![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Come back - duży kramik, wszystkie półki, masa kosmetyków i perfum :)
Cytat:
![]() A miniaturki zapachów Cię nie interesują jak rozumiem?
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() chętnie wymienię się za książki które wymieniłaś na rzeczy któe ja wymieniłam plus baza pod cienie Artdeco i bardzo zależałoby mi na Galenic, Argane Huile Precieuse, Arganowy olejek do twarzy 30 ml, ubytek kilkanaście kropelek - użyłam chyba 3 razy, kartonik, świeży, kupiony miesiąc temu w aptece czekam na twoją odpowiedz
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lemontea, agusiaAA 19 -- przepraszam dziewczyny, ale jednak wycofuję się z wymiany na książki, dzisiaj się dowiedziałam, że moja szwagierka, która pracuje w księgarni, zrobiła mi spóźniony rocznicowy prezent i kupiła kryminały, które chciałam od dawna przeczytać, w sumie 10 książek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jesli chodzi o korektor clarins to jest to kolor najjasniejszy z oferowanej gamy tych korektorow, wczkolwiek w porownaniu np. z kolorystyką lancome jest to odcien nieco ciemniejszy, taki lekki bezyk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
madlaine a moze by cie zainteresowal ten korektor kanebo http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6383 pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej, jeszcze raz Ja ale z mniejszymi oczekiwaniami
![]() W sumie najbardziej jestem zainteresowana krem rozgrzewając0-regenerujący do stóp Miraculum Termiczne SPA - 100 ml, 2 razy użyty, przecudnie pachnie jak arabskie ciasteczka z cynamonem i wanilią ![]() Moze odpowiadał by Ci Wyjątkowo łagodny płyn do demakijazu oczu NIvea Visage, zużycie moze 1-2%, ważność ho ho do 2009 Taka dosc uniwersalna rzecz, a koszt podobny ![]() Jesli nie trudno, wybacz moje narzucanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie Nature Millenaire, w zamian mam czarna Manię Armaniego, edp, 35 ml, odlewka w butelce z atomizerem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przepraszam, wyleciało mi, niestety jednak się nie zdecyduję, podejrzewam, że użyłabym może raz, lub dwa i trafiłby do kartonu - NA WYMIANĘ ![]() Cytat:
![]() niestety Nivea nie dla mnie, już przerabiałam ten płyn, po drugie jestem zwolenniczką dużych wymian, wysyłanie 1 kremu nie kalkuluje mi się ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Galenic, Argane Huile Precieuse, Arganowy olejek do twarzy 30 ml, ubytek kilkanaście kropelek - użyłam chyba 3 razy, kartonik, świeży, kupiony miesiąc temu w aptece - więcej na KWC
Kanebo Sensai Silk Peeling Powder, 40 g, użyty 3 razy, kartonik, kupiony miesiąc temu w perfumerii http://www.sensai-cosmetics.com/deta...ng=en&id=sp008 moze cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
drei nie byłam w mieście, bo mi się córka rozchorowała i musiałam ja wcześniej odebrać z przedszkola, może jutro uda mi się sprawdzić kolor, zarezerwuj te rzeczy do jutra razem z cieniami, odezwę się, jak tylko przetestuję w perfumerii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Mam ciemno brązowy tusz Chanel Extracils. 1000% oryginał, niesamowicie rozdziela rzęsy, dla samej szczoteczki warto mieć. Posiadam testerowy kartonik. Zużycie ok.1/4. Kupiłam niedawno, ale przerzuciłam się na 2000 calorii. Interesuje mnie Nature Millenaire. Oczywiście dorzuciłabym coś, tylko powiedz czy jesteś zainteresowana.
edit: tusz kupiłam na allegro u kosmy44. Edytowane przez Dinara Czas edycji: 2007-10-22 o 19:33 Powód: uzupełnienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
hej, znajdziesz coś za:
Asquith & Somerset Homemade Coconut & Banana Shampoo - szampon do włosów zniszczonych i suchych pojemność 250 ml, ubytek ok. 35-40 % the body shop krm do twarzy ? Oddam co chcesz (poza swetrem terranova i longiem cubus, bo obawiam się, że są zajęte). Naprawdę bardzo potrzebuję ttych dwóch rzeczy! Pozdrawiam cieplutko ![]() ![]() ![]() ![]()
wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...19#post6536019 Komu, komu TAKĄ kieckę? ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=242466 ............. grejfruty, ananasy & oliwki - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Może Collistar nr 25, pojedynczy cień( róż z drobinkami, nowy lekko maźnięty), Farouk Chi jedwab( conajmniej 80ml.), za Arganowy olejek lub błyszczyk Guerlain Terracotta lub coś innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
drei, jednak chyba nie sprawdzę nic dzisiaj, od rana jesteśmy uziemione w domu, do miasta wyskoczę może, jak mąż wróci, niestety nie wcześniej niż wieczorem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
pianka nadająca objętość i utrwalająca fryzurę Schwarzkopf got2b megalomiania big volume mousse, 250 ml, raz użyte 2 kulki wielkości mandarynki, niestety dla mnie za mocno utrwala
pianka teksturyzujaca Kerastase Resistance Volumactive (zielona) opakowanie 30 ml, raz wyciśnięta kulka wielkości orzecha włoskiego moze znajdziesz cos za nie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
pola w Twoim wątku, nic nie znalazłam, może masz cos na wymianę o zblizonej wartości, ceny pianki got2be nie pamiętam, kupowałam w Rossmanie, więc do sprawdzenia - ale chyba kosztuje cos koło 15 zł ?
Kerastase kupiłam na próbę chyba za mniej niż 10 zł, więc wartość obydwu pianek nie przekracza zapewne 30 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.