Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-18, 19:59   #2071
Lidka99
Zadomowienie

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
No spory ten pęcherzyk jak na taki wczesny dzień cyklu... Coś mi się obiło o oczy tu na Wizażu, że pęcherzyk powinien pęknąć jak ma 22mm??? poprawcie mnie jak coś, nie jestem tego pewna.
A o endometrium nie wiem nic niestety...
Też mi się tak wydaje, bo jak miałam 24mm na monitoringu to lekarz mówił że już nic z tego nie będzie nawet jak pęknie..

Cytat:
Napisane przez pater86 Pokaż wiadomość
No właśnie, może mi te pęcherzyki nie pękają... No nic poczekam do wtorku i będzie czarno na białym czy owu była czy nie, wtedy będziemy zajmować się endometrium
A może masz zespół luf? To jest właśnie zespół niepękających pęcherzyków
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 20:06   #2072
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie, może mi te pęcherzyki nie pękają... No nic poczekam do wtorku i będzie czarno na białym czy owu była czy nie, wtedy będziemy zajmować się endometrium
A masz regularne @?
Mi lekarz napomniał, jak wykrył u mnie w tym cyklu niepęknięty pęcherzyk, że takie cykle bezowulacyjne raczej nie są takie jak normalne, czyli albo krótsze niż 25 dni albo dłuższe niż 35, ale może się zdarzyć, że są normalne takie jak kobieta ma zawsze
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 20:29   #2073
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
A masz regularne @?
Mi lekarz napomniał, jak wykrył u mnie w tym cyklu niepęknięty pęcherzyk, że takie cykle bezowulacyjne raczej nie są takie jak normalne, czyli albo krótsze niż 25 dni albo dłuższe niż 35, ale może się zdarzyć, że są normalne takie jak kobieta ma zawsze
Przeważnie te bezowulacyjne sa dłuższe ja nie mam owulacji praktycznie w każdym cyklu... I trwają 40-75 dni

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 20:58   #2074
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Przeważnie te bezowulacyjne sa dłuższe ja nie mam owulacji praktycznie w każdym cyklu... I trwają 40-75 dni
Eh no ja w tym też nie miałam, zrobiła się torbiel i jest 32dc a @ nie ma a zawsze miałam cykle krótsze.
Tak myślałam, że szybko to do mnie @ nie przyjdzie bo nie czuję, żeby miała się zbliżać...
A idziesz na wywołanie od którego dc?
Bo ja się umówiłam na wtorek do gina, czyli to będzie mój 37dc i będę chciała luteinę na wywołanie bo nie chcę czekać niewiadomo ile na na @, żeby móc zacząć starania...
A czemu u Ciebie są bezowulacyjne prawie każde?
U mnie mam nadzieję, ze zdarzył się taki cykl jednorazowo i to najprawdopodobniej przez zwiększoną prolaktynę, od dzisiaj zaczynam brać tabletki na jej zbicie i mam nadzieję, że nowy cykl będzie już owulacyjny...
Lekarz mi mówił, ze kobieta, która nie ma żadnych problemów zdrowotnych może mieć takich cykli bez owulki nawet kilka w roku, ale ze względu, ze u mnie prolaktyna jest podwyższoną to lepiej ją zbić nawet jeżeli mój cykl bezowulacyjny był przypadkiem.
Stary 2016-02-18, 21:03   #2075
Nemmireth_
Zakorzenienie

Nie chodzę na wywołanie, bo musiałabym co miesiąc chodzić . Gin mówi żeby czekać aż przyjdzie naturalnie Mam PCOS więc to normalne

U Ciebie na pewno się trafił taki cykl, przez tę torbiel

I to prawda. Nawet u zdrowej kobiety bywają cykle bezowulacyjne

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 21:11   #2076
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyczekujaca Pokaż wiadomość
Dziewczyny siedzę i ryczę ze szczęścia
beta z dzisiaj 83 mlU/ml
dwa dni temu było 34 mlU/ml
rośnie prawidłowo, przez te dwa dni o 144%
kalkulator mi podaje :
"Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczy o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo"

Fasolka ładnie rośnie, niech ten cud trwa.
Ciesz sie, skacz i wogole oszalej ze szczescia!
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 21:53   #2077
pater86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość
Też mi się tak wydaje, bo jak miałam 24mm na monitoringu to lekarz mówił że już nic z tego nie będzie nawet jak pęknie..
A może masz zespół luf? To jest właśnie zespół niepękających pęcherzyków
Nawet nie wiem co to za zespół... Tylko dlaczego lekarz mi nie powiedział o tym w poprzednim cyklu? Całkiem możliwe że te pęcherzyki nie-pękają... A co się wtedy robi?
Cytat:
A masz regularne @?
Moje cykle trwają 29, 30, 31 dni, ale poprzedza je minimalne wręcz plamienie, więc sama nie wiem czy one są prawidłowe...
Stary 2016-02-18, 22:02   #2078
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Nie chodzę na wywołanie, bo musiałabym co miesiąc chodzić . Gin mówi żeby czekać aż przyjdzie naturalnie Mam PCOS więc to normalne

U Ciebie na pewno się trafił taki cykl, przez tę torbiel

I to prawda. Nawet u zdrowej kobiety bywają cykle bezowulacyjne
Hmmm ale co robisz z tym żeby tą owulacje mieć? Bierzesz jakieś leki?
Stary 2016-02-18, 22:37   #2079
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

[/COLOR]
Bierz go do czas pozytywnego testu owulacyjnego 😊 A do 10 dc raczej mało prawdopodobne,że będzie owulacja wiec do tego dnia spokojnie możesz😊

Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka
Monika0185 a Ty jak byłaś u gina z torbiela to on Ci luteine na wywołanie @ przepisał bo mówił Ci że przy torbielach czynnosciowych @ przychodzi znacznie później?
Stary 2016-02-18, 22:53   #2080
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Monika0185 a Ty jak byłaś u gina z torbiela to on Ci luteine na wywołanie @ przepisał bo mówił Ci że przy torbielach czynnosciowych @ przychodzi znacznie później?
Nie mówił tego bo na to chyba nie ma reguły. Dał luteine bo moje endometrium nie wskazywało zblizajacej sie @

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

A mnie przeziebienie męczy, dzisiaj miałam kulminacje więc poszłam do lekarza. Na informację o tym, że się staramy o dziecko i że mogę być w ciaży, dał leki bez recepty. A jak mi nie przejdzie to wtedy antybiotyk dla kobiet w ciaży. Ja to mam ostatnio szczęście, co faza lutealna to jakaś infekcja i nie wiadomo czy leki można brać. Ale co tam, nie poddaję się 😉
Jutro mam wolne więc wyleżę.

Od wczoraj mam sporo śluzu białego (aż mnie to lekko zaskoczyło). Czasami zapląta się trochę jakby "płodnego" (jakieś resztki?). Biore duphaston od wtorku i to może on powoduje taką dużą ilość tego śluzu? Miała, któraś z Was tak przy łykaniu tego leku? Rano też miałam dziwne uczucie w podburzu jak na @. Potem przeszło. Dawno temu go brałam i nie pamiętam czy miałam podobne objawy.

monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 23:12   #2081
natlem
Zadomowienie

Cytat:
Ja miałam w 10dc 22mm następnie poszłam w 13dc i okazało się że nie peknol -25,6mm 17dc pęcherzyk ponoć się zapadal (wchłania). Czyli bez owulacji. W 16dc miałam skok temperatury i pozytywny test Owu. :-/ Odkąd mierze temperaturę i robię testy owu to zawsze jest to 16dc (okazuje się że całkiem możliwe że pecherzyki zawsze mi nie pękają) zobaczymy kolejny monitoring. Endometrium w 10dc miałam 9mm.

natlem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 23:40   #2082
pater86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natlem Pokaż wiadomość
Ja miałam w 10dc 22mm następnie poszłam w 13dc i okazało się że nie peknol -25,6mm 17dc pęcherzyk ponoć się zapadal (wchłania). Czyli bez owulacji. W 16dc miałam skok temperatury i pozytywny test Owu. :-/ Odkąd mierze temperaturę i robię testy owu to zawsze jest to 16dc (okazuje się że całkiem możliwe że pecherzyki zawsze mi nie pękają) zobaczymy kolejny monitoring. Endometrium w 10dc miałam 9mm.
Kurczę czyli mogę mieć bezowulacyjne cykle po prostu.... Siet siet siet....
Stary 2016-02-18, 23:59   #2083
natlem
Zadomowienie

Cytat:
Nie brałam też tego pod uwagę mając na uwadkze pozytywne testy z nachodzącymi się temperaturami sluzem itp

natlem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 00:12   #2084
Ahoy
Wtajemniczenie

Cytat:
To musisz teraz wdrożyć siemię lniane do diety w innym wątku miałyśmy dziś dyskusje na ten temat. Naukowcy przeprowadzili badania na kobietach, które je spożywają codziennie i na takich, które tego nie robią. Okazuje się, że te pierwsze wszystkie cykle mają owulacyjne, a te drugie wcale nie
Stary 2016-02-19, 01:07   #2085
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

A mnie korci żeby od następnego cyklu wypróbować zioła ojca Sroki. Nawet mąż jest dość entuzjastycznie nastawiony żeby ze mną je pić.
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 02:57   #2086
VelaLuca
Wtajemniczenie

Dziewczyny czytam Was na bieżąco ale czasu na pisanie coraz mniej.

Gratuluję Wyczekujaca II kreseczek i pięknej bety

Co do wiesiolka (oeparol) to u mnie pomaga tylko na paznokcie. Szybciej rosną, nie rozdwajaja się i są mocniejsze. Biorę go do 15 dc.

U mnie idą duże zmiany. Wszystko wywrocilo się do góry nogami.
Stary 2016-02-19, 05:59   #2087
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

VelaLuca, jakie zmiany?
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 07:12   #2088
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zawiechaczarny Pokaż wiadomość
A mnie korci żeby od następnego cyklu wypróbować zioła ojca Sroki. Nawet mąż jest dość entuzjastycznie nastawiony żeby ze mną je pić.

Brałam 2 cykle na poczatku starań. Zostało mi och trochę mogę oddać ale wg mnie nie pomogły ...
Ewula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 08:08   #2089
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ahoy Pokaż wiadomość
To musisz teraz wdrożyć siemię lniane do diety w innym wątku miałyśmy dziś dyskusje na ten temat. Naukowcy przeprowadzili badania na kobietach, które je spożywają codziennie i na takich, które tego nie robią. Okazuje się, że te pierwsze wszystkie cykle mają owulacyjne, a te drugie wcale nie
Pierwsze słyszę że siemię może tak działać. A wiesz w jakiej postaci, jakie ilości itd? Czy same ziarna czy jakiś napar i ile tego?
Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Dziewczyny czytam Was na bieżąco ale czasu na pisanie coraz mniej.

Co do wiesiolka (oeparol) to u mnie pomaga tylko na paznokcie. Szybciej rosną, nie rozdwajaja się i są mocniejsze. Biorę go do 15 dc.

Co się stało??

Piszę z telefonu-pozdro szejset

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 08:40   #2090
__malaMi__
Zadomowienie

Cytat:
No i jestem po wizycie... Wyniki wg. lekarza książkowe nawet prolaktyną po obciążeniu za wysoką nie mam się przejmować. Na USG w 10dc pęcherzyk 24mm, ale endometrium wygląda jak po owulacji... We wtorek na monitoring czy faktycznie pęcherzyk pęknie... I teraz nie wiem co to oznacza, że te fazy pęcherzyka i endometrium się nie zgadzają, bo od razu spanikowałam i nie zapytałam Co myślicie?
pecherzyk spory, przy tej wielkosci powinien pekac, bo inaczej uznaje się to za przerosłego chyba

Cytat:
Napisane przez natlem Pokaż wiadomość
Nie brałam też tego pod uwagę mając na uwadkze pozytywne testy z nachodzącymi się temperaturami sluzem itp
fuck! czyli testy owu, objawy i temperatura, które mam nie muszą świadczyć o owulacji. świetnie....

Cytat:

co się dzieje??

Ja mam juz wszystkie wyniki, które miały wg ostatniego lekarza stwierdzić czy mam PCO. Wszystkie sa dobre. To potwierdz moje zdanie, ze lekarz sie myli, nie mam zadnych objawów, wyniki są ok, a na usg pęcherzyków było max 8, a przy pco powinno byc chyba kilkanaście. Mam nadzieje, ze kolejny lekarz w klinicie wykluczy ta diagnoze...
__malaMi__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 09:16   #2091
pater86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ahoy Pokaż wiadomość
A co z tym siemieniem trzeba robić? W jaki sposób go jeść? ☺
Cytat:
Napisane przez zawiechaczarny Pokaż wiadomość
Muszę o nich poczytać, na co powinny działać?
Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość
pecherzyk spory, przy tej wielkosci powinien pekac, bo inaczej uznaje się to za przerosłego chyba
Ja mam juz wszystkie wyniki, które miały wg ostatniego lekarza stwierdzić czy mam PCO. Wszystkie sa dobre. To potwierdz moje zdanie, ze lekarz sie myli, nie mam zadnych objawów, wyniki są ok, a na usg pęcherzyków było max 8, a przy pco powinno byc chyba kilkanaście. Mam nadzieje, ze kolejny lekarz w klinicie wykluczy ta diagnoze...
Oby diagnoza się nie potwierdziła, ale wszystko na to wskazuje, więc chyba nie ma się co martwić ☺ kiedy masz wizytę u lekarza?
Stary 2016-02-19, 09:42   #2092
MajWija
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki

Ja dzisiaj kolejny dzień chodzę nabuzowana i poddenerwowana
Strasznie mnie frustruję brak @. Nigdy tak nie miałam, zawsze była w terminie i dlatego takie to dla mnie strasznie dziwne... Nie czuję w ogóle jakbym była na końcu cyklu, żadnych objawów zbliżającej się @, jedynie troszkę pulsuje mi co jakiś czas tak delikatnie prawy jajnik - ten w którym była torbiel.

Co do siemia lnianego to fakt ono przyczynia się do lepszej pracy jajników, ale na pewno nie przywróci nam poprawnej gospodarki hormonalnej, więc jeżeli ktos ma cykle bezowulacyjne spowodowane schorzeniem to siemie lniane cuda nie zadziała To bardziej chodzi o to, że jak kobiecie się zdarzają cykle bezowulacyjne bez przyczyny zdrowotnej to wtedy siemie lniane może, ale nie musi zredukować ilość takich cykli, a żeby miało ono taki dobroczynny wpływ trzeba je gotować i pić

Zastanawia mnie jedna kwestia, czy w przypadku mojej wizyty u gina we wtorek on po USG dopochwowym będzie mógł ocenić, czy zbliża mi się @?
Stary 2016-02-19, 09:43   #2093
__malaMi__
Zadomowienie

Cytat:
A co z tym siemieniem trzeba robić? W jaki sposób go jeść? ☺

Muszę o nich poczytać, na co powinny działać?

Oby diagnoza się nie potwierdziła, ale wszystko na to wskazuje, więc chyba nie ma się co martwić ☺ kiedy masz wizytę u lekarza?
u tego, który mi powiedział o tym PCO mam na poczatku marca, a za miesiąc w klinice.

Nie wiem, ale ja mam przeczucie, ze nas dopadła niepłodność idiopatyczna, bo naprawdę u mnie wszystko gra, wszystko ksiazkowe, cykle regularne, owulacja potwierdzona raz na monitoringu, badania super. No chyba, ze TŻ bedzie miał słabe.
__malaMi__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 09:47   #2094
Wyczekujaca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewula88 Pokaż wiadomość
super, jeszcze raz gratki!
Cytat:
Piękna beta, ślicznie rośnie, wszystko jest tak jak należy! Jeszcze raz gratuluję ☺
Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Gratuluję i musi być dobrze!!!
Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Wspaniale! Ależ ja Ci zazdroszczę 😉 w sensie pozytywnym, rzecz jasna 😊
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Ciesz sie, skacz i wogole oszalej ze szczescia!
Cytat:

Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za to że jesteście i wspierałyście mnie w chwilach zwątpienia i smutku po stracie pierwszej ciąży
Prawie rok temu przed operacją usłyszałam od lekarza wyrok " może Pani stracić macicę" a teraz rośnie w niej mały człowiek.
Byłam zdeterminowana walczyć o ciążę w każdy możliwy sposób dopóki tą macicę mam. i Wy też się nie poddawajcie, uda się .

16.02.2016 II kreski

http://www.suwaczki.com/tickers/2fwavfxmvf9o75i6.png
Wyczekujaca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 09:53   #2095
cavagirl
Rozeznanie

Cytat:
u tego, który mi powiedział o tym PCO mam na poczatku marca, a za miesiąc w klinice.

Nie wiem, ale ja mam przeczucie, ze nas dopadła niepłodność idiopatyczna, bo naprawdę u mnie wszystko gra, wszystko ksiazkowe, cykle regularne, owulacja potwierdzona raz na monitoringu, badania super. No chyba, ze TŻ bedzie miał słabe.

No właśnie ostatnio endokrynolog mi powiedziała, żeby zbadać TŻta, bo kobiety badają sie często od A do Z zupełnie niepotrzebnie. No ale my i tak mieliśmy to w planach.

Dziewczyny, na mdłości to jeszcze za wcześnie by było, prawda? Mam 28dc, zjadłam pomidory z feta na śniadanie i zaraz umrę po prostu. Może skorka mi sie gdzieś przykleiła gdzie nie powinna, nie wiem...
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 10:06   #2096
Wyczekujaca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cavagirl Pokaż wiadomość
Dziewczyny, na mdłości to jeszcze za wcześnie by było, prawda? Mam 28dc, zjadłam pomidory z feta na śniadanie i zaraz umrę po prostu. Może skorka mi sie gdzieś przykleiła gdzie nie powinna, nie wiem...
A który to dzień po owulacji ? Ja pierwsze mdłości miałam 4 dni przed terminem @, jak hcg dopiero zaczęło rosnąć, i to po zielonej herbacie. Do tej pory nie mam na nią ochoty.

16.02.2016 II kreski

http://www.suwaczki.com/tickers/2fwavfxmvf9o75i6.png
Wyczekujaca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 10:41   #2097
cavagirl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wyczekujaca Pokaż wiadomość
A który to dzień po owulacji ? Ja pierwsze mdłości miałam 4 dni przed terminem @, jak hcg dopiero zaczęło rosnąć, i to po zielonej herbacie. Do tej pory nie mam na nią ochoty.

Nie mam pojęcia, bo nie monitorowalam tego w tym cyklu, ale juz brzuch strasznie boli, wiec zaraz pewnie @ przyjdzie. Nienawidzę miesiączek, po prostu umieram z bólu, a ostatnio to juz w ogóle jakieś dziwne są wredulce.
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 11:39   #2098
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:

fuck! czyli testy owu, objawy i temperatura, które mam nie muszą świadczyć o owulacji. świetnie....

co się dzieje??

Mi lekarz mówił, że policystyczne jajniki są wtedy kiedy pecherzyków jest wiecej niż 16 i sa ułożone wokoł jajnika.

monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 11:45   #2099
rybka20
Rozeznanie

GG do rybka20

Cytat:
Wszystkie prośby spełnione i dopisane do listy

Oj, faktycznie szkoda, że nie pochwaliła się taką wiadomością

A co powiedział Ci ginekolog? Jeśli pisałaś to przepraszam, musiałam przeoczyć.

Ehh.... ciężki okres u nas wszystkich ostatnio. Musimy zacisnąć zęby i go przetrwać. Przecież kiedyś musi być lepiej!

Rybka, teraz zauważyłam, że nie mam Cię na liście wśród staraczek. Jeśli masz ochotę to z przyjemnością dopiszemy Cię do naszego grona

A z Tż-em to coś poważnego? Oby nie

witam witam moje drogie koleżanki nie nie ma mnie zapisanej zauwazylam ech ale jak ktoras by mogla mnie tam wcisnac to chetnie sie pojawie na początkowej stronce buziaki dalej was ide c�doczytać przy kawie której kiedys nie nawidzilam a teraz mogę pic hektolitrami 😊

a z tż juz ok na bynajmniej 6-7 lat bo to co pewien czas sie odnawia zatoki,miał, czyszczone, juz go odebrałam,ze szpitala.
Stary 2016-02-19, 11:54   #2100
pater86
Zadomowienie

Teraz tak myślę, że lekarz wczoraj mógł dać mi coś na pęknięcie tego pęcherzyka... Bo teraz cały cykl znowu stracony jeśli do owu nie dojdzie a raczej nie dojdzie, bo testy owu negatywne... Są chyba takie zastrzyki, tabletki, cokolwiek?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości