|
|
#1141 | ||
|
Wiedźma
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVI
Brzmi... perwersyjnie.
![]() Cytat:
![]() Zwiędniesz sobie na zawał i masz z głowy, A MY CO?! My Sabbath mamy se tu zostać i tęsknić, i cierpieć i usychać?! Niedoczekanie! Od dziś nic śmiesznego. Poważna będę jak tasiemiec w formalinie. Uzbrojony! ![]() Cytat:
![]() Jak rany kota, czego ja używa?! na mnie on jest słodki jak dym z jałowca... Byłam na "Gwiezdnym pyle". Nie pamiętam kiedy ostatnio tak łokrutnie nudziłam się w kinie. A trailer zdawał się zapowiadać przepiękny film...
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to się zamyśliłam, i zamiast Cię zacytować, to chciałam edytować
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pachnę mydełkiem lolitkowatym
|
|
#1144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
robiłam tak bez przerwy na początku, teraz sporadycznie też mi się to zdarza ![]() mój komputer mi się popsuł muszę pożyczać od rodziców, dobrze, że chociaż ostatnio zrobiłam sobie kopie wszystkich moich dokumentów |
||
|
|
|
#1145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nosz k***a mać!
Rozgryzłaś mnie w końcu, ma urocza S. "Arystokratycznie przyszarzała róża" to nie ja ![]() Na 1000 fujarek!!!! Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba się zbieram spać. Zabalowałam, powinnam gnić w łóżku od półtorej godziny.
Zasnę w cudownej, cierpko-pudrowej, niesamowicie ciepłej i apetycznej chmurce Tumulte. Szczęśliwa Odlewka się skończyła - pora na własnego czerwonego bąbla ![]() Dobranoc, Nocna Zmiano
|
#1147 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oj, nie wiem, czy wpuszczą mnie do roślinnego raju. Zielonych listków mi brak. Chyba, że będę udawała blady kaktus. ![]() I proszę mi się tu nie śmiać. Powaga miała być! Bo jeszcze formalinę wychlapiesz! ![]() Dobrej nocy, Rachelo.
|
|
#1148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rachelo, słodkich snów
. Świństwa mają to do siebie, że same do główki przychodzą, więc bezradnam i wściekłam Mówiłam Ci już, żeś genialna? ... nie chcę się powtarzać za często... ![]() Cytat:
PS. A ja Ciebie bardziej Cytat:
Kaktus odpada to wiadome, hihi ----->Próbuję, ale przy Tobie ![]() Iiii tam.... gdy sobie chlapniemy formalinki, to potem zaleje się robaczka jakimś przedniejszym trunkiem |
||
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc dla nocnej zmany
.Dzień dobry dla rannych duszyczek dziśbędzie Egoiste. |
|
|
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
Widzę że fajna atmosfera na wątku
Róża i Sabbath rozgrzewają atmosferę dobrze bo teraz takie pochmurne dniSabbath "psikusek" to taki słodki nicponiek, który poprawia ludziom humor, myślę że idealnie pasuje co o tym sądzisz??Dzisiaj Opium edp. YSL for men Kolorowego dzionka
|
|
#1151 |
|
Zadomowienie
|
Agent Provocateur.............. i przypominają mi sie cudowne chwile spędzone w Krakowie
![]() miłego dnia dla wszystkich
"Tęsknota, słowo zużyte, Otwarło mi swoją dal... Jak różne są rzeczy ukryte W króciutkim wyrazie: żal." Edytowane przez _Bjeata_ Czas edycji: 2007-10-24 o 06:41 Powód: literka |
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Euphoria.
Nieprzytomna dziś jestem, może mi poprawi nastrój. |
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Amarige Mariage
Pięknie sie na mnie dzis rozwija
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale będzie. _____________ Śpiący dziś dzień mam. Zasypiam chodząc. ![]() Na rozbudzenie miała być Lacoste Pour Femme. Fajnie jest, ale nie działa pobudzająco. |
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj Mitsouko z próbki od Tulipanki
A teraz wskoczył na listę marzeń... Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-10-24 o 08:38 |
|
|
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do Gwiezdnego Pyłu - moim zdaniem nie jest tak źle (też byłam wczoraj, jak Sabbath). Konwencja mocno baśniowa (ale na to się nastawiałam, na to i na rozrywkę, a nie jakieś hiperwstrząsające wrażenia), początek może ciut leniwy, ale potem bawiłam się całkiem nieźle
Cristobal dzisiaj
|
|
|
|
#1157 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Może nadam się na melona? Najpierw przyszła mi do głowy dynia, ale rozmiar ciutkę nie ten.. ![]() Bardzo chcę do tego ogrodu rozkoszy. Liczę, że dla porządnego melona zakwitnie tam raz dziennie jakiś... hurys? Albo i czterdziestu? To dopiero byłaby historia: "Melon w formalinie i czterdziestu hurysów". Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze momenty filmu to kapitan Shakespeare. ![]() Końcówka rzeczywiście zyskuje na tempie - zupełnie bez sensu natkali tam wszystkiego co popadnie, dodatkowo zupełnie zmieniając treść książki. Nie mówiąc już o tym, że brzydka, fizycznie brzydka "Gwiazdka" w zestawieniu z Michelle Pfeifer robi się jeszcze mniej atrakcyjna. Jakże tu kibicować dobru? Miłego dnia wszystkim Paniom i Panom
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pozatym to mam dzis nieodparta ochotę zakopać sie w jakiejś ciemnej, ciepłej wilgotnej norce (norka w sensie dołka w ziemi - nie w sensie sexualnym ani animalistycznym). Chyba zaraz pojde popracować. Ta da! dziś w planach psucie czajnika i ogrzewacza pomieszczeń.
|
|
#1159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam zmieniać avatara i zastanawiam się czy tak czy nie ![]() No mów, mów, to jeszcze dziś się bujnę do marrionauda niuchać... |
||
|
|
|
#1160 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Ja AS
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nic, nic...
![]() Cytat:
Cytat:
Dzisiaj L De Ciastko
|
|
|
#1164 |
|
Piers do przodu
|
Dziś odkurzyłam moje ukochane Safari RL do którego wracam ciągle z tą samą miłością
I do tego siedzę w zimnym biurowym pokoju mając nadzieję, że nie skończy się jakimś przeziębieniem ....
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Zostałam obarczona winą - niesłusznie, w dużej mierze to wina kretyńskiego programu komputerowego, który nie jest dostosowany do naszych potrzeb ale cóż... Być może firma będzie chciała, żebym uczestniczyła w pokryciu kosztów (bo sprawa oparła się o kasę), idących w tysiące złotych... ach, szkoda gadać ![]() Dziękuję Wam wszystkim za wirtualne wsparcie Cała ta afera zbiegła się dodatkowo z ważną życiową decyzją - postanowiłam po 10 latach palenia rozstać się z nałogiem. Trzymam się dzielnie już czwarty dzień i nic nie jest w stanie mi w tym nie przeszkodzić a na pewno nie gnida szefowa
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z Dune.
Kasiu czas szukac nowej pracy. Nie można dac się gnieść. Firma wlicza sobie naprawe sprzętu lub nowy sprzęt w koszta i moim zdaniem nie powinna Cię obciążać.
|
|
#1167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę aby Twoja silna wola wzięła górę nad nałogiem i udało ci się całkowicie pożegnać z papieroskami ! Powodzenia Cytat:
![]() Masz jednak szczęście, że te przesyłki był na poczcie, bo paczuszki adresowane do mnie - lubią się gubić... Latem Homyk wysłała mi próbki i nie doszły, potem zgubiła się przesyłka od LadyDior, a teraz nie dotarły do mnie próbki od Marioli ! Jak to do jasnej cholery jest możliwe, skoro wszystko było wysłane jako priorytet, a dodatkowo przesyłka od Marioli była polecona ! ![]() Ręce mi po prostu opadają !
|
|
|
#1168 |
|
Zadomowienie
|
Madnes,pierwsza nuta przetrwana, czyli moze juz byc tylko lepiej
|
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szypry wielbię miłością wielką i wierną dość, Mitsouko to genialna kompozycja, ale nosić całościowo bym się nie odważyła - nie między ludzi. (Chociaż w sumie to nie wiem, gdzie Ty się dziś włóczysz? )U mnie humor już nieco lepszy - mam nadzieję, że ten stan potrwa nieco dłużej niż do zebrania w pracy Na tę okoliczność na razie planuję Poeme, ale do momentu aplikacji wiele może się jeszcze zmienić, tfu tfu! |
|
|
|
|
#1170 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś Miss Dior Cherie - niby taka owocówka, a niezmiennie mnie cieszy
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

... nie chcę się powtarzać za często...
dobrze bo teraz takie pochmurne dni

no, ale mam
mając nadzieję, że nie skończy się jakimś przeziębieniem ....