Odchudzanie po 30 i później 4 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-23, 13:17   #91
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4

Moni ja mam L w pudełku pomarańczowym raczej, chociaż może być czerwony, jakby się ktoś uparł. Edp, a buteleczka jest taka zielonkawo-niebieska.

Kosmetyk i kwiatek to przecież formy poprawne
A perfum już nie

Beata. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 13:25   #92
Monique :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Beata. Pokaż wiadomość
Moni ja mam L w pudełku pomarańczowym raczej, chociaż może być czerwony, jakby się ktoś uparł. Edp, a buteleczka jest taka zielonkawo-niebieska.

Kosmetyk i kwiatek to przecież formy poprawne
A perfum już nie
No taki dziwny czerwony to byl. Wydawalo mi sie ze wczesniej wachalam L w zielonym pudelku. Niewazne. Ten w czerwono-pomaranczowy jest super! Taki ogrzewajacy. Pasuje do pory roku.

A czy ja mowie ze kosmetyk i kwiatek sa niepoprawne? Tak mi sie skojarzylo glupio! A ja ostatnio widzialam na targu rajstopy z "laikra"!
Stary 2007-10-23, 13:28   #93
Lide
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monique :) Pokaż wiadomość
---------------------------

Wyslalam @. Osoby w ciazy, zle sie dzis czujace ewentualnie o slabym nerwach uprasza sie o nieotwieranie!!!!!!!!!!
Wprawdzie czuje sie kiepsko ale odwazylam sie i otworzylam. Zdjecia fantastycne - narobilas mi ochoty na ta Turcje . Bardzoe fajnie wygladasz zwlaszcza na tych zdjeciach z domow w skale, a i wieloryb niczego sobie . Hotel a wlasciwie basen wyglada zachecajaco to wcale sie nie dziwie ze ci sie nie chcialo pozniej wychodzic. A Turcja ma jakis specyficzny zapach bo ja na 4ty dzien pobytu w HongKongu juz nie moglam zniesc tych "chinskich" zapachow kuchennych (gosh jak dobrze ze McDonald istnieje )

Navi dostalam, dzieki, odpisze pozniej.

Bea ja tez jestem dzisiaj klapa tak ze wspolczuje

Ide dalej lezec i zdychac.

PS. a ja przedwczorai mialam air condition wlacony a dzisiaj heating bo znow sie ochlodzilo

Before you speak, ask yourself is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence? (Pipi)

Lide jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 13:57   #94
gadmarka
Zakorzenienie

GG do gadmarka

Iwuś jak się mały urodził to dostawał mnóstwo pajacyków, komplecików, zabawek etc., ale jedna cioteczka zaskoczyła mnie totalnie: małemu przyniosła symboliczny drobiazg (stwierdziła ze i tak mały dostanie duzo rzeczy), ale za to dla świeżo upieczonej mamuśki czyli dla mnie, przyniosła cuuudną koszulkę nocną, sama pamiętając o tym, że po urodzeniu dziecka czuła się trochę jak kopciuszek (koszulkę niepraktyczną bardzo tzn. nie do karmienia ) oraz ciepłe rajstopy - stwierdzajac że jedno i drugie służy do grzania .

no to muszę się cofnąc i poczytać coście tam naspmowały

edit:
już
Monique, co do lolity to mam tą:
to to jest EDP http://www.allegro.pl/item257364863_...promocja_.html
tej nie wąchałam
http://www.allegro.pl/item255627857_...gwarancja.html
i mam jeszcze tą:
http://www.allegro.pl/item256784888_..._edp_40ml.html
i tą uwielbiam

mi przy zakupie lolitek doradzała E za co jestem dozgonnie wdzięczna
Beatko, Lide zdrowiej kochana

Navi :kwiatek: syskiego najnajnaj z okazji rocznicy
a z tymi kanapkami to po prostu p o e z j a
Stary 2007-10-23, 15:11   #95
maglisa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Słoneczka
A tak wogóle to wczoraj miałam ciężki dzień w pracy, nienajlepiej się czułam i to było powodem głównym mojego wkurzenia, a nie ta głupia zmywarka.
Dzis też fatalnie się czuję, ale urlop sobie wzięłam i zamierzam dzisiejszy dzień w łożku spędzić.
Czasami będę do Was zaglądać
Tulam mocno.

Cytat:
Napisane przez Monique :) Pokaż wiadomość
Moj nie chcial sie zgodzic na zmywarke, bo jego kolezanka z pracy twierdzila ze to bezsensowny wydatek, ze zzera duzo pradu i wody itp! Dodam tylko ze ta kolezanka NIE MA zmywarki!!!
Zrobiłam kiedyś test. Po obiedzie (4 osoby) zapisałam stany liczników wody z dokładnością do 4 miejsca po przecinku i zmywałam. Bardzo oszczędnie: myłam kilka gratków, dopiero włączałam wodę i hurtem płukałam, mały strumyczek. I znów: kilka gratków, płukanie itd, Gratów była cała góra, fakt. Wyszło 30 litrów. A takich zmywań jest w ciągu dnia ze dwa plus dodatkowe : a to szklanka jedna, a to talerzyk itp.
W zmywarce robie jedno zmywanie. Bierze 12 litrów.

Cytat:
Napisane przez gadmarka Pokaż wiadomość

Magliss wczoraj była jakas awaria na allegro, tez mialam problemy z zalogowaniem się

a u mnie w robocie jest kontrola z zusu i normalnie mam perturbacje zoładkowe i takie tam, czy mogą mnie ściągnać z L-4, jeśli jest na nim zaznaczone ze mogę chodzić, a w książeczce ciążowej mam wpisane "leżeć" . Bo cos czuję, że tak to się m oze skończyć. Tłumaxczenie i przywoływanie w pamięci gdzie co lezy, podczas rozmów tellefonicznych, jest cokolwiek trudne.
Mimo awarii udało mi sie kupić i jestem szczęśliwą posiadaczka Esencia de Duende.

Ale mi nie daje spokoju tab aukcja miniatury Halloween. AJ, jak za pewne pamiętacie, bardzo początkująca allegrowiczka jestem, więc nie wszystko rozumiem i nie wszystko wiem.
Otóź w niedziele zalicytowałam tę miniaturkę (bez powodzenia zresztą, ale to mniejsza). Aukcja skończyła się o godz. 21.24. Widziałam na własne oczy informację o zakończeniu i kto wygrał.
Wczoraj (poniedziałek) znów TA SAMA aukcja otwarta, nawet widnieję tam jako jeden z licytantów. Znów o 21,24 aukcja zakończona, a za jakąś godzinę znów otwarta, wciąż TA SAMA.
Ja nic nie rozumiem. Jak długo ma ta osoba, która wygrała czekać na rzeczywiste zakończenie aukcji. Przecież ta, co wystawiła może sobie tak w nieskończoność wznawiać. Czy to tak jest na allegro? Mnie się to dziwne wydaje.
Uświadomcie mnie, proszę.

http://www.allegro.pl/item253760137_...tura_5_ml.html

Gadmarka, jak Ty masz zwolnienie, to oni Cie, moim zdaniem, nie maja prawa ciągać do roboty, zwłaszcza na kontrolę ZUS (jeszcze zakwestionuje zasadność zwolnienia, skoro jesteś w pracy). Ja mysle, ze co najwyżej jakieś konsultacje telefoniczne i to tylko tak po koleżeńsku, a nie służbowo.
Tak myślę, ale fachowcem w tej dziedzinie nie jestem.

Cytat:
Iwonko kupiłam żel i serum, ale serum n jeszcze nie zrobiłam, bo nie miałam spirytusu w domu
I chyba narazie nie zrobię, bo zamierzam zacząć się mazać retinem, a co za dużo to podobno niezdrowo
Ale z żelu jestem bardzo zadowolona, pięknie się na nim filtry wchłaniają i podkład też bardzo ładnie wygląda
No i chyba coś tam ten żel nawilża
Kwas hialuronowy jest silnym nawilżaczem (stosowany zewnętrznie).
A serum możesz stosować spokojnie z Retinem, ale nie równocześnie. Np. wieczorem Retin, rano serum i filtry.
Tak poleca Basia Kwiatkowska. Ja się jeszcze jej dopytam, czy kwas hialuronowy jest dobrym nawilżaczem przy Retinie. Czy można na Retin go kłaść.

edit: Najnowsze doniesienia na temat stosowania filtrów: wystarczy ok. 1.5- 1.8ml kremu z filtrami na samą twarz i szyję, czyli tyle, co wcześniej było zalecane na samą twarz.

Edytowane przez maglisa
Czas edycji: 2007-10-23 o 16:07
maglisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 15:16   #96
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Maglisko czytałam dzisiaj na mamowym, ze jedna mam tez miała jakies chocki z aukcją a jedną jej aukcję zdulowało. Widać coś z Allegro sie działo
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 15:25   #97
maglisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
Maglisko czytałam dzisiaj na mamowym, ze jedna mam tez miała jakies chocki z aukcją a jedną jej aukcję zdulowało. Widać coś z Allegro sie działo
RzAbbus, jeśli to odnosisz do tej aukcji, o która pytałam, to nie mogła być przyczyna, jak sądzę. Bo ja tę aukcje obserwuje od niedzieli i ona sie co wieczór kończy a circa za godzinę, znów można na niej licytować. I nie jest to nowa aukcja z kolejnym egzemplarzem takiej miniatury i tego samego sprzedawcy, wciąż widnieją na niej ci sami licytanci.

Mozna sobie tak aukcje w nieskończoność przedłużać? Prawie się cieszę, że nie wygrałam, bo nie wiem, jak długo przyszłoby mi czekać na przedmiot aukcji.

Edytowane przez maglisa
Czas edycji: 2007-10-23 o 16:06

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-23, 16:15   #98
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Magliska dzięki za tulanki, od razu mi lepiej
Mam troche wyrzutów sumienia, że do pracy nie poszłam, bo roboty mam tyle że
Ale z drugiej strony, to bym siedziała padnięta i niewiele bym zrobiła.

Magliś ja niestety nie dam rady rano mazać się serum, czekać pare minut, potem filtry i znowu czekać
Ja rano każdą minutke liczę bo śpioch jestem okropny
Może rozważę opcję: serum po południu, a reitn na noc

A co do żelu, to miałam wątpliwości czy coś co sie tak szybko wchłania i troszkę ściąga buzie może nawilżać, ale chyba może

Beata. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 16:34   #99
maglisa
Zakorzenienie

Cytat:
Magliska dzięki za tulanki, od razu mi lepiej
Mam troche wyrzutów sumienia, że do pracy nie poszłam, bo roboty mam tyle że
Ale z drugiej strony, to bym siedziała padnięta i niewiele bym zrobiła.

Magliś ja niestety nie dam rady rano mazać się serum, czekać pare minut, potem filtry i znowu czekać
Ja rano każdą minutke liczę bo śpioch jestem okropny
Może rozważę opcję: serum po południu, a reitn na noc

A co do żelu, to miałam wątpliwości czy coś co sie tak szybko wchłania i troszkę ściąga buzie może nawilżać, ale chyba może
Nawilża, nawilża, ale dla suchej cery, to mało. Trzeba jeszce jakieś emolienty.

A wyrzutów nie miej. Jakbyś nawet się zmobilizowała i poszła do roboty, to nie byłabyś tak "wydajna" jak zwykle. A tak odpoczęłaś, i jutro pewnie robota Ci się będzie palić w rękach: zrobisz za dziś i za jutro.

Stary 2007-10-23, 16:35   #100
Brewka :)
sophisticated

Magliso od dwóch dni są kłopoty z allegro, jakieś przeprowadzki czy coś, w związku z tym wszystkie aukcje zostały już dwa razy automatycznie przedłużone o dobę, wyczytałam to przypadkiem z zupełnie innej okazji
powinien być jakiś komunikat na all
sprzedawca nie ma prawa przedłużać aukcji po jej zakończeniu, zresztą nie ma takiej technicznej możliwości

lecę dalej
Stary 2007-10-23, 16:36   #101
gadmarka
Zakorzenienie

GG do gadmarka

dziewczyny czy ten zel zastępuje kremy? a to serum musi być koniecznie + coś tam czy jak sie samym mam zamiar smarować to tez ok?

a z tym allegro to jednakowoz dziwa sprawa bo mi coś podobnego się dzieje z licytacją nosidła do wózka - aukcja miała sie zakończyć w niedzielę a trwa ciągle tzn. ma trwać do dzisiaj do wieczora, ale czy jutro nie okaże się czasem że ciagle licytuje, tego nie wiem, myślałam że mi po prostu komputer "zgupł"
Stary 2007-10-23, 16:40   #102
maglisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brewka :) Pokaż wiadomość
Magliso od dwóch dni są kłopoty z allegro, jakieś przeprowadzki czy coś, w związku z tym wszystkie aukcje zostały już dwa razy automatycznie przedłużone o dobę, wyczytałam to przypadkiem z zupełnie innej okazji
sprzedawca nie ma prawa przedłużać aukcji po jej zakończeniu, zresztą nie ma takiej technicznej możliwości

lecę dalej
Koffana, dziękuję Ci.
Nie wiedziałam, jak mam tę sytuacje rozumieć, tym bardziej, żem nowa na all.

Cytat:
dziewczyny czy ten zel zastępuje kremy? a to serum musi być koniecznie + coś tam czy jak sie samym mam zamiar smarować to tez ok?

a z tym allegro to jednakowoz dziwa sprawa bo mi coś podobnego się dzieje z licytacją nosidła do wózka - aukcja miała sie zakończyć w niedzielę a trwa ciągle tzn. ma trwać do dzisiaj do wieczora, ale czy jutro nie okaże się czasem że ciagle licytuje, tego nie wiem, myślałam że mi po prostu komputer "zgupł"
Moim zdaniem nie do końca. Sam kwas hialuronowy wiąże wode w naskórku i wten sposób nawilża. TAk jak napisałm Beatce, dla tłustej skóry to najczęściej wystarczające nawilżenie, suchotnica raczej bedzie potrezbowała jeszce uzyć jakieś emolientu.
On nie zawiera żadnych "substancji odżywczych" dla skóry, chyba, ze mówimy o serum z wit E i C na bazie kwasu.

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2007-10-23 o 18:29 Powód: post pod postem
Stary 2007-10-23, 16:48   #103
oreganka
Zakorzenienie

o rany nowy wątek

cześć kobietki
ale się stęskniłam za Wami
w pracy nie mam jak spamować, w domu za to czasu nie mam
wskoczyłam tylko buziaka Wam dać i już uciekam się uczyć

a dziękuję za zdjęcia

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 16:56   #104
gadmarka
Zakorzenienie

GG do gadmarka
Cytat:

lecę dalej
O dzięki Ci, dzięki
a już podejrzewałam u siebie jakąś malutką schizkę tudziez sklerozkę

kochane potrzebuje pomocy, bo KWC mi nie pomogło.
Niebawem moja mama bedzie miała urodziny, postanowiłam upić jej jakiś krem. I tu zaczynają się schody. Mama po 50, nie pali, skóra taka se. Chciałabym jakiś krem drogeryjny ze sredniej półki cenowej, apteczne ewentualnie też mogą być, byle nie mordowały ceną . No i żeby działał cuda oczywiście
Powiedzcie czego używaja Wasze mamy i z czego są zadowolone. Czy te revitalifty loreala itp. są faktycznie takie dobre? A moze nasze polskie??

a w spr. kontroli,to ech szkoda gadać... nie potrafię załatwiać takich spraw przez telefon

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
o rany nowy wątek

cześć kobietki
ale się stęskniłam za Wami
w pracy nie mam jak spamować, w domu za to czasu nie mam
wskoczyłam tylko buziaka Wam dać i już uciekam się uczyć

a dziękuję za zdjęcia

czesć a ja własnie dzisiaj przed połudiem myślałam o Tobie
że na pewno brak Ci czasu

Maglissa to jest to serum, które zamawiala Iwona:
http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumferulicCE.html
stosujac je trzeba maziać się kremami z filtrami lub nakładać na noc, czy jako cięzarówka mogę je stosować?
jesli mam i zel nawilzający i serum, to stosuję zamiennie?
przepraszam, moze te pytania są idiotyczne, ale naprawdę jestem zielona w tych klimatach

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2007-10-23 o 18:31 Powód: post pod postem
gadmarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 17:34   #105
maglisa
Zakorzenienie

Cytat:
czesć a ja własnie dzisiaj przed połudiem myślałam o Tobie
że na pewno brak Ci czasu

Maglissa to jest to serum, które zamawiala Iwona:
http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumferulicCE.html
stosujac je trzeba maziać się kremami z filtrami lub nakładać na noc, czy jako cięzarówka mogę je stosować?
jesli mam i zel nawilzający i serum, to stosuję zamiennie?
przepraszam, moze te pytania są idiotyczne, ale naprawdę jestem zielona w tych klimatach
Masz serum-żel, czy serum -płyn? Zreszta to wszystko jedno, na dzień filtry by sie przydały przy jednym i drugim. Tylko nie wiem, jak w praktyce nkładanie filtrów na ten żel, na płyn chyba łatwiej.
Możesz, myslę, i na dzień i na noc, a na to żel, jesli masz serum płynowe.
A czy ciężarówki mogą, to nie wiem. Myslę, ze to raczej bezpieczne, ale to tylko moje gdybanie.
Moge Basi dopytać, ale jak znam tempo naszej korespondencji, to Ty urodzić możesz zdążyć zanim odpowiedź przyjdzie.

Stary 2007-10-23, 17:42   #106
gadmarka
Zakorzenienie

GG do gadmarka

Cytat:
Napisane przez maglisa Pokaż wiadomość
Masz serum-żel, czy serum -płyn? Zreszta to wszystko jedno, na dzień filtry by sie przydały przy jednym i drugim. Tylko nie wiem, jak w praktyce nkładanie filtrów na ten żel, na płyn chyba łatwiej.
Możesz, myslę, i na dzień i na noc, a na to żel, jesli masz serum płynowe.
A czy ciężarówki mogą, to nie wiem. Myslę, ze to raczej bezpieczne, ale to tylko moje gdybanie.
Moge Basi dopytać, ale jak znam tempo naszej korespondencji, to Ty urodzić możesz zdążyć zanim odpowiedź przyjdzie.

no nieeee Maglissko jeszcze nic nie mam
jestem zdecydowana na żel, a z tym serum to się ciągle waham i dlatego tak pytam, bo chciałabym to zalatwic w jednej przesyłce
a filtrow to nie cierpię nie znosze i w ogóle nie choć stoją w łazience. Po prostu lubie mieć podlad na buzi, a z filtrami wiekszość podkladów się lubi , ot co.
Stary 2007-10-23, 17:43   #107
maglisa
Zakorzenienie

Cytat:
no nieeee Maglissko jeszcze nic nie mam
jestem zdecydowana na żel, a z tym serum to się ciągle waham i dlatego tak pytam, bo chciałabym to zalatwic w jednej przesyłce
a filtrow to nie cierpię nie znosze i w ogóle nie choć stoją w łazience. Po prostu lubie mieć podlad na buzi, a z filtrami wiekszość podkladów się lubi , ot co.
No to może serum na bazie żelu, bedziesz miła 2 w 1.

Stary 2007-10-23, 17:50   #108
gadmarka
Zakorzenienie

GG do gadmarka

Cytat:
Napisane przez maglisa Pokaż wiadomość
No to może serum na bazie żelu, bedziesz miła 2 w 1.

tnx
Stary 2007-10-23, 18:34   #109
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Maglisko tu o tym czytałam
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2139
10 PŻ
Stary 2007-10-23, 18:48   #110
Brewka :)
sophisticated

Cytat:
a tu allegrowe komunikaty
http://www.allegro.pl/announce.php?c...tem_pos=2#2375

EDIT: Gadmarko ja ci niestety nie pomogę z kremem dla mamy, bo moja ma bardzo wrażliwą cerę i cudów nie chce, chce tylko żeby ją buzia nie paliła

a to serum żelowe fajnie wygląda
Stary 2007-10-23, 18:49   #111
maglisa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, Rzabbuś. CZyli jednak jakies problemy miałao allegro. Brewka też się tego doszukła. A ja, świezynka na all, nie wiedziałam, co mam o tym sadzić.

Stary 2007-10-23, 19:37   #112
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Gdzieś tu http://rzabba.diinoweb.com/files/ powinien byc filmik ale go nie widzę
durna jestem i ni epotrafię tego cholerstwa obsługiwać
10 PŻ
Stary 2007-10-23, 19:53   #113
maglisa
Zakorzenienie

Cytat:
a tu allegrowe komunikaty
http://www.allegro.pl/announce.php?c...tem_pos=2#2375

EDIT: Gadmarko ja ci niestety nie pomogę z kremem dla mamy, bo moja ma bardzo wrażliwą cerę i cudów nie chce, chce tylko żeby ją buzia nie paliła

a to serum żelowe fajnie wygląda

Może Twojej mamie, skoro taki wrażliwiec by sie nadało?

Stary 2007-10-23, 21:07   #114
annLee
Zakorzenienie

Cytat:
chyba ciut ponad 20 MB

dochodzenie zrobione

ciuszki sa u kuzynki małża, tej co tutaj była
miała zanieść koledze a miesiac u niej lezą, nawet nie spytała co z nimi zrobić

Ann marek będzie niedługo w p-niu to przywiezie resztę, jutro mi poda kiedy będzie
ale się nie nerwuj
a że kuzynka ciuszki schowała to się nie dziwię-takie one cudne są,że zal się z nimi rozstawać

filmiku nie widzę

pytacie o serum z wit.C? to raczej niegroźna wit.dla kobiet w ciąży,ale każda buzia inaczej na nią reaguje
a żele też są różne i na zimę na dzień mogą(ale nie muszą)nie być najlepszym rozwiązaniem.znaczy jeśli są wodniste.no chyba,że pod filtry i po dobrym wchłonięciu.

Beatko-może jakieś badanka? morfologia chociaż
choć trudno o dobre samopoczucie przy takiej pogodzie i szalejących wirusach w powietrzu najedz się czosnku i do wyra na wygrzanie

Gadmarko-oni tylko patrzą jak się ma zwolnienie do rzeczywistości-znaczy czy nie łazisz gdzieś jeśli masz na zwolnieniu leżeć.książeczka jest dla ciebie i lekarza,nikt inny w nią nie zagląda.zresztą nie każdy lekarz ją nawet zakłada
i się nie sztrasuj,bo Ty już tam(chwilowo) nie pracujesz

dobrej ncki

No2

"tylko nudne kobiety mają
nieskazitelnie czyste domy
"
annLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 22:28   #115
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Ann wkurzam się bo nawet nie dała znać, ze ciągle są u niej i nie zapytała co z nimi zrobić.
Nie wiem po co jej te ciuszki jak ona nawet chłopa nie miała a co dopiero o dziecku mówić. Ktoś by ją w końcu musiał wytrącić z tego stany "stand by"

mam nadzieję że teraz filmik pójdzie (to ten z .avi rzecz jasna )
http://rzabba.diinoweb.com/files/My%20Videos/
10 PŻ
Stary 2007-10-23, 22:38   #116
Iwonalodz
Zakorzenienie

Dziewczynki dziękuję za porady odnosnie prezentów dla dzieciaczka wezmę śpioszki i/albo pajacyka. Dla koleżanki nie wiem jeszcze. Powiem brutalnie, ale szczerze to nie jest moja bliska koleżanka, studiowałysmy razem, ona nie ma za duzo znajomych i traktuje mnie chyba, jak bliska osobe, pisze do mnie często, dzwoni itd. a ja ja lubię, ale bez emocji więc książki, koszulki nie wchodzą w grę chce cos miłego, ale nie zobowiązującego, kupię chyba te czekoladki. Ona ma jeszcze 10 letniego synka to może on zje

Odnośnie żelu hialuronowego z biochemii to ja uzywam go rano pod filtry albo pod krem nannaczynka i filtry, ale nie mieszam tylko najpierw smaruję żelem potem kremem, wtedy makijaż się fajnie trzyma używam juz też tego z wit.C i E i to mam serum na bazie żelu nie płyn i to jest genialne polecam!!! szczególnie, jak się odczeka z 15-20 minut po nałożeniu

Monique - zdjęcia bardzo fajne jesteś ładną miłą dziewczyną i figurę też masz ok, mam taki sam typ budowy bieganie bym Ci poleciła, konie i pływanie to wtedy newralgiczne partie Ci spadną ogólnie wyglądasz ok, podrzutka widze mało, ale zauważyłam, że on chudzinka, co?

Rzabciu - mam pytanko, bo Pingwinka nie ma. Spalanie mieśni łydek mam robić z ciężarkami?? czy szybko aż do bólu i bez obciążenia ?? ciagle mi się to myli

I jestem Wam wszystkim baaardzo wdzięczna za głosowaniem za kupnem płaszcza zamszowego, szczególnie E!!! jestem z niego mega zadowolona aż mi się nie chce zmieniać na cieplejszy

Gadmarka - jeśli mama nie jest uczulona na wit.C to kup mamie coś z tym naprawdę daje to efekty widoczne

Oreganko miło, że zajrzałaś

Navi - to pobyt się udał z tego, co piszesz super!!! nawet pogoda przypasowała

Beatko kuruj się Słoneczko!!!

Ann - ten żel z biochemii jest taki hmm żel na sucho lekki glucik, nie jest na bazie wody i wchłania się w ciagu sekundy i buzia jest w dotyku, jak papirus. Naprawdę polecam Wam dziewczynki te dwa produkty, które sama używam i które poleciła mi inna miła Wizażanka
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 22:43   #117
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Ivuś nigdy szczególnie nie interesowałam się spalaniem mięśni raczej przeciwnie ale z ciężarkami chyba bardziej dasz im popalić
10 PŻ
Stary 2007-10-23, 23:09   #118
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Ivuś nigdy szczególnie nie interesowałam się spalaniem mięśni raczej przeciwnie ale z ciężarkami chyba bardziej dasz im popalić
Rzabciu ja też bym chciała mieć mięśni więcej ale nie na łydkach, walczę z nimi ciagle ale to sa oporne świniaki i się tak łatwo nie dają ale ja też jetsem uparta, zimą konie odpadają to mam zamiar je przydusić troszkę

I Rzabciu jeszcze jakbym mogła Cię prosić o podanie ćwiczeń albo linka do mięśni rąk nie wiem jak to nazwać: w górnej części nad łokciem, z tyłu o te mi chodzi, bo nie chcę żeby mi wisiały kiedyś tam

I co z tym filmikiem??
Stary 2007-10-23, 23:17   #119
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

chodzi o triceps pewnie?

pompki odwrotne, wyciskanie francuskie itp.
http://www.kulturystyka.pl/atlas/ramiona.asp#triceps

a co filmik nie chodzi?
10 PŻ
Stary 2007-10-23, 23:31   #120
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
chodzi o triceps pewnie?

pompki odwrotne, wyciskanie francuskie itp.
http://www.kulturystyka.pl/atlas/ramiona.asp#triceps

a co filmik nie chodzi?
Tak o to!!!! Dziekuję!!! w tych nazwach to się nie łapię

Rzabciu, no ja czekam na maila z filmikiem a on gdzieś jest już??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości