|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11
Kurcze, moja wiła się znowu na cycku, więc ją odłożyłam i zasypiała że smoczkiem chyba ponad godzinę, przy czym podawałam go jej chyba z milion razy bo jej wypadał... Ale potem obudziła się po 3,5h i zjadła porządnie i drugi raz znowu po 3,5h i też je spokojnie. Ja tego nie czaję...
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konradek obudził się o 8, zrobił tacie na przewijak 3 kupy i teraz je śniadanie Jeszcze może trochę polezymy jak sobie poje
|
|
|
|
|
#3753 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej to i ja sie pochwale że mój szkrab pięknie spał. Pierwsza noc w domu i dała się w miarę wyspac
![]() A powiedzcie czym smarujecie buzki dzieci ale w domu nie przy wyjściu na zewnątrz. Bo moja szczególnie koło oczu i na skroniach ma strasznie sucha luszczaca się skorke
|
#3754 |
|
Rozeznanie
|
Widze ze nie tylko ja mam wątpliwości codo kp...
Ale robie jak Czarnula ze jeszcze jeden dzien i leci powoli . ja lubie kp, ale z bólu juz nie wyrabiam ![]() Moj mąż wraca do pracy od wtorku i tez nie wiem jak dam rade bez niego, bo teraz dzielimy sie opieka nad córką a pozniej sama zostanę. Moje dziecie dzisiaj w nocy bylo bardzo laskawe, bo usnela po 22 i nastepne karmienie dopiero o 4 i 7.45 a co najlepsze teraz znowu zasnela. Kurde az sie martwię ze za długie przerwy
|
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Pola pospala pierwszy raz prawie 5h ciągiem
ale obudziła się na takim głodzie, że wszyscy sąsiedzi chyba o tym wiedzieli
|
|
|
|
#3756 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dermediciem baby ![]() Ja mam wrazenie,ze dzis wcale nie spalam Kuba po calodziennym spaniu zasnal o 23.30, obudzil sie o 3 a potem o 5.30 ale spal mega niespokojnie wiec mnie budzil ciagle :p ale rano sobie z nim zrobilam pogadanke na ten temat a On mi sie smial w twarz :pMilego dnia wszystkim!
|
||
|
|
|
#3757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O 6 juz charczał przez sen, probowalam wziac do gory zeby to mleko mu wylecialo ale taki był senny. Teraz jeszcze spi od 9 na mnie. Co do kp to ja sobie mowie ze musze bo to dla niego najlepsze a mm tez sporo kosztuje i wcale nie jest tak wygodne.butle,wyparzanie, podgrzewanie to nie dla mnie i tak mam mało czasu, a tak to wystawie cyca juz jest podgrzane ![]() odciagania nienawidze. moj sie prezy ostatnio przy cycu i pierdzi ale olewam to, znowu przystawiam i tyle. Czemu tak nie pierdzi nie przy cycu. nie wiem ![]() Ostatnio mam mega duzo pokarmu z czego sie ciesze i nie bede tu narzekac, sutki nie bola bo mały je tylko po max 10 min z 1 cyca ![]() Magda swietnie wygladasz
|
|
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Doberek, chyba spokojna noc byla u Was. Jerzyczka ja kiedys na taki niespokojny sen Mlodego otulilam ciasno w kocyk i juz ladnie spal.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry jak miło tu wpasc i poczytac co u Was,taka odskocznia
Ja dwa dni bez snu, wczoraj bo byla ulewa i zalalo nam mieszkanie znow wiec nerwy,dzisiaj mloda nie chciala spac,o 1 pokłóciłam sie z mezem bo dzisiaj wraca do pracy i wstał jak ona plakala i zaczal sie pluc dlaczego jej nie uspokoje. A cos czuje ze przez zimno i wilgoc w domu troche chora jest,swiszczy jak oddycha. Dzisiaj taryfa ulgowa,od 7 mam ja na klacie bo tylko tak chce spac,już nawet nie próbuje wstac z łóżka :-P Wczoraj bylam chusty ogladac,nie wiem czy to dla mnie bo wydaje mi sie skomplikowane wiazanie :-( a i wlascicielka sklepu ma corke 7 lat i dalej sie cycaja..
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka, kupowałam w King Square (Tandeta) w Dobranej. Wzięłam Panache, o ten: http://www.dobrana.pl/product-pol-15...ck-animal.html i jest świetny.
Wcześniej miałam Shock Absorbera, ale on okrutnie spłaszczał cycki. Mierzyłam Shocka i.... no nie. Nie dość, że wyglądałam obrzydliwie, to te cycki takie ściśnięte - a przy KP muszę jednak zwracać uwagę na to, żeby ich tak mocno nie uciskać. Obsługa w Dobranej rewelacja, polecam ![]() Baby, jak mała ma świszczący oddech to koniecznie do lekarza! Olejek migdałowy. Smaruj smaruj, żeby ciemieniucha się nie pojawiła (na brwiach moze byc). Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2016-02-20 o 09:54 |
|
|
|
#3761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I nikt mi nie powie że to w ramach bliskości itd. W tym wieku to sobie można tyle zabaw wymyślić pamiętając o czułości że to się w głowie nie miesci
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2016-02-20 o 10:06 |
|
|
|
|
#3763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trudno jak to mówią : Chciałeś Panią yebaj na nią
|
|
|
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam cos migdalowy nie podpasowal:-( Do 17 nie mam jak,do przychodni 4km a ciagle leje deszcz a zostalam dzisiaj bez auta. Poki co swiszczy noskiem ale katarek juz nic nie wyciaga.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak przyszłam do domu to wpakowalam młodego w kąpiel z olejem migdałowym i już nawet stópki nie są suche Dzień dobry o 4 zaczął coś marudzić ale matka wzięła dziada do łóżka i zrobiło się od razu cicho a później z tz słodko zasnął |
|
|
|
|
#3766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie królewna szaleje do pierwszej w nocy, ale rano pospałyśmy do teraz... niby fajnie, bo się wyspać można, ale zaczynać dzień tak przed jedenastą, no nie wiem...
|
#3768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pod prysznic poszedł młody od razu
|
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dzisiaj taaakie usmiechy wielkie bezzębne szły rano
No chyba z 10 pod rząd dostałam
|
|
|
|
#3771 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, mały buntownik
Ja wstawałam ok. 5tej i młody nieraz o tej 5tej sobie pogaduszki uprawia
|
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
7 lat
Baby idz do lekarza z mala, a co do mieszkania, to jeszcze nie macie zrobionego dachu? Co do tz, jak taki madry, to czemu sam jej nie uspokoil.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
Młody śpi (rzadki widok rano). TŻ jedzie na zakupy i do apteki odebrać leki. Pewnie jak pojedzie, to młody mi tak da popalić, że będę dalej w piżamie jak TŻ wróci
|
|
|
|
#3777 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Odpukać, ale trzecią noc już przesypia mi minimum 6 godzin, wiec tak naprawdę mamy jedną pobudkę w nocy na jedzenie ![]() Cytat:
Ja mam z Hippa kremik ![]() Cytat:
Dobry jest Miłego dzionka Cytat:
Dokładnie... Obrzydliwe jest takie karmienie ![]() Cytat:
Pewnie, że tak! ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Magda ale brzuch to nie to samo. Trzeba przywyknac
|
|
|
#3779 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Magdusia ja smaruje twarz i cialo olejkiem ze slodkich migdalow. Baby 7 lat dziecko?! To nienormalne... Dziewczyny ktore karmia mm jakiego mleka uzywacie? My sie zmagamy z bolem brzuszka caly czas prezenie i jak kupka juz idzie to steka czerwony sie robi, polozna kazala stosowac esputicon, zobaczymy i jak tu pomoc takiemu malenstwu...
|
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
A szkoda
![]() Keas u mnie pomaga leżenie na mojej nodze brzuszkiem lub po prostu na brzuszku. A jak mu nie pasuje ta opcja to kładę obok siebie i robię za termofor - kładę rękę na brzuszku i delikatnie robię masaż mojemu czasem pomaga
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

dla Konradka 
i teraz je śniadanie

ale obudziła się na takim głodzie, że wszyscy sąsiedzi chyba o tym wiedzieli
Kuba po calodziennym spaniu zasnal o 23.30, obudzil sie o 3 a potem o 5.30 ale spal mega niespokojnie wiec mnie budzil ciagle :p ale rano sobie z nim zrobilam pogadanke na ten temat a On mi sie smial w twarz :p