|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVI
Witam wszystkich!
Tymeno trzymam mocno za pomyslne rozwiazanie smutnej historii, ze ta druga sprawe rowniez!hecate Neonko28 piekny awatar! ________ Dzis dostalam niezwykly, wspanialy prezent od niezwyklej, wspanialej osoby. To niezwykle, wspaniale perfumy i wlasnie nimi pachne. Douce Amere
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie daj się. Hecate - Pachnę dziś Royal Pavillon - upewniam się czy chcę go oddać .. rezultat - tak. chcę |
|
|
|
|
#1233 |
|
Konto usunięte
|
Homyczku
Hallo, Hallo!!!!!!! ogłaszam wszem i wobec ,że przybyła nam na forum nowa Pani magister, a jest nią …..KOKAKOLA. Hurrrrrra. (Kola, mam nadzieję ,że nie będziesz mi miała tego za złe ,ze ogłosiłam tę wesołą wieść na forum publicznym.) Z tej okazji zamiast testować grzecznie nowe próbki „zlałam” się pięknym Juozasem Statkeviciusem ![]() Mariolasl, ![]() Neonko, piękna kobieta z Ciebie i bardzo fotogeniczna, ta poza zapewne naturalna, ale przypomina zdjęcia rasowych gwiazd filmowych, tych z tzw. pierwszej półki. Tymeno, trzymam kciuki do poniedziałku, oby wszystko dobrze się ułożyło w pracy. ![]() A odnośnie rzucenia palenia papierosów, życzę wytrwałości. Taki plan musi się powieść, to się opłaca i jest możliwe , to i Tymena da radę. Pięknie pachnij AS i głowa do góry. Joasiak, mam nadzieję ,że humor Ci się choć troszkę poprawił od wczoraj. Czego Ci życzę z całego kijankowego serca. Tako Tako, co tu gadać żal płaszczyka, zwłaszcza, że nowy, współczuję . Zdaj relacje, jak tam się udało artystyczne cerowanie. A właściwie, to jak to jest,że zawsze poplami się nową bluzkę, a starym ciuchom się nic złego nie dzieje, można w nich sprzątać, gotować… |
|
|
|
#1234 |
|
niecnotliwa dziewica
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5605347]
Hallo, Hallo!!!!!!! ogłaszam wszem i wobec ,że przybyła nam na forum nowa Pani magister, a jest nią …..KOKAKOLA. Hurrrrrra. [/quote] Bardzo bardzo bardzo serdecznie gratuluję świeżo upieczonej Pani Magister
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
O, Kolu, gratuluję,
|
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu, Favkes, Kijanko dziekuję
Serdeczne gratulacje dla Pani magister Klaudii Może taką?
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Kijanko miło Cię widzieć, tym bardziej, że przynosisz dobre wiadomości
![]() Kolu, gratulacje Mariolasl, te wszystkie niezwykłości, to pewnie skutek, że Ty sama jesteś niezwykła , a teraz jeszcze niezwykle pachniesz ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ... a mi dziś wprost niezwykle nie idzie pracaale się staram, zapsikałam Idole (jakieś nietrwałe na mnie) Cinema edt Kijanko, już przebolalam płaszczyk, a jak go zreperuję, to wkleję zdjęcie przed i po, o ile będzie się czym chwalić ........................ |
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5605347]
Hallo, Hallo!!!!!!! ogłaszam wszem i wobec ,że przybyła nam na forum nowa Pani magister, a jest nią …..KOKAKOLA. Hurrrrrra. [/quote] Kola
|
|
#1239 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolu przyłączam się do gratulacji!!
|
#1240 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nie gniewaj się, ale Prada mnie nie uwiodła. To się nie zastanawiaj, tylko zostaw. Jest iście... bohemiarski. Pełen przewrotnego, tupeciarskiego uroku. Naprawdę widzę to podobieństwo. ![]() Neonko, jeśli to naprawdę Ty, to wyglądasz... jak produkt wielogodzinnej pracy stylistów, makijazystów i do tego wsparty Phtoshopem. Aż niemożliwe, żeby ktoś tak perfekcyjnie wyglądał naprawdę! ![]() W żadnym razie nie zdejmuj tego cuda z awatara - i tak wszystkie osoby postronne pomyślą, że to jakaś modelka. Cytat:
Trzymaj się. Cytat:
![]() Wiem, że najtrudniej jest nabrać dystansu do własnego problemu, ale Hecate - posłuchaj siebie, bo dobrze gadasz. Nie obwiniaj się, bo nigdy, przenigdy nie jest tak, że winna jest jedna strona,. Nie obwiniaj się, bo jakoś mi się wydaje, że w tym przypadku nie miałaś złej woli i to nie Ty jesteś osobą, która kogoś skrzywdziła. Nie dołuj się tylko wywal z siebie złość. Uświadom sobie, że jesteś wściekła i rozgoryczona, wyflacz się przed kimś, może zjedź swojego "krzywdziciela" i jeszcze raz: nie tłum tego w sobie! Ściskam Cię ciepło. ![]() Tymenie rad już udzielać nie trzeba. Mogę tylko powtórzyć - niczego nie podpisuj, nie daj się wrobić w poczucie winy, nie zgadzaj się na nic bez konsultacji z prawnikiem i... kiedy już sprawa się wyjaśni - poszukaj lepiej pracy, w której nie zwala się winy na pracownika. A co do palenia (czy raczej nie-palenia) - mogę tylko przyklasnąć, podziwiać i zachęcać do wytrwania. Siedziałam wczoraj w kinie obok kumpeli, która pali. Brrr... [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5605347] Hallo, Hallo!!!!!!! ogłaszam wszem i wobec ,że przybyła nam na forum nowa Pani magister, a jest nią …..KOKAKOLA. Hurrrrrra. [/quote] Wreszcie jakaś dobra wiadomość dziś! Brawo, brawo, winszuję i życzę dalszych sukcesów! ![]()
|
|
#1241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tylko dostanę tę od Ciebie, dam znać ![]() Tymeno - trzymam kciuki i za pozytywne rozwiązanie problemów w pracy i za rzucenie palenia po pierszym miesiącu powinna być flaszka perfum w nagrodę ![]() Cytat:
![]() hmmm, to ja się poważnie zastanowię nad delikatną trwałą [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5605347] Hallo, Hallo!!!!!!! ogłaszam wszem i wobec ,że przybyła nam na forum nowa Pani magister, a jest nią …..KOKAKOLA. Hurrrrrra. [/quote] BRAWO!!! ![]() Pachnę Mirrą Tesori |
||
|
|
|
#1242 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1243 |
|
Zadomowienie
|
Pani Magister Kokakolo, wielkie gratulacje! Koniecznie na uczczenie jakaś flaszka się należy.
![]() Tymeno, dziewczyny udzieli Ci juz tyle dobrych rad, więc ja mogę już tylko trzymać kciuki za pomyślne rozwiązanie spraw w pracy i wytrwanie w niepaleniu. Powodzenia! A w temacie Jaisalmer. Piękny dzień dzisiaj jest. |
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
Serdecznie gratuluje!
|
#1245 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() Gratulacje dla pani magister ![]() I dla usilujacych porzucic palenie ja rzucilam w zeszlym roku i wydaje mi sie ze nigdy nie palilam a mam niestety ponad 13 lat palenia za soba ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Neonko, piękny avatar!
Hecate - szkoda ciała na krwawe pręgi - wiem coś o tym. Potem tylko trzeba kombinować, co nosić, żeby nie było ich tak mocno widać Tymeno, mam nadzieję, że ta sytuacja szybko się rozwiąże, i to korzystnie dla Ciebie... Ściskam ![]() --- Kola chyba już opija, bo na Forum jej nie widzę. Ja gratulować nie będę, póki sama zainteresowana się nie pochwali swoim sukcesem, o ![]() --- Dziś: Elixir des Mervilles w ilościach znacznych, nadgarstkowo resztka Tumulte.
|
#1247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję pięknego prezentu [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5605347][FONT=Verdana]Homyczku Cytat:
|
||
|
|
|
#1248 |
|
Rozeznanie
|
Chanel 5
![]() Gratulacje dla Pani Magister ****** Powyborczo: http://pl.youtube.com/watch?v=PE1p4A5sb6g http://pl.youtube.com/watch?v=sEPoqsJTy0E http://pl.youtube.com/watch?v=rPCgaGKEWec
|
#1249 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Wtajemniczenie
|
Dolce Vita z własnej flaszki
![]() Tymeno, trzymam kciuki za poprawę sytuacji pracowej i za rzucenie palenia, mooocno! Hecate ![]() I potwierdzam zdanie ogółu co do magnezu - pomaga, ale ja biorę go w sporych ilościach i główną tabletkę wieczorem, kiedy brałam rano, budziły mnie kurcze w łydkach czasami ![]() Sabbath, nie znam tej książki Gaimana, mówisz, że kiepska? To tylko pożyczę, nie będę kupować ![]() I potwierdzam, najlepszy był kapitan Szekspir
|
|
|
|
#1251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kijanko, witaj Kolu, skladam gratulacje na rece nowej Pani Magister Cytat:
Gratuluje nowego flakonu swietny wybor na zimowe wieczory
|
|
#1252 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
kijanko, taka taka, homyku, Contax dziekuje
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie testuję nadgarstkowo nowoprzybyłe L'Or i OI i jeszcze nie wiem co sądzę. Myślałam, że mnie powalą na kolana od pierwszego niucha, ale na razie nie wyczuwam w nich nic powalającego. Są interesujące to na pewno, ale muszę je potestować jeszcze globalnie.
Dlaczego mam tylko dwa nadgarstki, jeszcze bym coś potestowała
|
#1256 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Chociaż... zaraz zaraz... teraz to chyba faktycznie... ![]() <ludziska! przyznawać się szybciutko, kto dymi >O to to! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5605347] Hallo, Hallo!!!!!!! ogłaszam wszem i wobec ,że przybyła nam na forum nowa Pani magister, a jest nią …..KOKAKOLA. Hurrrrrra. Kolu, GRATULUJĘ!!! ![]() Neonko, pięknie wyglądasz...
|
||||
|
|
|
#1257 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Wasza nevada znowu chora chyba pójdę do lekarza po antybiotyki, bo dzisiaj dosłownie myślałam ,że wypluję płuca ,w dodatku kark mnie zaczął boleć od ciągłego kichania...Wzięłam Ibuprom zatoki i po dwóch godzinach zrobiło mi się lepiej ,ale dalej czuję się niespecjalnie ![]() Nie mniej jednak śledziłam wątek i oczy mi się radowały... Neonko nie dość, że jesteś piękna to też bardzo mądra i wyrozumiała, chciałabym aby było więcej taki dobrych i czułych kobiet jak Ty Przepraszam Cię również za coś, Ty wiesz zapewne za co ![]() Kolu gratuluję serdecznie sukcesu, tak trzymaj! ![]() Tymeno Będę trzymać kciuki! Listonosz przyniósł mi dzisiaj Rosamor i tym też się spryskałam, szkoda ,że w ogóle go nie czuję... Teraz tylko marzę o spokojnej nocy bez bólu i bez kataru
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath, Tulipanko, Damo, Papraku, Rachelo, Aragonte, Nevado dziekuję
Gryx, ja tam się nie chwaliłam bo nie ma czym ale chyba faktycznie mało palaczy na tym forum ![]() Lecę sobie flaszkę ustrzelić w nagrodę. Teraz ze spokojnym sumieniem mogę kupować jedną w miesiącu ![]() O raju, Agata, ale napisałaś..., aż sie zczerwieniłam ![]() Strasznie zazdroszczę Neoni i Sabbath pięknych awatarów no i urody przede wszystkim bo bez niej awatary nie byłyby takie piekne
|
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuje za OGROM komplementów. Mąż je czytał i powiedział "niech już przestaną, bo ja wstawie swój
"Miłe, kilka cieplych słów i dzień wygląda inaczej. Pamiętajcie że to avatar a krągłości swoją drogą
|
|
#1260 |
|
Rozeznanie
|
Dziś rano zobaczylam za oknem ciemne niebo, mglisto, mżawkowo i postanowiłam wrócic do Poeme .Nie był to jednak najlepszy pomysl. Znienacka , pierwszy raz ujawnił na mnie wyraźnie jakieś irytujace kwiecie. Jestem zaskoczona.
Dobrze,ze już nie pachnie ,a wieczorem bez zapachu. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

za pomyslne rozwiazanie smutnej historii, ze ta druga sprawe rowniez!

nie wiem jak to się skończy, oby nie tak jak wygląda na chwilę obecną. 

, to i Tymena da radę. Pięknie pachnij AS i głowa do góry.
Może taką?