![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: lip smackery z USA
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Raczkowanie
|
Hej !
![]() czy może jakiś inny smak z tego? i jeszcze to http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=249456799 które lepsze? A może jeszcze coś innego. Pomóżcie najpierw chce jeden także pomóżcie dobrać. ![]() Pozdrawiam Asia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten berry punch to pewnie taki fioletowy kolor bedzie zostawial na ustach... a ten czekoladowy to niewiem... jezeli niema innych to juz bym wziela na twoim miejscu ten czekoladowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Zadomowienie
|
Ze Skitelsów mam BananaBerry i jest taki, hm tropikalny ale z dziwnym posmaczkiem
![]() A m&m są boskie, gdy otwieram swojego od razu wszyscy wiedzą, co to, bo tak mocno pachnie czekoladą ![]() Może, pomoże Ci to podjąć decyzję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Raczkowanie
|
Wiecie ja jutro jade do smyka także zobacze co będzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
Snowqueen opisywała kiedyś smaczki Smackersów - dosyć sporo tego było. Zaraz poszperam i może coś tam znajdziesz
Ja mam BananaBerry i go uwielbiam ![]() ![]() ![]() Lubię też winogronowego Starbursta ![]() M&M mi nie przypadły do gustu. Lubie czekolade ale nie koniecznie na ustach edycja: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1660
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-09-29 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Raczkowanie
|
Wiecie co spodobała mi sie opinia o Buttered Popcorn :P
Ok dzięki przeczytałam i jeszcze sie zastanawiam coś czuje że kupie więcej niż jeden :P Jutro jak kupie to wam napisze na jaki padł wybór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Raczkowanie
|
Kurczę juz na nie zachorowałam, zawsze na nie łaskawie spogladałam a teraz chce mieć!!
Chce Vanille i... SMACKERS Fanta Orange o smaku i zapachu pomarańczowej Fanty ![]() ![]() brzmi zachęcająco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Raczkowanie
|
Wybór padł na Tropical Skittles Banana Berry
![]() Nawet fajny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
Mam w domku Smacker - kwaśny arbuz,rewelacja serio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekoladowego jeszcze nie miałam. W sumie to łącznie przetestowałam już ok. 40 różnych smackersów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() http://www.allegro.pl/search.php?str...on=1&country=1 i http://www.allegro.pl/search.php?str...on=1&country=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 1 Smacker, w sztyfcie, Strawberry Kiwi. Zapach jest super.
Natomiast smaku to on zbytnio nie ma. Ale słyszałam, że te w tubce, mają lepszy smak. Czy to prawda? Które Smackersy są naprawde fajne? I gdzie w Polsce/Warszawie można je kupić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te Squezzy są bardziej pachnące i bardziej smakuja ![]() Mozna tez kupić przez Allegro, bo w Smyku jest niewielki wybór no i nie we wszystkich Smykach są (np. w Krakowie w Plazie są, a w G.K. nie)
![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Zamówiłam smackersa "maslany popcorn" - ciekawe jaki będzie ?? Mam nadzieję że nie w stylu "bitej śmietany" - był paskudny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Wtajemniczenie
|
Zamieszczam zdjonka smackersow ktore dzis domnie doszly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() czekam na szczegołową relacje na temat każdego smaczku (oprócz Squeezy, watermelona i Mango bo te mam/miałam) U kogo zamawiałaś? Widze że pozmieniali szate graficzną serii originals i arbuza masz w nowej
![]() |
#528 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w miare czasu postaram sie opisac wszystkie ![]() Moja mama kupila mi je w stanach,stad ich az tyle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
Wow ale kolekcja!! Czekamy na relację smakową
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Wtajemniczenie
|
Smackersowe wrazenia cz.1
LIP SMACKER- Squezzy-pink lemonade:jego zapach srednio mi sie podoba,nie lubie cytrynowych zapachow,za to smaczek jest slodziutki,smakuje jak woda cytrynowa z cukrem,zostawia na ustach lekki przezroczysto-rozowy kolorek,swietnie nawilza,nie klei sie na ustach. Jest bardzo lekki,przyjemna aplikacja(z tubki). LIP SMACKER-kiwi: zapach rzeczywiscie kiwi,ale jakby z arbuzem,smak tez jak kiwi z arbuzem,ladnie nablyszcza,nawilza srednio,ale wystarczajaco aby zlikwidowac sperzchniecia.Ogolnie sredni. LIP SMACKER-Melon:moze sie nie znam ale ten smackers wcale nie przypomina mi smakiem ani zapachem melona.Jego ogromna zaleta jest to,ze pozostawia na ustach przepiekny brzoskwiniowy kolorek ![]() LIP SMACKER-Sprinkle cupcake:pachnie wisniowo-smietankowo,bo nie wiem co to jest cupcake-chyba jakies ciasteczko,ale niewiem jakie,w kazdym razie pachnie tak jak ciasteczka z jakims owocowym nadzieniem,np. pieguski czy hit'y i wisnowo-smietankowym nadzieniem.Smakuje podobnie,owocowo i slodko ![]() LIP SMACKER-Jelly Donut:dla mnie pachnie jak nadzienie do paczkow,moj TZ mowi ze pachnie jak olejek arakowy do ciast,ale mi smakuje jakbym zjadla paczka.Ten smackers wyroznia sie bardzo z posrod wszystkich,jego zapach jest bardzo ciekawy ![]() LIP SMACKER-Cookie doug: jego zapach mnie odrzuca...jest mdly i bardzo mocny,po posmarowaniu nim ust jego intensywny zapach znika ale prosto z opakowania pachnie tragicznie,jak wymiociny...(przepraszam za te slowo ale jedynie tak mi sie kojarzy). LIP SMACKER-Berry Grape blast:zapaszek soczysty,smak lekko kwaskowy,winogronowy.Lekk o nablyszcza,wlasciwie na ustach wyglada jak blyszczyk ![]() jutro postaram sie opisac reszte :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Zakorzenienie
|
Meri dziękujemy za tak szczegółowe opisy
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nom,Hosence tez sie spodobal wlasnie ten smackers ![]() w sumie to jest naj oryginalniejszy ze wszystkich(tych co mam) a jego zapach powala ![]() maslany popcorn tez brzmi niezle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Zadomowienie
|
Czy mozna je kupic gdzies w Łodzi?
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
skusiłyście mnie:P jutro lece kupic
![]()
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
A czy ktoś mógłby szczerze powiedzieć, które nie mają smaku?
I poproszę o konkretne. Bo ja mam 5 i 3 z nich nie mają smaku: Liquid Strawberry Kiwi Smacker Strawberry (zwykły) Shimmer Strawberry Kiwi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Konto usunięte
|
ja zawsze uzywam skitelsow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Wtajemniczenie
|
Smackersowe wrazenia cz.2
LIP SMACKER-Cotton Candy: Ma ladny mleczno-owocowo-cukierkowy zapaszek. Smaku prawie wogole niwyczuwam,jest lekko tlustawy,slodki. LIP SMACKER-Cotton Candy-Liquid: Ma bardziej intensywny zapach niz jego wersja w sztyfcie,bardziej owocowy,soczysty.Nadaje bardzo ladny polysk,i dobrze nailza,nie skleja ust.Smaku ponownie nie znac.Ma przezroczysty kolor wiec moze byc uzywany jako nablyszczac np. na smzinke. LIP SMACKER-Tropical Punch: Pachnie jak guma balonowa,ale tez jak owoce tropikalne (mango,papaja,ananas) wyczuwam tu tez troszke wanilii.W smaku slodki,wyczuwa sie tu tylko mango.Smakiem nie zachwyca ale zapachem -tak. LIP SMACKER-Strawberry Kiwi: zpach rzeczywiscie kiwi i truskawki,pachnie prawie identycznie jak jogurt Activia o tym samym smaku. Ale w smaku jest prawie niewyczuwalny...niewiem co z tymi smackersami...Zapachy maja swietne a smaki do niczego...:/ LIP SMACKER-Strawberry:Zapaszek slodkiej truskawki,smaku-brak...wrrr.....Juz chyba Chapstick jest bardziej truskawkowa w smaku niz ten Smackers... LIP SMACKER-Watermelon:Ten rzeczywiscie przypomina arbuza w smaku,i zapachu...ufff...wedlug mnie jest zbyt malo owocowy. LIP SMACKER-Vanilia-Flip Gloss:Prawdziwa slodziutka wanilia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#539 |
Wtajemniczenie
|
To zalezy co sie trafi...Ktoras wizazanka wyzej pisala ze jej tez sie trafily takie bezsmakowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
Ja pisałam. Ale muszę Wam powiedzieć, że kupiłam ostatnio 2 smackersy: Cookie Dough i Vanilla Ice-Cream.
Cookie jest poprostu BOSKI. Zapach jest taki, że...jezu, no świetny, konsystencja też b. fajna, smak lekko słodkawy, ale na krótko. Vanilla też ma b. fajny zapach, jednakże Cookie lepszy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.