Big Brother 4 - część II - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-24, 10:56   #4561
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125
Dot.: Big Brother 4 - część II

O rany... Anna Baranowska nie żyje. Napadnięta i uderzona w głowe dla głupiego telefonu komórkowego...

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 11:11   #4562
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiapisia Pokaż wiadomość
Ja tez nie lubie sprzatac ani gotowac, jestem klotliwa, ale szczera, a na dodatek mam na imie Jola, a moj TZ jakos ze mna wytrzymuje
ja tez taka jestem, ale jak trzeba to zrobie
Wczorajsza sytuacja zniechecila mnie do Jolki. I jeszcze to, ze bierze cudze maszynki do golenia <fuj>
Na serio juz wolalabym Kaske L.
Stary 2007-10-24, 11:13   #4563
rumpleteazer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miphuhiz Pokaż wiadomość
A ja bym wolala z tą drugą.
Polazi, posmeci, ale przynhamniej cos posprzata.
Nie wyobrazam sobie mieszkac z takim leniem jak Jola.
Ale istnieje szansa, że taka Jolka nie sprzedałaby Cię za paczkę papierosów

Z tymi maszynkami do golenia to jakiś koszmar - fakt.
rumpleteazer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 11:16   #4564
bess
Zakorzenienie

Marco 2 razy powiedzial "grac"
a poza tym gdyby nie przylazl i nie podjudzal moze szybciej by jej poszlo.Nie wiem tez co za afera ze Jolka zabrala gabke ,a Kaska musiala wziac nowa.
Czacza na pewno bedzie glosowal na Jolke bo ta sytuacja go zbulwersowala
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 11:19   #4565
ona1981
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miphuhiz Pokaż wiadomość
ja tez taka jestem, ale jak trzeba to zrobie
Wczorajsza sytuacja zniechecila mnie do Jolki. I jeszcze to, ze bierze cudze maszynki do golenia <fuj>
Na serio juz wolalabym Kaske L.

No dokładnie Dla mnie Kaśka L jest beznadziejna i nie zmienie co do tego zdania, ale wczorajsze zadanie wykonała świetnie. Matko, taki stos garow, wspolczułam jej szczerze. Z Jolka się nie wykłócała bo i tak wiedziała, ze nie ma to sensu, przeciez taka sytuacja była pewnie nie pierwszy raz. wiedziała, ze Jolka i tak nie pozmywa wiec jaki sens z nią sie uzerac. Jolka nawet nie wie jak sie odkurzacz włacza...A wsciekli na Jolkę była wczoraj nie tylko Kaśka ale i reszta grupy, wczyscy milczeli bo wiedza, ze sprzeczka z Jolą prowadzi do jednego- wyjscia z domu przy pierwszej nominacji. W ogole wczoraj to byl taki odcinek trposzkę anty Jolce, moze wreszcie zaczeli pokazywac jaka ona jest naprawde...
Stary 2007-10-24, 11:25   #4566
bess
Zakorzenienie

ja jej nie wspolczulam w ogole,gary to gary nie mam w domu zmywarki i tez myje Ona znowu pokazala ze umie tylko obgadywac i nadaje sie tylko do gotowania i sprzatania.Szkoda ze tam nie ma osoby ,ktora jest barwna i jednoczesnie umie dbac o dom
Chociaz moze Aska...
Stary 2007-10-24, 11:46   #4567
rumpleteazer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
ja jej nie wspolczulam w ogole,gary to gary nie mam w domu zmywarki i tez myje Ona znowu pokazala ze umie tylko obgadywac i nadaje sie tylko do gotowania i sprzatania.Szkoda ze tam nie ma osoby ,ktora jest barwna i jednoczesnie umie dbac o dom
Chociaz moze Aska...
Mnie by ta sytuacja nie zbulwersowała, gdybym miała świadomość, że to pojedynczy wybryk Jolki w tym względzie, że generalnie współuczestniczy w pracach kuchennych, ale wiemy jak jest.

Jolka wypominała innym, że nie chcą realizować zadań (wesele). No ale oczywiście łatwiej grać pannę młodą niż myć stertę naczyń..

Kaśki L. nie lubię, uważam, że jest wulgarna, wredna i cwana (Jolce gada na Izkę, Izce na Jolkę, brak jej klasy) natomiast to że się wściekła na Jolkę za brak pomocy w wykonywaniu zadania mnie nie dziwi.

Swoją drogą zastanawiam się nad jednym:
niektóre Wizażanki dostają bana w tym wątku, piszą o zabijaniu Lenartowicz patrząc na życie domu WB tylko przez godzinę w TV.
Jakie emocje wzbudziłaby w nich Jolka, gdyby były na miejscu Lenartowicz w czasie tego zadania, kiedy nigdy niesprzątająca Jolka z miną pierdoły przyszłaby w rękawiczkach z torby na śmieci..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-24, 11:52   #4568
bess
Zakorzenienie

ale w zadaniu jakim bylo wesele mialy sie tylko bawic ,tanczyc
Kwoki jesli by sie zmeczyly to od zabawy ,a nie pracy
Normalnie w ogole mi nie zal tej Kaski jak dzis zobaczylam jak chodzi i nadaje
Ona nic nie wnosi do tego propgramu,nie uczestniczy w zadaniach,nawet nikt jej nie wybral do zadnej funkcji bo bylo wiadomo ze ona nie potrafi sie bawic i nic jej sie nei podoa.Wiec jak podobaja jej sie gary i pieczenie plackow to niech robi
No i tak czy siak nie zachowuje sie podobnie do Jolki??tylko ze obie nie chca wykonywac innych zadan
Stary 2007-10-24, 11:54   #4569
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

Zgadzam sie z Bess, na Jolkę trzeba mieć sposób, jak nie żelki to na pewno coś innego.

Ja nie cierpię zmywania więc umówilam sie z moim mężem,że on to robi a ja w tym czasie np prasuje z każdym mozna sie dogadać.

Kaśka jaja zamrozila w lodówce i nawet nie próbowala jolce na temat zmywania powiedzieć. A marco zrobił zadymę o gupie gary, rozumiem, ze im sie mózg tam lasuje i nie mają wiekszych zmartwień ale to przegięcie...

Kaśce pierwsze zadanie podpasowało i przyłożyła się do niego bez szemrania powinni jej takie dawac to by siedziała cicho i nie było kłótni...
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 11:56   #4570
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
O rany... Anna Baranowska nie żyje. Napadnięta i uderzona w głowe dla głupiego telefonu komórkowego...
Ludzie sa okropni:/ Jak mozna kobiete tak pobić dla głupiego telefonu.a lekarze tez nie lepsi,załozyli jej kilka szwów i do domu wypuścili,powinni ja przetrzymac troche w szpitalu,bo nie wiadomo czy coś jej siew głowę nie stało podczas tylu uderzeń.A tak na drugi dzien zmarła,biedna

Co do wczorajszego extra,to pomijając te powtórki,sytuacja w łózku Aśka-Adi była przekomiczna
Aśka: Stanął Ci?
Adi: nie wiem...
Aśka: STANĄŁ CI!!!!!JA SOBIE NIE ŻYCZĘ!

To było coś boskiego
A z drugiej strony łózka Marco się z Jolka miział Oni sa jak stare małżeństwo ,hehe

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 11:58   #4571
ona1981
Zakorzenienie

No tak, ale Jolka w wesele sie chetnie chciała bawić, ale gdy Iza zostala królową, to Jolka juz strzelała fochy i nie była taka skora do zabawy. To samo było wczoraj jak musiała pełnic wartę przed sypialnią Czaczy. Jolka też nie dokonca potrafi się bawić...Grupa dostaje jakies polecenia a J je olewa albo musi pol godziny prosic by cokolwiek zrobiła.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-24, 11:59   #4572
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona1981 Pokaż wiadomość
No tak, ale Jolka w wesele sie chetnie chciała bawić, ale gdy Iza zostala królową, to Jolka juz strzelała fochy i nie była taka skora do zabawy. To samo było wczoraj jak musiała pełnic wartę przed sypialnią Czaczy. Jolka też nie dokonca potrafi się bawić...Grupa dostaje jakies polecenia a J je olewa albo musi pol godziny prosic by cokolwiek zrobiła.
zgadzam sie ale Kaska zachowywala sie tak samo
z tym ze nie dostala roli gwardzisty
Kazde zadanie np w PRLu robila z mina cierpiętnicy,tak jak juz mowilam wczesniej,niech ktos wskaze zadanie ,ktore podobalo sie szanownej Kasi

no dobra jak kogos lubie moja granica tolerancji bardzo sie poszerza,
Kaska nie zmiekczyla mojego twardego serca i watpie zeby jej sie to udalo ,nawet jakby miala zbierac krowie kupy golymi rekami,a Jolka mialaby w tym czasie siedziec w saunie.I tak Kaski nei pozaluje ,bo wiem jaki ma żmijowaty charakter
Stary 2007-10-24, 12:02   #4573
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
zgadzam sie ale Kaska zachowywala sie tak samo
z tym ze nie dostala roli gwardzisty
Kazde zadanie np w PRLu robila z mina cierpiętnicy,tak jak juz mowilam wczesniej,niech ktos wskaze zadanie ,ktore podobalo sie szanownej Kasi

zmywanie - w trakcie nie szemrala

picie jasia wędrowniczka i jaranko to by było coś dla niej
Stary 2007-10-24, 12:02   #4574
rumpleteazer
Zadomowienie

Cytat:
No bo najlepiej zawsze bawi się ta, która musi pełnić funkcję na jej miarę (królowa, panna młoda )

Ja uważam za niesprawiedliwe mówienie, że na Jolkę trzeba znaleźć sposób i by pozmywała. Na każdego można znaleźć sposób i by zatańczył na weselu, cieszył się z roli poddanej królowej..
Stary 2007-10-24, 12:06   #4575
Westalka
Zakorzenienie

A ja nie dziwię się Jolce. Sama zrobiłabym identycznie - nie lubię myć naczyń, więc ich po prostu nigdy nie myję.
Poza tym, wszyscy w domu WB mają złe podejście do Jolki. Powinni z nią spokojnie porozmawiać i wtedy pewnie zaczęłaby coś robić. Ale oni wolą wydrzeć się na nią już na samym początku. Dlatego też, absolutnie nie dziwi mnie jej zachowanie - im bardziej naciskają, tym ona bardziej protestuje. I słusznie.

Poza tym, Jolka słusznie powiedziała, że mogli dać im rękawiczki. Przecież rękawiczki nie są jakimś awangardowym gadżetem sprzed dwóch dni..

Westalka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-24, 12:08   #4576
ona1981
Zakorzenienie

Wczoraj kupy musiał zbierać Marco. Takkie miał zadanie a Jolka chodziła i sie z niego nabijała. Marco ogolnie wczoraj był na nia wsciekły, najpierw o te kupy a potem te gary, nazbierało się Jolce...
Stary 2007-10-24, 12:09   #4577
misiapisia
Wtajemniczenie

Kaska W. tez miala wielkie pretensje do Izy za to, ze kazala jej tanczyc i spiewac, ze zrobila z niej blazna (Kaska L. popisala sie wiedza stwierdzajac, ze zrobila z niej Jokera ). Obie juz obmyslaja jakimi wrednymi krolowymi beda, nie zdziwie sie, jesli Kaska L. zapedzi Jole do pucowania toalet .
_________________________ ____

Asia jest swietna, od kiedy porzucila ten swoj hieni chichot stala sie bardzo fajna dziewczyna. Jak dotad nie zauwazylam, zeby zajmowala sie obrabianiem tylkow innych uczestnikow, albo tego nie robi, albo nam tego nie pokazali .
misiapisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 12:11   #4578
ona1981
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Westalka Pokaż wiadomość
A ja nie dziwię się Jolce. Sama zrobiłabym identycznie - nie lubię myć naczyń, więc ich po prostu nigdy nie myję.
Poza tym, wszyscy w domu WB mają złe podejście do Jolki. Powinni z nią spokojnie porozmawiać i wtedy pewnie zaczęłaby coś robić. Ale oni wolą wydrzeć się na nią już na samym początku. Dlatego też, absolutnie nie dziwi mnie jej zachowanie - im bardziej naciskają, tym ona bardziej protestuje. I słusznie.

Poza tym, Jolka słusznie powiedziała, że mogli dać im rękawiczki. Przecież rękawiczki nie są jakimś awangardowym gadżetem sprzed dwóch dni..
Nie mają złego podejcia do niej. Osoby ktore wchodziły z zewnątrz wrecz przeciwnie miały do niej pokojowe nastawienie ktore w mig zmieniało się po kilku dniach przebywania z Jolką. Z rekawiczkami dla mnie to bylo chore, bo syfilisem by sie nie zaraziła. Mysle, ze bardziej niebezpieczne niz mycie garow jest uzywanie cudzych maszynek do golenia co Jolka praktykuje w domu WB i wcale jej to nie przeszkadza.
Stary 2007-10-24, 12:13   #4579
rumpleteazer
Zadomowienie

Cytat:
To prawda. Ja się dziwię, że oni nie powiedzą: Jolka, gotujesz obiad w czwartek, Twoja kolej. Mogliby grafik sprzątania zrobić. Podzielić się sprawiedliwie a nie narzekać, że ktoś się miga od roboty.

Z drugiej strony przyznać trzeba, że Jolka ma takie samo podejście. Dlaczego ktoś ma mieć PODEJŚCIE do Jolki, skoro ona sama PODEJŚCIA nie ma. Przytaczając historię z myciem naczyń mogła wziąć Kaśkę sposobem. Coś jej obiecać. Powiedzieć, że ma uczulenie na płyn i nie może być bez rękawiczek (jeśli to prawda), albo, że nienawidzi mycia, ale za to upierze Kaśce kurtkę, odda żelki za papierosy.

Dlaczego na Jolkę trzeba znajdować sposób, skoro ona sama tego nie robi w stosunku do innych.
Stary 2007-10-24, 12:15   #4580
dureksis
Zadomowienie

Cytat:

takie zachowanie przystoi zbuntowanemu nastolatkowi ale lasce po 20-tce?
wchodzisz w grupę- dostosowujesz się do ich zasad.
panienka nie chce zmywać naczyń- niech je z plastikowych.
grupa wcale nie ma obowiązku rozmawiania z nią i proszenia aby utrzymywała porządek, chyba nie po to są aby ją wychowywać?

ku wyjaśnieniu-lubię jolkę, toleruję bałagan ale nie syf!
nie wytrzymałabym.
Stary 2007-10-24, 12:16   #4581
ona1981
Zakorzenienie

[quote=misiapisia;5604231]Kaska W. tez miala wielkie pretensje do Izy za to, ze kazala jej tanczyc i spiewac, ze zrobila z niej blazna (Kaska L. popisala sie wiedza stwierdzajac, ze zrobila z niej Jokera ). Obie juz obmyslaja jakimi wrednymi krolowymi beda, nie zdziwie sie, jesli Kaska L. zapedzi Jole do pucowania toalet .

Przeciez ona w roli błazna była przeszczesliwa, sama wlazla na stol i tanczyla a teraz pretensja. Fałszywa ta Wiśniewska.
Iza straciła swoje ,,przyjaciolki,, tak szybko jak je zyskała
Stary 2007-10-24, 12:16   #4582
Papryczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tego kopania owiec przez Jolkę nawet nie będę komentowała:-/ Cieszę się tylko, ze te konkurencje wygrała Wiśnia z Lenartowicz...
nie kopała owiec, tylko jakby hmm odpychała je nogą. Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale to nic z kopaniem nie miało wspólnego
na samym końcu tylko dała kopa, ale w powietrze - jak już żadnego zwierzaka nie było w pobliżu.

Cytat:
Co więcej Jolka nawet używa cudze maszynki do golenia, tzn kiedyś Marco się zalił, ze bierze pierwsza lepsza z brzegu i się nia goli a innym wspolmieszkancom to przeszkadza bo maszynka powinna byc osobista...
Taka dama, talerz przez worek na smieci chce zmywac bo sie brzydzi a cudze maszynki uzywa bleee...
nie używa cudzych maszynek, przeciez miała o tym rozmowe z Marco.

jestem w szoku jak daleko mogą posunąć się ludzie dla telefonu komórkowego...

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 12:17   #4583
bess
Zakorzenienie

no i wlasnie dlatego dali Jolce to zadanie,zeby bylo przedstawienie,do tego dolozyli Kaske ,ktora jej nienawidzi i show gotowy
Stary 2007-10-24, 12:21   #4584
Petit_Papillon
luckygirl

a tu się okazę,że Asia wygra program

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2007-10-24, 12:24   #4585
bess
Zakorzenienie

no finał moze sie rozegrac miedzy Aśka aJolka
bo Marco coraz bardziej sie pogrąża swoja bezjajeczna postawa
Stary 2007-10-24, 12:25   #4586
Papryczkaa
Zakorzenienie

Dodatkowo uważam, że Jola i Marco stracą dużo poparcia nie tylko ze względu na zachowanie Joli, a także.. na swój rozwód
Jola by się mogła przemóc i go poprzytulać, pocałować - od razu słychać by było wiwaty na ich cześć. Natomiast ona tego nie zrobi, bo pewnie uważa że swoje pozostanie w programie zawdzięcza właśnie zasadom - co do Marco i sprzątania.
Obawiam się, że to ich poparcie moze przejść na kolejną pare - Ize i Mariusza. Ludzie lubią oglądać romansy rozkwitające na ich oczach

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 12:29   #4587
Petit_Papillon
luckygirl

Ale Iza w wielu oczach podupadła,za to swoje fałszywe zachowanie i dwulicowość.

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2007-10-24, 12:31   #4588
scorpionec
Zakorzenienie

Ja cos czuje ,że z ta Aśką to jeszcze będzie jakś większa zadyma niech ona sie tylko rozkręci. Ona też języka za zebami nie umie trzymać więc na pewno jakaś afera będzie.

Jak bym weszla do bb4 w polowie tak jak np teraz nowi i widziała jak lenka się zachowuje to nawet zdania bym z nią nie zamienila bo nie warto.

Co z tego ze gotuje jak wymaga za to pokłonów i dozgonnej wdzięczności - ja bym se sama ugotowala , a jolka jak nie umie to niech suchy chleb z majonezem wcina (jeszcze ja lenka otruje z zawiści)ja tam bym się bała

Co do tej Pani z BB1 to tez jestem w szoku, bardzo współczuje rodzinie
Stary 2007-10-24, 12:31   #4589
misiapisia
Wtajemniczenie

Marco traci w oczach widzow, ale nie w oczach mieszkancow, watpie by byl nominowany, no chyba ze WB jakos drastycznie zmieni zasady nominacji (moze wprowadzi + i - jak w Barze?).
Jola chyba poczula sie troche pewna siebie, wygrywa wszystkie nominacje, w ostatnia niedziele (juz to ktos zauwazyl) nawet nie ubrala sie tak, by ewentualnie opuscic dom WB, zupelnie jakby pewna byla tego, ze nie wyjdze.
Adi stal sie troche nudny, czy malo zauwazalny, moze porzucil aktywnosc w dzien na rzecz nocnej aktywnosci z Asia?
misiapisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 12:32   #4590
bess
Zakorzenienie

A Czaczy daleko do Marco i nie chodzi mi tylko o wyglad,ale nie ma takiego uroku itp
Poza tym moze to jego taktyka ogladal program i widzial jak ludzie reaguja na romans.Dopiero co wszedl i od razu tak molestuje ta nieszczesna Ize,nie przytulali sie ,nie pokazano zadnego blizszego kontaktu,a on od razu hop do pokoju

Cytat:
Co z tego ze gotuje jak wymaga za to pokłonów i dozgonnej wdzięczności - ja bym se sama ugotowala
ja to samo tym bardziej ze nie jem miesa i na pewno Kasia nie poswiecalaby sie i nie gotowala dla mnie osobno
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości