woj.podkarpackie <piszcie> ;-) - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-22, 09:45   #1951
edit23
Zakorzenienie

Dot.: woj.podkarpackie <piszcie> ;-)

Cytat:
Napisane przez funky_girl Pokaż wiadomość
zaraz idę do Galerii - widziałam fajne płaszczyki w New Yorker, ide z mamusią bo mamcia musi obczaić - lubi mi wciskać rzeczy do kolana - bo to ciepłe. Kiedy ja nie chce eeeeeee
heheh moja mama też musi obaczaić jakiś płaszczyk czy kurtkę jak chcę kupić ach te mamy
Stary 2007-10-22, 13:01   #1952
bnnk
Zadomowienie

No witam witam szanowene Panie, coś nam się włsnie rozmowa nie klei. Trzeba jakiś tamat wymyślicz... ale na mnie nie liczcie bo moj mozg przestał pracować... nie wiem czy jeszcze śpi, czy poszedł gdzieś... jego nie ma a ja musze się uczyć

Funky_girl - jak zobaczysz przypadkiem gdzies jakieś fajne trampki to mów mi tu szybciutko... ale dlugie rzeczy sa modne... a tak na marginesie nie wiem jak wy, ale jak ja widze w zimie -20 dziewczyny w czapkach, szalikach, rękawiczkach, kozakach i z brzuchem na wierzchu to mi się ich żal robi... przeciez jest zimno!

Co do rych róz... hym... nie lubię taki przesądów jak coś ma się skończyć, uschnąć to uschnie, a jak ma trwać wiecznie to nawet jak 1000 róz uschnie to to bedzie trwać...

Ptaszysko - ja też jestem zadowolona z wygranej PO. Tylko, żeby nie zmarnowali naszego poparcia i zaufania... i znowu tak na marginiesie to Pan Tusk jest chyba najprzystojniejszy z tych wszystkich polityków

Edit- i jak się czujesz po tej rozmowie? jezu znowu coś na marginesie... fajnie tak planowac slub, moze kiedyś i mi się uda...

Dzasminko - przepraszam już się nie bede zaniedbywac jak to napisałaś

a teraz zmykam do nauki...

"Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
bnnk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 13:33   #1953
edit23
Zakorzenienie

bnnk powiem ci, że to mnie przeraża tak wymienialiśmy te wszystkie rzeczy które trzeba pozałatwiać, że stwierdziłam że to stanowczo za dużo
Stary 2007-10-22, 13:41   #1954
89summer
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
Na wyborach to najwyżej mogę mamie potowarzyszyć, bo dowodziku jeszcze (niestety ) nie mam
O widzisz, Summer, są i dobre strony polityki - można nawiązać miłe znajomości
Trzymam kciuki za oczarowanie wybranka
Niee no przeciez nie będe go bajerować, tzn. nie robiłam tego. Ładny chłopaczek, a sumie to dwóch ich tam było uroczych, także miałam na kim oczko zawiesić, z kim się pośmiać i powygłupiac w wolnej chwii ..

Cytat:
Napisane przez bnnk Pokaż wiadomość
to mogłas powiedzieć gdzie dokładnie jesteś przyszłabym tak na chwilke i tez bym sobie popoatrzyła

a na wybory oczywiście idę moje 1 wybory... szydera
No to mogłaś mi napisać smsa i ja bym Ci powiedxziała gdzie jestem, nei wiedziałam że chcesz go oblookać

Cytat:
Napisane przez adusik Pokaż wiadomość
ooo summer w komisji :O ja jakbym miała już dowodzik to bym też się zapisałą, zawsze to jakiś grosz a tak szczerze mówiąc nie wiedziała bym na kogo teraz głosować :/ kompletnie nie jestem w temacie w tym roku :| jakieś partie nowe? nie wiem co się dzieje ... ale ze mnie patriotka
W sumie jak za te pieniądze to sie nie opaca. Cały dzień było fajnie, ciekawe doświadczenie i naprawde mogłabym jeszcze pare razy siedziec w takiej komisji, ale jeśli chodzi o późniejsze nerwy związane z liczeniem głosów to poraźka. Powinni nam dać chyba z 1000zł za to liczenie i wkurzanie się. Ja dopiero dzis o 2 nad ranem z tamtąd wrciłam - hehe nie opłacalne

89summer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 13:52   #1955
dzasmina89
Zakorzenienie

Cytat:
z tymi zasuszonymi kwiatkami to chyba jednak prawda....
przed wakacjami dostawałam od swojego kochanego różyczki, zasuszałam - kumpela mówi - nei susz, bo miłośc ususzysz. Ja na to: co za bzdury.
Wracam po wakacjach, a miłośc mojego życie oświadcza mi że mu się wypaliło....
t.r.a.g.e.d.i.a.
Przykro mi z powodu Twojej miłości..
Kudrę, bo przez Was zacznę w jakieś zabobony wierzyć
Jedynie wiedziałam, że jak się dostanie od Tż 18 róż na 18stkę, to później nie będzie sie z nim - sprawdzone jak na razie na dwóch osobach, ale coś naprawdę w tym musi być!
Ja tam na szczęście nie dostałam..

Cytat:
No witam witam szanowene Panie, coś nam się włsnie rozmowa nie klei. Trzeba jakiś tamat wymyślicz... ale na mnie nie liczcie bo moj mozg przestał pracować... nie wiem czy jeszcze śpi, czy poszedł gdzieś... jego nie ma a ja musze się uczyć

Co do rych róz... hym... nie lubię taki przesądów jak coś ma się skończyć, uschnąć to uschnie, a jak ma trwać wiecznie to nawet jak 1000 róz uschnie to to bedzie trwać...

Dzasminko - przepraszam już się nie bede zaniedbywac jak to napisałaś

a teraz zmykam do nauki...
To jak coś przy odrobinie wolnej chwili i przy napływie weny to napisz i rozbudujemy później temat, a może któraś ma ciekawy pomysł?? U mnie pustki jak na razie..
Rację masz co do tych róż..
czasem chce się wierzyć i zwalać na przesady jak cos nie wychodzi..

dzasmina89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 14:11   #1956
adusik
Zadomowienie

to faktycznie nie opłaca sie :/ nie wiedziałam że to aż tak dlugo sie tam siedzi... ale grosz to zawsze grosz

Ja też w zabobony raczej nie wierzę, ale jeśli chodzi o róże to nie zasuszam bo jakoś tak się boję... nie wyobrażam sobie rozstania

Ale mam wuhuure za oknem... Szok aż sie wszystkiego odechciewa. najlepiej bym poszła spać
adusik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 14:26   #1957
dzasmina89
Zakorzenienie

Cytat:
to faktycznie nie opłaca sie :/ nie wiedziałam że to aż tak dlugo sie tam siedzi... ale grosz to zawsze grosz

Ja też w zabobony raczej nie wierzę, ale jeśli chodzi o róże to nie zasuszam bo jakoś tak się boję... nie wyobrażam sobie rozstania

Ale mam wuhuure za oknem... Szok aż sie wszystkiego odechciewa. najlepiej bym poszła spać
Ja za oknem mam nawet spokojnie - drzewa bynajmniej się nie chwieja od podmuchu wiatru, tylko strasznie dziś zimno, uszka mi przewiało,ale jest juz wszystko wporządQ
Spać Ci sie zachciało, a co w nocy będziesz porabiać, jak już sie wyśpisz opołudniu??

Stary 2007-10-22, 15:04   #1958
edit23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzasmina89 Pokaż wiadomość
Ja za oknem mam nawet spokojnie - drzewa bynajmniej się nie chwieja od podmuchu wiatru, tylko strasznie dziś zimno, uszka mi przewiało,ale jest juz wszystko wporządQ
Spać Ci sie zachciało, a co w nocy będziesz porabiać, jak już sie wyśpisz opołudniu??
A co do spania to ja się chyba prześpię, bo jakaś marudna się zrobiłam.
Stary 2007-10-22, 17:31   #1959
dzasmina89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edit23 Pokaż wiadomość
A co do spania to ja się chyba prześpię, bo jakaś marudna się zrobiłam.
Edit dawniej tryskałaś humorkiem, byłaś wesoła i nie marudziłaś, co sie z Toba teraz stalo?? Czyżby jesień tak na Ciebie wypływała..

Nikt nie chce na wątku urzędować..

Stary 2007-10-22, 17:44   #1960
funky_girl
Raczkowanie

boshe jakie dzisiaj zimno było !!!!! Myslałam zę skostnieje - była mw galerii, jakieś trampki mi sie przewinęły przed oczami. Do połowy golenia, zdobione cekinami.

Dziewczyny z Rzeszowa - uczące się - pracujecie gdzieś dorywczo ??

www.missaliciakeys.net
funky_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 17:46   #1961
bnnk
Zadomowienie

Cytat:
boshe jakie dzisiaj zimno było !!!!! Myslałam zę skostnieje - była mw galerii, jakieś trampki mi sie przewinęły przed oczami. Do połowy golenia, zdobione cekinami.

Dziewczyny z Rzeszowa - uczące się - pracujecie gdzieś dorywczo ??
cekiny... chyba jednak wole całe czarne... ale dzięki za info
ja się uczę ale niestety nigdzie nie pracuję dorywczo chooooć bym chciała...

Dzasmina - ja jestem

Stary 2007-10-22, 17:53   #1962
dzasmina89
Zakorzenienie

Cytat:
cekiny... chyba jednak wole całe czarne... ale dzięki za info
ja się uczę ale niestety nigdzie nie pracuję dorywczo chooooć bym chciała...

Dzasmina - ja jestem

też bym chciała pracować, ale jakoś nie wiem czemu nawet pracy nie szukam.. len ze mnie i tylko
teraz trampek poszukujesz, musisz sie do Fulla lub Respanie przejść, a może tylko sam Daichman wystarczy

funky_girl -
a właśnie, bo coś ostatnio pytałaś sie na temat pracy kelnerki, skorzystałaś z tej oferty ??

Stary 2007-10-22, 20:50   #1963
89summer
Wtajemniczenie

bnnk ja dziś w Fullu widziałam jakieś trampki, tylko nie pamiętam jakie .. nawineły mi sie na oko

edit no właśnie, co jest .. wszystko wporzadku ?

funky_girl no i ja też jestem na bezrobociu, choć przyznam, że bardzo chciałabym pracować, tylko jakoś nie widze perspektyw .. może dlatego, że nie szukam nic. U mnie to jest tak, że ja bym chciała żeby wszystko przyszło samo no ale nie zawsze się tak da .

Stary 2007-10-22, 22:13   #1964
edit23
Zakorzenienie

No kochane ja was bardzo przepraszam, ale ja muszę się zajmować moim miśkiem. Chociaż on stwierdził, że marudna się zrobiłam , no ale potem sie rozkręciłam że hohoho .

A co do pracy to ja się nie tykam kelnerstwa i innych usług, bo z moim chrakterem... wystarczyłoby, żeby się ktoś krzywo popatrzył i ja już bym wiedziała co powiedzieć, bo ja taka wygadana jestem . I jeszcze ktoś by miał kluchy na głowie albo coś innego co chciał zjeść...
Złożyłam podanie o pracę, ale w zawodzie (w biurze projektów budowlanych) i mam nadzieję, że się odezwą, a jak nie to niech żałują. bo nie wiedzą co tracą

Coś mi chyba humorek dopisuje, no ale jak to mówią głodny mężczyzna to zły mężczyzna tak ja mogę powiedzieć: zaspokojnona kobieta to szczęśliwa kobieta
Stary 2007-10-23, 08:32   #1965
edit23
Zakorzenienie

Witam od razu przepraszam za posta pod postem, ale wy żywcem nic nie piszecie Do roboty dziewuchy niedobre, bo .... będą baciki (niektore wiedzą, że ja mocno biję)

A pannica ksh to gdzie się podziewa

Dzisiaj pogoda przeszła samą siebie a najgorsze jest to, że ja muszę wyjść. Jadę do kolegi robić projekty, czyli zafundowałam sobie gratisowy dzień nauki, bo powinnam mieć dzisiaj wolne .

Miłego dnia i trzymajcie się cieplutko
Stary 2007-10-23, 14:29   #1966
adusik
Zadomowienie

Cytat:
Noo to nie był dobry pomysł z tym spaniem chociaż w nocy i tak bym spała bo na tygodniu śpię po 5 godzin, wiec dobrze by mi to zrobiło tyle że potem nieprzytomna i weź tu sie człowieku ucz uczyłam sie do 11 historii po czym sie okazało ze sprawdzian przełożony :/

Aa byłam u fryzjera dzisiaj nawet fajnie mnie ścięła, w sumie mało się zmieniło, tak troszke ożywiły się i jakoś sie układają przynajmniej

Trzeba sobie jakoś humorki popoprawiać

obudźta sie bo jak ja już się staram udzielać to Was nie ma! a jak mnie nie ma na wizażu to masa notek nowych
Stary 2007-10-23, 14:33   #1967
89summer
Wtajemniczenie

To i ja ponarzekam na pogode - fatalnaaa ! Aż się wszystkiego odechciewa.

Dziewczynki mam pytanie, a właściwie prośbe .. wymyślcie mi jakieś prezenty na 18nastke. W sobie ide ( nie tylko ja .. Dzasmina i [B]Bnnka[/B też] ) a tu ani prezentu, ani pomysłu! Za dużo ich już było w tym roku i zasób pomysłów sie wyczerpał .. poratujcie nas

I druga sprawa do funky_girl .. pisałaś wczoraj, że się wybiorasz po płaszczyk, no właśnie i widziałaś jakieś fajne ( czarne ) w Grafice ?

Stary 2007-10-23, 14:34   #1968
bnnk
Zadomowienie

Witam żeby nie było, że mnie nie było dziś to piszę

Summer, Dzasmina - no pewnie się bede musiała gdzies tam przejśc...
ps. co z tym prezentem ? kiedy po coś idziemy...? halo?

Miłego dnia

Stary 2007-10-23, 14:44   #1969
89summer
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam żeby nie było, że mnie nie było dziś to piszę

Summer, Dzasmina - no pewnie się bede musiała gdzies tam przejśc...
ps. co z tym prezentem ? kiedy po coś idziemy...? halo?

Miłego dnia
O której kończysz w czwartek ? Bo chyba wtedy sie wybierzemy,
choć wiesz jak to jest u nas w grupie z ogranizacją ..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-23, 14:55   #1970
adusik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 89summer Pokaż wiadomość

Dziewczynki mam pytanie, a właściwie prośbe .. wymyślcie mi jakieś prezenty na 18nastke. W sobie ide ( nie tylko ja .. Dzasmina i [b]Bnnka[/B też] ) a tu ani prezentu, ani pomysłu! Za dużo ich już było w tym roku i zasób pomysłów sie wyczerpał .. poratujcie nas

a to dziewczyny osiemnastka czy chłopaka, bo wydaje mi się to istotne
Stary 2007-10-23, 14:58   #1971
ksh
Zakorzenienie

Witam
Pogoda jest tragiczna, nikt chyba nie zaprzeczy Właśnie wróciłam do domu ze szkoły i spodnie mam do połowy mokre Czuję , że jakieś choróbsko mnie łapie

Co do płaszczyków widziałam ładne w Orsay Tylko sporo jest takich przejsciowych, cienkich. Ja teraz właśnie poluję na kurtkę jesienną i wpadła mi w oko jedna w croppie (pomińmy fakt, że dzisiaj ruszyłam w miasto w płaszczy zimowym )

A skoro już rozmawiamy o ciuchach - wiecie gdzie można znaleźć ładne sukienki na półmetek? I najlepiej niezbyt drogie Jak na razie szukałam w Fullu i Plazie (ale tak niedogłębnie ) i nic mi nie wpadło w oko...
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 15:08   #1972
dzasmina89
Zakorzenienie

Cytat:
a to dziewczyny osiemnastka czy chłopaka, bo wydaje mi się to istotne
podwójna 18stka dziewczyn , masz może jakiś pomysł??

Cytat:
Witam
Pogoda jest tragiczna, nikt chyba nie zaprzeczy Właśnie wróciłam do domu ze szkoły i spodnie mam do połowy mokre Czuję , że jakieś choróbsko mnie łapie

Co do płaszczyków widziałam ładne w Orsay Tylko sporo jest takich przejsciowych, cienkich. Ja teraz właśnie poluję na kurtkę jesienną i wpadła mi w oko jedna w croppie (pomińmy fakt, że dzisiaj ruszyłam w miasto w płaszczy zimowym )

A skoro już rozmawiamy o ciuchach - wiecie gdzie można znaleźć ładne sukienki na półmetek? I najlepiej niezbyt drogie Jak na razie szukałam w Fullu i Plazie (ale tak niedogłębnie ) i nic mi nie wpadło w oko...
Oj nie wiem, gdzie można jakieś ładne spotkać, miałam sie kiedyś przejść po sklepach rozglądnąć za sukienka na studniówkowe, ale chęci nie znalazłam i czasu, wiec może jak sama na coś ładnego napotkasz i na ta okazję to daj znać, bo nie wiem czy któraś Ci pomoże..
A co do pogody to okropności ja mam botki, wiec mi spodnie od dołu suche,ale tam gdzie mi sie kurtka kończy to mokre wrrr

Stary 2007-10-23, 15:08   #1973
edit23
Zakorzenienie

hej
Widzę, że dyskuja się się rozkręciła. Z racji tego, że nie mam nic do powiedzenia na temat prezentów na 18 oraz płaszczyków i sukienek wiec skończę na przywitaniu się.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-23, 15:12   #1974
ksh
Zakorzenienie

Cytat:

Oj nie wiem, gdzie można jakieś ładne spotkać, miałam sie kiedyś przejść po sklepach rozglądnąć za sukienka na studniówkowe, ale chęci nie znalazłam i czasu, wiec może jak sama na coś ładnego napotkasz i na ta okazję to daj znać, bo nie wiem czy któraś Ci pomoże..
A co do pogody to okropności ja mam botki, wiec mi spodnie od dołu suche,ale tam gdzie mi sie kurtka kończy to mokre wrrr
Mokre i jeszcze przylepiające się do nogi, prawda? Uugh...
Oczywiście, dam znać na temat sukienek w rzeszowskich sklepach, jak tylko będę miała co opowiedzieć

Cytat:
hej
Widzę, że dyskuja się się rozkręciła. Z racji tego, że nie mam nic do powiedzenia na temat prezentów na 18 oraz płaszczyków i sukienek wiec skończę na przywitaniu się.
Jejku, Edit, Ty jakaś nie w humorze?
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2007-10-23, 15:16   #1975
edit23
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku, Edit, Ty jakaś nie w humorze?
Ja nie w humorze
Ależ oczywiście, ale chyba mój post został źle odebrany. To nie był przejaw zgryźliwości, proszę tego tak nie odbierać.
Stary 2007-10-23, 15:21   #1976
dzasmina89
Zakorzenienie

Cytat:
Mokre i jeszcze przylepiające się do nogi, prawda? Uugh...
Oczywiście, dam znać na temat sukienek w rzeszowskich sklepach, jak tylko będę miała co opowiedzieć
Mi właśnie nawet sie nie przyklejają, te rurki co miałam dzisiaj to jakieś dziwne woda w ogóle nie chce w nie wsiąkać, kropelki mi sie na nich osadzają

BUziak dla Edit bez okazji

Stary 2007-10-23, 15:27   #1977
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie w humorze
Ależ oczywiście, ale chyba mój post został źle odebrany. To nie był przejaw zgryźliwości, proszę tego tak nie odbierać.
przepraszam
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2007-10-23, 15:43   #1978
bnnk
Zadomowienie

Summer- w czwartek kończę o 13:10, wiec mi pasuje...
Ksk-hym... ja swoją na połmetek kupiłam w Galeri Rzeszów... tam na 2 piętrze jest taki jeden sklep i ja tez poprosze inf. jak jakąś ładna na studniówke spotkasz

Stary 2007-10-23, 16:09   #1979
edit23
Zakorzenienie

Cytat:
BUziak dla Edit bez okazji
a dziękuję

Cytat:
przepraszam
za co
Stary 2007-10-23, 17:35   #1980
adusik
Zadomowienie

Cytat:
hmm z moimi własnymi pomysłami to ciężko zawsze jest. nigdy nie wiem co mam komuś kupić ale mogę Ci powiedzieć co dostała moja kuzynka, bo niedawno miała osiemnastkę )

dostała biżuterii pełno
drzewko szczęścia z penisów
takiego ludzika jakby wypchanego ziarenkami który obrasta trawą (hm nie wiem jak to wytłumaczyc ) i on miał właśnie takiego "DUUUŻEGO" i goły tyłek (tylko fartuszek na sobie ) z jakimś śmiesznym napisem,
jakąś torbe taką do szkoły na książki
ramki na zdjęcia i inne duperelki....

czyli wg mnie nic ciekawego nie dostała w sumie zależy czy koleżanki lubią coś żartobliwego czy wolą może coś praktycznego...

na wizażu jeśli dobrze pamiętam był gdzieś wątek o prezentach może tam coś znajdziecie ciekawszego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości