|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II
Cytat:
ciemne włosy, ciemna cera, mamy podobne nosy (poważnie!) i mnóstwo innych takich dziwnych cech, jak grupa krwi ![]() W ogóle Mąż ma taki sam PIN do komórki
|
|
|
|
|
#1112 |
|
Wtajemniczenie
|
A my jesteśmy zupełnie różni. Ale szanujemy tą swoją inność i mimo wszystko potrafimy się dogadać. I myślę, ze to jest fajne, bo przez to ciągle się zaskakujemy i nigdy się ze sobą nie nudzimy.
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie my też się zaskakujemy i nie nudzimy się - mamy podobne zainteresowania, ale tez różnice - wiadomo, że one są i każde realizuje się oddzielnie oraz wspólnie, fajne jest to, że mamy szeroką płaszczyznę porozumienia
|
|
|
|
|
#1114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale numer z tym PINEM, to faktycznie fenomen
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
No on miał mi telefon właczyć, ale nie znał PINu i sie pyta, ja dyktuję i patrzę jak on robi oczy jak spodeczki
i mówi, żebym powtórzyła, bo nie wierzy, no to ja że głupi, bo jak nie wierzy, przecież ma mi telefon włączyć to mu podaję PIN, na co on, że ma taki sam ![]() Po 2, czy 3 tygodniach to wyszło
|
|
|
|
#1116 |
|
Raczkowanie
|
fajne zrządzenie losu ja uwielbiam jak mówimy to samo w jednakowym czasie albo jak nie mozemy sie dodzwonić do siebie bo jedno dzwoni do drugiego
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A my jesteśmy różni, i to dobrze, bo jak miałabym męża podobnego do mnie, to zaraz byśmy się z tasakami gonili Bo ja jestem jak burza, najpierw cos robię a później myslę i jestem bardzo porywcza. A P. jest moja przystanią, potrafi mnie przystopować i rozśmieszyć w złych momentach
|
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym pinem Hihi to jak dla mnie mistrzostwo świata ![]() Ja mam nawet ten sam nick w necie co mój mąż A on sie śmieje, że potem on powazny facet bedzie kojarzony z kobiecym forum o kosmetykach i perfumach Bo jak wpisałam kiedyś Kulbit w google to mi na pierwszym miejscu wuskoczył jakis wątek z wizażu hahha
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obydwoje mamy to samo i te nasze świrki się szczęśliwie zawsze składają - może to cos w biorytmami ma wspólnego (nie znam się, nie wiem, tak tylko kombinuję )Przeznaczenie kulbit, przeznaczenie
|
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie... charakterami to my tez jesteśmy zupełnie inni Ja jestem ogień mąz woda On mnie wycisza, uspokoja Dobrze się uzupełniamy Ale te róznice w charakterach nie maja nic do tego jak doskonale sie rozumiemy. Od poczatku mieliśmy doskonałe porozumienie, a nasza miłość poprzedzona była bardzo dobra przyjaźnią![]() To dobrze
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1123 | ||||
|
Zadomowienie
|
Niby o tym wiem, ale strasznie tęsknię...
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Jest tyle dań obiadowych do wyboru (nie robię codziennie obiadów dwudaniowych), że same wpadają do głowy . A to jakaś zupa, a to naleśniki lub placki, a to drugie danie... zawsze coś się wybierze ![]() U mnie też . O ile jest w domu...Cytat:
|
||||
|
|
|
#1124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż jest mój uspokajacz.. juz gdzieś tu pisałam chyba, ze trudno mi sie nawet na niego wściekać wystarczy że na niego spojrzę i już mi przechodzi tak go kocham, ze zal mi tracić czas na złość![]() Cytat:
![]() Mój poprzedni nie był na przyjaźni zbudowany i jednak nie przetrwał próby czasu.. Ten związek przeszedł już wiele trudnych momentów ale w każdym byliśmy razem i wspieraliśmy się. Zawsze mogę liczyć na męża i wiem że on myśli o mnie tak samo.. niby normalne.. ale heh znam związki w których to nie jest regułą..
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się muszę wyżalić, bo już nie mogę dzisiaj wytrzymać...
nie dość, że daleko od domu, to jeszcze mam tyle nauki, że ledwo nadążam to jeszcze dzisiaj się dowiedziałam, że w związku ze zmianą rządów mogą mi zlikwidować miejsce pracy ![]() to po co ja się staram, uczę, skoro jak wrócę do domu to i tak nie będzie do czego... ehhh...Polska rzeczywistość
|
|
|
|
#1126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1128 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobnie, bo z jednej strony obydwoje jesteśmy nerwowi, ale ja wściekam się na gorąco - typowa furiatka, krzyczę, rzucam, trzaskam drzwiami, a Mąż na chłodno zimne szpile wkłada i jak już zacznie mówić tym swoim lodowatym tonem... Ale osobiście nigdy tego nie doznałam, jak się kłócimy, to siada i czeka, bywa, że krzyczę, a on podchodzi, mocno przytula i rozmawiamy dopiero jak się uspokoję...Cytat:
Poprzedni związek zbudowany był na szalonym młodzieńczym zakochaniu - nie mieliśmy ani wspólnych zainteresowań, ani żądnych cech wspólnych charakteru, do dziś zastanawiam się, jak w ogóle wytryzmaliśmy tyle czasu razem, chociaż... w pewnym momentcie się i tak rozminęlismy i rozmijaliśmy się długo... ![]() Cytat:
I na obiad była botwinka którą Mąż uwielbia i jak był okres botwinkowy to robiłam ją nawet 4 razy w tygodniu :rollleyes:A na drugie to co tam juz wypadło ![]() Poważnie ![]() Cytat:
![]() Trzymam za Ciebie kciuki, aby jednak było do czego wracać....
|
||||
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
znowu gotowanie, jestem po technikum zywienia, ale zdolności kulinarnych nie mam, a może inaczej może mam ale chęci brak i własnej kuchi. Bo wiecie co juz nie moge sie doczekc wiosny robimy wielki remont w domu bo mieszkamy u moich rodziców a chata jest wielka, i dostaniemy osobne 2 pokoje i kuchnie , bedzie nareszcie swoja kuchnia i sypialnia
hihi i duuuzy salon tylko łazienka bedzie współna, a to wszystko na czas dopóki się nie wybudujemy całkowicie z dala od rodziców i tesciów I wtedy to ja wam pokaze i męzowi na co mnie stac w kuchni, a widziałąm wasze przepyszne przepisy....
|
|
#1130 |
|
Zadomowienie
|
Hooop hoooop, czy są tu jakieś mężatki
Dziewczyny wracajcie
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Są, są, ale mimo wolnej soboty są strasznie zajęte
|
#1132 |
|
Zadomowienie
|
No ja też dziś zajęta byłam- do 21:00 w pracy (ale to na szczęście wyjątkowo, że w sobotę pracowałam
|
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
My bylismy na 19.30 u fotografa odebrac płytę że zdjęciami slubnymi juz taka obrobiona i album z 80 fotkami, ale sa śliczne!!!!!
|
|
#1135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1137 |
|
Raczkowanie
|
A ja za moją płytką będę czekać tak do grudnia.... kurcze a tak bym juz chciała zobaczyć. Dobrze ze juz mam chociaż zdjęcia od fotografa
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze Wam powiem że dzis o 20 jedziemy po płytki do kamerzysty, nie zmieściło mu się na 2 płytach i powiedział że bedą trzy bo nie miał co wyciąć
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
hihi widzisz nie wiem jak to wytłumaczyć, bo w pewnym sensie to znajomy , nie tak że my go nie znaliśmy. Tenfotograf jest samoukiem jeździ na kilkumiesięczne kursy za granicę, do Stanów, i trzeba go sobie rezerwowac dużo Wcześniej, on nie ma jakiegoś zakładu tylko w mieszkaniu to wszytsko działa a w powiecie jest najlepszy. Jak bedę wiedziała gdzie dokładnie będą te foty umieszcone to odpowiem ci dokładniej bo nie umiem
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

Te połówki jabłka
ciemne włosy, ciemna cera, mamy podobne nosy (poważnie!) i mnóstwo innych takich dziwnych cech, jak grupa krwi 

i mówi, żebym powtórzyła, bo nie wierzy, no to ja że głupi, bo jak nie wierzy, przecież ma mi telefon włączyć to mu podaję PIN, na co on, że ma taki sam 
Bo ja jestem jak burza, najpierw cos robię a później myslę i jestem bardzo porywcza. A P. jest moja przystanią, potrafi mnie przystopować i rozśmieszyć w złych momentach

Ale osobiście nigdy tego nie doznałam, jak się kłócimy, to siada i czeka, bywa, że krzyczę, a on podchodzi, mocno przytula i rozmawiamy dopiero jak się uspokoję...