|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11
Cytat:
ale kupilam sobie mleko ryzowe o smaku waniliowym i namietnie pije bo mi zasmakowalo
|
|
|
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(o ile w ogóle to jest to u mnie)
|
|
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę na stale używać Ja jajek nie odstawilam bo jakoś nie widzę ich związku z mlekiem. Jak coś ma śladowe ilości mleka to też pewnie nie zaszkodzi aczkolwiek ja i tak nie jem słodyczy praktycznie
|
|
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka juz Ci tej myjki zazdroszczę! Jak pomyślę o wiosennym myciu 5 okien, drzwi balkonowych i trzech luster to mi sie odniechciewa
![]() Jerzyczka to łaskawe masz dziecie w nocy nic tylko zazdrościć ![]() Ale piekne prezenty dostałaś i jaki pomysłowy TŻ ![]() Ahnessy mojemu tez średnio raz dziennie sie ulewa i tak ze idzie nosem mi sie wydaje ze to normalne... Dotka 5 10 15 pokazywało ze maja jeszcze wyprzedaże ale nie wiem czy znajdziesz spodenki. Ja ogólnie teraz patrze na używki na all można znaleźć prawdziwe perelki za grosze ![]() Co do rozstepow to ja tez mam jeszcze z ciazy caly zestaw z palmersa i mowicie ze to na blizne moze byc? Bo cyckow boje się tym smarowac jednak ma dosc mocny zapach ktory może malemu przeszkadza. W ogole Wy kapiecie się z uzyciem normalnych żeli pod prysznic? Bo ja od pasa w dol tak, ale górę szarym mydlem zeby nie było zbyt mocnego zapachu na cyckach i w okolicy... A i jeszcze dziewczyny po cc jak u Was z depilacja? Bo jakoś mam stracha zeby po bliznie maszynka smigac .Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Smok dzisiaj śpi po 3.5-4 h
A pewnie znowu mi urządzi pobudke o 6 rano
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Karen ja normalnie smigam z maszynka
i uzywam zelu pod prysznic na cale cialo mojemu nie przeszkadza zapach ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do rodzenstwa dla Wojtusia, to ja sie taaak boje kolejnej ciazy, ze masakra. Za gowniaza tak sie nie balam jak teraz. Jesli zdecyduje sie na jakas anty, to chyba i tak gumy zostana w stalu repertuarze, przynajmniej na poczatku. Cytat:
![]() Co do depilacji, ja sie bawie w kremy do depilacji, przynajmniej kontroluje miejsce smarowania skory. Ciezka noc sie zapowiada moze panikuje, ale Mlody mi sie cieplejszy zrobil na glowce. Nie chce mnie puscic. Wyjscie do wc czy lodowki wiaze sie z wyciem. No i cyc, caly czas trzyma cycka!!!
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Mojakaren ja się od początku normalnym żelem myje cała
|
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Ja generalnie czekam do wrzesnia na kolejna sesje depilacji laserowej zeby sie calkowicie wlochow pozbyc....
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to samo i nawet oleju kokosowego też używam :-D nawet czasem smarne nim sutki, tylko wycieram potem jeśli karmie małą
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze są malutkie i jasne i nie głębokie ale nie mogło mi zrobić ich pod spodem gdzie biustonosz tylko na dekolcie jak mi tu wywali to już
|
|
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty chwalilas sie tutaj kiecka? Bo nie wiem czy cos przeoczylam |
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jerzyczka widziałam tą matke i mi się podobała
|
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie
|
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka chyba wszystko kupie żeby zlazlo! Na cyckach mi teraz najbardziej zależy.
|
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się cały czas myję normalnymi żelami. Jakoś mi nawet przez myśl nie przeszło, że coś nie tak może być z tym. Depiluję się już też normalnie, uważam tylko na bliznę.
Męczy nam coś Pole cały czas. Człowiek na siebie by chciał wziąć te wszystkie bóle tego małego kurczaczka. Tak płakała. W końcu zasnęła ciumkając cycka i chwilę już śpi. |
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Ja blizne myje mydłem.szarym bo tak mi kazali w szpitalu. A resztę normalnie
niech się mały przyzwyczaja jak mama pachnie
|
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula, podajecie cos zeby ulzyc brzuszkowi? Nam dzisiaj lekarka mowila, ze spokojnie doraznie mozna delicol, espumisan lub infacol
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, pediatra nam powiedziała by jej podawać bobotic forte jak pojawia się problem.
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Karen, do 5-10-15 się zraziłam po ich bodziakach :/
Ja się myję normalnie żelem Dove, młody nic nie mówi ![]() Co do depilacji, to ja mam bliznę w miejscu, gdzie włoski nie rosną. Pomyśl o myjce! My dostaliśmy pod choinkę ![]() Malwi piona! Jak teraz pomysle, ze moglabym byc w ciazy to jeeeezu... Zwlaszcza, ze z racji syt. zawodowej nie mogę byc tak szybko w ciąży no i lipa.TŻ mi mówi, że jakos tyle lat nie wpadlismy, to czemu mielismy wpasc teraz no i niby racja, ale strach jest. |
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
A to spoko nie wiem czemu mi sie tak utarlo zeby odpuscic te pachnące żele
Magda smutna piatka U mnie przy głębszym dekoldzie widac od spodu mi masakrycznie wywalilo :/ Smaruje oliwka ale guzik to daje... Dotka co to za cudowny olejek? Gdzie kupic? rosi:Mi Jasiek na klacie zasnal baaa udalo sie.go nawet do lozeczka przetransportować ale co jak polezal 10 minut i juz wierzga eh ciekawe czy uda się książkę poczytac Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pozniej juz stwierdze, ze mi sie nie chce, albo ze juz za pozno
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka o widzisz to nie wiedziałam bo w sumie w 5 10 15 nic nie kupowałam. Za to polspiochy ze smyka naciagnely sie jak głupie Mlody wygląda jak w spódnicy
![]() Co do drugiej ciąży to my planujemy tak za dwa trzy lata, ale jakos mega mi nie zależy wiem ze dobrze jakby Jasiek mial rodzeństwo ale ciąża porod nieprzespane noce i drugie dziecko w domu hmmm brzmi jak szaleństwo ![]() No a my z Jaskiem zaliczylismy wpadke choc taka troche kontrolowana wiec teraz się bede strachac jak nie wiem Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi, no można zajść jak się nie zabezpieczasz to na pewno
![]() Karen, olejek w Rossmanie ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...el-papaya.html Bez kitu, młody od 16:30 nie zasnał nawet na moment.. Wcześniej też nie lepiej: 20 minut na spacerze i potem 1,5h jak sprzątałam. Pospane dzisiaj. |
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem stosowałam
Ale mnie cycek boli jak ręką ruszam matko przecież młody z niego jadł dzisiaj, zawsze na przemian daje. No o co chodzi? Pół godziny temu oproznil i myślałam że przejdzie a dalej boli.. Tak jakby mi ktoś szpilki wbijal...---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Co do rodzeństwa ja póki co mówię że po moim trupie hahaha a tak serio to nawet nie tak źle znoszę ta cesarkę.. Skurcze i badanie na fotelu podczas porodu było dużo gorsze i bardzo źle wspominam..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

ale kupilam sobie mleko ryzowe o smaku waniliowym i namietnie pije bo mi zasmakowalo

(o ile w ogóle to jest to u mnie)

.
A pewnie znowu mi urządzi pobudke o 6 rano

21.06.2014r.

matko przecież młody z niego jadł dzisiaj, zawsze na przemian daje. No o co chodzi? Pół godziny temu oproznil i myślałam że przejdzie a dalej boli.. Tak jakby mi ktoś szpilki wbijal...