dopytać, ale jak znam tempo naszej korespondencji, to Ty urodzić możesz zdążyć zanim odpowiedź przyjdzie. ![]()
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nieeee Maglissko ![]() ![]() jestem zdecydowana na żel, a z tym serum to się ciągle waham i dlatego tak pytam, bo chciałabym to zalatwic w jednej przesyłce ![]() a filtrow to nie cierpię nie znosze i w ogóle nie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#109 |
Rzabbocop
|
Maglisko tu o tym czytałam
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2139 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/announce.php?c...tem_pos=2#2375 EDIT: Gadmarko ja ci niestety nie pomogę z kremem dla mamy, bo moja ma bardzo wrażliwą cerę i cudów nie chce, chce tylko żeby ją buzia nie paliła ![]() a to serum żelowe fajnie wygląda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#112 |
Rzabbocop
|
Gdzieś tu http://rzabba.diinoweb.com/files/ powinien byc filmik ale go nie widzę
![]() durna jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może Twojej mamie, skoro taki wrażliwiec by sie nadało? ![]()
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a że kuzynka ciuszki schowała to się nie dziwię-takie one cudne są,że zal się z nimi rozstawać ![]() filmiku nie widzę ![]() ![]() pytacie o serum z wit.C? to raczej niegroźna wit.dla kobiet w ciąży,ale każda buzia inaczej na nią reaguje a żele też są różne i na zimę na dzień mogą(ale nie muszą)nie być najlepszym rozwiązaniem.znaczy jeśli są wodniste.no chyba,że pod filtry i po dobrym wchłonięciu. ![]() Beatko-może jakieś badanka? morfologia chociaż choć trudno o dobre samopoczucie przy takiej pogodzie i szalejących wirusach w powietrzu ![]() ![]() Gadmarko-oni tylko patrzą jak się ma zwolnienie do rzeczywistości-znaczy czy nie łazisz gdzieś jeśli masz na zwolnieniu leżeć.książeczka jest dla ciebie i lekarza,nikt inny w nią nie zagląda.zresztą nie każdy lekarz ją nawet zakłada ![]() i się nie sztrasuj,bo Ty już tam(chwilowo) nie pracujesz ![]() dobrej ncki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Rzabbocop
|
Ann wkurzam się bo nawet nie dała znać, ze ciągle są u niej i nie zapytała co z nimi zrobić.
Nie wiem po co jej te ciuszki jak ona nawet chłopa nie miała ![]() ![]() mam nadzieję że teraz filmik pójdzie (to ten z .avi rzecz jasna ![]() http://rzabba.diinoweb.com/files/My%20Videos/ |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziękuję za porady odnosnie prezentów
![]() ![]() ![]() ![]() Odnośnie żelu hialuronowego z biochemii to ja uzywam go rano pod filtry albo pod krem nannaczynka i filtry, ale nie mieszam tylko najpierw smaruję żelem potem kremem, wtedy makijaż się fajnie trzyma ![]() ![]() ![]() Monique - zdjęcia bardzo fajne ![]() ![]() ![]() ![]() Rzabciu - mam pytanko, bo Pingwinka nie ma. Spalanie mieśni łydek mam robić z ciężarkami?? czy szybko aż do bólu i bez obciążenia ?? ciagle mi się to myli ![]() I jestem Wam wszystkim baaardzo wdzięczna ![]() ![]() Gadmarka - jeśli mama nie jest uczulona na wit.C to kup mamie coś z tym naprawdę daje to efekty widoczne ![]() Oreganko ![]() ![]() Navi - to pobyt się udał z tego, co piszesz ![]() ![]() Beatko ![]() ![]() ![]() Ann - ten żel z biochemii jest taki hmm żel na sucho ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Rzabbocop
|
Ivuś nigdy szczególnie nie interesowałam się spalaniem mięśni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I Rzabciu jeszcze jakbym mogła Cię prosić o podanie ćwiczeń albo linka do mięśni rąk nie wiem jak to nazwać: w górnej części nad łokciem, z tyłu ![]() ![]() ![]() I co z tym filmikiem?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Rzabbocop
|
chodzi o triceps pewnie?
pompki odwrotne, wyciskanie francuskie itp. http://www.kulturystyka.pl/atlas/ramiona.asp#triceps a co filmik nie chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rzabciu, no ja czekam na maila z filmikiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.