|
|
#1621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teksty facetów
Cytat:
i dużo osób tak mówi 4funza to mój dziadek na cappuccino mówi "kapuścino" zupełnie jakby było robione z kapusty
|
|
#1622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój ŚP dziadzio zamiast laptop mówił także laptok, a na dyskoteke "biskoteka".
|
|
#1624 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja kochana babcia na Careffour mówi Grejfrut
|
|
#1625 |
|
Zadomowienie
|
Moja koleżanka jest monterem (monterką?), pracuje z samymi facetami, rzecz jasna też monterami. Nie traktują jej poważnie. Kiedyś usiłowała się wtrącić do rozmowy kolegów i usłyszała:
- milcz, kiedy prawdziwi mężczyźni rozmawiają! |
|
|
|
#1626 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczorajsza rozmowa
Ja- D. a ty wiesz co to jest zalotka? D- Nie wiem. Ja- No ale z czym ci się to kojarzy, jak myślisz?? D- Kobieta która się zaleca? : |
|
|
|
#1627 |
|
... choć nie Westwood
|
Norma.
|
|
#1628 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj
ja: co to są tipsy? Paweł: takie na uszy...cos takiego jak kolczyki, ale nie na haczyk
|
|
|
|
#1629 |
|
Raczkowanie
|
Jako, że żaden prawie nie wie, co to jest zalotka, chciałam się przekonać czy mój TŻ ma o tym jakieś pojęcie. Na pytanie, co to jest zalotka powiedział, że to jakiś rodzaj ulotki...
|
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ wy męczycie tych biedaków z tą zalotką
![]() Ja ostatnio siedziałam z kuzynem i jego żoną i pytam ich co to jest słynna zalotka: Ona: Nie wiem - co to jest ![]() On: to jest chyba taka maszynka co wygląda jak nożyczki i służy do podwijania rzęs, co nie? widać różnie to w świecie bywa...
|
|
#1631 |
|
Zadomowienie
|
Ewelinka (18-10-2007 22:00)
co to jest peep toe Ewelinka (18-10-2007 22:00) ? ON (18-10-2007 22:01) niemma pojecia Ewelinka (18-10-2007 22:01) nno ale jakies skojarzenie ? ON (18-10-2007 22:02) peep podgladac toe jezyk ? ON (18-10-2007 22:02) ale niewiem Ewelinka (18-10-2007 22:02) to są buty na obcasie z takimi dziurkami ze widac palce Ewelinka (18-10-2007 22:02) ![]() ON (18-10-2007 22:02) hehehehe ON (18-10-2007 22:02) czyli z podgladaem na palce ON (18-10-2007 22:02) toe to moze i palce od stop ;] ON (18-10-2007 22:03) czyli z podgladem na palce ;] hehe
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Buziaki dla babci z humorem
|
#1633 |
|
Raczkowanie
|
1. Subtelna uwaga kolegi na temat mojego wyglądu:
szkoda że nie jesteś tak ładna jak fajna bo byś była ideałem. - jak to koleżance powiedziałam to chciała go bić ![]() 2. Na obozie z koleżanką prostujemy sobie włosy, nagle wpada 3 chłopaków po kolei : 1- prostujecie włosy falownicą ? 2- nie falownicą tylko karbownicą ( plus za znajomość nazwy, minus za znajomość przeznaczenia). 3. Kiedyś to jeszcze w podstawówce było kolega na te małe spineczki do włosów mówił dziamdziaczki ![]() 4. zakręcony typek w biurze powkurzał wszystkich ludzi swoim sposobem bycia a szczególnie informatyka. W końcu przyszedł i powiedział: nie chódźmy już do pana komputerorowca bo bardzo się denerwuje jak mu sie przeszkadza. 5. Wpada kolega uradowany do biura i mówi : jestem w ciąży z Gośką. 6. UWAGA BĘDZIE NIESMACZNE: siedzę z kolegą i przeglądamy coś na komputerze, i chciałam ustawić tylko piosenke żeby leciała, ale nie chciał oddać myszki, to złapałam go za palca i zaczęłam zabierać myszkę. Na to on: co mnie ciągniesz za tego palucha, możesz za innego. Hmmm.... dostał w łeb za to równo. Fakt że byliśmy po alkoholu nie usprawiedliwia go. Przynajmniej od tamtego momentu odnosi się do mnie z szacunkiem
Jeśli tańczyłem to aż do zatracenia. Dałeś mi wino, wypiłem je do dna, a butelkę rzuciłem w twarz światu.....Na główce od szpilki tańczą dla mnie anioły. Jakże więc, spodobałem się Wam? Do gustu przypadłem ?
|
|
|
|
#1634 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ja też bym go pacnęła za to
|
|
#1636 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Wtajemniczenie
|
Przerwa między zajęciami na uczelni, lece do kawiarni po kawę.
Pan za ladą, jak tylko weszłam z diabolicznym uśmieszkiem: - Ja pania obsłuże, mogę? Rozejrzałam się dookoła, nikogo innego tam nie było, więc kto by miał mieć obsużyć .Odpowiadam. - Bardzo proszę... Pan robi kawę, podaje mi i mówi (znów z tym usmieszkiem) - Zrobie pani naleśniczka... Odpowiadam - Nie, dziękuje... - Ale naleśniczek będzie pysznyyy... Jestem pewna, że o naleśniczek mu nie chodziło ![]()
|
|
#1638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|||
|
|
|
#1639 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#1640 |
|
Raczkowanie
|
Z cyklu zalotki ;>
0lcia 14:51:00 ej;p 0lcia 14:51:04 wiesz co to zalotka?;d Max krk 14:51:34 z czym? ![]() 0lcia 14:51:44 no czy wiesz co to zalotka;p Max krk 14:51:52 nie ;d 0lcia 14:51:59 a z czym Ci sie kojarzy 0lcia 14:52:00 ;>:P Max krk 14:52:12 z Toba Max krk 14:52:12 ha ;d 0lcia 14:52:19 gupolu:P 0lcia 14:52:24 nieno Max krk 14:52:29 ;d 0lcia 14:52:29 z czym Ci sie koajrzy;P Max krk 14:52:35 zalotnik ;d Max krk 14:52:36 zalotka; d Max krk 14:52:36 o!; Max krk 14:52:37 ;d 0lcia 14:52:57 czyli/;p/ 0lcia 14:53:03 co przez to rozumiesz 0lcia 14:53:04 ;p Max krk 14:53:08 no taka laske ;d Max krk 14:53:11 co sie przystawia ;d Max krk 14:53:12 do typa ;d Max krk 14:53:14 o! ;d 0lcia 14:53:36 hahaha;d Max krk 14:54:14 no co zle?
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1642 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
W prawdzie babcia to nie facet, ale pisaliśmy o ludziach z rodzinki
|
|
#1643 |
|
Raczkowanie
|
Przeprowadziłam mały sondaż wśród znajomych na gg- oczywiście samych chłopaków na temat: CO TO JEST ZALOTKA. Wybrałam ten właśnie przedmiot bo odpowiedzi są najciekawsze. A o to wyniki:
1. Zalotna dziewczyna 2. Do łowienia ryb 3. Do gry/ zabawy. 4. Rodzaj spinki do włosów 5. Rodzaj bluzki 6. Kojarzy się z rybami a konkretnie z przelotką <???> Dwie osoby odpowiedziały dobrze. Dostały ode mnie wielkie wirtualne gratulacje ![]() Dalsze wyniki jak dostanę odpowiedzi
|
|
|
|
#1644 |
|
Zadomowienie
|
Tż powiedzial ze zalotka oznacza zaloty chlopaka do dziewczyny hahahaha
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
czuję, że trzeba będzie założyć osobny zalotkowy wątek
![]() nie męczcie już tak chłopaków
|
#1646 |
|
Konto usunięte
|
Też mi się tak wydaje.
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nam się tu poobrażają i wątek nam podupadnie bo o kim bedzięmy wtedy czytać
|
#1648 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1649 |
|
Rozeznanie
|
ON <usiłuje coś wyjąć...nie jestem pewna,ale chyba z lodówki
> No... przyyyyyyyj jest ![]() jak napisałam, to już nie brzmi tak śmiesznie- to trzeba było słyszeć Pizza z TUŃCZYKIEM ON: A co to? Kurczaczek? A nieee... takie brązowe, to pewnie przepiórka ![]() ON: Tutaj trzeba uważać, bo łażą żule i jak ostatnio niosłem dwa piwa, to mi wyrwał siatkę i uciekł... ONA: Żartujesz ![]() ON: Żartuję ![]() ON: Ja się wolę w prawą stronę dawać... yyy nie pamiętam o co chodziło... chyba na pewno cuś z samochodami... ![]() ON: Pić mi się chce... ONA: Wódka stoi na balkonie ON: I mam sobie głupio chlapnąć? Nieee, bo jak się głupio chlapie, to potem trzeba płacić alimenty...(ta "ONA" to często ja- That )
|
|
|
|
#1650 |
|
Raczkowanie
|
napisane przez: bebunio:
Ja też coś mam, miałam to napisać na "autentyczne", ale tu też pasuje. Ostatnio w rossmanie przy okazji kupiłam mamie aplikatorki do cieni, zbytnio wyboru nie było, więc kupiłam takie małe (chyba 5 szt. po ok. 4 zł), każdy innego koloru. I daję je mamie i mówię, że stare już wyrzuciłam, tylko jeden zostawiłam, żeby nie wyrzucała, bo jest dobry. Na to tato, który się przysłuchiwał, pyta: "to ja teraz mam tym czyścić uszy? tak? takimi małymi? i nie wyrzucać? to takie brudne mają potem być? tamte z łazienki wyrzuciłaś? przecież mówiłaś, że dobre były... a jak taki mały mi w uchu zostanie?..." ![]() Myślałam, że z mamą ze śmiechu pękniemy! Tacie skojarzyło się to z patyczkami do uszu, które akurat w łazience były, też w takich różnych pastelowych kolorach jak aplikatorki. Tak to jest jak się podsłuchuje a nie słucha! [/quote] napisane przez Agrafka: Kiedyś to jeszcze w podstawówce było kolega na te małe spineczki do włosów mówił dziamdziaczki ![]() dobreeeeeeeeee, biedny tata sie wystraszyl jesli chodzi o motyw zalotki, to moj ojczym ostatnio wpadl do lazienki jak jej uzywalam i mowi: O Jezu!!!!! Jezu!!!! A co to jest?? Ja na to, ze zalotka do rzes, tym sie je podkreca. Na to on: Kur**, no popatrz, czego to oni nie wymysla, jakies nozyczki do oczu??!! ![]() ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

4fun

.