|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Big Brother 4 - część II
O rany... Anna Baranowska nie żyje. Napadnięta i uderzona w głowe dla głupiego telefonu komórkowego...
![]()
#4562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczorajsza sytuacja zniechecila mnie do Jolki. I jeszcze to, ze bierze cudze maszynki do golenia <fuj> Na serio juz wolalabym Kaske L.
![]() |
#4563 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Marco 2 razy powiedzial "grac"
![]() a poza tym gdyby nie przylazl i nie podjudzal moze szybciej by jej poszlo.Nie wiem tez co za afera ze Jolka zabrala gabke ,a Kaska musiala wziac nowa. Czacza na pewno bedzie glosowal na Jolke bo ta sytuacja go zbulwersowala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokładnie ![]()
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
ja jej nie wspolczulam w ogole,gary to gary nie mam w domu zmywarki i tez myje Ona znowu pokazala ze umie tylko obgadywac i nadaje sie tylko do gotowania i sprzatania.Szkoda ze tam nie ma osoby ,ktora jest barwna i jednoczesnie umie dbac o dom
Chociaz moze Aska... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jolka wypominała innym, że nie chcą realizować zadań (wesele). No ale oczywiście łatwiej grać pannę młodą niż myć stertę naczyń.. Kaśki L. nie lubię, uważam, że jest wulgarna, wredna i cwana (Jolce gada na Izkę, Izce na Jolkę, brak jej klasy) natomiast to że się wściekła na Jolkę za brak pomocy w wykonywaniu zadania mnie nie dziwi. Swoją drogą zastanawiam się nad jednym: niektóre Wizażanki dostają bana w tym wątku, piszą o zabijaniu Lenartowicz patrząc na życie domu WB tylko przez godzinę w TV. Jakie emocje wzbudziłaby w nich Jolka, gdyby były na miejscu Lenartowicz w czasie tego zadania, kiedy nigdy niesprzątająca Jolka z miną pierdoły przyszłaby w rękawiczkach z torby na śmieci.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
ale w zadaniu jakim bylo wesele mialy sie tylko bawic ,tanczyc
Kwoki jesli by sie zmeczyly to od zabawy ,a nie pracy ![]() Normalnie w ogole mi nie zal tej Kaski jak dzis zobaczylam jak chodzi i nadaje Ona nic nie wnosi do tego propgramu,nie uczestniczy w zadaniach,nawet nikt jej nie wybral do zadnej funkcji bo bylo wiadomo ze ona nie potrafi sie bawic i nic jej sie nei podoa.Wiec jak podobaja jej sie gary i pieczenie plackow to niech robi No i tak czy siak nie zachowuje sie podobnie do Jolki??tylko ze obie nie chca wykonywac innych zadan |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Zgadzam sie z Bess, na Jolkę trzeba mieć sposób, jak nie żelki to na pewno coś innego.
Ja nie cierpię zmywania więc umówilam sie z moim mężem,że on to robi a ja w tym czasie np prasuje ![]() Kaśka jaja zamrozila w lodówce i nawet nie próbowala jolce na temat zmywania powiedzieć. A marco zrobił zadymę o gupie gary, rozumiem, ze im sie mózg tam lasuje i nie mają wiekszych zmartwień ale to przegięcie... Kaśce pierwsze zadanie podpasowało i przyłożyła się do niego bez szemrania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
luckygirl
|
Cytat:
![]() Co do wczorajszego extra,to pomijając te powtórki,sytuacja w łózku Aśka-Adi była przekomiczna ![]() ![]() Aśka: Stanął Ci? Adi: nie wiem... Aśka: STANĄŁ CI!!!!!JA SOBIE NIE ŻYCZĘ! ![]() To było coś boskiego ![]() A z drugiej strony łózka Marco się z Jolka miział ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
No tak, ale Jolka w wesele sie chetnie chciała bawić, ale gdy Iza zostala królową, to Jolka juz strzelała fochy i nie była taka skora do zabawy. To samo było wczoraj jak musiała pełnic wartę przed sypialnią Czaczy. Jolka też nie dokonca potrafi się bawić...Grupa dostaje jakies polecenia a J je olewa albo musi pol godziny prosic by cokolwiek zrobiła.
#4572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tym ze nie dostala roli gwardzisty Kazde zadanie np w PRLu robila z mina cierpiętnicy,tak jak juz mowilam wczesniej,niech ktos wskaze zadanie ,ktore podobalo sie szanownej Kasi no dobra jak kogos lubie moja granica tolerancji bardzo sie poszerza, Kaska nie zmiekczyla mojego twardego serca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmywanie - w trakcie nie szemrala ![]() picie jasia wędrowniczka i jaranko to by było coś dla niej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja uważam za niesprawiedliwe mówienie, że na Jolkę trzeba znaleźć sposób i by pozmywała. Na każdego można znaleźć sposób i by zatańczył na weselu, cieszył się z roli poddanej królowej.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
A ja nie dziwię się Jolce. Sama zrobiłabym identycznie - nie lubię myć naczyń, więc ich po prostu nigdy nie myję.
![]() Poza tym, wszyscy w domu WB mają złe podejście do Jolki. Powinni z nią spokojnie porozmawiać i wtedy pewnie zaczęłaby coś robić. Ale oni wolą wydrzeć się na nią już na samym początku. Dlatego też, absolutnie nie dziwi mnie jej zachowanie - im bardziej naciskają, tym ona bardziej protestuje. I słusznie. ![]() Poza tym, Jolka słusznie powiedziała, że mogli dać im rękawiczki. Przecież rękawiczki nie są jakimś awangardowym gadżetem sprzed dwóch dni..
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj kupy musiał zbierać Marco. Takkie miał zadanie a Jolka chodziła i sie z niego nabijała. Marco ogolnie wczoraj był na nia wsciekły, najpierw o te kupy a potem te gary, nazbierało się Jolce...
#4577 |
Wtajemniczenie
|
Kaska W. tez miala wielkie pretensje do Izy za to, ze kazala jej tanczyc i spiewac, ze zrobila z niej blazna (Kaska L. popisala sie wiedza stwierdzajac, ze zrobila z niej Jokera
![]() ![]() _________________________ ____ Asia jest swietna, od kiedy porzucila ten swoj hieni chichot stala sie bardzo fajna dziewczyna. Jak dotad nie zauwazylam, zeby zajmowala sie obrabianiem tylkow innych uczestnikow, albo tego nie robi, albo nam tego nie pokazali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4579 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z drugiej strony przyznać trzeba, że Jolka ma takie samo podejście. Dlaczego ktoś ma mieć PODEJŚCIE do Jolki, skoro ona sama PODEJŚCIA nie ma. Przytaczając historię z myciem naczyń mogła wziąć Kaśkę sposobem. Coś jej obiecać. Powiedzieć, że ma uczulenie na płyn i nie może być bez rękawiczek (jeśli to prawda), albo, że nienawidzi mycia, ale za to upierze Kaśce kurtkę, odda żelki za papierosy. Dlaczego na Jolkę trzeba znajdować sposób, skoro ona sama tego nie robi w stosunku do innych. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wchodzisz w grupę- dostosowujesz się do ich zasad. panienka nie chce zmywać naczyń- niech je z plastikowych. grupa wcale nie ma obowiązku rozmawiania z nią i proszenia aby utrzymywała porządek, chyba nie po to są aby ją wychowywać? ku wyjaśnieniu-lubię jolkę, toleruję bałagan ale nie syf! nie wytrzymałabym.
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
[quote=misiapisia;5604231]Kaska W. tez miala wielkie pretensje do Izy za to, ze kazala jej tanczyc i spiewac, ze zrobila z niej blazna (Kaska L. popisala sie wiedza stwierdzajac, ze zrobila z niej Jokera
![]() ![]() Przeciez ona w roli błazna była przeszczesliwa, sama wlazla na stol i tanczyla a teraz pretensja. Fałszywa ta Wiśniewska. Iza straciła swoje ,,przyjaciolki,, tak szybko jak je zyskała ![]()
#4582 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na samym końcu tylko dała kopa, ale w powietrze - jak już żadnego zwierzaka nie było w pobliżu. Cytat:
Cytat:
jestem w szoku jak daleko mogą posunąć się ludzie dla telefonu komórkowego... ![]()
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
no i wlasnie dlatego dali Jolce to zadanie,zeby bylo przedstawienie,do tego dolozyli Kaske ,ktora jej nienawidzi i show gotowy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
luckygirl
|
a tu się okazę,że Asia wygra program
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Zakorzenienie
|
no finał moze sie rozegrac miedzy Aśka aJolka
bo Marco coraz bardziej sie pogrąża swoja bezjajeczna postawa |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
Dodatkowo uważam, że Jola i Marco stracą dużo poparcia nie tylko ze względu na zachowanie Joli, a także.. na swój rozwód
![]() Jola by się mogła przemóc i go poprzytulać, pocałować - od razu słychać by było wiwaty ![]() Obawiam się, że to ich poparcie moze przejść na kolejną pare - Ize i Mariusza. Ludzie lubią oglądać romansy rozkwitające na ich oczach ![]()
#4587 |
luckygirl
|
Ale Iza w wielu oczach podupadła,za to swoje fałszywe zachowanie i dwulicowość.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Ja cos czuje ,że z ta Aśką to jeszcze będzie jakś większa zadyma
![]() ![]() Jak bym weszla do bb4 w polowie tak jak np teraz nowi i widziała jak lenka się zachowuje to nawet zdania bym z nią nie zamienila bo nie warto. Co z tego ze gotuje jak wymaga za to pokłonów i dozgonnej wdzięczności - ja bym se sama ugotowala , a jolka jak nie umie to niech suchy chleb z majonezem wcina ![]() ![]() Co do tej Pani z BB1 to tez jestem w szoku, bardzo współczuje rodzinie |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Wtajemniczenie
|
Marco traci w oczach widzow, ale nie w oczach mieszkancow, watpie by byl nominowany, no chyba ze WB jakos drastycznie zmieni zasady nominacji (moze wprowadzi + i - jak w Barze?).
Jola chyba poczula sie troche pewna siebie, wygrywa wszystkie nominacje, w ostatnia niedziele (juz to ktos zauwazyl) nawet nie ubrala sie tak, by ewentualnie opuscic dom WB, zupelnie jakby pewna byla tego, ze nie wyjdze. Adi stal sie troche nudny, czy malo zauwazalny, moze porzucil aktywnosc w dzien na rzecz nocnej aktywnosci z Asia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
A Czaczy daleko do Marco i nie chodzi mi tylko o wyglad,ale nie ma takiego uroku itp
Poza tym moze to jego taktyka ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.